#Şeri̇f kayran klasiken kurdi ayle gule müzik dinle

Bengü - Hodri Meydan 03:46

Bengü - Hodri Meydan

Hiç alışma öyle güle güle senin olmadım Kayboluşta böyle gide gele beni bulmadın Dönde bak ve sor o yüreğine kaç yalan sığar? Vazgeçilmezim sana bu sözüm senle dolmadı Yine de ağladım İçimi yaka yaka aldım Canıma baka b..

Nur Yerlitaş İşte Benim Stilim Jüriliği Gerçekleri! 03:26

Nur Yerlitaş İşte Benim Stilim Jüriliği Gerçekleri!

Aklınızda Kalmasın programının sunucularından Tayyar Işıksaçan Nurella yani Nur Yerlitaş'ın İşte Benim Stilim programından kendi isteği bırakmadığı için programda tercihler yapıldı Nur Yerlitaş'a güle güle denildi...

  • ANKA tarafından
  • 833 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahar Candanın Yeni Yarışmacı İle Arasındaki Husumet Ne? 13:52

Bahar Candanın Yeni Yarışmacı İle Arasındaki Husumet Ne?

İşte Benim Stilim 7. Sezon 24 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 127. bölümünde Tuğçe Ekim, Bahar Candan'a istediğin gibi gidebilirsin Bahar'cım güle güle diye yorum yapınca herkesi şaşırttı. Daha sonra Gamze Taşkın,..

  • ANKA tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Marcelo'dan Veda Mesajı! 00:58

Marcelo'dan Veda Mesajı!

Fransa kulüplerinden Olympique Lyonnais ile prensip anlaşmasına varan Beşiktaş'ın Brezilyalı stoperi Marcelo Lyon'a gitti. Tarifeli uçakla Fransa'nın Lyon kentine saat 08:25'te hareket eden Marcelo, eşi ile birlikte Ata..

  • OFSAYT tarafından
  • 597 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Plütonyumlu Nargile Tarifi 04:42

Plütonyumlu Nargile Tarifi

Kağızmana Ismarladım Nargile Nargile Hacı Acil Ateş Gönder ...güle ...güle programından herkese kucak dolusu tütünler...

  • JET TV tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Putin’in Tatarca Kelimeyi Yanlış Anlaması Salonu Kahkahaya Boğdu 01:00

Putin’in Tatarca Kelimeyi Yanlış Anlaması Salonu Kahkahaya Boğdu

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, yıllık basın toplantısında “baba” anlamına gelen kelimeyi “güle güle” olarak algılaması üzerine hem Putin'i hem de salondakileri güldürdü...

Çağla Şikel - Nasıl Doğal Maşa Yapıyorum Güzellik Bakım 06:20

Çağla Şikel - Nasıl Doğal Maşa Yapıyorum Güzellik Bakım

Günlük hayatınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz doğal dalgalar için ihtiyacınız olan iki şey var; kalın bir maşa ve saç… Bir tüyo vereyim, saçlarınızı kuruturken geniş bir tarakla düzelterek kurutursanız maşamız daha gü..

Hababam Sınıfı Oyuncuları Eski̇ Ve Yeni̇ Halleri̇ 07:02

Hababam Sınıfı Oyuncuları Eski̇ Ve Yeni̇ Halleri̇

Merhaba arkadaşlar bu videomuzda 1.Seri Hababam Sınıfı tüm filmlerin oyuncularının eski ve yeni halini derledik. Video hoşunuza gittiyse beğenmeyi ve kanala abone değilseniz abone olmayı unutmayın. ÖNCEKİ VİDEOLAR : K..

  • PengoTV tarafından
  • 2.323 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Wikie Dünyanın Konuşabilen İlk Katil Balinası 00:51

Wikie Dünyanın Konuşabilen İlk Katil Balinası

İskoçya'daki St Andrews University Üniversitesi'nden bilim insanları, eğittikleri bir katil balinanın, insanların kullandığı kelimelerle konuşabildiğini açıkladı. Wikie adı verilen dişi balina, hava deliği üzerinden Me..

Arnold Schwarzenegger - 17 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:51

Arnold Schwarzenegger - 17 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Arnold Schwarzenegger (Арнольд Шварценеггр) Avusturyalı bir Amerikalı aktör, film yapımcısı, işadamı, yatırımcı, yazar, hayırsever, aktivist, eski profesyonel vücut geliştiricisi ve eski siyasetçidir. Kaliforniya Valisi ..

Çağla Şikel - Topuklu Ayakkabılarımı Nasıl Süslüyorum Kendin Yap 03:51

Çağla Şikel - Topuklu Ayakkabılarımı Nasıl Süslüyorum Kendin Yap

Çok uzun zamandır severek giydiğim topuklu ayakkabıma ufak dokunuşlarla yeni bir görünüm kazandırmak istedim. Siz de çok sevdiğiniz ama 'keşke artık biraz daha farklı mı görünse’ dediğiniz ayakkabılarınızı süsleyebilirsi..

Zerrin Özer 61 Yaşında Evlendi Ortalık Karıştı 07:35

Zerrin Özer 61 Yaşında Evlendi Ortalık Karıştı

61 yaşındaki ünlü popçu Zerrin Özer ve 34 yaşındaki Murat Akıncı dün akşam dünyaevine girdi. Üçüncü evliliğini gerçekleştiren Özer, birinci evliliğini 1990-1991 yıllarında Alper Önal'la, ikinci evliliğini 2006-2008 yılla..

  • BETA tarafından
  • 114 görüntüleme
  • 5 yıl önce
SON DAKİKA! Yeşilçam'ın usta ismi Kartal Tibet'i kaybettik! Kartal Tibet kimdir ve kaç yaşındaydı? 01:41

SON DAKİKA! Yeşilçam'ın usta ismi Kartal Tibet'i kaybettik! Kartal Tib

Acı haberi oyuncu Civan Canova, Instagram hesabı üzerinden Güle güle Kartal ağabeyim, seni çok özleyeceğim. notuyla Tibet'in vefatını duyurdu. Ankara'da 1938'de dünyaya gelen Kartal Tibet, imza attığı 200'e yakın film..

Bilal SONSES - Bülbüller Güllere (Akustik) 04:04

Bilal SONSES - Bülbüller Güllere (Akustik)

Söz, Müzik: Şerif Kayran Piano: Davut Samet Sarıhan Gitar: Metehan Köseoğlu Mix, Mastering: Buğra Kunt Yapım: Babba Media & DMC Produktör: Samsun Demir Menajerlik: Kadir Kortan Kurnaz Color: The Post Brothers Radyo Pr:..

Serdar Örnek & Cansever - Severken Ayrılık Olmaz 04:47

Serdar Örnek & Cansever - Severken Ayrılık Olmaz

Söz: Mehmet Şerif Kayran Müzik: Hüseyin Arapoğlu Düzenleme: Hüseyin Arapoğlu Yönetmen: Erkan Nas Severken Ayrılık Olmaz şarkı sözleri ile Severken ayrılık olmaz Gidişine can dayanmaz Bu yara kolay kapanmaz Bu haya..

Erdem Yener - Gece (Official Video) Yeni Klip 04:18

Erdem Yener - Gece (Official Video) Yeni Klip

KLİP KÜNYESİ: Yapım: Autonomy Yönetmen: Berent Baytekin Yapımcı: Mustafa Şafak Sezgin Görüntü Yönetmeni: Firar Güney Kayran Yardımcı Yönetmen: Aslı Çelikel Yönetmen Asistanları: Begüm Bakırcı, Ali Öğüt Yapım Koordinatör..

İmat Rekani - Kürtçe Halay 10:13

İmat Rekani - Kürtçe Halay

Rıdvan Adıyaman'ın Düğünü Daha fazlası için abone olmayı unutmayın.. yüksekova, yüksekova düğünleri, hakkari düğünleri, arif çoban, koma gel, süper kürtçe müzikler, med music, med müzik, kurdish music, kürtçe halaylar, ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Süper Hareketli Halay / Hakkari Düğünleri 10:07

Süper Hareketli Halay / Hakkari Düğünleri

yüksekova, yüksekova düğünleri, hakkari düğünleri, arif çoban, koma gel, süper kürtçe müzikler, med music, med müzik, kurdish music, kürtçe halaylar, süper halaylar, govend, van düğünleri, imat rekani, potpori, şırnak dü..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.639 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ezgi Aktan - Uyma Onlara 04:34

Ezgi Aktan - Uyma Onlara

Ezgi Aktan - Uyma Onlara Dinle Uyma Onlara şarkı sözleri ile Susmuş duruyordu Bildiğimi sınıyordu gözlerin Bakmıyordu bu yana Ben hep biliyordum Yüzünü gözüme çiziyordum Olur ya sonsa gördüğüm karşımda Gülüşümü kay..

Oğuzhan Koç - Sükut-u Hayal 04:34

Oğuzhan Koç - Sükut-u Hayal

Oğuzhan Koç - Sükut-u Hayal Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne varsa içinde ya söyle ya da git Ne kaldıysa bak elde bil ki ben tek sebebi Ne sevdin ne de sövdün hiç bir şey kalmadı ki Ne yandın ne de söndün ateş hiç olmadı ..

İkikardesh - Sen Güneşe Tutul Ben Sana 03:18

İkikardesh - Sen Güneşe Tutul Ben Sana

İkikardesh - Sen Güneşe Tutul Ben Sana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen güneşe tutul ben sana Beni öperek uyandir her sabah Gözum aldanır herkezi sen sanar Herşeyim senin istersen al Icim dışım bi garip halde Yüzüm gözu..

Ferman Toprak - Alayına Gider 04:41

Ferman Toprak - Alayına Gider

Ferman Toprak - Alayına Gider Müzik Dinle Şarkı Sözleri Alayına arıza bundan sonra Sana göre bir şey yok Aleme isyan bundan sonra Bize göre bir şey yok Gönül derdini abarttı Boş bulundu seni sevdi Dikenleri gön..

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma 04:26

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kaç büyük devirdi dünya ? Kaç acı içinde kaç dert ? Kaçıncı rüya ve kaçıncı saf ten ? Sen kaç, ben ölüyorum kasten Senin de canına bir canavar dokunur Çok gü..

Ezgi Enes - Sükut-u Hayal 03:42

Ezgi Enes - Sükut-u Hayal

Ezgi Enes - Sükut-u Hayal Dinle Oğuzhan Koç - Sükut-u Hayal (Akor) D# m C# G# m Ne varsa içimde ya söyle ya da git C# G# m B C# A# m Ne kaldıysa bak elde..

Mistefa Bazidi - Eze Bejim 2020 05:01

Mistefa Bazidi - Eze Bejim 2020

Mistefa Bazidi - Eze Bejim 2020 [Official Music Video © 2020 Hunersam] Aranjor: Mizgin Ayaz Söz Müzik : Serkan Kanireş Kanalımız HUNERSAM Tarafından Korunmaktadır... Bibin endame qenal ê me, klîbên nû temaşê bik..

Omar Souleyman - Warni Warni Kürtçe Halay 07:09

Omar Souleyman - Warni Warni Kürtçe Halay

Omar Souleyman - Warni Warni (Official Video) Kürtçe Kurdi Kurmanci Kurdish Halay Dewat govend Müzik Dinle Listen Ömer Süleyman varni varni Omar Souleyman, Suriye'nin kuzeydoğu bölgesinde bulunan Resulayn şehri yakınla..

  • PengoTV tarafından
  • 4.331 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emre Sertkaya Minnet Eylemem Performansı O Ses Türkiye Final 04:06

Emre Sertkaya Minnet Eylemem Performansı O Ses Türkiye Final

Emre Sertkaya Minnet Eylemem Performansı O Ses Türkiye Final Ahmet Aslan - Minnet Eylemem Söz: Nesimi Müzik: Feyzullah Çınar Har içinde biten gonca güle minnet eylemem Arabi farisi bilmem, dile minnet eylemem Sırat-..

Oğuzhan Koç - Sükut-u Hayal (Akustik) 04:10

Oğuzhan Koç - Sükut-u Hayal (Akustik)

Sükut-u Hayal; Ne varsa içinde ya söyle ya da git Ne kaldıysa bak elde bil ki ben tek sebebi Ne sevdin ne de sövdün hiç bir şey kalmadı ki Ne yandın ne de söndün ateş hiç olmadı ki Yana yakıla sevdiğim ne varsa Hep s..

Koma Se Bıra - Buka Barane 02:35

Koma Se Bıra - Buka Barane

Koma se bıra- buka barane dinle izle..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 2.541 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Koma Se Bıra - Eman Dılo Kürtçe 04:53

Koma Se Bıra - Eman Dılo Kürtçe

Koma Se Bıra - Eman Dılo dinle izle..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 2.107 görüntüleme
  • 8 yıl önce