#Şeyma Özbay ama ben müzik dinle

Sübhânallahi ve bihamdihi estağfirullahe ve etübu ileyh 14:14

Sübhânallahi ve bihamdihi estağfirullahe ve etübu ileyh

Sübhanallahi ve bihamdihi Estağfirullahe ve etübü ileyh faziletleri zikri anlamı hakkındaki hadisler nİbni Abbâs (Radıyallâu Anhuma)’dan rivayet edildğine göre Rasûlüllâh (Sallâllâhu Aleyhi ve Sellem) şöyle buyurdu:nnسُ..

Ya ilahi senden bir dileğim var 07:28

Ya ilahi senden bir dileğim var

Ya ilahi senden bir dileğim var Kapından sürüpte dara düşürme Ya ilahi senden bir dileğim var Kapından sürüpte dara düşürme Ağlıyor kulların alnı secdede Affını ver yarap dara düşürme Ağlıyor kulların alnı secdede Affını..

Korona Virüsü Yenen Doktor- “Bir Daha İşimi Yapamayacağımı Düşündüm” 03:27

Korona Virüsü Yenen Doktor- “Bir Daha İşimi Yapamayacağımı Düşündüm”

Covid-19 ile mücadelenin aşılama ile birlikte sürdüğü bu günlerde korona virüsü yenen Doç. Dr. Baki Erdem, hastalık sürecinde yaşadıklarını anlattı. Erdem, “Gerçekten çok sıkıntılı dönemlerdi, en çok bir daha işimi yapam..

Ceylan Ertem - Kovdum 04:03

Ceylan Ertem - Kovdum

KOVDUM Şöyle bir zaman olmadı oturup konuşmaya Sende bir kadeh bende bir kadeh hasreti yatıştırmaya Derdim oldu söylemedim dedim vaktimiz dar Onda da üzülmeyelim, onda da üzülmeyelim Halimi anlatsam anlar mısın İpin ucu..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.591 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğkan - Gamzeler 04:35

Tuğkan - Gamzeler

Seni böyle görmek istemezdim yar. Saçların kar beyazı yüzün solgun. Seneler doldurmuş gamzelerini. Ama gözlerine dokunmamış yar. Yazık sana nasıl kıydılar yar. Öpülecek ellerini kimler yordu. Acılar çürütmüş hayalleri..

Vefa - Sahte Cennet Keşfedilmesi Gereken Şarkılar 03:01

Vefa - Sahte Cennet Keşfedilmesi Gereken Şarkılar

Sözler İçim dökülmez denizlere birikir Rüzgarım esmez ama diridir Ellerim ne zaman uzandıysa sana Masum gönlüm gözünde delidir Susup geçme kal biraz benimle Gurur dağları engin ama aşarız seninle Biliyorum ne desem fayd..

Özgün Çınar - Datça 03:05

Özgün Çınar - Datça

Şarkı Sözleri: Şehir güzel ama Tüm duygular âmâ Bir avuç gökyüzü, bir sap çiçek yokluğunda… Kalsan kalınmıyor, Kaçsan kaçılmıyor, Boş amaçlar uğruna ne ömürler tükeniyor… Ama gün gelip bu düzene dur demek lazım, O günü ..

Nev - Sevdalarım 04:52

Nev - Sevdalarım

Nev - Sevdalarım Dinle Sevdalarım şarkı sözleri ile Ne sevdalar, büyük aşklar Yaşadım ben her köşende Son ayrılık fena vurdu İzleri var Kadıköy’de Ah İstanbul, Kal de bana Sevdiğimi geri ver bana Ah İstanbul, Ben g..

Ayla Çelik - Daha Bi Aşık 03:09

Ayla Çelik - Daha Bi Aşık

Ayla Çelik - Daha Bi Aşık Müzik Dinle Şarkı Sözler Ben senden bi’ adım öteye bile gidemem Sevda bu Başka bi’ şey diyemem Her sabah Daha bi’ âşık uyanıyorum Seviyorum, seviyorum Doyamıyorum Dünyada başka bi’ şey di..

Elif Türkyılmaz - Beyaz ve Sen ( Akustik ) 02:51

Elif Türkyılmaz - Beyaz ve Sen ( Akustik )

Elif Türkyılmaz - Beyaz ve Sen Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bu bir yasak aşk öyküsü çok da acıklı Birazdan evleniyor yarim ondan bu acı Birde başımda dönüyorken bizim bu şarkı Mutluluk hediyem şarkımda senin olsun Ey tanr..

Feride Hilal Akın - Unuttun mu Beni ( Akustik ) 04:21

Feride Hilal Akın - Unuttun mu Beni ( Akustik )

Feride Hilal Akın - Unuttun mu Beni Müzik Dinle Şarkı Sözleri Unuttun mu beni, Her şeyimi? Sildin mi bütün izlerimi? Hiç düşmedim mi aklına? Hiç çalmadı mı o şarkı? O sahil, o ev, o ada O kırlangıç da mı küs bana? S..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.488 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sancak Feat. Taladro - Bana Kendimi Ver 04:39

Sancak Feat. Taladro - Bana Kendimi Ver

Sancak Feat. Taladro - Bana Kendimi Ver Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sancak Verse; Bu günahsız gözlerimi de yaktırma bana. Sana mı ona mı inanayım battım yalana. Tam unuttum dediğim an bulaştın yakama. Bi de onu öperken d..

Sancak Feat. Erdal Toprak - Cennet 03:45

Sancak Feat. Erdal Toprak - Cennet

Sancak Feat. Erdal Toprak - Cennet Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim avucundayken, tuttuğun el kimindi? Gidişin yakar her zerremi. Son bir kez ölmeli, başkalarında bul beni. Eğer sen yanımda yoksan... Umutlarım kaldı y..

Bendeniz Ft. Serkan Kaya - Biri Var 05:02

Bendeniz Ft. Serkan Kaya - Biri Var

Bendeniz Ft. Serkan Kaya - Biri Var Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bir hayaldin öncesinde Adın konmuş aşk dilinde Ben senin sadece imkansızındım Kelimeler tükendi de Sen bitmedin bak içimde Bunu senden beklemezdim H..

 Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği  03:56

Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği

Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği Müzik Dinle Şarkı Sözleri bir de bakmışsın ki ben gelmişim.. böyle dilim susar da, elim, elim dokunmaz olursa eğer bil ki varmışım yani.. yüreğim sakınır, gözüm seğirir, olur da, olur da..

Kalben - Al Beni 04:16

Kalben - Al Beni

Kalben - Al Beni Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kör suların kuyusunda, gönül gözü bulanınca Kalabalık kuytusunda, salındım ben tek başıma. Aynı olmaz dedi ayna: kendin çal ve kendin oyna. Mutsuzluğuna hiç doyma, suçlusun se..

Taylan Kaya - Kusura Bakma 03:49

Taylan Kaya - Kusura Bakma

Taylan Kaya - Kusura Bakma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kusura bakma anam sevdalandım ben yine Bir gülüş bir de bakış, yenik düştüm kalbime Sonunda ne olacak hiç bilmiyorum ki böyle Bir seven ben miyim bu kocaman memlek..

Yasin Aydın - Kim o Sakallı Adam 05:44

Yasin Aydın - Kim o Sakallı Adam

Yasin Aydın - Kim o Sakallı Adam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Seni Üzen Beni Bile Bana Düşman Bilirdim Senin Ruhun Duymadı Kaç Kere Ayna Kırdım Güneş Doğmak Bilmez Artık Diken Olur Yastığım Güya Ben Olacaktım Ayağına Ba..

Elif Buse Doğan - Gel Sevduğum 03:44

Elif Buse Doğan - Gel Sevduğum

Elif Buse Doğan - Gel Sevduğum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hasret yakar günlerdur Gözlerim yollaruni Yüreğume akar durur Sensizluk gözyaşlari Gel sevduğum gel ömrume Yazalum aşk öyküsüni Dilim susar gönlüm söyler Bu sev..

Kemal Doğulu - Üzgünüm 04:16

Kemal Doğulu - Üzgünüm

Üzgünüm ama cevap veremem duygularına Sen sevdiğini sanıyorsun Küskünüm al kalbini Senin istediğin bende yok ki Vaktimi boşuna harcıyorsun Derman değilim inadına Gönül yarana, yalvarma Lütfen beni bundan sonra B..

Mertcan Gökkaya - Yüzümde Bir Tebessüm 04:46

Mertcan Gökkaya - Yüzümde Bir Tebessüm

Mertcan Gökkaya - Yüzümde Bir Tebessüm Dinle sözleri sözlerinde yalan çok geç anladım bir bakışlık canımla ben yine kanarım bahçemde kuş sesleri ya da kör kalbimde ötmez oldu belki de kendi derdinde sen gittin ömrümde..

Hakan Altun - Telefon 05:10

Hakan Altun - Telefon

Hakan Altun - Telefon Şarkı Sözleri Telefonun başında çaresiz bekliyorum Bekliyorum ama çalmayacak biliyorum Yüreğim diyor ki boşuna bekleme Aramaz gururundan seni çok sevse de Herşeye sahip olabilirsin ama Aşkımız serve..

  • PengoTV tarafından
  • 1.834 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mert Gider - Şenol Abi 04:44

Mert Gider - Şenol Abi

Şenol Abi şarkı sözleri ile Deli gibi atıyor zaten hep kalbim Yüzüm şiş inmez, kalmamış halim Her fikre açık şu mecalim Ha bire borç yazıyor Şenol abim Evler değişir nakliye pahalı Zor iş ama dersin, adam haklı ..

Metanoya - Dehliz 03:24

Metanoya - Dehliz

Şarkı Sözleri: Her adımda yeni bi’ hayat var Yüzünü gören yok, umudu kuran var Yorgun sesi, yeteri kadar da yanıyor ya O orda, her gün her saat Orda, yazmakla yeri dolmaz yine yak Yak eceli gecene yine saracaklar Hakkı..

Selen Sena Soygül - Sana Bi Ara Aklımda Kalanları Anlatırım 03:40

Selen Sena Soygül - Sana Bi Ara Aklımda Kalanları Anlatırım

Sözler e sular geçti böyle buzla buhar arası e kısa bir yazken o niçin hala bitmiyor durmuş bir vakit bende sisli gece yarısı çektirdiğin fotoğraf neden hiç konuşmuyor geç kaldık ve yanlışları güzeltemedik erken varsak ..

Duygu Aycan feat. Rıza Pera - Dön Önüne 02:45

Duygu Aycan feat. Rıza Pera - Dön Önüne

Dön Önüne şarkı sözleri ile Tırnaklarla kazıyıp yürüdüm hedefe Her adımım oldu boş adama çetele Yapamıyosun bu yüzden vurur çenene Taklit etmeyi bırak dön hemen önüne Dön hemen özüne Dön hemen önüne Dön hemen özüne D..

Lady GaGa  Monster 04:10

Lady GaGa Monster

Don’t call me GaGa Bana Gaga deme I’ve never seen one like that before Bunun gibi birşey daha önce hiç görmemiştim Don’t look at me like that Bana o şekilde bakma You amaze me Beni şaşırtıyorsun He ate my heart Kalbimi ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kâlfi - Pandora 03:18

Kâlfi - Pandora

Şarkı Sözleri: Bu semtten kimler soruluyor Peki kimler kuruluyor Kapıyı hafif aralıyom Birileri yine gündem karalıyor Hakime sırıtıyom Tam arkanı dönüp ilerlerken Son mermiyi kafana dostun sıkıyor Kelebeği çıkar ama ke..

Kemal Doğulu - Kör Değilim 03:37

Kemal Doğulu - Kör Değilim

Belki farklıdır dedim meğer uymuşum şeytana Yine kırık bir kalp elimde kalmışım ortada Zorum neymiş ki atmışım kendimi yoluna Koca yüreğimi oyalamışım bir hiç uğruna Ne yapmışım ki ben deyip bana habersizi oyna Sanki bil..

Ayaz - Unut Diyorsun 05:31

Ayaz - Unut Diyorsun

Sevemiyorum ben, senden başka birini. Gidişin hâla, aklımda dün gibi. Nedeni oldun tüm hayatımın. Kim ölmüş, kim yanmış senin umrunda değil. Direniyorum ben, Sarıldım gururuma. İnadı bırak gel, Ne olursa olsun aşktan. ..