#Şenceylik bomboş pazar günü müzik dinle

 Bayramda Muğla'ya Yıldız Yağacak 05:23

Bayramda Muğla'ya Yıldız Yağacak

Ünlülerden gece gündüz konser Gündüzleri beach kulüplerde konser verecek olan ünlü isimler geceleri ise eğlence mekanlarında sahne alacak. Gece gündüz Bodrum’da sahne alacak ünlü sanatçılardan bazıları aynı gün içerisin..

  • ANKA tarafından
  • 542 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rize’de Heyelan- 2 Ölü 02:55

Rize’de Heyelan- 2 Ölü

Rize'nin Pazar İlçesi'nde şiddetli yağış sonrası meydana gelen heyelanda yıkılan evinde altında kalan karı koca hayatlarını kaybetti. Rize'de etkili olan şiddetli yağış Pazar İlçesi Aktaş Köyü İnce Mahalle'de bu gece sa..

Diriliş Ertuğrul 96. Bölüm İzle 2:12:59

Diriliş Ertuğrul 96. Bölüm İzle

Köle tüccarı Simko ve Tekfur Ares’in gönderdiği adamları alt eden Ertuğrul obasına dönmüş, obaya büyük bir sevinç hakim olmuştu. Ertuğrul henüz bu sevinci doya doya yaşayamadan Dündar’ın Hanlı Pazar’ı satmak üzere olduğu..

  • PengoTV tarafından
  • 9.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Özen Sana Yine Muhtacim 05:28

Gökhan Özen Sana Yine Muhtacim

Gökhan Özen Sana Yine Muhtacim dinle Nasil,Nasil bana nasil kiydin gencligime,ilk askima, tertemiz duygularima asil, hesap ver asil, hesap ver Hesaplar neye yarar bana sen lazimsin hasretin akla zarar beni duymalisin s..

  • Candy tarafından
  • 897 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erol Evgin feat. Farah Zeynep Abdullah - Sen Unutulacak Kadın Mısın 04:23

Erol Evgin feat. Farah Zeynep Abdullah - Sen Unutulacak Kadın Mısın

Erol Evgin & Farah Zeynep Abdullah Sen Unutulacak Kadın Mısın şarkı sözleri: Usandım eskimiş yalnızlığımdan Söyle neredesin can yoldaşım Çok şeyler silinmiş hatıralardan Bir tek seni hiç unutamadım Geceler arkadaş se..

Funda Arar - Doldur Yüreğimi Yusuf Güven  Hüseyin Keskin Remix 04:05

Funda Arar - Doldur Yüreğimi Yusuf Güven Hüseyin Keskin Remix

Bazen bir söz, bir tek kelime Bir ömrü değiştirir İki ayrı yaralı yürek Tekrar bir anda birleşir Ben her zaman aynı renkken Ya siyahsın sen ya da beyaz Sen de bence anladın biraz Ne olursan vazgeçmem Doldur yüreğimi, y..

Kartal İspanya'ya Gitti 00:26

Kartal İspanya'ya Gitti

Beşiktaş, yeni sezon hazırlık çalışmaları kapsamında İspanya'ya gitti. Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan uçakla İspanya'ya giden siyah-beyazlı kafilede Pepe ve Ricardo Quaresma yer almadı. Portekizli futbolcular, kad..

  • OFSAYT tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar Duymasın 14. Bölüm Fragmanı 00:58

Çocuklar Duymasın 14. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 14. Bölüm Fragmanı yayında! Çocuklar Duymasın yeni bölüm fragmanında yaşananlar büyük merak uyandırdı! Çocuklar Duymasın ekibinin Hintliler gibi giyinip dans ettiği anlar herkesi çok eğlendirecek! Çoc..

Göksel, Ferman Akgül, Teoman - Tas Bebek 03:31

Göksel, Ferman Akgül, Teoman - Tas Bebek

(Solist ferman) Tek bir derdin var kıyafet Hayatın hep ziyafet Peki nerde kaldı zerafet Affet beni ama sözlerim ağar olacak 2 dakika sabret beyinin içi çok loş Kurduğun hayaller hep bomboş Sokaklarda pahalı olsa olurmusu..

Funda Arar - Doldur Yüreğimi 03:44

Funda Arar - Doldur Yüreğimi

Doldur Yüreğimi şarkı sözleri ile Bazen bir söz bir tek kelime Bir ömrü değiştirir 2 ayrı yaralı yürek tekrar Bir anda birleşir Ben her zaman aynı renkken Ya siyahsın sen ya da beyaz Sende bence anladın biraz Ne olurs..

Behiye Aksoy   Bir Garip Yolcu 03:49

Behiye Aksoy Bir Garip Yolcu

Bir garip yolcuyum hayat yolunda Yolunu kaybetmis perisanim ben Mecnun misali gurbet ellerde Ümitsiz sevginin kurbaniyim ben Yalan dünya hersey bombos Hanci sarhos yolcu sarhos Bir gün gibi sanki geçti seneler Üm..

İzel Çelik Ercan Özledim  90'lar 04:24

İzel Çelik Ercan Özledim 90'lar

Gözlerim dolu dolu oluyor Sen buradan çekip giderken İçimde bir özlem uyanıyor Ellerim kuru kuru duruyor Resimini alıp bakarken Özledim özledim seni ben Bırakıp da gittin gideli Dudaklarım bomboş şimdi Giderken ..

Enrique Iglesias - Bailando (Español) ft. Descemer Bueno, Gente De Zona 04:46

Enrique Iglesias - Bailando (Español) ft. Descemer Bueno, Gente De Zon

Yo te miro, se me corta la respiración Cuanto tu me miras se me sube el corazón (Me palpita lento el corazon) Y en silencio tu mirada dice mil palabras La noche en la que te suplico que no salga el sol (Bailando, ba..

  • PengoTV tarafından
  • 790 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir Günlük Evli Çifti Ölüm Ayırdı 03:46

Bir Günlük Evli Çifti Ölüm Ayırdı

Ordu’da pazar günü düğün yaptıktan sonra pazartesi günü Bartın’a giderken Çankırı’da meydana gelen kaza 1 günlük evli çifti ayırdı. Kazada hayatını kaybeden damat Ufuk Akgün toprağa verilirken, gelin Özge Akgün ise yaşam..

Pazartesi Sendromu Nedir 01:38

Pazartesi Sendromu Nedir

Pazar günü biterken, siz de kendinizi gergin hissediyor musunuz? Eğer cevabınız evet ise, Pazar gecesi sendromu ya da daha bilinen ismiyle Pazartesi sendromu yaşıyor olabilirsiniz. Genelde Pazar gecesinden etkisini göst..

Devler Yola Çıktı 00:54

Devler Yola Çıktı

A Milli Erkek Basketbol Takımı, 2017 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında kamp çalışmaları için İtalya'ya gitti. Hazırlıklarına 17 Temmuz'da İstanbul'da başlayan Milli Takım, Atatürk Havalimanı'ndan Milano'ya hare..

  • OFSAYT tarafından
  • 563 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar Duymasın 40. Bölüm Fragmanı 00:57

Çocuklar Duymasın 40. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 40. Bölüm Fragmanı yayında! Çocuklar Duymasın'da Anneler Günü sürprizi herkesi duygulandırıyor. Anneler Günü gelip çatıyor! Çocuklar Duymasın'da duygusal anlar yaşanıyor! Anneler Günü'nün yaklaşm..

Döşeme Altından Eline Saplanan Falçatayla Neye Uğradığını Şaşırdı 06:15

Döşeme Altından Eline Saplanan Falçatayla Neye Uğradığını Şaşırdı

Manisa’da eşine aldığı sıfır otomobilin şoför koltuğundaki tozu silmek isterken döşeme altından eline saplanan 7 santimetrelik falçatayla hayatının şokunu yaşayan adam, otomobil firması hakkında suç duyurusunda bulundu. ..

Recep Tayyip Erdoğan Ordu Konuşması Canlı Yayın 13 Nisan 2017 01:50

Recep Tayyip Erdoğan Ordu Konuşması Canlı Yayın 13 Nisan 2017

PAZAR GÜNÜ HERKES SANDIĞA Biz milletimize hizmet aşkı ile çalışırken, birileri de hesaplar yapıyormuş. Ordu 16 Nisan'da şehitlerimize sahip çıkmak için, gazilerimize şükran borcu için 'evet' diyor mu? Pazar günü herkes..

The Last Man on Earth 4. Sezon 10. Bölüm Fragmanı 00:15

The Last Man on Earth 4. Sezon 10. Bölüm Fragmanı

The Last Man on Earth 4. Sezon 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 14 Ocak Pazar Günü Fox'ta The Last Man on Earth 4x10 Promo/Preview Paint Misbehavin' The Last Man on Earth Season 4 Episode 10 Promo The Last Ma..

Homeland 7. Sezon 9. Bölüm Fragmanı 00:30

Homeland 7. Sezon 9. Bölüm Fragmanı

Homeland 7. Sezon 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 8 Nisan Pazar Günü Showtime'da Homeland 7x09 Promo/Preview Useful Idiot Homeland Season 7 Episode 9 Promo Homeland 7x09 Promo Useful Idiot (HD) » Homeland ..

Billions 3. Sezon 3. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:30

Billions 3. Sezon 3. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Billions 3. Sezon 3. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 8 Şubat Pazar Günü Showtime'da Billions 3x03 Promo/Preview A Generation Too Late Billions Season 3 Episode 3 Promo Billions 3x03 Promo A Gen..

Brooklyn Nine-Nine 5. Sezon 18. Bölüm Fragmanı 00:20

Brooklyn Nine-Nine 5. Sezon 18. Bölüm Fragmanı

Brooklyn Nine-Nine 5. Sezon 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 22 Nisan Pazar Günü Fox'da Brooklyn Nine-Nine 5x18 Promo/Preview Gray Star Mutual Brooklyn Nine-Nine Season 5 Episode 18 Promo Brooklyn Nine-Nine 5..

Homeland 7. Sezon 12. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali) 00:30

Homeland 7. Sezon 12. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali)

Homeland 7. Sezon 12. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali) Yayınlandı. Yeni Bölüm 29 Nisan Pazar Günü Showtime'da Homeland 7x12 Promo/Preview Paean To The People (Season Finale) Homeland Season 7 Episode 12 Promo Homeland Se..

Homeland 7.  Sezon 12. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:30

Homeland 7. Sezon 12. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Homeland 7. Sezon 12. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı (Sezon Finali) Yayınlandı. Yeni Bölüm 29 Nisan Pazar Günü Showtime'da Homeland 7x12 Promo/Preview Paean To The People (Season Finale) Homeland Season 7 Episode 12 ..

Deception 1. Sezon 8. Bölüm Fragmanı 00:29

Deception 1. Sezon 8. Bölüm Fragmanı

Deception 1. Sezon 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 29 Nisan Pazar Günü ABC'de Deception 1x08 Promo/Preview Multiple Outs Deception Season 1 Episode 8 Promo Deception 1x08 Promo Multiple Outs (HD) » Decepti..

Instinct 1. Sezon 7. Bölüm Fragmanı 00:20

Instinct 1. Sezon 7. Bölüm Fragmanı

Instinct 1. Sezon 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 6 Mayıs Pazar Günü CBS'de Instinct 1x07 Promo/Preview Owned Instinct Season 1 Episode 7 Promo Instinct 1x07 Promo Owned (HD) » Instinct Pazar Günü Saat 8:0..

Billions 3. Sezon 11. Bölüm Fragmanı 00:30

Billions 3. Sezon 11. Bölüm Fragmanı

Billions 3. Sezon 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 3 Haziran Pazar Günü Showtime'da Billions 3x11 Promo/Preview Kompenso Billions Season 3 Episode 11 Promo Billions 3x11 Promo Kompenso (HD) » Billions Paza..

Shades of Blue 3. Sezon 5. Bölüm Fragmanı 00:30

Shades of Blue 3. Sezon 5. Bölüm Fragmanı

Shades of Blue 3. Sezon 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 15 Temmuz Pazar Günü NBC'de Shades of Blue 3x05 Promo/Preview The Blue Wall Shades of Blue Season 3 Episode 5 Promo Shades of Blue 3x05 Promo The Blue Wa..

İsveç'te Facebook'ta Tecavüz Şoku 01:14

İsveç'te Facebook'ta Tecavüz Şoku

İsveç‘te genç bir kadına tecavüz eden ve o anları Facebook’ta canlı yayınladıkları şüphesiyle tutuklanan 3 kişinin sorgusu sürüyor. Yaşanan olayın ardından ülkedeki vatandalar ise sosyal medya üzerinden yapılan canlı yay..