#Şeyma erdoğan renk dinle

Tatlım Tatlımın Tatlılarına,İzmir Galasında Büyük İlgi 05:38

Tatlım Tatlımın Tatlılarına,İzmir Galasında Büyük İlgi

Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı ve Demet Akbağ ile senelerce kapalı gişe oynadıkları Haybeden Gerçeküstü Aşk'ın film uyarlaması olan filmde aynı partide tanışan 4 ayrı çift üzerinden bir ilişkinin başlangıcından sonuna kadarki..

  • ANKA tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı  Polislerle Bir Araya Geldi 03:43

Cumhurbaşkanı Polislerle Bir Araya Geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 10 Nisan Polis Bayramı nedeniyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde görevli polislerle bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde görevli polislerle Külliye bahçesinde bir araya gelen C..

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması 07:07

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Burak Yılmaz’ın çağrısı üzerine sosyal medya üzerinde yayınladığı video ile anayasa değişikliği teklifine ‘Evet’ diyen ünlü pop müziği sanatçısı Murat Boz’u hayırsız evlat olmakl..

Kılıçdaroğlu Önce Birleşmiş Milletler'in Adresini Öğrensin 03:37

Kılıçdaroğlu Önce Birleşmiş Milletler'in Adresini Öğrensin

Cumhurbaşkanı Erdoğan ATV-A Haber ortak yayınında Kılıçdaroğlu'nun 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın muhtarların karşısında konuştuğu gibi Birleşmiş Milletler'de konuşamaz' açıklamasıyla ilgili yorumda bulundu. Erdoğan, Kılıçdar..

Sekizinci Defa Yine Yenilecekler 01:50

Sekizinci Defa Yine Yenilecekler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kulüpler Birliği ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ortaklığında bu yıl ikincisi düzenlenen Futbol Zirvesi'nde konuştu.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kulüpler Birliği ve Türkiye ..

RTE Tebareke Mevlitte Mülk Suresi 04:39

RTE Tebareke Mevlitte Mülk Suresi

Tayyip Erdoğan Mevlitte Mülk Suresi'ni Okudu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan için İstanbul'da mevlit okutuldu. Başbakan Erdoğan Piyale Paşa camisindeki mevlitte, Mülk suresini okudu..

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.700 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katar Krizi Bahreyn Dışişleri Türkiye Ziyareti İle Çözüm Mutabakatı Yapıldı 00:22

Katar Krizi Bahreyn Dışişleri Türkiye Ziyareti İle Çözüm Mutabakatı Ya

SON DURUM Katar, Körfez ülkeleri arasındaki gerilimin azalması için arabuluculuk yapılmasına hazır olduğunu açıkladı.7 ülkenin Katar'la ilişkiyi kesme kararının ardından Katar'dan ilk kez net bir açıklama geldi. Reuters'..

'Trump'a Hakaret Edenler İçeride Değil' Diyen Gazeteciye Muhteşem Cevap 02:04

'Trump'a Hakaret Edenler İçeride Değil' Diyen Gazeteciye Muhteşem Ceva

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Küresel İş Formu'nda soruları cevapladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan gazetecinin terör suçundan tutuklanan gazetecilerle ilgili 'Trump'a hakaret edenler içeride değil' sözlerine 'Hapiste dedi..

Ak Parti'deki İstifalara Cumhurbaşkanlığı'ndan  Açıklama Geldi 03:29

Ak Parti'deki İstifalara Cumhurbaşkanlığı'ndan Açıklama Geldi

Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle: Bazı basın yayın organlarının bugünkü haberlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dünkü kabul ve temaslarıyla ilgili olarak tamamen hayal ürünü iddialara yer..

Melih Gökçek, Belediye Başkanlığı Görevinden İstifa Etti 12:42

Melih Gökçek, Belediye Başkanlığı Görevinden İstifa Etti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu´nda düzenlenen olağanüstü toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talebi üzerine istifa ettiğini açıkladı. Gökçek, Yapıla..

Bir Liderin Hikayesi RTE 22:32

Bir Liderin Hikayesi RTE

AK Parti, seçimler öncesinde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı anlatan 22 dakikalık “Bir Liderin Hikayesi” videosu hazırladı.“Milletine aşık bir liderin hikayesi” başlıklı videoda Erdoğan’ın siyasi hayatı görüntülerle anlat..

  • PengoTV tarafından
  • 710 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sinan Aygün- Ayasofya için bu el öpülür 03:25

Sinan Aygün- Ayasofya için bu el öpülür

Ankara Ticaret Odası (ATO) eski başkanı ve CHP eski milletvekili Sinan Aygün, Ayasofya'daki ilk cuma namazı sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elini öpüp sözünü yerine getirmek için davet beklediğini söyledi. Aygün, Aya..

Sertab Erener - Kafanı Yorma 03:58

Sertab Erener - Kafanı Yorma

Söz & Müzik: Sertab Erener Düzenleme: Sertab Erener, Emre Kula Yönetmen: Gürdeniz Bursalı Montaj: Sertab Erener & Gürdeniz Bursalı Renk: Canberk Erdoğan / Sinefekt Saç & Makyaj: Sertab Erener Kafanı Yorma Parasızım..

Eyy Gönül ! 01:00

Eyy Gönül !

Recep Tayyip Erdoğan İncitme Gönül Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tek aday olduğu Ak Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongrede Osmaniyeli Şair Yazar Bestami Yazgan'ın Gülü İncitme Gönül şiirini okudu...

  • PengoTV tarafından
  • 131 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kısa Film Korku 14:59

Kısa Film Korku

Yazan ve Yöneten : Esra Köleoğulları Görüntü Yönetimi : Tuğberk Onur Sanat Yönetimi : Cosku Çadırcıoğlu Yönetmen Yardımcısı : Hazal Poyraz Kurgu ve Renk : Cem Erdoğan Ses : Kemal Şakiroğlu Işık : Ahmet Yıldırım Stedicam ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.275 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Adam Gibi Ölmek Var Bir De Madam Gibi 01:16

Bir Adam Gibi Ölmek Var Bir De Madam Gibi

Bir Adam Gibi Ölmek Var Bir De Madam Gibi Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Konya ziyaretinin ardından gittiği Trabzon’da havalimanında kendisini karşılayan vatandaşlara seslend. Darbe girişiminin yaşandığı gece hayatını ka..

Damarını Kesseniz Gülen Diye Akar 01:05

Damarını Kesseniz Gülen Diye Akar

Damarını Kesseniz Gülen Diye Akar 15 Temmuz akşamı Akıncı Üssü'nde darbeyi yöneten Adil Öksüz ile Kemal Batmaz'ın yanında bulunan isimlerden biride Tuğgeneral Hakan Evrim'di. A Haber’de yayınlanan Arka Plan programına k..

Bekir Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Tokat Gibi Cevap 01:46

Bekir Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Tokat Gibi Cevap

Meclis’te süren bütçe görüşmeleri sırasında Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bankadaki parasını bozdurduğuna dair dekontu gösterdi Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğ..

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki 01:36

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen gecede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirta..

Slovenya Cumhurbaşkanı Türkiye’de 05:18

Slovenya Cumhurbaşkanı Türkiye’de

Slovenya Cumhurbaşkanı Borut Pahor, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetlisi olarak geldiği Türkiye’de resmi törenle karşılandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Slovenya Cumhurbaşkanı Borut Pahor’u Cumhurbaşkanlığı Külliy..

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde 16:04

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde Başbakan Binali Yıldırım, Rize’de STK temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda, kobilere yeni kredi müjdesi verirken, asgari ücret desteğinin 2017 yılında da devam edeceğini açı..

Ünlülerin Bilinmeyen Evlilik Resimleri 10:15

Ünlülerin Bilinmeyen Evlilik Resimleri

Siyasetten sanat camiasına kadar tanığımız ünlülerden, çoğunun asla görmediğimiz evlilik resimlerini sizler için derledik.İyi seyirler dilerim....

  • ANKA tarafından
  • 7.782 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kayserispor-Trabzonspor: 0-1 03:43

Kayserispor-Trabzonspor: 0-1

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasındaki maçta Trabzonspor, Kayserispor'u deplasmanda Bero'nun attığı golle 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın 10. dakikasında Murat Duruer'in yaklaşık 30 metreden çektiği şutta top üstten aut..

Bunların Hepsi Hikaye, Blöf Yapıyorlar 00:58

Bunların Hepsi Hikaye, Blöf Yapıyorlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, PYD'nin Menbiç'te özerklik ilan ettiği yönündeki açıklamalarını değerlendirdi. Erdoğan, Blöf yapıyorlar, Menbiç civarında bazı köyleri aldık dedi..

Cumhurbaşkanı’na Suikast Girişimi Davasının İlk Duruşma 01:06

Cumhurbaşkanı’na Suikast Girişimi Davasının İlk Duruşma

Türkiye’de FETÖ‘nün 15 Temmuz’daki darbe teşebbüsü sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik suikast girişimi ve iki polisin şehit edildiği saldırıya ilişkin davanın tutuklu sanıkları hakim karşısında. Cumhu..

CHP'li İsim Referandumda Evet Diyeceğini Açıkladı 01:57

CHP'li İsim Referandumda Evet Diyeceğini Açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sürpriz destek. CHP eski kadın kolları genel başkanı Deniz Pınar Atılgan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmamız gerekiyor dedi. Referandumda evet oyu vereceğini açıkladı....

RTE Öz Kardeşini Düşmana Satan CHP'yi Anlatıyor 03:09

RTE Öz Kardeşini Düşmana Satan CHP'yi Anlatıyor

CHP'nin On Yıllar Boyunca Üstünü Örmeye Çalıştığı Olay !!! Mutlaka İzle PAYLAŞ Ruslara teslim edilen 146 Azeri sığınmacının Boraltan Köprüsü'nden geçerken yükselen feryatlarına birçok Karslının tanıklık ettiğini anlatan..

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 23 Nisan 12:57

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 23 Nisan

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'de çocukları kabul etti. Erdoğan, cumhurbaşkanlığı koltuğunu, 10 yaşındaki Yiğit Türk'e bıraktı. Küçük Cumhurbaşkanı'na yöneltilen sorular arasında AK Parti'nin başına geçip geçmeyeceği de ..

Yaşlı Teyzeden Senin Allah'ına Kurban 01:25

Yaşlı Teyzeden Senin Allah'ına Kurban

Yaşlı Teyzeden Başbakan Erdoğan'a: Senin Allah'ına Kurban Allah'ına... Partisinin mitingine katılmak üzere Malatya'ya gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı yaşlı bir teyze karşıladı. Erdoğan'ı görünce heyecanlanan teyze,..