#Şeyda olmayacak dua seyit ahmet

Emel Sayın Kimdir? 03:50

Emel Sayın Kimdir?

Emel Sayın, 20 kasım 1945 tarihinde Sivas'ın Şarkışla ilçesinde doğmuştur. 1926'da Türkiye'ye gelen muhacir bir aile olan Suat ve Ahmet Sayın'ın 4 kız çocuklarından en büyüğüdür. Şenel, Fatoş ve Hülya adlarında kız karde..

Genelkurmay Başkanı Akar’dan Şehidin Baba Ocağına Taziye Ziyareti 02:33

Genelkurmay Başkanı Akar’dan Şehidin Baba Ocağına Taziye Ziyareti

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları, Suriye’nin kuzeyinde devam eden Fırat Kalkanı Harekatı sırasında gerçekleşen hava saldırısıyla şehit olan Piyade Üsteğmen Zafer Er’in baba ocağına taziye z..

Bülent Serttaş - Bodrum Akşamları 04:38

Bülent Serttaş - Bodrum Akşamları

Aşk Bodrum'da yaşanıyor güzelim Bodrum bana ben Bodrum'a özelim Senin ile cehenneme giderim Hayat güzel devam ediyor Bodrum'un akşamları bir başkadır Çılgınca geceler bize yaşatır Her gece rotamız yeni aşkadır Hayat güz..

Yeniçağ Gazetesine Saldırı Anı Kamerada 00:56

Yeniçağ Gazetesine Saldırı Anı Kamerada

Yeniçağ gazetesinin Yenibosna’daki merkez binasına düzenlenen saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı. Akşam saatlerinde yüzleri kar maskeli yaklaşık 30 kişilik bir grubun Yeniçağ gazetesine düzenlediği saldırı anı gü..

Selvi Boylum Al Yazmalım Türk Filmi İzle 1:25:24

Selvi Boylum Al Yazmalım Türk Filmi İzle

Kamyon şoförü İlyas (Kadir İnanır), İstanbul'dan Asya'nın (Türkân Şoray) kaldığı köye gelir. Birbirlerine aşık olup evlenirler. Çocuklarının adını Samet koyarlar. İlyas, kamyoncu olduğu için sık sık yollara çıkar ve Asya..

  • Film İzle tarafından
  • 24.582 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sedat Peker Kimdir? 02:20

Sedat Peker Kimdir?

Sedat Peker, Türk organize suç örgüt lideri. 90'lı yıllarda Türkiye'de ortaya çıkan mafya oluşumlarının içerisinde yer alması nedeniyle yargılandı. 1997 ve 1998 yıllarında çete kurmak suçlaması ile yargılandığı davalarda..

Gökhan Özen Kimdir? 01:39

Gökhan Özen Kimdir?

Ahmet Gökhan Özen, Türk şarkıcı, müzisyen, söz yazarı, besteci, aranjör, müzik direktörü ve oyuncu. Eşi: Selen Sevigen Özen (e. 2010) Çocukları: Ada Deren Özen TV şovları: Sevda Çiçeği, Yıldız Masalı, Yalan Dünya..

Murat Cemcir Kimdir? 01:07

Murat Cemcir Kimdir?

(d. 30 Kasım 1976, Niksar), Türk oyuncudur. Çalgı Çengi, İşler Güçler, Düğün Dernek, Düğün Dernek 2, Kardeş Payı adlı dizi ve filmlerindeki partneri Ahmet Kural ile baş rolü paylaşmıştır...

Fahrettin Aslan Kimdir? 02:09

Fahrettin Aslan Kimdir?

Fahrettin Aslan, Türk gazino sahibi. Zeki Müren, Behiye Aksoy, Gönül Yazar, Seçil Heper, Bülent Ersoy, Ahmet Özhan, Sibel Can gibi pek çok sanatçıyı ilk kez büyük kitlelerle buluşturduğu “Taksim-Büyük Maksim”, “Caddebost..

Slovenya Cumhurbaşkanı Türkiye’de 05:18

Slovenya Cumhurbaşkanı Türkiye’de

Slovenya Cumhurbaşkanı Borut Pahor, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetlisi olarak geldiği Türkiye’de resmi törenle karşılandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Slovenya Cumhurbaşkanı Borut Pahor’u Cumhurbaşkanlığı Külliy..

Hangimiz Sevmedik - 20.Bölüm Fragman 00:36

Hangimiz Sevmedik - 20.Bölüm Fragman

Oyuncular MÜNİR - ALTAN ERKEKLİ ADİLE - GÜL ONAT ITIR - SELEN SOYDER TARIK - CAN YAMAN ŞENER - CENGİZ BOZKURT AYŞEN - MEHTAP BAYRİ İLYAS - BÜLENT ŞAKRAK EMEL - PELİN ERMİŞ ŞEVKET - VEYSEL DİKER PERRAN - BERFU ÖNGÖREN M..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi 06:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Avrupa hesaplama sistemine geçmemizle birlikte milli gelirden büyümeye kadar pek çok alanda aslında çok daha ileri bir seviyede bulunduğumuz ortaya çıktı. Şimdi size bir müjde daha ve..

Seksendört - Sarhoş Gibiyim 03:30

Seksendört - Sarhoş Gibiyim

BİR SEVDA ÇÖLÜNDE BIRAKTIN BENİ KANADI KIRILMIŞ BİR KUŞ GİBİYİM DÖNÜP DE BAKMADIN BİR GÜN HALİME SOKAĞA ATILMIŞ BİR TAŞ GİBİYİM O ESKİ HAYALİN HER AN KARŞIMDA GÖZYAŞLARIM ÇAĞLAR HER ANIŞIMDA AYRILIK ŞARABI GÖNÜL T..

Kutsi - Aşk Kitabı(VOL-6) 04:07

Kutsi - Aşk Kitabı(VOL-6)

Kutsi - Aşk Kitabı Şarkı Sözleri Ne olur söyleyin sevenler bana Ayrilmak kanunmu ask kitabinda El ele tutusup gülmeden daha Terk etmek kanunmu ask kitabinda Ümitlerim kirildi bitti Hayallerim yikildi gitti Bu dert..

  • PITIRCIK tarafından
  • 927 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeşim Salkım - Günün Birinde(VOL-12) 03:39

Yeşim Salkım - Günün Birinde(VOL-12)

Yeşim Salkım - Günün Birinde Şarkı Sözleri Bu devran hep böyle sürüp gitmez ki Sen de solacaksın günün birinde Aklına gelecek ayrılığımız Pişman olacaksın günün birinde Senin de saçına karlar yağacak Senin de gözüne..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.098 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Güneş Harekatı’nın Planlarını Pkk'ya Sızdırdılar 06:29

Güneş Harekatı’nın Planlarını Pkk'ya Sızdırdılar

TGRT Haber’de yayınlanan ve Mehmet Aydın’ın sunduğu Sonra N’Oldu programında dile getirilen iddia Türkiye’de yeni bir tartışma başlatacak gibi. Programın konuklarından Genelkurmay Eski İstihbarat Daire Başkanı İsmail Ha..

FETÖ Şarkısı Skandalı! 05:54

FETÖ Şarkısı Skandalı!

TRT Müzik kanalında sözlerini fetönün yazdığı ve Ahmet Özhan'ın seslendirdiği Hüzünlü Gurbet parçası üzerine sosyal medyada büyük tepkiler geldi ve bu tepkiler üzerine de TRT tarfından bir açıklama yapıldı...

  • ANKA tarafından
  • 819 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Galatasaray 4-0 Adanaspor maçı 1. yarı skorbord' da GS yorumları 3 Nisan 2017 36:58

Galatasaray 4-0 Adanaspor maçı 1. yarı skorbord' da GS yorumları 3 Nis

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, TT Arena'da Adanaspor'u ağırlıyor. Cimbom'un üst sıralardan kopmaması adına bu maçı kazanması gerekiyor. Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk ya da en azından ikinci olarak Şampiyonlar ..

1970 Gençlik Olayları izle 02:06

1970 Gençlik Olayları izle

Manisa'da, Kemikten Melodiler , Ahtapotlara Karşı gibi 70'lerin gayri resmi gençlik cemiyetlerinin vukuatları. Ahmet Balkan..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.043 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hangimiz Sevmedik 33.bölüm fragmanı 00:46

Hangimiz Sevmedik 33.bölüm fragmanı

Bebek gidince özlemine dayanamayacağını anlayan İhsan ve Şükriye evlerini satıp Yuvacık’tan gitmeye karar verirler. Mürüvvet de bakkal dükkanını ve evi satıp gitmeyi kararlaştırmıştır. Ancak Ahmet ve Feridun bu duruma b..

Lozan Barış Konferansı izle 28:08

Lozan Barış Konferansı izle

Taylan Çamdoruk'un sunuculuğunu yaptığı belgesel programda; Lozan Barış Konferansı, konferans sürecinde yaşananlar ve konferans sonunda imzalanan Lozan Antlaşması, uzman konuklar Necmi Ülker ve Ahmet Özgiray eşliğinde ko..

Rıza Babanın Büyük Düşmanı Cezaevinden Çıkıyor - Arka Sokaklar 6. Bölüm 05:25

Rıza Babanın Büyük Düşmanı Cezaevinden Çıkıyor - Arka Sokaklar 6. Bölü

Arka Sokaklar yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı, yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun üstlendiği Kanal D'de yayınlanan efsane Türk yapımı polisiye televizyon dizisidir. Dizide İstanbul sokaklarında suçluların peşinde k..

  • PengoTV tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 8 yıl önce
9 Eylül İzmir'in Kurtuluşu izle 23:46

9 Eylül İzmir'in Kurtuluşu izle

Belgeselde; İzmir'in Yunan işgaline uğraması ve bu işgalden Türk ordusunun zaferle kurtulması konu edilmektedir. Konu ile ilgili Ahmet Nazmi Akdeniz, Süleyman Gülerada, Meliha Akıncı ve Sadi İplikçi'nin röportajlarına ye..

Kavanozdaki Adam 3.Bölüm 55:38

Kavanozdaki Adam 3.Bölüm

Kavanozdaki Adam 1987 yılında başrolünü Ahmet Mekin'in oynadığı TRT 1'de yayımlanmış Psikolojik Türk dizisi, Faik Baysal'ın eserinden televizyona uyarlanmış dizinin yönetmenliğini ve senaristliğini Mesut Uçakan üstlenmiş..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.731 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kavanozdaki Adam 4.Bölüm 40:05

Kavanozdaki Adam 4.Bölüm

Oyuncular: Ahmet Mekin (Semih) Metin Serezli (Kenan) Nevra Serezli (İnci)..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.400 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cinler İnsana Musallat Olur Mu 23:42

Cinler İnsana Musallat Olur Mu

Olursa Ne Yapmak Gerekir Cübbeli Ahmet Hoca..

  • ZULMA tarafından
  • 898 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İzmir'de Yunan İşgali izle 05:31

İzmir'de Yunan İşgali izle

İzmir'deki Yunan işgali. Konu hakkında Ahmet Nazmi Akdeniz ile yapılan röportaj..

Tarihte Bu Ay 16.Bölüm izle 29:35

Tarihte Bu Ay 16.Bölüm izle

Metin Canbaz'ın sunuculuğunu yaptığı programın 16. bölümünde; Türk basınından sansürün kaldırılması, Montrö Boğazlar Sözleşmesi, Hatay'ın anavatana katılması, Kıbrıs Barış Harekatı ile Ahmet Kutsi Tecer ve Refik Saydam'ı..

TBMM Isırılan Vekil_ Aşılarımızı Yaptırdık 05:03

TBMM Isırılan Vekil_ Aşılarımızı Yaptırdık

TBMM Genel Kurulu, dün yaşanan arbedenin ardından gergin başladı. TBMM Genel Kurulunda yaşanan arbedede bacağından ısırılan AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, “Onların amaçları sadece kavga etmekti. Gerginliği..

Olanlar Oldu - Fragman (20 Ocak Cuma) 02:11

Olanlar Oldu - Fragman (20 Ocak Cuma)

Olanlar Oldu 20 Ocak'ta Sinemalarda! Anneler en iyisini bilir mi? Ata Demirer’den komedisi, aşkı ve deniz kıyısında geçen maceralarıyla içinizi ısıtacak bir film! Zafer ve annesi Döndü hanım, Ege’nin bir kıyı kasabasınd..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 8 yıl önce