#Şeyler

Grup Hepsi - Harikalar Diyarı 03:01

Grup Hepsi - Harikalar Diyarı

Döndük bir dinleyin Anlatacaklarım var Bağla kemerleri Gideceğimiz bir yer var Ama yol yakın Geldik bir bakın Söyle gördüklerini rüya değilde gerçekse Artık duramazsın görüyorum gözlerinde Bizdensin sende yazıyo..

Kahraman Deniz - Şeytanlar 05:11

Kahraman Deniz - Şeytanlar

SÖZLER: eğer yetmiyorsa sana sözlerim, bak, içimde neler biriktirmişim doğrularımı saysam, faydası yok kendime ne yalanlar söylemişim! yudumları sayarım, meyim bitmesin diye dertlerim sayılmaz, ama yenisi eklendi, niye?..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Orhan Ölmez  Sana İhtiyacım Var 05:38

Orhan Ölmez Sana İhtiyacım Var

Sana ihtiyacım var Ey güneş yüzlü yar Seninle gitti aklımdan gereksiz sorular Kalbimin sahibisin Aklımın hakimisin Sen ki nefes gibi vazgeçilmezsin Sana ihtiyacım var Ey güneş yüzlü yar Seninle sustu aklımdan ge..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.358 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Böyle Öğretmen Görülmedi 02:04

Böyle Öğretmen Görülmedi

Suriye sınırındaki Gaziantep’in Oğuzeli İlçesinde Yeşildere Cumhuriyet ilköğretim okulunun sınıf öğretmeni Halil İbrahim Zehir, okulun bahçesine çizdiği sayı tablosu ile öğrencilerine matematik dersini sevdiriyor. Öğrenc..

Ezgi Mola Çocuk İstismarı Hakkında Sert Konuştu 07:16

Ezgi Mola Çocuk İstismarı Hakkında Sert Konuştu

Ezgi Mola, Çocuk İstismarı Hakkında Sert Konuştu! Ezgi mola, son zamanlarda yaşanan çocuk istismarı olaylarının hepimizin canını fazlasıyla sıktığını ve gerek bizler gerek anne babalar herkesin bir şeyler yapacağını, ke..

  • BETA tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yemek Yiyen İnsandan Birkaç Parça Bir Şey Alabilmek İçin Şekilde Şekle Giren Kedicik 00:27

Yemek Yiyen İnsandan Birkaç Parça Bir Şey Alabilmek İçin Şekilde Şekle

Masada oturmuş bir şeyler yiyen adamın yanına gelen minnoş kedi karnını doyurabilecek bir şeyler koparmanın peşinde. Şekilden şekle girerek yiyecek bekleyen kedinin karşısındaki kişi ise maalesef pek de paylaşımcı birisi..

  • JET TV tarafından
  • 749 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Temel Omlet Tarifi 02:33

Temel Omlet Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1/2 çay bardağı süt, 1 tatlı kaşığı un, 1 çay kaşığı tereyağı, Tuz, Karabiber. ************************* Hafta sonu kapıya geldiğine göre şöyle güzel bir kahvaltılık tarif iyi gider diye düşündüm..

Fırın Makarna Tarifi 06:36

Fırın Makarna Tarifi

Malzemeler : 1/2 paket fırın makarnalık makarna 3 yumurta 2 yemek kaşığı un 3 su bardağı süt 250 g ufalanmış beyaz peynir 1 yemek kaşığı tereyağ 1 avuç kıyılmış maydanoz 200 g kaşar peyniri rendesi Tuz, karabiber. ***..

Halil Sezai - Bir Rüzgar Esti 04:19

Halil Sezai - Bir Rüzgar Esti

Halil Sezai - Bir Rüzgar Esti Dinle Bir rüzgar esti içinde aşk var sandık Eskilerden bir şeyler aldık Sonrasında bu ne biçim bir fırtına Kendi kendime düşündüm oturdum da Kime ne yaptım anlattımsa Sordum öteki bana N..

Metehan Keleş - Geleceğe Not 04:31

Metehan Keleş - Geleceğe Not

Metehan Keleş - Geleceğe Not Dinle sözler Umutlarmı insanı hayatta tutan Yoksa alışkanlıklarmı Beklentiler ardındaki yalanlar Sahiden onlar ne olacak Düşündüm kayboldum içinde hislerin Çoktan unuttum geçmişi Yolda y..

Hem öğretmen hem iyilik meleği.. 02:07

Hem öğretmen hem iyilik meleği..

HEP KÖTÜ ŞEYLER DEĞİL, İYİ ŞEYLER DE OLUYOR BU HAYATTA... 25 YAŞINDAKİ BURCU ÖĞRETMEN, HEM ÖĞRENCİLERİNE UZAKTAN EĞİTİM VERİYOR... HEM DE VEFA DESTEK GRUBUNA KATILIP, İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YARDIMINA KOŞUYOR... İŞTE KIRKLA..

SERHAN - Geceleri Hüzün 04:59

SERHAN - Geceleri Hüzün

SERHAN - Geceleri Hüzün Dinle Geceleri Hüzün şarkı sözleri ile Gözlerinin içinde uçuyorum Kendimi sende buluyorum Nefesin tenimde güller açıyor Rüzgar saçlarını dağıtıyor Çınlar sesin kulaklarımda Karışır tatlı ko..

Sancak - Korkma Söyle 03:51

Sancak - Korkma Söyle

Sancak - Korkma Söyle Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne kadar uzak kaldık seninle? Ne kadar böyle habersiz? 'O benim!' dediğimiz günlerden bi haber Ne hallere gelmişiz... Ben hala kopamıyorum senden ya da ters giden bir şey..

3 Hisar - İstanbul 04:54

3 Hisar - İstanbul

3 Hisar - İstanbul Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bana gülen bu şehir onu saklıyor Boğaziçi avuturken acı başlıyor İki kıta arasında kız kulesinde Yeni bi'gün doğuyor martı sesiyle Uyanarak kuytu bir yerde Aynı şeyler hep..

Dark 3. Sezon | Üçleme Fragmanı | Netflix 02:44

Dark 3. Sezon | Üçleme Fragmanı | Netflix

Zihnin sınırlarını zorlayan öykü sona eriyor. Kafanızı kurcalayan en büyük sorulara cevap bulmaya hazır mısınız? DARK 3. Sezon, 27 Haziran'da sadece Netflix'te.nnAbone ol: https://bit.ly/39azdcdnnNetflix HakkındanNetflix..

Ferman Toprak, darp suçlamalarına yanıt verdi! 01:10

Ferman Toprak, darp suçlamalarına yanıt verdi!

Yeni single çalışması olan 'Vuslat' için stüdyoya giren Ferman Toprak, Serdar Ortaç ile kameraların karşısına geçti. Toprak, eşini darp ettiği iddialarına, Olur karı-koca arasında öyle şeyler şeklinde yanıt verdi. M..

Derya Bedavacı - Affet 03:36

Derya Bedavacı - Affet

Affet şarkı sözleri ile Kırgın yüreğimin sesini sana duyuramadım ya da Duymak istediklerin kalbimde değiller daha Bu sayfa kapandı belki de ta derinlerde Yaşamadan aldırman da çok zor bu olanlara İhanet ettiğin günde..

Rope - Karanfil 03:44

Rope - Karanfil

Söz / Vokal : Rope Müzik : Arya Mix / Mastering : Rope Elektro Bağlama : Emrah Yılmaz Türkmen Oğlu Tasarım / Video : Olcay Satılmış & Furkan Engin Skit; Allah kahretsin yani erkeklik olmasa ağlayacağım be, 3-5 gün..

Derya Bedavacı - Affet 03:36

Derya Bedavacı - Affet

Söz & Müzik: Derya Bedavacı Aranjör: Aydın Kara Yapım: 2K Prodüksiyon Yapımcı: Kamuran Kayra Genel Koordinatör & Menajer: Tuba Yüzener Mix: Utku Ünsal Mastering: Emre Kral Gitarlar: Selahattin Güzelel Ud/Keman: Özdemir..

Emir Can İğrek - Memur 02:50

Emir Can İğrek - Memur

Söz&Müzik: Emir Can İğrek Düzenleme: Yiğit Avcı Mix&Mastering: Emre Kaya Menajerlik: Hypers Yapım Şirketi : Hypers Prodüksiyon Şirketi: Hype Production Yönetmen: Özgür Ergül Yürütücü Yapımcı: Aytaç Bilgin Proje Yönetici..

Esir alınan Rus askerinden Putin’e- Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve sizin adınıza utanıyorum 01:44

Esir alınan Rus askerinden Putin’e- Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve si

Ukrayna tarafından esir alınan bir Rus askeri, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e seslenerek, “Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve sizin adınıza utanıyorum” dedi. Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları 24 Şubat’tan bu yana dev..

Mana - Yeşil Işık 04:18

Mana - Yeşil Işık

Yeşil Işık şarkı sözleri ile Yağmurlar yağıyor yüreğime damla damla Akıyor içime gözlerin Rüzgarlar esiyor başımda serin serin Dinmiyor bendeki hasretin Bir şeyler söylemek geçiyor aklımdan oysa Fırtınalar kopsa da kon..

Umut Kaya - Yaşamak Çok Güzel Bi' Şey 02:51

Umut Kaya - Yaşamak Çok Güzel Bi' Şey

Yaşamak Çok Güzel Bi' Şey şarkı sözleri ile Mutluyum varsa yanımda çayımla sigaram Çok acıtsa da bitmiyor şu hayatla makaram Derler her şey anlamsız ve buymuş anlamı Görece her şey zaten zamansız, herkes yaşar anı Ya..

GİY GİY GİYİNELİM Sevimli Dostlar Çocuk Şarkıları 02:06

GİY GİY GİYİNELİM Sevimli Dostlar Çocuk Şarkıları

Okul öncesi eğitici çocuk şarkıları. Giyinme şarkısı Sevgili Çocuklar, siz de kendi kıyafetlerinizi kendiniz giyiyorsunuz değil mi? Kışın kalın kalın sıcak tutan şeyler, yazın t-shirt'ler şortlar... Güneşe çıkarken şapk..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.223 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bu Adamın Yaptıklarına İnanamayacaksınız 10:32

Bu Adamın Yaptıklarına İnanamayacaksınız

Bu Adamın Yaptıklarına İnanamayacaksınız..

Ne İçin Kullanacağınızı Bilmediğiniz 10 Şey 04:45

Ne İçin Kullanacağınızı Bilmediğiniz 10 Şey

Ne İçin Kullanacağınızı Bilmediğiniz 10 Şey..

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

Canim Kardeşi̇m 4.Bölüm Kayıp Baykuş 09:09

Canim Kardeşi̇m 4.Bölüm Kayıp Baykuş

Mine oyuncak baykuş BUBO’yu çok sevmektedir. Evin kedisi Mıncır Bubo’yu saklar. Mine Bubo^’nun başına kötü şeyler geleceğinden endişelenir. Çok kötü hayaller kurar. Bölüm sonun da Mıncır’ın kıskançlık yapıp Bubo’yu sakla..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.155 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bu İnsanlar İnanılmaz! 2016'nın Yetenekleriyle Göz Dolduran İnsanları 03:59

Bu İnsanlar İnanılmaz! 2016'nın Yetenekleriyle Göz Dolduran İnsanları

Sıradan insanların yaptıkları şeyler bu yıl da bizleri hayran bırakmaya yetti. People are Awesome kanalı 2016 yılının nen muhteşem insanlarını 4 dakikalık videosunda böyle derledi...

  • Cowboy tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Avı Ararken, Avda Avcıyı Arıyor ise ...Çok Komik Görüntüler ....Şaka Gibi 00:26

Avı Ararken, Avda Avcıyı Arıyor ise ...Çok Komik Görüntüler ....Şaka G

Ava Giden Avlanır..Avcımızı Domuzda Arıyor...ve Komik şeyler ortaya çıkıyor...

  • Cowboy tarafından
  • 1.495 görüntüleme
  • 8 yıl önce