#Şenceylik bomboş pazar günü müzik dinle

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir 09:54

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, Er ya da geç Kemal gidicidir dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bugün Hollanda başbakanı çıkıyor açıklama yapıyor. Türki..

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 145.Bölüm 09:00

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 145.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 15 Mayıs 2017 Pazartesi günü yayınlanan 145. bölümünde gün sonunda jüriden tarz alan ve 2 puanın sahibi olan yarışmacılar kimler oldu? 16 Mayıs 2017 Salı günü yayınlanacak olan 146. bölüm tanıt..

  • ANKA tarafından
  • 792 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 146.Bölüm 02:55

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 146.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 16 Mayıs 2017 Salı günü yayınlanan 146. bölümünde altın günü kombinleriyle jüriden tarz alan ve 2 puanın sahibi olan yarışmacılar kimler oldu?..

  • ANKA tarafından
  • 728 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seda Sayan Eski Eşinin Yeni Eşiyle Kutlamada 07:42

Seda Sayan Eski Eşinin Yeni Eşiyle Kutlamada

Sevgilisi Erkan Çelik'ten ayrıldıktan sonra ara verdiği sosyal medyaya hızlı bir dönüş yapan Seda Sayan, Anneler Günü'nde ilginç bir fotoğraf paylaştı. Ünlü sanatçı, bu özel günü eski eşi Sinan Engin'in eşi Ayşe Engin'le..

  • ANKA tarafından
  • 755 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Batmanda Uluslararası Yarış  Maratonu düzenlendi 02:37

Batmanda Uluslararası Yarış Maratonu düzenlendi

Batman'da Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102'nci yıldönümü nedeniyle uluslararası yarı maratonu düzenlendi. Maratona, 5 ülkeden 411 sporcu katıldı. Batman Belediyesi öncülüğünde, Gençlik Hizmetleri ve..

My Little Lover – Minami Kun No Koibito 10.Bölüm İzle 43:38

My Little Lover – Minami Kun No Koibito 10.Bölüm İzle

My Little Lover – Minami Kun No Koibito 10.Bölüm İzle Türkçe Altyazılı Minami kun no Koibito ~ My Little Lover Bölüm Sayısı: 10 Yayın Kanalı: Fuji TV Yayın Tarihi: 2015-Kasım-09 Yayın Günü: Pazartesi 26:35 (Orjinal yay..

  • Tv Series tarafından
  • 23.398 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ben Bilmem Eşim Bilir- Arabayı Kazanan Çift - Ayça Çaltıllı ve Samet Özer! 01:28

Ben Bilmem Eşim Bilir- Arabayı Kazanan Çift - Ayça Çaltıllı ve Samet Ö

Kanal D’nin, sunuculuğunu Ufuk Özkan’ın yaptığı, sevilen yarışma programı “Ben Bilmem Eşim Bilir”in 1 Temmuz Cumartesi günü ekrana gelen bölümünde arabayı Ayça Çaltıllı ve Samet Özer çifti kazandı! “Ben Bilmem Eşim Bilir..

  • ANKA tarafından
  • 1.222 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalp Atışı 1.Bölüm 3.Fragman 01:00

Kalp Atışı 1.Bölüm 3.Fragman

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, başrollerinde Gökhan Alkan ve Öykü Karayel’in yer aldığı, Show TV’de Cuma günü ilk bölümüyle ekrana gelecek Kalp Atışı‘ndan bir tanıtım daha geldi. Günlerdir beklenen dizinin tanıtım..

Sivrihisar Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali Son Gününde 05:33

Sivrihisar Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali Son G

Sivrihisar Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali son gününde Başkan Yüzügüllü geride kalan 2 günü değerlendirdiESKİŞEHİR - Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, son gününe gelinen Sivrihisar Ulusla..

Kalp Atışı 1.Bölüm Kolaj (Eylül Kavga Sahneleri) 05:18

Kalp Atışı 1.Bölüm Kolaj (Eylül Kavga Sahneleri)

Kalp Atışı'nın ilk bölümünde; Eylül babası ve üvey annesi yüzünden sorunlu bir çocukluk geçirmiş ve lise çağında babası tarafından Marmaris’te yaşayan babaannesinin kapısında terk edilmiştir. Babaannesi Gülayşe’nin yanın..

Fırtına'dan Geri Adım! Burak Yılmaz Pahalı Geldi! 00:41

Fırtına'dan Geri Adım! Burak Yılmaz Pahalı Geldi!

Cumartesi günü ilk hazırlık mücadelesine çıkacak Trabzonspor'da transferde öncelik stoper ve orta saha mevkiilerinde... Hazırlıklarını Macaristan'da sürdüren Trabzonspor, ilk hazırlık maçında cumartesi günü Macaristan e..

  • OFSAYT tarafından
  • 847 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lübnan’daki Filistinli Mülteci Kampında Ateşkes İlan Edildi 00:55

Lübnan’daki Filistinli Mülteci Kampında Ateşkes İlan Edildi

Cumartesİ günü Ayn el-Hilve Mülteci Kampı’nda Fetih hareketi ile terör örgütü IŞİD bağlantılı Bilal Bedir grubu arasında çıkan silahlı çatışmada bir kişi hayatını kaybetti ve çok sayıda kişi yaralandı. Lübnan’da Filisti..

Psikiyatristler Diyanetten Yardım İstiyor 05:04

Psikiyatristler Diyanetten Yardım İstiyor

‘Dünya İntiharı önleme günü’ vesilesiyle Sakarya'da yapılan toplantıda konuşan Psikiyatrist Barış Işıloğlu, Diyanet İşleri Başkanlığının intiharları önleme konusunda vereceği fetvalarla dini yönden olumsuzlularını anlatm..

Hurda minibüste Hayatta Kalma Savaşı 04:06

Hurda minibüste Hayatta Kalma Savaşı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, arife günü evleri yanan 4 kişilik aile, bağışlanan hurda minibüste hayatta kalma mücadelesi veriyor. Yaklaşan kışın korkusunu yaşayan Bali ailesi, devletten ve hayırseverlerden yardım bekliyor..

Markette Yaşanan İzdiham 01:32

Markette Yaşanan İzdiham

Garibanın dost marketi BİM her hafta yeni ürünlerini cuma günü satışa çıkartıyor. Yine bir cuma günü mağazanın açılışı ile beraber ürünleri uygun fiyata alabilmek için yaşanan izdiham..

  • JET TV tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Okulun İlk Günüü 00:57

Okulun İlk Günüü

Okulun ilk günü ders mi olur ...

  • JET TV tarafından
  • 1.079 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rusya, İran Ve Türkiye Ortak Bir Bildiride Bulundular 00:41

Rusya, İran Ve Türkiye Ortak Bir Bildiride Bulundular

Taraflar, Suriye'nin Idlib kentindeki son dekatalizasyon bölgesinin sınırları konusunda Rusya, İran ve Türkiye ortak bir bildiride bulundular. Savaş yırtılan ülkedeki dört adet de-tırmanış bölgesi altı aylık bir süre boy..

Ebru Gündeş Yalan 05:23

Ebru Gündeş Yalan

Yalnızlık kolay değil anladım Yüreğim yangınlarda geri dön Tükendi bitti artık bedenim Ayrılık ölümden daha zor Tükendi bitti artık bedenim Ayrılık ölümden daha zor Kırık dökük bir sal gibi battım ha batacağım Ma..

Yaşar İpek  Ağla Gözlerim 04:11

Yaşar İpek Ağla Gözlerim

' Mutluluk denilen tek kelimeye Bir ömür harcadım erişemedim İçimde kanayan acı yalları Unutup doyunca gülüşemedim Ne yârdan güldü gönlüm Ne sefa sürdü gönlüm Belâlı sevdaları Ömrüme sardı gönlüm Ağla gözlerim ağ..

Katalan lider Puigdemont'un Yanıtı Diyalog Oldu 00:49

Katalan lider Puigdemont'un Yanıtı Diyalog Oldu

Katalonya Özerk Yönetimi lideri Carles Puigdemont İspanya Başbakanı Rajoy'a bir mektup yazdı. İspanya hükümetinin bağımsızlık ilan edip etmediği konusunda talep ettiği kesin yanıta karşılık, Carles Puigdemont mektup i..

Katalonya İçin Son Sözü İspanya Senatosu Söyleyecek 01:15

Katalonya İçin Son Sözü İspanya Senatosu Söyleyecek

İspanya Senatosu 27 Ekim Cuma günü Katalonya’nın özerkliğinin askıya alınması teklifini oylayacak. Senato, Katalonya Başkanı Carles Puigdemont’u oturuma davet ederek konuşma yapmasını istemişti ancak Katalan lider bu tal..

Brezilya Devlet Başkanı Temer'e Yargı Zırhı 00:45

Brezilya Devlet Başkanı Temer'e Yargı Zırhı

Brezilya'da kongrenin alt kanadı çarşamba günü yapılan oylamada yolsuzlukla suçlanan Devlet Başkanı Michel Temer'in yargılanmasına izin vermedi. Brezilya’da kongrenin alt kanadı çarşamba günü yapılan oylamada Devlet B..

Tayland Kralı İçin Cenaze Töreni 00:51

Tayland Kralı İçin Cenaze Töreni

Tayland’da, geçen yıl 13 Ekim’de vefat eden eski Kral Bhumibol Adulyadej onuruna düzenlenen 5 günlük cenaze töreni sürüyor. Cenaze töreni başkent Bangkok’taki Dusit Sarayı’nın salonunda yapılan Budist ritüeliyle, resmi ..

İz Bırakan Tüm Öğretmenlere 00:57

İz Bırakan Tüm Öğretmenlere

Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun...

Carpe Diem Nedir 01:18

Carpe Diem Nedir

Latin Edebiyatının ünlü ozanı Horatius'un bir dizesinde geçen gününü gün et, zamanın tadını çıkar, günü yakala, anı yaşa, günü yaşa, koy ... Rahvan gitsin be hey anlamlara gelen özdeyiş...

Ezgi̇ Mola’dan Talep Olursa Fi̇lmi̇n 2.si̇ Çıkabi̇li̇r 05:58

Ezgi̇ Mola’dan Talep Olursa Fi̇lmi̇n 2.si̇ Çıkabi̇li̇r

Ezgi Mola “Maide’nin Altın Günü” filmi için basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ünlü oyuncu Ezgi Mola 8 Aralık’ta vizyona girecek “Maide’nin Altın Günü” filminin Recep İvedik tiplemesine benzetilmesi ile ilgili sor..

  • BETA tarafından
  • 960 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Noktayı Son Koydu Daha Önce De Yapıldı 03:27

Noktayı Son Koydu Daha Önce De Yapıldı

Önce ki gece Günay’da şarkıcı Soner Sarıkabadayı'nın doğum günü kutlandı. Kutlamaya Burak Özçivit’le aralarının limonu olduğu haberleri çıkan Murat Boz’da katıldı. Murat Boz Soner Sarıkabadayı'nın doğum günü kutlamasında..

  • BETA tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuzla’da Sahte İçki İmalathanesine Baskın 01:32

Tuzla’da Sahte İçki İmalathanesine Baskın

Olay, 29 Ekim günü Tuzla Evliya Çelebi Mahallesinde bulunan bir iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mahalle içerisinde kaçak ve sahte alkol imalatı olduğu ve yapılan alkollerinde 34 NB 5545 plakalı araçla pi..

Böcekli Ekmek Raflardaki Yerini Aldı 01:07

Böcekli Ekmek Raflardaki Yerini Aldı

Finlandiya'da gıda ürünlerinde böcek kullanılmasına izin veren yasanın çıkmasının ardından, önümüzdeki günlerde böcekli ekmek raflardaki yerini alacak. Finlandiya'da böcekli ekmek satışa sunulacak. CUMA GÜNÜ SATIŞTA Ü..

  • JET TV tarafından
  • 742 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Londra'da Metro İstasyonunda Silah Seslerinden Sonra Tahliyeler Başladı 02:40

Londra'da Metro İstasyonunda Silah Seslerinden Sonra Tahliyeler Başlad

İngiltere'nin başkenti Londra'da Oxford Circus Metro İstasyonu’nda hareketli dakikalar yaşandı. İstasyonda bulunan kişiler, silah seslerinin duyulmasının ardından tahliye edilmeye başlandı. Olayın terörle bağlantısı olup..