#Şenceylik bomboş pazar günü müzik dinle

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu 05:35

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu Zonguldak’ta 11 yıl önce biyoloji öğretmenliği bölümünden mezun olan ve atanamayınca madenci olan Yakup Muzaffer, “Gel öğretmen ol deseler, madenciliği seçerim dedi. 2001 yılında On..

Afrin Harekatı Doları Nasıl Etkiledi ? Dolar Ne Kadar ? 01:12

Afrin Harekatı Doları Nasıl Etkiledi ? Dolar Ne Kadar ?

Türkiye'nin Afrin'e gerçekleştirmiş olduğu askeri operasyonun ilk tepkisi uluslararası piyasalarda dolar/TL kurunda görüldü. Cuma günü 3.80 seviyesinin hemen üzerinde kapanan dolar, bu sabah 3.82 seviyesine yükseldi. Tür..

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe  PKK  Peşmerge... 01:05

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe PKK Peşmerge...

Cuma günü Irak'ın kuzeyinden PKK'nın gerçekleştirdiği ve şehit haberinin geldiği saldırı ile ilgili Ankara'da korkunç bir şüphe oluştu. Barzani yönetimindeki Kuzey Irak'ta neler oluyor? Vatan gazetesi Ankara Temsilcisi M..

Adanalı Kasaplardan -Askıda Et- Uygulaması 04:37

Adanalı Kasaplardan -Askıda Et- Uygulaması

Adana Kasaplar Odası tarafından ‘askıda et’ uygulaması başlatıldı. Uygulama kapsamında kasaplar tarafından haftanın 7 günü maddi durumu iyi olmayan 7 farklı aileye 1'er kilo et dağıtılıyor. Adana Kasaplar Odası Başkanı ..

Koray Avcı - Bizim Sokaklar 03:51

Koray Avcı - Bizim Sokaklar

Her adım atışta yüreğim sızlar Sensiz bomboş kaldı bizim sokaklar Artık ne sen varsın ne hatıralar Sensiz mahzun kaldı bizim sokaklar Seninle elele gezdiğim yerler Seninle gözgöze olduğum yerler Nerede sevgilin ne..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.946 görüntüleme
  • 7 yıl önce
SELAMİ ŞAHİN - GİTME SANA MUHTACIM 03:51

SELAMİ ŞAHİN - GİTME SANA MUHTACIM

Gitme sana muhtacim gözümde nursun basimda tacim muhtacim beni öldür öyle git yasamam icin senin sevgine muhtacim muhtacim gözlerine muhtacim sözlerine ruhumu isitacak simsicak nefesine gitme simdi bombos e..

Zeki Müren Gitme Sana Muhtacım  Orjinal Plak Kayıt 04:30

Zeki Müren Gitme Sana Muhtacım Orjinal Plak Kayıt

Gitme sana muhtacım Gözümde nursun başımda tacın muhtacım Beni öldür öyle git Yaşamak için senin sevgine muhtacım Muhtacım gözlerine Muhtacım sözlerine Uzattım ellerimi Muhtacım ellerine gitme Şimdi bomboş ellerim ..

Tanju Okan İçkim Sİgaram 04:03

Tanju Okan İçkim Sİgaram

Dudaklarım kurudu aşk ateşiyle Bir damla su verecek o pınar nerde Gözlerim bir noktada dalgın soruyor Yıllardır dost bildiğim sevgilim nerde Nerde bana sevgiyle uzanan eller Nerde bana söylenen o tatlı sözler Büsbütün in..

Barış Manço - Unutamadım 04:22

Barış Manço - Unutamadım

Dün yine yapayalnız dolaştım yollarda Yağmurlarda ıslanan bomboş sokaklarda Gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni Unutamadım unutamadım ne olur anla beni Unutmak kolay demiştin alışırsın demiştin Öyleyse sen ..

Evanescence - Bring Me To Life 04:12

Evanescence - Bring Me To Life

Without a soul, my spirit sleeping somewhere cold Cansız bir şekilde, ruhum soğuk bir yerde uyuyup duracak, Until you find it there and lead it back home ta ki sen onu bulup ait olduğunu yere geri döndürene dek! ..

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 137.Bölüm 07:40

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 137.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 05 Mayıs 2017 Cuma günü yayınlanan 137. bölümünde gün sonunda Hıdırellez kombinleriyle jüriden tarz alan ve iki puanın sahibi olan yarışmacılar kimler oldu? 07 Mayıs 2017 Pazar günü yayınlanaca..

  • ANKA tarafından
  • 1.290 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evde Döner Yaptık Oldu 02:53

Evde Döner Yaptık Oldu

Pazar gunu evde doner gunu yaptik sanki basarili bir calisma oldu gibi.Bu arada uzun zaman oldu doner kesmemistim,doner kesmeyi unutmussum...

  • JET TV tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Arrangement 2. Sezon Tanıtım Fragmanı 00:30

The Arrangement 2. Sezon Tanıtım Fragmanı

The Arrangement 2. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 11 Mart Pazar Günü E!'de » The Arrangement Günü Saat 9:00pm E!'de » Oyuncular: Josh Henderson, Christine Evangelista, Michael Vartan..

FT Everton 3 - 1 Burnley Maç Özeti 02:58

FT Everton 3 - 1 Burnley Maç Özeti

Everton, Burnley'i Goodison Park'ta sekiz galibiyetli Premier League zaferi yapmak için yendiği gibi Romelu Lukaku, dokuzuncu ardışık ev maçında attı. Phil Jagielka, yarıda kalanın hemen sonrasında ev sahibi takımın önü..

Depoyu Boşaltırken Selfie Çeken Hırsızlar Depo Sahibine Yakalandı 06:13

Depoyu Boşaltırken Selfie Çeken Hırsızlar Depo Sahibine Yakalandı

Denizli’de yıkımı yapılacak Üçgen Çarşısındaki bir depoya giren hırsızlar yaklaşık 100 bin TL’lik mal çaldıktan sonra, cep telefonu ile selfie çekti. Malların sahibi Arif Cen, hırsızları yakalatıp polise teslim etti. İfa..

Çocuklar Duymasın 23. Bölüm 2. Fragmanı 01:00

Çocuklar Duymasın 23. Bölüm 2. Fragmanı

Çocuklar Duymasın 23. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Tutku'nun Haluk'a olan ilgisini sonunda herkes öğreniyor. Meltem ve Tutku, Haluk konusunda yüzleşiyor! Çocuklar Duymasın 23. Bölüm fragmanında Tutku sonunda Haluk'a olan..

İstanbul'da HDP Pendik İlçe Başkanlığı'na Saldırı Sonrası Gözaltılar 01:35

İstanbul'da HDP Pendik İlçe Başkanlığı'na Saldırı Sonrası Gözaltılar

İstanbul'da Halkların Demokratik Partisi (HDP) Pendik İlçe Başkanlığı'na Pazar günü saldırı düzenlendi. Kapıları kırdıktan sonra içeri giren bazı kişiler, eşyaları tahrip ettikten sonra binayı ateşe verdi. Saldırıda öl..

Jet Sosyete 12. Bölüm - Girme Bu Toplara 08:52

Jet Sosyete 12. Bölüm - Girme Bu Toplara

Jet Sosyete 12. Bölüm - Girme Bu Toplara Jet Sosyete yeni bölümüyle Pazar 20.00’da Star TV’de! Jet Sosyete’de Anneler Günü Telaşı! Gizem’in düğüne katılmama ihtimalini duyan İlayda, aralarını iyileştirmek için acil ey..

Survivor 2017 Olay Fragman!Şok Sakatlık! 01:47

Survivor 2017 Olay Fragman!Şok Sakatlık!

Pazar akşamı yayınlanacak olan survivor adasında yaşananlara dair olay görüntüler ve açıklamalar...

  • ANKA tarafından
  • 841 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kısmetse Olur Haftanın Finali Fragmanı 01:03

Kısmetse Olur Haftanın Finali Fragmanı

Kısmetse Olur 12 Mart Pazar haftanın finali fragmanında eski gelin adaylarından Melis ve Rabia eve giriyor, herkes büyük bir şok yaşıyor!..

  • ANKA tarafından
  • 1.079 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Boşnak Gençlerle İlahi Söyledi 00:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan Boşnak Gençlerle İlahi Söyledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Novi Pazar'da Boşnak gençlerin isteğini kırmayıp onlarla birlikte 'Sultanım' adlı ilahiyi söyledi...

Çocuklar Duymasın 29. Bölüm Fragmanı 01:00

Çocuklar Duymasın 29. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 29. Bölüm Fragmanı yayında! Havuç dönüyor; tüm aile bir araya geliyor! Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle pazar 20.00'de Kanal D'de! Haluk ile Meltem, Tutku'dan tamamen kurtulmaya çalışırlar. İkili ilişk..

Instinct 1. Sezon 2. Bölüm Fragmanı 00:20

Instinct 1. Sezon 2. Bölüm Fragmanı

Instinct 1. Sezon 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 25 Mart Pazar CBS'de Instinct 1x02 Promo/Preview Wild Game Instinct Season 1 Episode 2 Promo Instinct 1x02 Promo Wild Game (HD) » Instinct Pazar Günleri Sa..

Deception 1. Sezon 11. Bölüm Fragmanı 00:29

Deception 1. Sezon 11. Bölüm Fragmanı

Deception 1. Sezon 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 20 Mayıs Pazar ABC'de Deception 1x11 Promo/Preview Loading Up Deception Season 1 Episode 11 Promo Deception 1x11 Promo Loading Up (HD) » Deception Pazar ..

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı 04:39

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı Leman Sam sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı Leman Sam, Bilimsel Kültürel Araştırmalar Yayıncılık ve Üretim Kooperatifi (BİLKAR) tarafından düzenlenen gecede Ge..

Çocuklar Duymasın 41. Bölüm Fragmanı 01:00

Çocuklar Duymasın 41. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 41. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk yaşanan olaylar karşısında şok oluyor; kahkaha tufanı tam gaz devam ediyor! Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle 20 Mayıs Pazar akşamı 20.00'de Kanal D’de! Düğünün etkiler..

Müslümanın Kitabında Yılbaşı Gecesi Var mı ? 01:00

Müslümanın Kitabında Yılbaşı Gecesi Var mı ?

Bize bir nazar oldu – Arif Nihat Asya Bize bir nazar oldu Cumamız Pazar oldu Ne olduysa hep bize azar, azar oldu Ne şöhretten hastayız, ne de candan hastayız Ne ruhça ne vücutça ne de kandan hastayız Avrupa’ya bir değil ..

Kar Yağışı Doğu’da Yolları Ulaşıma Kapadı 03:18

Kar Yağışı Doğu’da Yolları Ulaşıma Kapadı

Doğu Anadolu Bölgesinde etkisini sürdüren kar yağışı ve tipi bine yakın köy yolunu ulaşıma kapadı. Doğu’da etkili olan kar yağışı ve soğuk hava hayatı olumsuz etkiledi. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye..

Tudor'un Derbi 11'inde Tek Bir Soru İşareti Var 01:07

Tudor'un Derbi 11'inde Tek Bir Soru İşareti Var

Pazar günkü derbıye önemli bir puan avantajıyla çıkacak Galatasaray'da Tudor ve oyuncuların konsantrasyonu en üst seviyede. Atiker Konyaspor maçında sakatlanan Rodrigues'in tedavisi sürüyor. Sağlık ekibi, oyuncunun der..