#Şenceylik bomboş pazar günü müzik dinle

Kanarya Adaları'nda Lavlar Evleri Yaka Yaka İlerliyor! Volkanik Patlama Depremi de Tetikledi 02:13

Kanarya Adaları'nda Lavlar Evleri Yaka Yaka İlerliyor! Volkanik Patlam

İspanya'nın güneybatısındaki Kanarya Adaları grubundan La Palma Adası'ndaki Cumbre Vieja Yanardağı lav püskürtmeye devam ediyor. Geçtiğimiz pazar günü gününden bu yana adada yaşayan 80 bin kişiden 6 bini güvenli bölgeler..

İzmir Depreminde Hasar Gören Yılmaz Erbek Apartmanı’nın Kontrollü Yıkım 02:57

İzmir Depreminde Hasar Gören Yılmaz Erbek Apartmanı’nın Kontrollü Yıkı

İzmir depreminde hasar gören binalardan Yılmaz Erbek Apartmanı’nın kontrollü yıkımını, çok sayıda vatandaş izledi. Bazı vatandaşlar o anları kamerayla çekerken, alanda bulunanlarının çoğunun apartman sakini olmaması dikk..

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu 07:43

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu

Çanakkale sahillerinde yaklaşık 9 milyon yıl önce yaşadığı düşünülen mamut fosilleri bulundu. Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Yeniköy sahillerinde bir grup amatör balıkçı tarafından, yaklaşık 9 milyon yıl öncesine ait..

Tam kapanmada kimler muaf olacak? Seyahat izin belgesi nasıl alınacak? Öğrenciler sınava girecek mi? 05:06

Tam kapanmada kimler muaf olacak? Seyahat izin belgesi nasıl alınacak?

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, genelgede, 13 Nisan 2021'deki Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısındaki kararlar doğrultusunda 14 Nisan Çarşamba gününden itibaren iki haftalık kısmi kapanma sürecine giri..

Köpekten kaçan kedi esnafın kafasına tırmandı 03:14

Köpekten kaçan kedi esnafın kafasına tırmandı

Sultangazi'de köpekten kaçan sokak kedisi, marketin önünde duran Yunus Kazdal'ın üzerine tırmanarak kafasına çıktı. Şaşıran Kazdal, kediyi kafasında taşıyarak markette bulunan dolabın üzerine bıraktı. O anlar marketin gü..

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma 04:26

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kaç büyük devirdi dünya ? Kaç acı içinde kaç dert ? Kaçıncı rüya ve kaçıncı saf ten ? Sen kaç, ben ölüyorum kasten Senin de canına bir canavar dokunur Çok gü..

Nilüfer - Son Arzum 03:47

Nilüfer - Son Arzum

Nilüfer - Son Arzum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gelse bile son günüm Koluna alsa ölüm Gözlerimin önünde Seninle geçen günüm Senden sonra kalbimi sevgilere kapattım Ben seninle o günü bin Yıl gibi yaşadım Son arzun nedir ..

Ebrru Gündeş Ahmet Parlak İsyan 03:03

Ebrru Gündeş Ahmet Parlak İsyan

O Ses Türkiye'nin 29 Kasım Pazar akşamı yayınlanan bölümünde, internette söylediği 'İsyan' şarkısıyla fenomen haline gelen Ahmet Parlak sahneye çıktı. Ahmet Parlak ve Ebru Gündeş, İsyan şarkısında yaptıkları düetle stüdy..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aşk Sözünü Hiç Tutmuyor 02:32

Aşk Sözünü Hiç Tutmuyor

Bir yerim acıyor, orayı daha bulamadım. Perşembe sızlıyor, Perşembe sözünü tuttuğum rüyaydı. Cumartesiyi tanıştığımız köşede ölü buldum. Söylesene “Zamanı yavaşlat” dediğim pervaneyi sen mi vurdun? Yalandan, kelimeler ö..

Kurtuluş Kuş & Burak Bulut - Baba Yak 02:18

Kurtuluş Kuş & Burak Bulut - Baba Yak

Söz : Kurtuluş Kuş, Burak Bulut Müzik : Kurtuluş Kuş, Burak Bulut Aranje : Mustafa Ceceli Mix - Mastering : Koray Püskül Müzik Yönetmeni : Kurtuluş Kuş Bağlama : Ali Yılmaz Vokaller : Vdat Aygıran, Yakup Kadir Dereli, ..

Sefarad Seni Ne Cok Sevdiğimi 04:14

Sefarad Seni Ne Cok Sevdiğimi

şimdi hangi ruyadasın eredesin kimbilir seni ne çok sevdiğimi bir ben bir allah bilir hiç bir zaman görmesem bile bildiğini bilmesemde seni ne çok sevdiğimi bir ben bir allah bilir bu aşk hiç bir zaman bitmez o ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Herem - Uzaktan Kumandali (Official Video) ✔️ 04:29

Herem - Uzaktan Kumandali (Official Video) ✔️

Herem'in, Cinan Müzik etiketiyle yayınlanan Uzaktan Kumandalİ albümünde yer alan Uzaktan Kumandalİ isimli Klibi tüm digital platformlarda . iTunes üzerinden indirmek için : https://goo.gl/5cPbtk ''''''''' SÖZLER'''..

Çocuk Şarkıları Karınca 03:03

Çocuk Şarkıları Karınca

Çocuk Şarkıları - Karınca çocuk şarkısı sözleri: Bir kar tanesi uçtu uçtu, karıncanın kafasına kondu kondu, Karınca titredi, dondu dondu bırrrrrrrrr Bir kar tanesi uçtu uçtu, karıncanın kafasına kondu kondu, Karınca titr..

  • ÇocukTV tarafından
  • 3.928 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aşkın Nur Yengi - Baba (Official Video) 03:52

Aşkın Nur Yengi - Baba (Official Video)

#AşkınNurYengi'nin #Baba single'ı tüm dijital platformlarda!nnApple Music: https://apple.co/2YLij0snSpotify: https://spoti.fi/2NcdTdCnDeezer: https://bit.ly/2ARPU0uniTunes: https://apple.co/2YLigSknnBABA (2020 / DOKUZ SE..

Cihan Zengin - Mektup 03:52

Cihan Zengin - Mektup

Mektup şarkı sözleri ile Yarim senden ayrı Düştüm gurbet ele Hasretin kor gibi Düştü bu sineme… Bekledim mektubun gele gele Sorar oldum geçen her ele Sensiz eklemişim günü güne Bitsin bu gurbet Feryadım Dağlara Site..

Kayahan Bir Aşk Hikayesi 06:09

Kayahan Bir Aşk Hikayesi

Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Ateşle su dikenle gül gibi Bizimkisi roman gibi biraz Bu g..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.905 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Feridun Düzağaç - FD 04:10

Feridun Düzağaç - FD

FD şarkı sözleri ile Onuncu ayın onuncu günü Saat on buçukta yanmış mumum Otuz beş yıl olmuş İhtiyar bir çocuktur Güzel ruhum Okulu asıp oyuna kaçar bıraksam hala Ama çok düştü incindi yoruldu dinlenmeli kalbim doğrusu..

COnnection - Old G & Velet & Zai & Decrat & G0KAY & Azap HG & Defkhan & 6iant (Official Video) 05:39

COnnection - Old G & Velet & Zai & Decrat & G0KAY & Azap HG & Defkhan

Lyrics by: Old G, Velet, Zai, Decrat, G0KAY, Azap HG, Defkhan, 6iant Music by : Nurkan Pazar & Syco Arranged & Produced by : Kalifor Video & FX & Effects : Sero Films Light Crew : Özkan Elverir, Mert Çoban, Semih Dönmez..

Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip) 06:09

Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip)

Eser Adı: Bir Aşk Hikayesi Albüm Adı: Ne Oldu Can Söz & Müzik: Kayahan Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz fil..

Bayhan Bir Ask Hikayesi 04:00

Bayhan Bir Ask Hikayesi

Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Ateşle su dikenle gül gibi Bizimkisi roman gibi biraz Bu g..

Piiz Vazgec Gonul 05:32

Piiz Vazgec Gonul

Neyleyim doğan günü Neyleyim sensiz gülü Geceler çoğalırken aydınlık kar getirmezki Sevda bahçesinde Kurutulmuş bir gül idim Beni sakla bir ömür sev diye diye ölendim (2) Vazgeç gönül Vazgeç sesini duyan yok Bi..

Demir Demirkan - Ask Var Ya 04:01

Demir Demirkan - Ask Var Ya

Seni ilk günü gördüğüm varya İçimi içimden duyan varya Gel gibi kal gibi gün gibi bugün gibi Gözümü gözümden bilen varya Elimi elimden tutan varya Gel gibi kal gibi gün gibi bugün gibi Geçen yılların ardından değ..

Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni  2017 00:50

Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni 2017

Herkesin gözü onda... Televizyon ve müzik dünyasının nabzını tutan Türkiye'nin en uzun soluklu ödülü Altın Kelebek, sizlerin oylarıyla sahiplerini buluyor! Ayça Ayşin Turan ve Cem Davran'ın sunumuyla Pantene Altın Kelebe..

  • BETA tarafından
  • 1.255 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bayhan Sarı Gelin 05:44

Bayhan Sarı Gelin

Erzurum çarşı pazar Leylim aman aman leylim aman aman Leylim aman aman sarı gelin İçinde bir kız gezer Hop ninen ölsün sarı gelin aman Sarı gelin aman sarı gelin aman suna yarim Elinde divit kalem Leylim aman aman leyl..

Barış Manço - Yolla Yarim Tez Yolla 04:37

Barış Manço - Yolla Yarim Tez Yolla

Dağlar aştım hazar eyledim Her gördüğüm güzele nazar eyledim Hakikat sofrası kurulunca Bir salkım üzüme pazar eyledim Söylemeye varmıyor dilim Sazım çalmaz oldu tutmuyor elim Ben ettim sen eyleme gülüm Ne olur af..

Aydilge Ft. Anadolu Quartet - Sarı Gelin 03:08

Aydilge Ft. Anadolu Quartet - Sarı Gelin

Şarkı Sözleri Erzurum çarşı pazar leylim aman aman Leylim aman aman sarı gelin İçinde bir kız gezer oy nenen ölsün sarı gelin aman Sarı gelin aman sarı gelin aman suna yarim Elinde divit kalem leylim aman aman Ley..

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, Öğretmenlerle Anıtkabir'i Ziyaret Etti 01:19

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, Öğretmenlerle Anıtkabir'i Ziyaret Etti

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, Öğretmenlerle Anıtkabir'i Ziyaret Etti Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla 81 ilden gelen öğretmenlerle Anıtkabir'i ziyaret etti...

Suriye Kadınları Halepte Hıristiyan Ortodoks bayramını kutlamak için dans ediyor 00:56

Suriye Kadınları Halepte Hıristiyan Ortodoks bayramını kutlamak için d

Bir grup Suriyeli Ortodoks Hıristiyan kadın Aziz Barbara Günü kutlamak için hükümetin düzenlediği Batı Halep'teki bir restorana toplandı. Kaynak:Reuters..

72.585 Pasta Mumu Yakarak Dünya Rekoru Kırdılar 01:18

72.585 Pasta Mumu Yakarak Dünya Rekoru Kırdılar

2007 yılında ölen ve meditasyon öğreticisi olan Sri Chinmoy anısına 85. doğum günü pastası hazırlandı. Ama bu pastanın özelliği bir rekor için hazırlanmış olmasıydı. Üzerine konulan 72.585 pasta mumu yakıldı ve tam 40 sa..

Down Sendromlu Metin'in Hayali Gerçek Oldu 01:22

Down Sendromlu Metin'in Hayali Gerçek Oldu

Tek hayali polislik olan down sendromlu 12 yaşındaki Metin Işık, doğum günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte polis üniforması giyerek emniyet müdürü koltuğuna oturdu...