#Şeyma Özbay dört duvar müzik dinle

Büyük Sürgün Kafkasya 1.Bölüm 1:18:54

Büyük Sürgün Kafkasya 1.Bölüm

Büyük Sürgün Kafkasya, 1944 yılında Stalin'in emriyle sürgün edilen Ahıska Türklerinin trajik hikayesini anlatıyor. Yaşadıkları topraklardan sürgün edilen binlerce insanın, sahipsiz, unutulmuş bir halkın yürek burkan hik..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 108 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yunanistan'da Koronavirüsle Mücadele İçin İki Papaz Kamyonet Kasasına Binerek Sokaklara Kutsal Su Saçtı 00:23

Yunanistan'da Koronavirüsle Mücadele İçin İki Papaz Kamyonet Kasasına

Yunanistan'da korona ile mücadele Koronavirüs salgını dünyanın dört bir yanına dağılmış durumda. Her ülke kendi başına bu salgın ile mücadele ederken, Yunanistan'da iki papazın kamyonet ile sokaklara 'kutsal su' saçtığı ..

Ahsen Almaz feat. Hüseyin Mehmedoğlu - Ah Sensiz Olmaz 02:45

Ahsen Almaz feat. Hüseyin Mehmedoğlu - Ah Sensiz Olmaz

Ah Sensiz Olmaz şarkı sözleri ile Gözümde yaş kalmadı Dinmez mi bu ağrı Yar ben hiç sensizliği Bilmez miyim sandın Kimseler el uzatıp Etmez mi bi yardım Nasıl bir ayrılık hiç Sönmez mi bu yangın Ah sensiz olmaz Evim..

Helin Avşar'ın Sevgilileri Ve Eşleri (10 tane) 03:59

Helin Avşar'ın Sevgilileri Ve Eşleri (10 tane)

Helin Avşar 2 Kasım 1980 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Aslen Karslı olan Avşar ailesinin en küçük bireyidir. Meral Hanım ve Celal Avşar'ın kızları olan Helin Avşar Hülya ve Leyla adında iki ablasıyla beraber 3 kar..

  • En Yeniler tarafından
  • 972 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sertap Erener'in Muhteşem Evi 00:53

Sertap Erener'in Muhteşem Evi

Bodrum’dan Ortakent’e doğru ilerlerken telefonda Sertab Erener’in direktifleri doğrultusunda yolumuzu bulmaya ve tarif edilen stratejik noktaları kaçırmamaya çalışıyoruz. Ne mümkün! Çünkü yol bir süre sonra artık ne asfa..

  • ANKA tarafından
  • 1.341 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Unsere Mütter Unsere Väter 1.Sezon 1.Bölüm İzle 1:29:33

Unsere Mütter Unsere Väter 1.Sezon 1.Bölüm İzle

Unsere Mütter Unsere Väter 1.Sezon 1.Bölümünü Full Hd Film Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle Unsere Mütter Unsere Väter season 1 episode 01 Unsere Mütter Unsere Väter s1e01 Berlin, 1941. Beş arkadaş Avrupa’nın çehresini..

Telafer'de Kara Operasyonu Başladı 00:59

Telafer'de Kara Operasyonu Başladı

Irak ordusu, IŞİD örgütünün kontrolündeki son kentlerden Telafer’i geri almak için operasyona başladı. Kenti kuşatan birliklerin kara harekatından önce örgütün mevzilerine hava saldırıları düzenlendi. Havadan dağıtılan ..

Türkiye Türkiye'den Büyüktür - (Koronavirüs Sürecinde Mali'den Tahliye Edilen Vatandaşlarımız) 01:50

Türkiye Türkiye'den Büyüktür - (Koronavirüs Sürecinde Mali'den Tahliye

Türkiye, Kovid-19 sürecinde dünyanın dört bir yanındaki vatandaşlarını yalnız bırakmayarak, 131 ülkeden 94.425 kişinin tahliyesini gerçekleştirdi...

Türkiye Türkiye'den Büyüktür - (Koronavirüs Sürecinde Bolivya'dan Tahliye Edilen Vatandaşlarımız) 01:27

Türkiye Türkiye'den Büyüktür - (Koronavirüs Sürecinde Bolivya'dan Tahl

Türkiye, Kovid-19 sürecinde dünyanın dört bir yanındaki vatandaşlarını yalnız bırakmayarak, 131 ülkeden 94.425 kişinin tahliyesini gerçekleştirdi...

Okuyup meslek sahibi olacaklardı, kandırılıp dağa kaçırıldılar 05:00

Okuyup meslek sahibi olacaklardı, kandırılıp dağa kaçırıldılar

Bir yılı aşkın süredir HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi yapan ailelerin hikayeleri yürek burkmaya devam ediyor. Çocuğu dağa kaçırılan acılı annelerden İmmihan Nilifırka, Mesleğini seviyordu, dört gözle ..

Kato Dağı Teröristlere Mezar Oluyor 01:30

Kato Dağı Teröristlere Mezar Oluyor

Şırnak'ta yürütülen Yıldırım-1 operasyonunda dört terörist daha etkisiz hale getirildi. Böylelikle aynı bölgede 24 saatte öldürülen terörist sayısı sekize yükseldi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da operasyonu harekat me..

Su kanalına uçtuğu kazayı gülerek anlattı 03:12

Su kanalına uçtuğu kazayı gülerek anlattı

İstanbul Eyüpsultan’da viraja hızla giren sürücü demir bariyerleri aşarak otomobiliyle su kanalına uçtu. Yara almadan kurtulduğu kazayı gülerek anlatan 21 yaşındaki Bekir Doğan, “Araba kedi gibi dört ayağının üstüne düşt..

Abd'li Astronot Peggy Witson 665 Gün Sonra Dünya'ya Döndü 00:50

Abd'li Astronot Peggy Witson 665 Gün Sonra Dünya'ya Döndü

Amerikalı astronot Dr. Peggy Whitson 288 günlük görevinin ardından uzay istasyonundan ayrılarak iki meslektaşıyla birlikte Soyuz kapsülü ile Kazakistan’a iniş yaptı. 57 yaşındaki Amerikalı astronot atmosfer dışında topl..

Türkiye S-400 Savunma Sistemini Kullanan İlk NATO Üyesi Oluyor 00:43

Türkiye S-400 Savunma Sistemini Kullanan İlk NATO Üyesi Oluyor

Rus yetkili Vladimir Kojin, Rusya ve Türkiye'nin S-400 füze sistemlerinin sevkiyatına ilişkin kontratın hayata geçirilmeye başlayacağını bildirdi.Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Askeri Teknik İşbirliği’nden soruml..

Yanan Ormanlar Onların Ekmek Kapısı 04:33

Yanan Ormanlar Onların Ekmek Kapısı

Orman yangınları ülkenin akciğerlerini küle döndürürken, yarım asırdır ağaç kesme işiyle uğraşan Ağırman ailesine de ekmek kapısı oluyor. Ülkenin dört bir yanında yanarak yok olan ormanlar yürekleri burkarken, bu olay b..

Yer gök kırmızı beyaz! 01:23

Yer gök kırmızı beyaz!

YURDUN DÖRT BİR YANI KIRMIZI BEYAZA BOYANDI BUGÜN. 97. YILI TAM DA CUMHURİYETİMİZE YARAŞIR ŞEKİLDE KUTLANDI...

Koronavirüs Mutasyona Uğradı 02:23

Koronavirüs Mutasyona Uğradı

Koronavirüs pandemisi, dünyaya diz çöktürmeye devam ederken, Danimarka'dan sonra dört Avrupa ülkesi ve ABD'de de görülen vizon virüsü paniğe yol açmaya devam ediyor. Milyonlarca hayvan askeri üste itlaf edildi. Uzmanla..

Koronaya rağmen! 01:38

Koronaya rağmen!

VAKA SAYILARI ALIP BAŞINI GİTTİ AMA ONLAR YİNE EĞLENCE PEŞİNDEYDİ. YURDUN DÖRT KÖŞESİNDEN EYVAH DEDİRTEN GÖRÜNTÜLER PEŞ PEŞE GELDİ. İÇLERİNDE BİR TANESİ VARDI Kİ İZLEYİNCE SİZ DE PES DİYECEKSİNİZ..

Pes etmeyen kahraman ‘Öğretmenler’ 01:50

Pes etmeyen kahraman ‘Öğretmenler’

Maltepe Üniversitesi, 24 Kasım Öğretmenler Gününde Türkiye’nin dört bir yanında pes etmeyen öğretmenleri buldu, ilham veren hikâyelerini ekrana taşıdı...

Bağ Bahçe Robotu Geliştirdi 01:31

Bağ Bahçe Robotu Geliştirdi

CSIR, Stellenbosch Üniversitesi ile işbirliği içinde bağ bahçe izlemek için robotik bir sistem geliştirdi. Bu hassas tarım aracı, bitki büyümesini izlemek ve üzüm verimi tahmin etmek için sensörlerle donatılmış otomatik ..

Ürdün Prensi 2. Hüseyin Bin Abdullah: Bir Rüyamız Var 04:16

Ürdün Prensi 2. Hüseyin Bin Abdullah: Bir Rüyamız Var

Ürdün Prensi 2. Hüseyin bin Abdullah, ABD'nin New York eyaletinde devam eden Birleşmiş Milletler Genel Kurulu 72. oturumunda yaptığı konuşmada ülkesinde baskı gören gençleri savunarak, “Bir rüyamız var” dedi. Ürdün Kralı..

Suriyeli Aktivist Anne ve Gazeteci Kızı Öldürüldü 02:08

Suriyeli Aktivist Anne ve Gazeteci Kızı Öldürüldü

Suriyeli aktivist Orouba Barakat(60) ile gazeteci kızı Halla Barakat(22), Üsküdar’da kaldıkları evde öldürüldü. Olay, Üsküdar'da meydana geldi. İddiaya göre, dün akşam saat 22.00 sıralarında Suriyeli aktivist Orouba Bara..

Online kız isteme merasimi 01:50

Online kız isteme merasimi

ERKEK TARAFI ORDU'DA, KIZ TARAFI İZMİR'DE, AKRABALARSA TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR YANINDA FARKLI ŞEHİRLERDEYDİ. ARAYA VİRÜS GİRDİ. HAL BÖYLE OLUNCA KIZ İSTEME MERASİMİ ONLINE DÜZENLENDİ. MERASİM SANAL AMA DUYGULAR GERÇEKTİ...

Karda oynayan at milyonlarca kez izlendi 00:49

Karda oynayan at milyonlarca kez izlendi

ABD'de etkisini sürdüren kar fırtınası nedeniyle bazı eyaletlerde kar kalınlığı bir metreyi aştı. New York eyaletinden Rachelle Huston, karın içinde oynayan atını görüntüledi. Karda dört nala koşan, adeta soğuk havanın, ..

Başkan Mevlüt Uysal’ın Adı İBB Başkanlığı İçin Ön Plana Çıktı 00:59

Başkan Mevlüt Uysal’ın Adı İBB Başkanlığı İçin Ön Plana Çıktı

Başkan Mevlüt Uysal’ın adı İBB Başkanlığı için ön plana çıktı Kadir Topbaş’tan boşalan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yapılacak seçimde AK Parti’nin adayı için Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın ad..

İstanbullu Gelin 18. Bölüm 3. Fragmanı 01:00

İstanbullu Gelin 18. Bölüm 3. Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

İstanbullu Gelin 19. Bölüm Fragmanı 00:58

İstanbullu Gelin 19. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Sırt Üstü Düşen İlk Kedi 00:15

Sırt Üstü Düşen İlk Kedi

Kedilerin dört ayak üzerine düştüğü yıllarıdır bilinen bir şey... Ancak sahibi ile oyun oynayan bu kedi , koltuğu çıkmak isterken sırt üstü yere düşmüş ve bu bir ilk olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 208 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İstanbul'da kar sevinci! 03:33

İstanbul'da kar sevinci!

İSTANBUL'DA DA KAR SEVİNCİ VAR.... DÜN GECE ŞİDDETİNİ ARTIRAN YAĞIŞ, BUGÜN DE SÜRDÜ. KAR KALINLIĞI ŞEHRİN YÜKSEK BÖLGELERİNDE 10 SANTİME ULAŞTI... DÖRT GÖZLE BEKLENEN KARIN TADINI ÇIKARMAK İÇİN KISITLAMAYI İHLAL EDENLER..

Önce altınları sonra arabayı çaldılar 01:59

Önce altınları sonra arabayı çaldılar

İSTANBUL GÜNGÖREN'DE BİR AİLE DÖRT GÜN ARAYLA İKİ KEZ HIRSIZLIK ŞOKU YAŞADI...20 BİN LİRALIK ALTINLARI İLE 170 BİN LİRALIK ARABASINI HIRSIZLARA KAPTIRAN AİLE PERİŞAN OLDU.....