#Şeyler

Hadise Kıbrıs Nuh'un Gemisi Konseri 06:47

Hadise Kıbrıs Nuh'un Gemisi Konseri

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaşar İpek Sevgilisi Seren Serengil'in Elbisesi Hakkında 01:34

Yaşar İpek Sevgilisi Seren Serengil'in Elbisesi Hakkında

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.205 görüntüleme
  • 7 yıl önce
O kabuğu kendiniz kıracaksınız gençler. 03:04

O kabuğu kendiniz kıracaksınız gençler.

Gençlerin en büyük sıkıntısı birilerinin gelip kabuklarını kırarak onlardaki cevheri dışarı çıkartmasını beklemek, Beklemek, beklemek, beklemek. Olmuyor di mi. Olmayacakta.... O kabuğu kendiniz kıracaksınız gençler. Sonr..

  • JET TV tarafından
  • 102 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Are You Human? 1. Sezon 11. Bölüm 59:53

Are You Human? 1. Sezon 11. Bölüm

Ro-ra zor bir kararla boğuşur. Ye-na, tuhaf bir şeyler olduğundan şüphelenen Jong-gil ile yüzleşir...

  • Koreli tarafından
  • 648 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dünyanın konuştuğu 'tokalaşma krizi'nin aslı ortaya çıktı! 00:15

Dünyanın konuştuğu 'tokalaşma krizi'nin aslı ortaya çıktı!

Birleşik Arap Emirlikleri Veliaht Prensi Muhammed bin Zaid, Umman Sultanı Kabus bin Said'in vefatı üzerine gelen yeni Sultan Heysem bin Tarık bin Teymur el Said'i ziyaret etti. Ziyarete, tokalaşma krizi damga vurdu ancak..

Mezarına Tüküreceğim - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:48:15

Mezarına Tüküreceğim - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Sakin bir hayat yaşamayı tercih eden Jennifer Hills, toplumdan uzaklaşıp yalnız kaldığı bu dönem içerisinde roman yazmaya çalışan genç bir kadın olarak karşımıza çıkıyor. Fakat genç bir kadının küçük bir evde ya..

Ferdinand Türkçe Altyazılı İzle 1:48:05

Ferdinand Türkçe Altyazılı İzle

Boğa Ferdinand dışarıdan görüldüğü anda diğer hayvanlara korkutucu gelmektedir. Ailesi ile küçük bir boğa iken bile vahşi olamayan aksine çok sevimli olan Ferdinand bir yanlışlık yapılır ve ailesinden yanından alınarak ..

Karabasan – The Babadook Türkçe Dublaj Hd İzle 1:33:46

Karabasan – The Babadook Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Kocasını 6 yıl önce kaybeden ve bu süreçte oğlu Samuel'ı yalnız büyüten Amelia, bir gün oğlunun kitapları arasında Mister Babadook adlı esrarengiz bir masal kitabı bulur. Kitabı okuduktan sonra, Samuel rüyasınd..

Ordinary Person 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle 2:01:40

Ordinary Person 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle

Konusu : Küçüklüklüğünden belli dedektif olma arzusu Bahar için bir takıntı haline gelir. Ve sonunda hayallerine kavuşur. Sung-Jin ile evlidir ve bir bebekleri vardır. Kocasıyla birlikte çalışıp 2 katlı bir evde yaşamak..

  • KAPALI SET tarafından
  • 3.526 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Farklı düşünenler 03:10

Farklı düşünenler

bazı şeyler farkı düşünler olunca, en yüksek adrenalli çalışma oluyor...

  • JET TV tarafından
  • 362 görüntüleme
  • 5 yıl önce
3YE_-_Do_Ma_Thang 03:00

3YE_-_Do_Ma_Thang

3YE DO MA THANG klibini izleyin. Kanalima abone olmayı,like atmayı ve yorum yazmayı unutmayın!!! (NOT:Bu videoyu alıp kendi kanalınıza yada videoyu alıp üstüne çirkin şeyler koymak yani izinsiz almak yasaktır!!!)..

  • Lee SunYeon tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bu kaptanı atakta alkışlıyorum 02:08

Bu kaptanı atakta alkışlıyorum

Bilgi, beceri ve yetenek aynı şeyler midir? Çok bilgili ola bilirsin ,aynı zamanda beceriksiz ola bilirsin - bu koşulda muhakkak devirmişti köprüden)))) Ama becerikli olup, bilgili olmayan insanoğlu köprüden geçer de adr..

  • PengoTV tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Boşanmalarının Mutluluğunu Paylaşan Çift 00:09

Boşanmalarının Mutluluğunu Paylaşan Çift

Sosyal medya hayatımıza girdiğinden beri saçma sapan şeyler gördük ama boşanan bu çift ilk ona girer...

  • PengoTV tarafından
  • 75 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sözün bittiği yer İzmir! 03:18

Sözün bittiği yer İzmir!

İZMİR'İ SARSAN DEPREMİN ÜZERİNDEN 6 GÜN GEÇTİ.. YIKILAN BİNALARIN MÜTEAHHİTLERİNİN DE ARALARINDA OLDUĞU 9 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ. BU ARADA O BİNALARIN YAPIMINA ŞAHİT OLANLAR ÖYLE ŞEYLER SÖYLEDİ Kİ,,, FELAKETİN GÖZ GÖR..

Üç Harfliler 3 Karabüyü Hd İzle 1:27:15

Üç Harfliler 3 Karabüyü Hd İzle

Konusu : Anne ve babasının ölümünün ardından çocukluğunun geçtiği eski evde daha fazla yaşamak istemeyen Alev, evini kiraya verir. Bu eve taşınan garip kiracılar Alev, kızı Eda ve kocası Erol’un hayatlarını bir anda kab..

Crazy Rich Asians Orijinal Fragmanı 02:24

Crazy Rich Asians Orijinal Fragmanı

New Yorklu Rachel Chu, uzun zamandır Nick Young ile birliktedir. Rachel, Nick’in en yakın arkadaşının düğününde sevgilisine eşlik etmek için Singapur’a gider. Genç kadın Asya’ya ilk defa gidecek olmaktan oldukça heyecanl..

Alkollü Sürücünün Polise Tepkisi İnsan Kız Arkadaşının Yanında Alınır Mı 03:23

Alkollü Sürücünün Polise Tepkisi İnsan Kız Arkadaşının Yanında Alınır

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, yapılan testte 2,83 promil alkollü çıkan sürücü Hüseyin K. (55), kamyonetini durduran polislere tepki gösterdi. Hüseyin K., İnsan, kız arkadaşının yanında alınır mı? Sizde hiç saygı kalmam..

  • JET TV tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Rıfat Diye Biri 1962 Türk Filmi İzle 1:15:59

Rıfat Diye Biri 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, işlemediği cinayetlerle suçlanan Rıfat’ın adalet arayışını konu edinir. Rıfat, eski sevgilisi Zişan’ın yönettiği suç şebekesi tarafından oyuna getirilir. İşlemediği bir dizi cinayet yüzünden hapse girer. ..

Ev Yapımı Adana Kebap Tarifi 05:13

Ev Yapımı Adana Kebap Tarifi

MALZEMELER • 500 g yağlı koyun kıyma, • 2 yemek kaşığı pul biber, • 1 tatlı kaşığı tatlı kırmızı toz biber, • 1 silme tatlı kaşığı tuz. Adana en sevdiğim kebaplardan biridir benim. Ama midem benimle aynı fikirde değil n..

Cem Belevi - Leyla & Mecnun 03:01

Cem Belevi - Leyla & Mecnun

Söz: Cem Belevi Müzik: Cem Belevi, Asil Gök Aranje: Asil Gök, Görkem Oker Yönetmen: Murad Küçük Hiçbir zaman eskisi gibi olmayacak bazı şeyler Hiçbir zaman eskisi gibi durmayacak Aynı kıyafetler Makbulmüş bin yıldan ber..

Muzlu Mozaik Pasta Tarifi  Çikolatalı Pudingli Piramit Bisküvili Pasta 07:29

Muzlu Mozaik Pasta Tarifi Çikolatalı Pudingli Piramit Bisküvili Pasta

Üzeri ve içi çikolatalı puding ile doldurulmuş muzlu bisküvili pasta nasıl yapılır detaylı videomuz sayesinde öğreneceksiniz. Genelde mozaik pasta bir çok isimle anılır. Her ne kadar pek çok isim ile aynı leziz tatlı anı..

Yoğurtlu Nohut Salatası Tarifi 02:31

Yoğurtlu Nohut Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 su bardağı haşlanmış Nohut, 2 su bardağı süzme Yoğurt, 1 adet közlenmiş kırmızı biber, 2 diş sarımsak, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı tatlı kırmızı toz biber, Tuz, Kıyılmış maydanoz. ***************..

Fırında Patatesli Köfte Tarifi 02:46

Fırında Patatesli Köfte Tarifi

MALZEMELER 4 adet Patates, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 500 g orta yağlı kıyma, 1 adet soğan, 1 yumurta, 2 yemek kaşığı ekmek kırığı, 1 çay kaşığı karabiber, Tuz. Sos için; 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı salça, 2 a..

Sözlü tacize jet karar! 02:01

Sözlü tacize jet karar!

KADINLAR OLARAK HİÇBİRİMİZ SUSMAYALIM..ÇÜNKÜ SUSMAYINCA GÜZEL ŞEYLER OLUYOR.. 6 AY ÖNCEYDİ. İZMİR'DE KONSERDEN DÖNEN 2 GENÇ KADIN SÖZLÜ TACİZE UĞRADI. YAKINLARI BİR ŞEY ELDE EDEMEZSİNİZ DESE DE ONLAR BAŞLARINA GELEN OLAY..

Panna Cotta Tarifi Vişne Soslu Sütlü İtalyan Tatlısı 04:03

Panna Cotta Tarifi Vişne Soslu Sütlü İtalyan Tatlısı

Bugün sizlere süt kreması ile yapılan nefis bir italyan tatlısı tarifi vereceğiz. Evet tabiki panna cotta yapımı gayet pratik olan fakat vakit alan bu tatlıyı çok seveceksiniz. Sevgililer gününde veya özel günlerinizde y..

Parmesanlı Tuzlu Kurabiye Tarifi 04:51

Parmesanlı Tuzlu Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 100 g oda sıcaklığında tereyağı, 1 yumurta, 1 yemek kaşığı yoğurt, 1/2 su bardağı ince çekilmiş ceviz içi, 2 yemek kaşığı ince rendelenmiş parmesan peyniri, 1 avuç kıyılmış maydanoz, 1 tatlı kaşığı pul biber,..

Mogli Orman Çocugu Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Mogli Orman Çocugu Türkçe Altyazılı Fragmanı

Andy Serkis yönetmenliğindeki bir çok film yıldızlarının yer aldığı, Rudyard Kipling’in klasiklerinden Mogli: Orman Çocuğu dev ekranlara geliyor. Film Hindistan’da bir kurt sürüsü tarafından büyütülen orman çocuğu Mogli’..

Damada Çin İşkencesi 00:35

Damada Çin İşkencesi

Ülkemizdeki düğün adetlerinin bazen zıvanadan çıktığı oluyor. Ancak bu adetleri bize has sanmayalım. Çin'de de böyle şeyler oluyormuş...

  • PengoTV tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Böyle kaza olur mu? 02:00

Böyle kaza olur mu?

İSTANBUL TRAFİĞİNDE BAZEN ÖYLE AKIL ALMAZ ŞEYLER YAŞANIYOR Kİ... KAZA BAZEN GELİYORUM DİYOR... İŞTE EHLİYETSİZ BİR KAMYONET SÜRÜCÜSÜNÜN YAPTIĞI O KAZA.....

Rulo Elmalı Kurabiye Tarifi Ağızda Dağılan Tarçınlı Cevizli Kuru Pasta 05:20

Rulo Elmalı Kurabiye Tarifi Ağızda Dağılan Tarçınlı Cevizli Kuru Pasta

Bu kez farklı bir elmalı kurabiye şekli ile karşınızdayız. Videomuzu sayesinde bu rulo şeklindeki elmalı kurabiye nasıl yapılır kolayca öğreneceksiniz. Lezzeti de en az şekli kadar güzel olan bu kurabiyenin elmalı harcın..