#Şimal z raporu müzik dinle

Kanal İstanbul'un ÇED raporunda 200 akademisyen imzası 03:01

Kanal İstanbul'un ÇED raporunda 200 akademisyen imzası

Kanal İstanbul için ihale çalışmaları sürerken, projenin görüşe açılan Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Raporu hazırlığında 33 bilim dalında 200'e yakın akademisyenin görev aldığı bildirildi.Çınar Mühendislik Müşavirl..

Bülent Serttaş - Güldalım Kızım 03:07

Bülent Serttaş - Güldalım Kızım

Serin Sessiz Eser Şimal Rüzgarı Ne O Bugün Yoksa Esmiyormusun Gözümün Nuru Canımsın Benim Büyüdün De Şimdi Gidiyormusun Mutluluğa Doğru Üç Güzel Kızım Dallarıma Defne Ol Güzel Kızım Allah’ a Emanet Git Güle Güle Gül Dalı..

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var 04:05

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var

Evdeki kayıp 700 bin euro davası çözülemedi. 3 hakimin değiştiği, 8,5 yıl süren davada sona gelindi. Dava karar için Ocak ayına ertelendi. Davanın 8,5 yıl sürmesine isyan eden Avukat Epözdemir, FETÖ terör örgütünün mensu..

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

Hayvanların Varlığını Tehdit Eden Proje 01:07

Hayvanların Varlığını Tehdit Eden Proje

189 farklı kuş türünün yaşadığı Gediz Deltası, dünya flamingo nüfusunun yüzde 10, Avrupa flamingo nüfusunun da yüzde 30'una ev sahipliği yapıyor. Doğa Derneği'nin verdiği bilgiye göre son araştırmalar bu alanda 189 farkl..

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..

''Boyasız'' diye aldı, ''boyalı'' çıktı! 01:57

''Boyasız'' diye aldı, ''boyalı'' çıktı!

İKİNCİ EL ARAÇ ALIM SATIMLARINDA EKSPERTİZ RAPORU VE GARANTİ ZORUNLULUĞU VAR AMA, BU BİLE ZAMAN ZAMAN MAĞDURİYETLERİN ÖNÜNE GEÇEMİYOR. SON ÖRNEĞİ ANKARA'DA YAŞANDI. 32 YAŞINDAKİ ONUR KARA, HATALI EKSPERTİZ RAPORU İDDİASI..

Ağlayalım Atatürke - Aşık Veysel Şatıroğlu 05:16

Ağlayalım Atatürke - Aşık Veysel Şatıroğlu

Ağlayalım Atatürk'e Bütün dünya kan ağladı Başbuğa olmuştu ülke Geldi acem can ağladı Şüphesiz bu dünya fani Tanrının aslanı hani İnsi cinsi cem'i mahluk Hepisi birden ağladı Doğu batı cenup şimal Aman Tanrı bu nasıl h..

Efsanevi Loch Ness Canavarı 02:20

Efsanevi Loch Ness Canavarı

Canavarı bir efsaneye dönüştüren söylentiler, yaklaşık 1400 yıldır devam ediyor. İskoçya’nın Loch Ness gölünde yaşadığı ileri sürelen canlı hakkında ilk raporu 1934 yılında bir İngiliz jinekolog hazırlamıştı. Ardından tü..

  • JET TV tarafından
  • 1.067 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülen 1977'de Diyanet'e Böyle Meydan Okumuş 02:04

Gülen 1977'de Diyanet'e Böyle Meydan Okumuş

Arka Plan programında 15 Temmuz darbe komisyonunun hazırladığı FETÖ raporu ele alındı. TBMM Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu Başkanı AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, 'Diyanet İşleri Başkanlığı makamının FETÖ..

Alman Ekonomi Uzmanlarından Merkel'e Brexit Uyarısı 01:11

Alman Ekonomi Uzmanlarından Merkel'e Brexit Uyarısı

Alman Ekonomi Uzmanlarından Merkel'e Brexit Uyarısı Almanya'da Ekonomi Uzmanları Konseyi, Başbakan Angela Merkel'i, İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden çıkmasını engellemesi konusunda uyardı. Hazırladıkları raporu Merke..

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl 01:03

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl Dünya Meteoroloji Örgütü, küresel sıcaklığın sanayi öncesi dönemin 1,2 derece üzerinde seyrettiğini açıklayarak 2016 yılının en sıcak yıl olacağını bildirdi. Fas'ta düzenle..

Dünya İnsan Kaçakçılığında Rekora Koştu 01:35

Dünya İnsan Kaçakçılığında Rekora Koştu

Dünya bir defa daha insan kaçakçılığıyla mücadelede sınıfta kaldı. Birleşmiş Milletler Uyuşturucu Kaçakçılığı ve Suç Örgütleriyle Mücadele Örgütü (UNODC) tarafından yayımlanan son rapor bu küresel tehdidin gittikçe büyüd..

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak 07:49

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak Kanal İstanbul kapsamında yer alacak projelerin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Kanal İstanbul, Boğaz'a benzeyecek. Kanalda, ikinci Haliç de yer alacak. Kanal İstanbul kaps..

İsrail Amerika'yı Neden Vurdu - Herkesin Bunu İzlemesi Gerek 48:34

İsrail Amerika'yı Neden Vurdu - Herkesin Bunu İzlemesi Gerek

47 yıl sonra akılları kurcalayan soru açıklığa kavuştu. 8 Haziran 1967’de, İsrail’in en yakın müttefiki olan ABD'ye ait USS Liberty GTR5 gemisini kasten vurduğu gerçeği gün yüzüne çıktı. Yeni elde edilen belgeler İsrail’..

  • PengoTV tarafından
  • 1.264 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Abd İstihbaratı_ Siber Saldırı Emrini Bizzat Putin Verdi 00:57

Abd İstihbaratı_ Siber Saldırı Emrini Bizzat Putin Verdi

Amerika Birleşik Devletleri’nde 8 Kasım’da yapılan başkanlık seçimlerine yönelik siber saldırılarla ilgili hazırlanan istihbarat raporu kamuoyuyla paylaşıldı. Amerikan Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA), Federal Soruştu..

Netsparker Nedir? Web Sitesinin Güvenlik Açıklarını Raporlar 03:05

Netsparker Nedir? Web Sitesinin Güvenlik Açıklarını Raporlar

Netsparker nedir? Netsparker,bir web uygulaması güvenlik tarayıcısıdır.Otomatik olarak bir web sitesini uygulama seviyesindeki güvenlik açıklarına karşı analiz edip güvenlik açıklarını raporlar. Ek olarak raporlamanın b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emrah Serbes Davasında Flaş Gelişme 07:36

Emrah Serbes Davasında Flaş Gelişme

Emrah Serbes davasında yeniden bilirkişi raporu hazırlatıldı.....

  • BETA tarafından
  • 862 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hasta Yakınları Kadın Güvenlik Görevlisini Darp Etti 00:39

Hasta Yakınları Kadın Güvenlik Görevlisini Darp Etti

Çankırı Devlet Hastanesi'nde kadın güvenlik görevlisinin hasta yakınları tarafından darbedilmesi güvenlik kameralarına yansıdı. İddiaya göre, 30 Temmuz Pazartesi akşam saatlerinde Çankırı Devlet Hastanesi Acil Servisi'nd..

Trump, CNN muhabirine soru hakkı vermedi 00:58

Trump, CNN muhabirine soru hakkı vermedi

ABD'nin 45. Başkanı seçilen Donald Trump, seçimin ardından düzenlediği ilk basın toplantısında, hakkındaki istihbarat raporları ile ilgili soru yağmuruna tutuldu. Trump, raporu haber yapan basın kuruluşlarından biri ola..

Başörtülü Kıza 'Provokatif' Saldırı 05:21

Başörtülü Kıza 'Provokatif' Saldırı

Minibüste bir kadın, başörtülü genç kıza ''Siz teröristsiniz, sizin yüzünüzden herkes ölüyor.'' sözleriyle saldırdı. Genç kızın başörtüsünü çıkaran saldırgan daha sonra tekme attı. Pendik-Kadıköy hattında sefer yapan bi..

Öğrencisinin Elini Cetvelle Kıran Öğretmen 05:40

Öğrencisinin Elini Cetvelle Kıran Öğretmen

Beyoğlu’ndaki bir ilköğretim okulunda ödevini yapmayan öğrencisi Tuba K.’nın elini tahta cetvelle kırdığı iddiasıyla yargılanan Türkçe öğretmeni Serdar T.(28) 3 Bin TL adli para cezasına çarptırıldı. Beyoğlu’ndaki bir ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 586 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzmir'de Yıkılan İki Bina 02:01

İzmir'de Yıkılan İki Bina "Tescilli Çürük" Çıktı

İzmir depreminde bazı yıkımların göz göre göre geldiği ortaya çıktı. Doğanlar ve Rızabey apartmanları onlardan sadece ikisi. Enkaza dönen o iki apartman için 2012 ve 2018’de ‘çürük’ raporu verildiği belirlendi.nn..

  • GÜL tarafından
  • 17 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Afyonkarahisar’da belde belediye başkanı hakkında şok iddia 04:19

Afyonkarahisar’da belde belediye başkanı hakkında şok iddia

Afyonkarahir’da geçtiğimiz günlerde AK Parti’den ihraç edilen belediye başkanı iddiaya göre, yol meselesi yüzünden makamında tartıştığı vatandaşı zarf açma aparatıyla kolundan yaraladı. Olayın ardından belediye başkanı v..

Apartman sakinleri ikiye bölündü 02:48

Apartman sakinleri ikiye bölündü

İSTANBUL BAĞCILAR'DA DUVARLARINDA VE KOLONLARINDA HASAR OLAN BİR BİNA HAKKINDA DEPREME DAYANIKSIZ RAPORU ÇIKTI. 30 AİLE BİR MÜTEAHHİTLE ANLAŞTI, AMA KALANLAR EVLERİNİ BOŞALTMADI. BUGÜNKÜ BULUŞMADA TARTIŞMA SOKAĞA TAŞTI...

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir 09:54

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, Er ya da geç Kemal gidicidir dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bugün Hollanda başbakanı çıkıyor açıklama yapıyor. Türki..

Hastanede evsize dayak! 01:43

Hastanede evsize dayak!

16 AY BİR HASTANEYİ KENDİNE MESKEN ETTİ. GÜVENLİKÇİLER DÜN GECE MÜDAHALE EDİP DARBETTİ. EVSİZ ADAM DARP RAPORU ALDI, ŞİDDETİ BAŞLATTIĞI İDDİA EDİLEN GÜVENLİK GÖREVLİSİ İSE GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI....

Benzin deposu olmayan aracı sattılar 02:30

Benzin deposu olmayan aracı sattılar

EKSPER RAPORU HİLELİ, KİLOMETRESİYLE OYNANMIŞ, KAZASI GİZLENMİŞ ARAÇLAR GÖRDÜK AMA... BÖYLESİ İLK KEZ OLDU... İSTANBUL'DAN ANKARA'YA GİDİP OTOMOBİL SATIN ALAN ADAM, AKARYAKIT İSTASYONUNDA BEYNİNDEN VURULMUŞA DÖNDÜ... BAK..

Yüzde 90 engelli adamı öldüresiye darp ettiler 05:43

Yüzde 90 engelli adamı öldüresiye darp ettiler

Antalya’da park meselesi sebebiyle çıkan kavgada, hastalıkları sebebiyle yüzde 90 engelli raporu bulunan 57 yaşındaki vatandaş öldüresiye darp edildi. Kavgada kendisinin de darp edildiğini belirten engelli vatandaşın oğl..