#Şeyma Özbay ama ben müzik dinle

Cengiz Kurtoğlu - Benim Ol 04:00

Cengiz Kurtoğlu - Benim Ol

Cengiz Kurtoğlu - Benim Ol Şarkı Sözleri Dinle Albüm Adı : Sensiz Kutladım KALBİNİN SESİNE KULAK VER DİNLE ÇOK MUTLU OLURUZ İNAN SENİNLE BU EŞSİZ SEVDAYI PAYLAŞ BENİMLE BEN SENİN OLAYIM SEN DE BENİM OL SEN DE SEVİY..

Cenk Eren - Kiraz Mevsimi 05:37

Cenk Eren - Kiraz Mevsimi

bir daha ben hiç olmadım eskisi gibi güvenmedim bi daha hiç sakladım kendimi inceliklerini öğrendim ask oyunlarının aslında cokta eglendım saymazsak kalbımı yok düzeni mertlıgı yok askın ben uzerım uzulmemek ıcın cok uzu..

Ezgi Enes - Yapma N’olursun 02:36

Ezgi Enes - Yapma N’olursun

Ezgi Enes - Yapma N’olursun Dinle Yapma N’olursun Ananas gibi, ahududu gibi. Ama daha çok avokado gibi tabi. Bunu ben bilirim, bir de benim gibileri. İnan ki, inan ki… Denedin bizi ruhumun ikizi. Sandım aynı parmakları..

Sehabe - Vazgeçmedim #ŞuleÇetİçinAdalet 02:38

Sehabe - Vazgeçmedim #ŞuleÇetİçinAdalet

Sehabe - Vazgeçmedim #ŞuleÇetİçinAdalet Dinle Susarsan onlar gibisindir Ağlarsam üzgün demesinler Giderken bile başım dik ama Böyle olsun istemezdim... Dur dur dur Yağmur dur dur dur Onlar yumdular gözlerini Ben bir s..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 7.247 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kurtuluş Kuş - El İnsaf 02:52

Kurtuluş Kuş - El İnsaf

Söz: Kurtuluş Kuş - Furkan Ceran Müzik: Kurtuluş Kuş Aranje Mix : Opirus Music (Onur Aşar) Mastering: Buğra Kunt Kabak Kemane: Cafer Nazlıbaş Solo Kaval: Vedat Aygıran Müzik Yönetmeni: Kurtuluş Kuş - Vedat Aygıran Yönet..

İndila  Run Run 2014 03:43

İndila Run Run 2014

Indila - Run Run Şarkı Sözleri Perşembe,bağırıyorsun Allô, allô maman bobo 'Alo, alo anneciğim,acıyor Samedi c'est cuit Cumartesi,yandı mahvoldu Rembobine la vidéo Videoyu başa al Toujours tu run run run, never stop..

Harun Hardal - Nokta 04:26

Harun Hardal - Nokta

Nokta şarkı sözleri ile Elimden aldın oyuncağımı tamam bitti gidiyorum Yalnız kalmak bana hiç yaramıyor ağlıyorum, gülüyorum, bitiyorum Sesim çıkmıyor artık susuyorum. Yanımdasın ama bir o kadar uzak, gülümseyişin bil..

Heijan feat. Muti - KEKE 02:39

Heijan feat. Muti - KEKE

Keke şarkı sözleri ile; Heijan; Zamanım tükeniyor her yolu deniyorum Bi sokak köşesinde birikirken umutlar Sonumu bile bile bu yolu yürüyorum belki bi çare bulur belki de vururlar Umudum yok kimse saramadı hiç yaramı B..

Demet Evgar - Nanay 04:00

Demet Evgar - Nanay

Nanay şarkı sözleri ile İNSAN İSTEMİYOR KİMSEYİ BAZEN İNSAN ÇEKEMİYOR KİMSEYİ BAZEN EN AZ BİR METREKARE YERİ OLMALI HERKESİN YALNIZLIĞIN DA HAKKINI YEMEYELİM O DA BÜYÜK BİR AŞK ZATEN AMA O DA OLMUYOR AMA BU DA OLMUYO..

Hakan Kayaner - Dünya 05:54

Hakan Kayaner - Dünya

Dünya şarkı sözleri ile Sen istediğin zaman çiçekler açtırır istediğinde hüzne boğarsın dünya. Sen istediğin zaman çiçekler açtırır istediğinde hüzne boğarsın dünya. Bir bildiğin vardır elbette dünya ama Ararmısın sora..

Bahadır Tatlıöz - Eflatun 04:04

Bahadır Tatlıöz - Eflatun

Bana güller yolla uzaklardan kokunla gelsin Ben çekeyim içime derin derin senmiş gibi Bana sözler yaz kendi dilinden adım geçsin Ben duyarım uzaklardan yanımdaymış gibi Uzun olur geceler gündüzlerden sen yokken Üç beş do..

Gülşen - Özlüyorsan Niye Bitti O Zaman 03:56

Gülşen - Özlüyorsan Niye Bitti O Zaman

hiç düşündün mü sen neydi kaybolup giden sen miydin yoksa ben mi bu sewgiyi yok eden gönlünde hala ben war mıyım bana sorsan saklar mıyım bilmiyorum ki gönlü yaralıyım sen mi ben mi hatalıyım sızlıyor mu yüreğin geriy..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.961 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hilal & Ferman Toprak - Söylesene Sevgili 04:44

Hilal & Ferman Toprak - Söylesene Sevgili

Sevmek dediler bana Bende kalmadı ki öldü bitti dedim Bir daha sevmek mi Aşka tövbeler ettim Bilmemişim ki sevmenin ne olduğunu O yüreğimdeki kalp acısını hissettiğimde Anladım ki sen benim en sevdiğim olmuşsun Benim y..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.453 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sinan İsbeceren - Sensin Benim Kaderim 03:40

Sinan İsbeceren - Sensin Benim Kaderim

Sensin benim kaderim, sensin benim çiçeğim. Senin için ölürüm ben, sensiz bir deliyim Hoş geldin yeşil gözlüm benim hayatıma, Senden daha güzel görmedim ben hayatımda. Seni sevdim seveni sevdam belam başında, Vermem..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.170 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ceylan Ertem - Odalarda Işıksızım 05:06

Ceylan Ertem - Odalarda Işıksızım

Odalarda ışıksızım Katıksızım, viraneyim Seni sensiz duvarlara Yazan benim, divaneyim Kanım aksın ki Terk etmem seni Peşindeyim yar Ellerimsin gözlerimsin İnanmazsın yar Ben perişan günlerim dar Anlamazsın yar Bir ömü..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 3.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Furkan Karaca - Her Şey Biter De 04:18

Furkan Karaca - Her Şey Biter De

Furkan Karaca - Her Şey Biter De DinleHER ŞEY BİTER DE Yıldızlara uyanır acıya şarkı söylerim Korkarım anlatamam içimi sardı depremin Tüm kokular bulanık yüzüme kan oturmuş gölgelerde, aşkım.. Bugünden sonra, ağlamak y..

Kalben - Kalp Hanım 03:36

Kalben - Kalp Hanım

Kalp Hanım Şarkı Sözleri İle Ayıp etmişim, Kayıp etmişim, Her güzel şeyi kırıp dökmüşüm Ben çöpmüşüm, Ben çökmüşüm. Denizin bittiği yerde sahil evleri. Ben biterim sen başla ey sevgili, Ey sevgili. Gittiğimde eşyalar ..

İdo Tatlıses - İşimi Bilirim 03:47

İdo Tatlıses - İşimi Bilirim

Daha Şimdi Kalktım Ben Yataktan Neler Söylemişsin Sen Arkamdan… Sana Bunları Var Mı Hiç Yaşatan Dünyada Cenneti Senin Önüne SunanDur Beni Bekle Bir Tek Sözüne… Dünyayı Durdururum Ben Gel Kız Etme Kalbini Dinle Bir Gün Bi..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.681 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rıdvan Narin - Gelecek'tin 03:33

Rıdvan Narin - Gelecek'tin

Rıdvan Narin - Gelecek'tin Dinle GELECEK'TİN Beni boğdu bu gidişlerin unutma ardında kalanları. Yok desen de yuttun o yalanları... Geri dönmeni isterdim. Hayat da Ben ağlamam. sananları, hiç sevmedi hatırla yananları..

İbrahim Erkal - Onu Benim Gibi Sevme 05:11

İbrahim Erkal - Onu Benim Gibi Sevme

Nasil anlatiyim pismanligimi Sensiz ne haldeyim sorma sorma Sana bakanlara dusmanligimi Cahilligime de yorma yorma Sen gideli her sey renginden oldu Gonlumun gulleri sarardi soldu Hayatimin gulen yuzu kayboldu Of bir ci..

  • Candy tarafından
  • 2.601 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kenan Doğulu - Hiç Bana Sordun Mu 03:37

Kenan Doğulu - Hiç Bana Sordun Mu

Kenan Doğulu - C Şarkı Sözleri Sebepsiz çekip gittin Anlayamadım ki ben seni Hata bende biliyorum Söyleyemedim ki hislerimi Biliyorum artık geç Ama haykırıyorum gerçeği Ben sensiz sevgisiz ben sensiz kimsesiz Hiç ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Orhan Gencebay - Sen De Bizdensin 04:56

Orhan Gencebay - Sen De Bizdensin

Benim boynum hep böyle bükülü mü kalacak Her hasretin içimde kavgası mı olacak Bak halime arkadaş yaşarken ölmüşüm ben Belki çare var ama beni nerden bulacak Gayemiz yaşamaksa acı çekmek mi lazım Çaresizlik peşimde..

Sessiz G3 - Faka Bastın 02:47

Sessiz G3 - Faka Bastın

Fak-a Bastın şarkı sözleri ile Çok uzun zaman unutturur mu yaptıklarını hiç Az mesafelerde giderilir mi özlem hiç Hep sınır koyar hayat,sınırsız olmaz hiç Hep bir hiç,bir içim hayat mı hiç Her sonuçta vardı hiç Sen bu ç..

Sokrat St - Sağım Solum Belli Olmaz 03:18

Sokrat St - Sağım Solum Belli Olmaz

Benim sağım solum belli olmaz Kafam atar kapına dayanırım Ben insanları, insanlar beni zorlar Her yer napacağımı söyleyen filozoflarla dolu! Bi’gün bağırır çağırır, bi’gün içime kapanırım Bazen sevgi sarmaşığı gibiyim,..

Semicenk & Mustafa Ceceli - Dayan 02:53

Semicenk & Mustafa Ceceli - Dayan

Söz/Müzik : Semicenk (Cenk Baş) Düzenleme : Mustafa Ceceli Yönetmen : Emre Alev Görüntü Yönetmeni : Batıkan Hitay Video Edit : Eva Yapım Color : The post brothers Make Up : Kübra Bayram Semicenk Styling : Geco Styli..

Sam Smith - Stay With Me 03:29

Sam Smith - Stay With Me

Stay With Me (Verse 1:) Guess it's true, I'm not good at a one-night stand But I still need love cause I'm just a man These nights never seem to go to plan I don't want you to leave, will you hold my hand? (Chorus:) Oh..

  • PengoTV tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arda - Muammam 03:04

Arda - Muammam

Muammam şarkı sözleri ile Muammam oldun muammam Hiç umudum yok ama son bi duam var Muammam oldun muammam Belki dönersin tanrım duyarsa Kaç uzun gece daha var Beni yordu vedalar Tebessümleri pahalı Izdırabı bedava ..

Charlie Puth Attention Listen 03:51

Charlie Puth Attention Listen

[Verse 1] You’ve been runnin’ round, runnin’ round, runnin’ round throwin’ that dirt all on my name ‘Cause you knew that I, knew that I, knew that I’d call you up You’ve been going round, going round, going round every p..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.995 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sezen Aksu - Kaçak 04:00

Sezen Aksu - Kaçak

Bu şehirde buldum buğday ellerini Bu şehirde sevdim badem dillerini Senle unuttum bütün ezberlerimi Pişman değilim ama göçtüm kederden Düşman değilim ama çöktüm erkenden Bir daha bu yolları aynı hevesle yürür müyüm? Kim..

Barış Manço - Kazma 03:32

Barış Manço - Kazma

Selam büyükler merhaba çocuklar Bu akşam size yeni bir öyküm var Dilim sürçerse kusura bakmayın Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı var Diyeceğim o ki kişi yetinmeli Yaşam dediğin kısacık bir çizgi Namus şeref onu..