#Şimdi bataklığı kurutma dönemi

Feride Hilal Akın - Gözlerimi Kapatsam 03:10

Feride Hilal Akın - Gözlerimi Kapatsam

Aşk bir hastalıkmış sanki, Seni bende hapsetti; yüreğim kilitli. Ben odamda kokunla şimdi, Konuştuğum duvar sessizdi. Adın nefesimdi. Buralar şimdi yangın yeri Yokluğun yangının alevi x2 Söyle gitm..

Roberto Saviano  Cebelitarık İngiltere'nin Para Aklama Merkezi 01:22

Roberto Saviano Cebelitarık İngiltere'nin Para Aklama Merkezi

İtalyan gazeteci ve yazar Roberto Saviano euronews’e verdiği röportajında İngiltere’yi sert bir dille eleştirdi. 37 yaşındaki Saviano, Cebelitarık bölgesinin İngiltere’nin para aklama merkezi olduğunu belirtti: “Bürokra..

Mehsem Özşimşir Benim Yerimede Sev 05:11

Mehsem Özşimşir Benim Yerimede Sev

ŞARKI SÖZLERİ Begonvil boy vermiştir şimdi Yasemen basmıştır Bodrum'u Kokusu geldi rüzgarın, Bir kelebek öptü boynumu Sen şimdi gerdanını maviye, Göğsünü bir yelkenliye, Gönlünü ilk önüne çıkan yaz seferine bağlamışs..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.197 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nilüfer  Dönsen Bile 04:34

Nilüfer Dönsen Bile

Nilüfer - Donsen Bile Donsen Bile Şarkı Sözleri Aşkından paramparça bir kalbi taşıyorum Gittiğin günden beri sanmaki yaşıyorum Seni bana sorana haberim yok diyorum Şimdi nerde kimlesin bilmek istemiyorum Dönsen bile dön..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cengiz Kurtoğlu - Küllenen Aşk 04:52

Cengiz Kurtoğlu - Küllenen Aşk

Yıllardır küllenmiş aşkın var bende Aşkın mekan kurmuş yanan gönlümde Beni terkedipte gittiğin halde Sana intizara kıyamıyorum Benim kadar sevene rastlamadıysan Dertlere çare bulamadıysan Gittiğin yerlerde garip k..

Beş Maddede Neden Rebound İlişki 03:25

Beş Maddede Neden Rebound İlişki

Çünkü madde 1: çivi çiviyi söker. Aklını meşgul eden birinden kurtulmak için aklını meşgul edecek başkasını bulman lazım. Dişin ağrırken serçe parmağını sehpaya vurduğunu düşün. Dişinin ağrısını hatırlar mısın? Hayır. Pa..

Ege Çubukçu  Bana Ne 04:16

Ege Çubukçu Bana Ne

Ege Çubukçu - Bana Ne Şarkı Sözleri gülünç olma, hangimiz normal? biri haddini bildirine kadar çal korna caddelerde donla gez uç ama konma şarkı yok fonda, yaşarsın biter, ismin yazmaz sonda hemen asma yüzünü yok sana ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Evlenmekten Korkarız 03:44

Neden Evlenmekten Korkarız

Yaz geliyor. Yine sosyal medya gelinlikli profil fotosuna doyacak. Bu bile başlı başına evlenmekten korkma nedeni ama gelin biz diğer nedenlerine bakalım. Korku nedeni 1: “acaba özgürlüğüm kısıtlanacak mi?” Evliliği matr..

Sehabe  Mum - (Diss Track) 04:23

Sehabe Mum - (Diss Track)

Battle raple anılıyorsan ben yapmadığım içindir Bu değişik burda olsa derdi: “S**** ol git şimdi” Bana bilgiyle gel hadi kültür az oğlum Zeka olmadığından bu çocuk küfürbaz oldu Yanlışları gördüğünde bu söyler hep çekin..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.167 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çikolatalı Mousse Tarifi 03:04

Çikolatalı Mousse Tarifi

100 g bitter Çikolata, 100 g sütlü Çikolata, 200 ml (1 paket) krema, 60 g tereyağı, 1/4 su bardağı süt, 1 adet yumurta (sarısı ve akı ayrılmış). ************************* Bugün Ankara’da hava o kadar soğuk ki, yaz mevs..

Halka Tatlısı Tarifi Şerbetli Mayasız Kolay Sokak Tatlısı 04:50

Halka Tatlısı Tarifi Şerbetli Mayasız Kolay Sokak Tatlısı

Aynı tulumbaya benzeyen bu nefis ve halka tarifi için size detaylı bir video hazırladık. Mayasız olarak hazırladığımız halka tatlıları ağızınıda çıtır çıtır edecek. Tadını kesinlikle çok seveceksiniz. Genelde yaygın ola..

Çikolatalı Pastane Alman Pastası Tarifi  Mini Yaş Pasta Yapımı 08:43

Çikolatalı Pastane Alman Pastası Tarifi Mini Yaş Pasta Yapımı

1-İlk olarak şekerle yumurta sarısını sos tenceresine alıp ikisinin birbirine karışmasını sağlıyoruz. Yumurta ve şeker birbirine karıştıktan sonra nişasta ve unu üzerlerine ekleyip bir yandan sütümüzü yavaş yavaş ilave e..

Uğur Aydın - Kalbim 03:30

Uğur Aydın - Kalbim

Uğur Aydın - Kalbim Dinle Kalbim şarkı sözleri ile Gölgenle yetinmek değil, gölgen olmak isterdim Şimdi uzun uzun susuyorum seni düşündükçe Sesini duymak değil, sesin olmak isterdim Şimdi uzun uzun susuyorum seni düş..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fırında Musakka Tarifi Kıymalı Patlıcan Oturtma Yemeği 05:57

Fırında Musakka Tarifi Kıymalı Patlıcan Oturtma Yemeği

İki farklı isme sahip bu leziz patlıcanlı yemeği mutlaka denemelisiniz. İster patlıcan musakka deyin isterseniz kızartılarak yapılıp fırına atılan patlıcan oturtma tarifi deyin. Sizler için hazırladığımız bu nefis yemek ..

Ahuzar - Dere Akayi Dere 02:58

Ahuzar - Dere Akayi Dere

Ahuzar - Dere Akayi Dere Dinle Söz-Müzik: Hasan Tunç Dere akiyi dere oda nafile yere oda nafile yere oda nafile yer oda nafile Bağladılar başımı bağladılar başımı istemediğim yere istemedeğim Derenin derincesi akar su..

Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi  Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta 06:40

Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta

Bu harika görünüme sahip meyveli yaş pasta tarifi diğer tariflerimizden farklı olarak rulo şeklinde ve ıspanaklı. Sanki fıstıklıymış gibi görünen bu nefis pastayı kesinlikle denemelisiniz. İçinde püre halinde bulunan ısp..

Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta 05:44

Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta

Bu videoda çocukların çok sevdiği süt dilimi tarifi vereceğiz. Kinder süt dilimi adıyla marketlerde satılan kakaolu kek arasına kalın bir halde sürülmüş süt kremasıyla hazırlanan bu nefis yaş pasta benzeri tatlıyı hazırl..

Reyhan Cansu - Gizli Gizli 03:51

Reyhan Cansu - Gizli Gizli

Gizli Gizli şarkı sözleri ile İyi kötü anlaşıyorduk Arada bir esip savuruyorduk Bir vardık bir yoktuk aslında Bir masalın içinde yaşıyorduk Bir ağlayıp bir gülüyorduk Sevişlere doyamıyorduk Bir an küsüp bir an barışıp ..

Gazapizm Tepecik Filarmoni - Bir Gün Her Şey 04:32

Gazapizm Tepecik Filarmoni - Bir Gün Her Şey

Hangi suyla hangi kiri temizleyeceğiz şimdi? Derken insanlar gökyüzüne açacaklar ellerini Kaçıncı söz gelişi söylenişin bana? İnan ben değilim seni böyle utandıran, dönmelisin Bir şeylerin mücadelesi, bir tür militanlık..

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var 03:52

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var

Duyanlar Var şarkı sözleri ile Yorulduğum bir yerdeyim ben, her bi saat yaşamak için sorunlarım neden üzerinde. Sorgulamak için doğrularım yolumu yarıda bırakmadı, bir sebeple geldim benim hep peşimden. Aklımdaki sorun..

Deeperise - Uzun Uzun Ft Jabbar 03:37

Deeperise - Uzun Uzun Ft Jabbar

Çıkmaz aklımdan gözlerin Saplanır ok gibi o sözlerin Bilir misin ardından Çok gülmedim Belki de sen beni pek sevmedin Belki de sevdin de göstermedin Şimdi düşün uzun uzun Tartıp azın özün Neden bitmez bu sızın Sensiz ..

Oğuzhan Koç - Cimri Sevgilim 02:30

Oğuzhan Koç - Cimri Sevgilim

Oğuzhan Koç - Cimri Sevgilim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Beni sen nasıl terkettin Bırakıp gittin Çok ayıp ettin eyvallah Şimdi halsizliğin tutsun Motorun bozulsun Domuz gribi ol inşallah. Beni bırakıp giden kimdi? Sen ..

Sancak - Korkma Söyle 03:51

Sancak - Korkma Söyle

Sancak - Korkma Söyle Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne kadar uzak kaldık seninle? Ne kadar böyle habersiz? 'O benim!' dediğimiz günlerden bi haber Ne hallere gelmişiz... Ben hala kopamıyorum senden ya da ters giden bir şey..

Yasin Aydın - Kim o Sakallı Adam 05:44

Yasin Aydın - Kim o Sakallı Adam

Yasin Aydın - Kim o Sakallı Adam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Seni Üzen Beni Bile Bana Düşman Bilirdim Senin Ruhun Duymadı Kaç Kere Ayna Kırdım Güneş Doğmak Bilmez Artık Diken Olur Yastığım Güya Ben Olacaktım Ayağına Ba..

Özcan Deniz - Aşk (Klip) 03:44

Özcan Deniz - Aşk (Klip)

Söz: Özcan Deniz Beste: Abi Abdollah Antonio Yeganeh Düzenleme: Gürsel Çelik -------------------------------------------------- Özcan Deniz Aşk Şarkı Sözü; Aşk seni henüz tanıdığımda Ben ömrümün daha ilk baharında ..

Sancak - Dert Değil (Official Video) 03:02

Sancak - Dert Değil (Official Video)

Söz & Müzik: Sancak Aranje: Dirty Beatz Gitar: Doğukan Aydın Mix & Mastering: Buğra Kunt Klip Yönetmeni: Oğuzhan Ejderoğlu https://www.instagram.com/sancakmusic/ ''Sancak - Dert Değil'' Olsan unuturum saati günleri Ses..

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı 04:52

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı

Gümüşhaneli 29 yaşındaki imam köy işlerini yapan babasına traktör alamayınca sosyal medyadaki videoları izleyerek kendi imkanları ile çıkma parçalarla mini bir traktör yaptı. Merkeze bağlı Aşağı Alıçlı köyünden olan 2 ç..

Sertab Erener - Ben Yaşarım 05:01

Sertab Erener - Ben Yaşarım

İçimdeki yokluğuna ağladım Geceleri gündüzlere de bağladım Dudaklarıma ismini yasakladım Duvarlara yüreğimi yasladım Yokluğunu hatalarıma bağladım Geç oldu ama şimdi anladım Akarım, taşarım, yol olur, ben yaşarım Söyle ..

Zeki Müren - Yarabbim (Official Video) 04:39

Zeki Müren - Yarabbim (Official Video)

YARABBİM Yarabbim Sen Büyüksün Yarabbim Sen Gönülsün Durdur Geçen Zamanı Kulların Gülsün Bütün Saatler Dursun Dert Rüzgarları Sussun Aşk Güneşi Bahtıma Gülerek Doğsun Şimdi Aşk Zamanıdır Aşk Ömrün Baharıdır Bırak Sarho..

Nazlı Emektar - Soluma Vura Vura 02:55

Nazlı Emektar - Soluma Vura Vura

Soluma Vura Vura şarkı sözleri ile Soluma Vura Vura İçimizi Çürütür Baba Doldur Bu Dert Bizi Büyütür Ne İştir Söyle Ne İçtin Gidenmi Baba Değişti Sür Gözüm Arkada Yollarda O Şimdi Hangi Kolla..