#Şeyma Özbay ama ben müzik dinle

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Rihanna - Diamonds 04:42

Rihanna - Diamonds

Diamonds (In The Sky) Shine bright like a diamond Shine bright like a diamond Find light in the beautiful sea I choose to be happy You and I, you and I We're like diamonds in the sky You're a shooting star I see A vis..

  • PengoTV tarafından
  • 1.707 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ender AYAN - GÖKYÜZÜ 02:49

Ender AYAN - GÖKYÜZÜ

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; MASKENİ ÇEK SURATA ..

  • Ender AYAN tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Feyzullah Çınar doldur meyhaneci 03:57

Feyzullah Çınar doldur meyhaneci

Doldur meyhaneci bir daha doldur Beşlira borç aldım paralıyım ben Dolusunu getir boşunu galdır Bugün sabahçıyım buralıyım ben İçipiçip serhoş olmak istiyom Sızıp bir köşede kalmak istiyom Yaşamayı degil ölmek isti..

Cemîl Qoçgîrî - Şîya Sanî 03:42

Cemîl Qoçgîrî - Şîya Sanî

Sen gittin Versiyonlar: #1#2 Yaz vaktiydi, sen gittin, ben kaldım Gözümden kırk pınar kan aktı, ben ağladım Gözümden kırk pınar kan gitti, ben ağladım Kılamlar söylüyorum arkandan, pepug gibi ötüyorum dertleri Yıldızl..

Nilüfer  Dönsen Bile 04:34

Nilüfer Dönsen Bile

Nilüfer - Donsen Bile Donsen Bile Şarkı Sözleri Aşkından paramparça bir kalbi taşıyorum Gittiğin günden beri sanmaki yaşıyorum Seni bana sorana haberim yok diyorum Şimdi nerde kimlesin bilmek istemiyorum Dönsen bile dön..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.031 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sabit Kara & Burak Özcan - Özlersen 03:26

Sabit Kara & Burak Özcan - Özlersen

Özlersen şarkı sözleri ile Sensizim yine bu gün de Yokluğun esir bıraktı gidince Bir kafeste kanadı kırıktım ben Yokluğun esir bıraktı gidince Bir enkazın içindeyim ben Kurtarılmayı çaresiz bekleyen Tut elimden gidel..

Oğuz Taha - Aşk dersi 02:58

Oğuz Taha - Aşk dersi

Aşk dersi şarkı sözleri ile Kalmadı ölüden bir farkım Yaşamadım hayatımı Ruhlar bölgesi, her yerde onun izleri O gitti dönmedi Sorsalar hep iyiyim derim İçim parçalanırken gülerim aman aman Bir aşk acısı yüreğimde o..

Zeynep Bastık, Kubilay Aka - Gamzendeki Çukur Akustik 03:42

Zeynep Bastık, Kubilay Aka - Gamzendeki Çukur Akustik

Gamzendeki Çukur şarkı sözleriyle; Ben ölsem koymaz mahşer hep oğlun kokar Sen gitsen olmaz kader kaderde yanar Ev kira olsa da babam bana bakar Vursan vurulurum ellerim kan ağlar Kaldırıp omzundan attığın çukurdayım B..

Çağlar Ökten - Sen Ciddisin 03:50

Çağlar Ökten - Sen Ciddisin

Sen Ciddisin şarkı sözleri ile Sen ciddisin Gidiyorsun gerçekten Şu ana kadar idrak etmedim Hakikaten, hakikaten Bir dakika Ben bi' acı kahve içmeliyim Özür dilerim sürçülisan eylersem Büsbütün mahveden Unutuldum mu şi..

Tuna Taner - Tutuklu 04:02

Tuna Taner - Tutuklu

Tutuklu şarkı sözleri ile Ne senden öncesi Ne senden sonrası Ne senden öncesi Ne senden sonrası Ayrılık aman, ölümden yaman Geçmiyor zaman, geçmiyor Ne anam babam ne en hoş hatıram Yetmiyor, canım, yetmiyor Ben sende t..

Seda Tripkolic - Ne Olur Gitme 02:41

Seda Tripkolic - Ne Olur Gitme

Ne Olur Gitme şarkı sözleri ile Bu muydu bizim bitmez aşkımız Ah yanar kalbim ellerinde Yok ki çare, gel gitme Aşkımızı terk etme Öldüm ben aşkından Yok ki çare, gel gitme Hayatımda görmedim ben Böyle sevme, terk etme ..

Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip) 06:09

Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip)

Eser Adı: Bir Aşk Hikayesi Albüm Adı: Ne Oldu Can Söz & Müzik: Kayahan Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz fil..

Bayhan Bir Ask Hikayesi 04:00

Bayhan Bir Ask Hikayesi

Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Ateşle su dikenle gül gibi Bizimkisi roman gibi biraz Bu g..

Kolera Feat Sagopa Kajmer - Hırçınlar (Official Video) 03:49

Kolera Feat Sagopa Kajmer - Hırçınlar (Official Video)

-Hırçınlar - Cesaretim üstün gelir korkularıma hep arar bulur nihayet tablo hoş değilse eğer cilvesidir hayatın net hangi yandan baksan dik duruyorum gayet hayattasın kanın kaynadıkça doğruyu bulmak daha da zor bir yanlı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.462 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rubato - Beter 04:02

Rubato - Beter

Beter oldum hepten beter oldum ben Zorları seçtim ama ne büyük külfet Taşıyamadım ben Hiç bakma dik durduğuma büküldüm ben Çekildi dayandı görkemli koca dağ Döküldüm ben Belki başkasına bu kadar kesikten Sağlamından..

  • PITIRCIK tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sehabe - Sizden Değilim 03:11

Sehabe - Sizden Değilim

Sehabe - Sizden Değilim Dinle Sizden Değilim (Sözler) Belki deliyim belki buldum belamı Zaten kafam en az odam kadar dağınık Susmam mı lazım? Bazen denizim, bazen bir derya Pembe yalanın gölgesi gider ya, inanmasam o..

Volga Tamöz Ft. Burak Kut-Demet Sağıroğlu-Ferda A.Yarkın 06:27

Volga Tamöz Ft. Burak Kut-Demet Sağıroğlu-Ferda A.Yarkın

BURAK KUT - Benimle Oynama yalnızlıklardan yoruldum usandım sensiz gecelerden sıkıldım bunaldım sımsıkı saran ateşi gözledim o sımsıcak bakan gözleri özledim tutuşur anılar uykusuzluğum da yetişir sevdalar umutsuzluğu..

Dur Yalan Söyleme Bana Aşığım Sana 04:48

Dur Yalan Söyleme Bana Aşığım Sana

Dur Yalan Söyleme Bana Aşığım Sana. Deli yağmurla ıslandım sana. Dök içimi kendinden bana. Ellerindi ellerin ısıttığı yüreğimi, Ne olur dur, Dur yalan söyleme asığım sana. Yollardı beni ayıran, hasretindi beni yaralayan..

  • Cowboy tarafından
  • 1.455 görüntüleme
  • 8 yıl önce
MAGIC! - Rude 03:45

MAGIC! - Rude

MAGIC! - Rude PARODY I have a girl she is my girlfriend but she don’t know it Save her a place here in my bed by where her shrine is Check her accounts to see where she’s been Twitter, Snapchat, Facebook Her car’s at ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ' yü Anlattı 10:07

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ'

Derya Turgut Ablalar Haftada bir gün bölge toplantıları yapıldığını belirten Turgut, şöyle konuştu: Bölgenin başkan ablaları olurdu. O evlerde toplanılır, tüm öğrenciler gelirdi. Daha çok FETÖ kitapları okunurdu. Onun ü..

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii 03:46

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii

Kapalı kapılar arkasında kaldım.Elimi uzattıgım herkez kapattı kapılarını.Sıkıştı ellerim yandı yüregim,söyleyemedim kimselere.Ellerim mühim değilde kalbimi acıtan biri vardı bir yerlerde,vardı ama yoktu yoktu ama vardı...

Zeo Jaweed O Ses Türkiye Çapraz Eşleşme - 'Yes' 03:10

Zeo Jaweed O Ses Türkiye Çapraz Eşleşme - 'Yes'

Mikrofondo Zeo, merak edenler bulur CV’mi. Henüz çok küçüktüm, teyzem alırdı rap CD’lerimi. Peşine kanıma karışır oldu ben de yaptım ilk CD’mi… Bir çok geri kafalı insan kırıyorken CD’lerimi Sonra netten ara ve bul bizi ..

Sancak - Gel Artık 02:55

Sancak - Gel Artık

Bilsen nasıl dayandığımı, sensiz her gece uyandığımı. Gelsen, ya da bir gülsen yeter. Unuttun mu sana inandığımı? Öğrendim sensiz yürümeyi ve seni sensiz sevmeyi. Bir tek sensiz gülmeyi yapamıyorum, gel artık. Bir avuç ..

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması 07:07

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Burak Yılmaz’ın çağrısı üzerine sosyal medya üzerinde yayınladığı video ile anayasa değişikliği teklifine ‘Evet’ diyen ünlü pop müziği sanatçısı Murat Boz’u hayırsız evlat olmakl..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek 03:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şehircilik Şurası'nda yatay mimariden yanayım çağrısına mimarlardan destek geldi. Çok katlı binaları insan depolarına benzeten mimarlar, Çalışan kalbe ameliyat yapmak için şehirle..

Kıbledere Köyü'nü İlk Terkeden Ailenin Yaşadığı Olaylar Cinli Köy 02:31

Kıbledere Köyü'nü İlk Terkeden Ailenin Yaşadığı Olaylar Cinli Köy

Muğla’nın Kıbledere Köyü’ndede yaşananlar gazetelere çıkmış daha sonrada filmlere konu olmuştu. Köy artık bomboş bir harabe halinde. Köyü terkedenler ise hala bu konu üzerine konuşmak istemiyor. Hepsinin belli nedenlerle..

  • ZULMA tarafından
  • 15.362 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kıymalı Domates Soslu Gnocchi Yapımı 01:33

Kıymalı Domates Soslu Gnocchi Yapımı

Kaç Kişilik: 6-8 kişilik Hazırlama: 1 saat Pişirme: 10dk Kıymalı Domates Soslu Gnocchi İtalyan mutfağının vazgeçilmez tariflerinden biride Gnocchi. Yapımı mantı açmak kadar zahmetli biraz ama tadı bir o kadarda lezzetli...

Işıl Reçber Ebru Yaşar Yazı Yazmadan Önce Demet'e Sormalıydı 14:08

Işıl Reçber Ebru Yaşar Yazı Yazmadan Önce Demet'e Sormalıydı

Kenan Erçetingöz’ün önceki akşam Vadi İstanbul’da düzenlediği yeni yıl partisine, Özge Ulusoy, Seren Serengil, Gülben Ergen, Serdar Ortaç gibi birbirinden ünlü isimler katıldı. “Gecce.com”un kurucusu ve sahibi Kenan Erçe..

  • BETA tarafından
  • 832 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kabak Tatlısı Tarifi 06:56

Kabak Tatlısı Tarifi

hazirlanisi..Aldiginiz kabagi yesil kisimlarini kesmeden soyun,çünkü piserken dagilmasin diye bu sart.Incecik kabugunu soyduktan sonra kalin bir sekilde dograyin.Kabagi yikayin ve nerde pisirecekseniz yesil kisimlari al..