#Şeyda olmayacak dua seyit ahmet

Kolonya İle Elini Yakan Genç 00:20

Kolonya İle Elini Yakan Genç

Corona virüsten korunmak için ellerine kolonya döken genç hiç olmayacak bir şey yapıp ellerini ateşle yakmış...

  • PengoTV tarafından
  • 652 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şans bir uğraşın eseridir. 00:08

Şans bir uğraşın eseridir.

Şans bir uğraşın eseridir. Hazırlık ve fırsatın bir araya gelmesiyle oluşur. Şansın gerçekleşmesi için, önce hazır olmak gerekir. Karşılarına çıkan fırsatlara hazırlıksız yakalanan ve değerlendiremeyenler, başarının ş..

  • PengoTV tarafından
  • 272 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kızı Korkutan Horozun Saldırısı 00:16

Kızı Korkutan Horozun Saldırısı

Kız sadece koyunları sevmek istemişti. Ama horoz bu durumdan hiç hoşnut olmayacak ve kızı kovalamaya başlayacak.....

  • PengoTV tarafından
  • 110 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bora Serbülent - Delirirsin Dememiştin 03:55

Bora Serbülent - Delirirsin Dememiştin

Delirirsin Dememiştin şarkı sözleri ile Görmeseydim duymasaydım Tutmasaydım beyaz ellerini Anlamazdım gidişini Görmeseydim güzel gözlerini Olmuyor gülüm sensiz olmuyor Bu can bedende durmuyor Olmuyor aşkım bir tanem..

Avusturya Seçmeni Oyunu Kimden Yana Kullanacak 04:20

Avusturya Seçmeni Oyunu Kimden Yana Kullanacak

Avusturya’da seçimlere sayılı günler kala, ülkenin kuzeyinde Langenlois kentindeyiz. Burası geleneksel olarak muhafazakar, sağ görüşlü partilere oy veren bir bölge. Avusturya’da 31 yaşındaki Sebastian Kurz’un kurduğu Avu..

Katalonya Yalnız Kalmaya Mahkum 02:23

Katalonya Yalnız Kalmaya Mahkum

Uzmanlar Katalonya krizi konusunda ne düşünüyor ? Brüksel Üniversitesi’nin Avrupa Çalışmaları Enstitüsü’nde görev yapan siyasi uzman Alvaro Oleart Katalonya parlamentosunda yapılan bağımsızlık ilanın hemen ardından Eur..

Cem Belevi - Leyla & Mecnun 03:01

Cem Belevi - Leyla & Mecnun

Söz: Cem Belevi Müzik: Cem Belevi, Asil Gök Aranje: Asil Gök, Görkem Oker Yönetmen: Murad Küçük Hiçbir zaman eskisi gibi olmayacak bazı şeyler Hiçbir zaman eskisi gibi durmayacak Aynı kıyafetler Makbulmüş bin yıldan ber..

 Yılmaz Güney  Anne Tokatı 02:40

Yılmaz Güney Anne Tokatı

Kabadayı Fırat'la (Yılmaz Güney), balerin Çiğdem'in (Filiz Akın) aşk öyküsü Bu yorgun mavi deniz, martılar ve vapur düdükleri hep o sessiz ve sıcak bakışlı adamı hatırlatmaz mı Çiğdem'e? Güldüğünü hiç görmediği, yüzünde..

 Yılmaz Güney Çoktan Çok Azdan Az Ölür Unutma 03:01

Yılmaz Güney Çoktan Çok Azdan Az Ölür Unutma

Kabadayı Fırat'la (Yılmaz Güney), balerin Çiğdem'in (Filiz Akın) aşk öyküsü Bu yorgun mavi deniz, martılar ve vapur düdükleri hep o sessiz ve sıcak bakışlı adamı hatırlatmaz mı Çiğdem'e? Güldüğünü hiç görmediği, yüzünde..

Eşinden Boşandı Çok Mutluyum Turu Attı 01:43

Eşinden Boşandı Çok Mutluyum Turu Attı

Hatay'da yaklaşık 2 yıl süren dava sürecinin sonunda eşinden boşanan 29 yaşındaki Mehmet Emin Çete, mahkemenin kararı açıklamasının hemen ardından otomobilini gelin arabası gibi süsleyip, şehir turu attı. Merkez Antakya ..

  • JET TV tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bayernli Yöneticiden Vodafone Park İtirafı 01:41

Bayernli Yöneticiden Vodafone Park İtirafı

Bayern Münih yöneticisi Andreas Jung, Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş kurasıını yorumladı. Bayern Münihli yönetici Andreas Jung, Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş ile eşleşmeleri hakkında açıklamalarda bulundu. BEŞİKTAŞ'I YAK..

  • OFSAYT tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bebek pudrasında ''katil toz'' 02:15

Bebek pudrasında ''katil toz''

ANNELER DİKKAT! UZMANLAR ONU KATİL TOZ OLARAK TANIMLIYOR. ADI: ASBEST. KANSER BAŞTA OLMAK ÜZERE PEK ÇOK HASTALIĞA DEVETİYE ÇIKARAN O MADDEYE, EN OLMAYACAK YERDE; BEBEK PUDRALARI İÇİNDE DE RASTLANDI. O ARAŞTIRMA ANNELE..

Irmak Arıcı - Güya 02:59

Irmak Arıcı - Güya

Güya şarkı sözleri ile Bu gecenin sabahı olmayacak Bilirim yerin de dolmayacak Sana neler neler söyleyecekken Suskun dilim daha konuşmayacak Topladım eşyalarımı Kendimden geçesim var Almayın kadehimi dostlar Daha..

Ekmek fırınında skandal! 01:25

Ekmek fırınında skandal!

EN OLMAYACAK YERDE, EKMEK FIRININDA YAPILAN BİR REZALETİN HABERİ VAR SIRADA... BİR ÇALIŞAN EKMEK HAMURUYLA OYNADI... HAMURU TEKMELEDİ, TAVANA ATTI. MİDE BULANDIRAN OYUN SHOW HABER WHATSAPP İHBAR HATTI'NA VAN'DAN YOLLAND..

Adanalı Çılgın Muhtar 02:38

Adanalı Çılgın Muhtar

ADANA'DA HİÇ OLMAYACAK BİR ŞEY OLDU, HIRSIZLAR YÜKSEK GERİLİM DİREĞİNE TIRMANIP DEMİRLERİ SÖKTÜ. TAM ÇALIP KAÇACAKLARDI Kİ MAHALLENİN MUHTARINA YAKALANDILAR. SHOW HABER, TEPKİSİYLE FENOMEN HALİNE GELEN O MUHTARIN YANIND..

Kıvamında Süzme Mercimek Çorbası 05:35

Kıvamında Süzme Mercimek Çorbası

Malzemeler : 1 dolu yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet kuru soğan 1 adet patates 2 su bardağı kırmızı mercimek 5 su bardağı et suyu 2 su bardağı su 2 tutam tuz 2 tutam karabiber Üzeri İçin 1 dol..

Kadayıflı Kek Tarifi 06:43

Kadayıflı Kek Tarifi

Kadayıflı Kek Tarifi ve Malzemeler : 3 tane yumurta 1 çay bardağı şeker 1 su bardağı sıvıyağ 1 paket vanilya 1 paket Kabartma tozu 4 Yemek kaşığı un 1 su bardağı kadar kırılmış ceviz Yaklaşık 150 gr çiğ kadayıf (bende 15..

Beşamel Soslu Mantarlı Patatesli Oturtma 03:59

Beşamel Soslu Mantarlı Patatesli Oturtma

Bugün sizlere beşamelli mantarlı patates oturtma tarifini paylaşıyoruz. Oldukça doyurucu olan dilim dilim patateslerin üzerine hazırladığımız kıyma, soğan ve mantar olan harcımızı döktükten sonra, beşamel sosu ve kaşar..

Kayseri Mantısı 08:13

Kayseri Mantısı

????Malzemeler: ????Hamuru için: 400 gr un(200 ml lik bardaklarla 4 su bardağı ) 1 büyük boy yumurta 2 tatlı kaşığı tuz (15 gr) Aldığı kadar su (azar azar kontrollü olarak ekleyin lütfen sert bir hamur olmalı) ???? İç h..

Musallat 2007 Türk Filmi İzle 1:20:00

Musallat 2007 Türk Filmi İzle

Konusu : Suat ve Nurcan aynı köyde büyümüş ve birbirlerini çok sevmiş iki gençtir. Güzelliği ile hemen fark edilen Nurcan, yakışıklı Suat’la beraber herkesin her zaman gıpta ettiği bir çift olmuştur. Bulundukları köyde b..

Tek Lokmalık Şerbetli Cevizli Rulo Tatlı 01:40

Tek Lokmalık Şerbetli Cevizli Rulo Tatlı

Malzemeler 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı yoğurt 1 yumurta 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Aldığı kadar un 1 kase çekilmiş ceviz Şerbeti için; 3 su bardağı şeker 3 su bardağı su Birkaç damla limon suyu Hazırl..

Fırın Torbasında Orman Kebabı Tarifi 01:12

Fırın Torbasında Orman Kebabı Tarifi

Bugün sizlere yapımı ile kolay lezzetine doyum olmayacak fırın torbasında orman kebabı tarifini hazırladık. Kolay hazırlanışıyla yumuşacık olan eti ile patates havuçların yanı sıra pirinç pilavı ile servis yapabileceğini..

NARKOZ ETKİSİYLE EZAN OKUDU! 02:19

NARKOZ ETKİSİYLE EZAN OKUDU!

NARKOZ İNSANA HİÇ OLMAYACAK ŞEYLER YAPTIRABİLİYOR, ŞARKI SÖYLEYEN, GÜLEN, ÖFKELENEN ÇOK GÖRDÜK AMA ÇORUM'DA BİR GENÇ NARKOZUN ETKİSİYLE EZAN OKUMAYA BAŞLADI, O ANLARI BİR YAKINI KAYDA ALDI..

Büyük Sıfırlamanın Şok Gerçekleri! Yeni Hastalık ve Nakitsiz Toplum! 2030 Planı! 1:12:31

Büyük Sıfırlamanın Şok Gerçekleri! Yeni Hastalık ve Nakitsiz Toplum! 2

02:27 NATO toplantısının asıl amacı 10:04 Konu sadece iklim değil! 14:17 Büyük sıfırlama nedir? 24:47 2024 yılında bu gündeme gelebilir 29:26 Nakitsiz toplum planı! 39:10 Yeni dünya düzeninde bunlar olmayacak! 45:50 E..

  • STUDIO AS tarafından
  • 118 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Portakal Rüyası Tarifi 02:34

Portakal Rüyası Tarifi

Lezzetine doyum olmayacak şık görünümüyle iştah açacak olan portakal rüyası tarifi sizlerle paylaşıyoruz. Vazgeçemeyeceğiniz bir lezzet olacağından emin olduğumuz portakallı nefis tatlı tarifini çok beğeneceksiniz. Gün m..

Yanardağ Kurabiye Tarifi 02:38

Yanardağ Kurabiye Tarifi

Çay saatlerinizde sofralarını süsleyecek ve lezzetine doyum olmayacak yanardağ kurabiye tarifini sizler için paylaşıyoruz. Şık görünümü ile gözlere hitap ederken, lezzeti ile damak tadımızı şenlendirecek yanardağ kurabiy..

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi 02:42

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi İçin Malzemeler 2 adet yufka 1 bütün tavuk göğsü 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı kekik yarım çay kaşığı pulbiber yarım çay kaşığı karabiber 1 kase yoğurt 2-3 yemek kaşığı tereyağı 1 ça..

Sodalı Banyolu Börek Tarifi 02:10

Sodalı Banyolu Börek Tarifi

Su Böreği Tadında Sodalı Sarma Börek Tarifi İçin Malzemeler; 2 adet hazır yufka 100 g tereyağı 1 şişe soda (200 ml) içi için; maydanozlu peynir karışımı üzerinde sürmek için; yumurta sarısı susam çörek otu Hazırlanış..

Tahinli Çörek Tarifi 08:32

Tahinli Çörek Tarifi

Tahinli çörek tarifi bu tariften iki tepsi cikiyor. Malzemeler 3 su bardağı ılık süt 1 çay bardağı ılık su 1 su bardağı sıvı yağ 1 paket kuru maya 1 tatli kaşığı tuz 2 yemek kaşığı şeker yaklaşık 8 buçuk su bardağ..

Erzurum Ketesi 02:30

Erzurum Ketesi

Erzurum Ketesi (Çöreği) Tarifi İçin Malzemeler 2 bardak sıcak süt (kaynar olmayacak) 1 bardak ılık su 1 bardak mısır özü yağı 1 paket yaş maya (kare olandan) 1 çorba kaşığından daha az tuz ( tuzuna bakın, eklenmesi gerek..