#Şimdi bataklığı kurutma dönemi

Tanju Okan İçkim Sİgaram 04:03

Tanju Okan İçkim Sİgaram

Dudaklarım kurudu aşk ateşiyle Bir damla su verecek o pınar nerde Gözlerim bir noktada dalgın soruyor Yıllardır dost bildiğim sevgilim nerde Nerde bana sevgiyle uzanan eller Nerde bana söylenen o tatlı sözler Büsbütün in..

Barış Manço - Müsaadenizle Çocuklar 04:33

Barış Manço - Müsaadenizle Çocuklar

Bir sabah baktım ne göreyim, bizim sokakta şenlik var Büyükler kös kös otururken, adam oluvermiş çocuklar Patlamaz olmuş tüfekler, gelmiş Karamürsel sepetler Tren kalkmış gitmekte, hadi geçmiş olsun birilerine Kınal..

Barış Manço - Ayı 04:39

Barış Manço - Ayı

Bugün hava güzel dedim ki hanıma Haydi kalk giyin de çıkalım biraz Bak cıvıl cıvıl kuşlar uçuyor Dalları basmış erikle kiraz Çoluk çocuk cümbür cemaat Piknik yapalım ne dersiniz ha? Ev halkı uçtu yihhu aslan baba ..

Feride Hilal Akın - Feat. Enbe Orkestrası - Bilir Mi 04:16

Feride Hilal Akın - Feat. Enbe Orkestrası - Bilir Mi

Feride Hilal Akın - feat. Enbe Orkestrası - Bilir Mi Şarkı Sözleri Söz Ağızdan Çıktı Bir Kere Anladım Gönülde Vardı Şimdi Bana Yalnız Gitmesi Kaldı… Ne Yazık Ki Hakim Bey Bir Ifadem, Bir Müdafam Yok Sadece Dört Satırlık ..

Hakan Altun - Sabahçı Kahvesi 04:52

Hakan Altun - Sabahçı Kahvesi

Sevgilim Sevgilim Bak Yine Safak Söküyor Sevgilim Sevgilim Bak Yine Sabah Oluyor Şimdi Sen Kim Bilir Ne Duygulardasın Belki De En Güzel Uykulardasın Şimdi Sen Kim Bilir Ne Duygulardasın Belki De En Tatlı Uykulardasın S..

  • PITIRCIK tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bedirhan Gökçe-Sen Vurdunda Ben Ölmedimmi ? 03:28

Bedirhan Gökçe-Sen Vurdunda Ben Ölmedimmi ?

Yokluğunda ne ateşleri hasretimle yaktım da Bir seni yakamadım, beni yaktığın gibi Çölde su, mahpusta gün, oruçta ekmek gibi bekledim seni Sense araya korkular koydun. Yasaklar koydun... Bitmez tükenmez engeller koydun Ş..

  • Candy tarafından
  • 747 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferdi Tayfur - Sabahçı Kahvesi 04:36

Ferdi Tayfur - Sabahçı Kahvesi

Ferdi Tayfur Sabahçı Kahvesi Dinle Ferdi Tayfur - Sabahçı Kahvesi Şarkı Sözleri Albüm Adı : Prangalar Düzelten : ahmtkck Sevgilim sevgilim Bak yine şafak söküyor Sevgilim sevgilim Bak yine sabah oluyor Şimdi sen kim ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.789 görüntüleme
  • 7 yıl önce
6 Aydır Uyuyan Kız 00:51

6 Aydır Uyuyan Kız

17. doğum gününden önce koltukta uyuya kalan Beth Goodier, 6 ay boyunca neredeyse hiç uyanmadı. 5 yıldır nadir görülen hastalıkla mücadele eden kız, hastalığı olmasa şimdi üniversiteyi bitirmiş olacaktı. Sürekli koltukta..

  • JET TV tarafından
  • 1.205 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hepsi - Yalan 03:58

Hepsi - Yalan

gülcin: Hani bensiz bir hiçtin Nefes bile almak zor derdin seda Ben senin her şeyindim Yalan Yalan cemre: Gözü görmez başkasını Sen ve ben elmanın iki yarısı Bir ömür boyu beraber Yalan Yalan hepsi: Şimdi..

Aslı Güngör & Ferhat Göçer Kalp Kalbe Karşı 04:20

Aslı Güngör & Ferhat Göçer Kalp Kalbe Karşı

Kalp kalbe karşı Uyandım birden seninle Gece üçü bulmamış Bir bulut durdu gözümde Hasret bize uymamış Kalp kalbe karşı derler Sende üzüldün mü? Ay bile çeker gider Geceyi düşündün mü? Yalnızlık bende saklı Çıkmaz bi..

Rafet El Roman - Aşkından Haber Ver 03:49

Rafet El Roman - Aşkından Haber Ver

Rafet El Roman - Aşkından Haber Ver dinle. Kim bilir ömrümüm kaçıncı telaşı Sevgilim uğruna döktüğüm gözyaşı Şimdi yoksun diye, düştüm bi hallere Kimse yokluğunda bunca özlenmedi Olur ya bilmeden kırdıysam kalbini Bağış..

  • Candy tarafından
  • 748 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nesrin Sipahi Yaşamak Yalan Belki 04:59

Nesrin Sipahi Yaşamak Yalan Belki

ŞARKI SÖZLERİ Yaşamak yalan belki, yalan delice sevmek Gözlerin, dudakların, o yeminler hep yalan Yalan, geceler boyu hep beni düşündüğün Yalan güller, şarkılar, menekşeler hep yalan Acımasız ağını şimdi örüyor zaman Sa..

Çağan Şengül  Bir Deli Hasret 04:44

Çağan Şengül Bir Deli Hasret

Sen eskiden güzel bakardın gözlerime Sen eskiden anardın beni kurduğun her cümlede Şimdi içi boş bir rüya bıraktın ellerime Kaçamadım kurtulamadım Hayalin her zaman peşimde Sesini duymaya ihtiyacım var Bu deli hasrete it..

Gökhan Özen Sana Yine Muhtacim 05:28

Gökhan Özen Sana Yine Muhtacim

Gökhan Özen Sana Yine Muhtacim dinle Nasil,Nasil bana nasil kiydin gencligime,ilk askima, tertemiz duygularima asil, hesap ver asil, hesap ver Hesaplar neye yarar bana sen lazimsin hasretin akla zarar beni duymalisin s..

  • Candy tarafından
  • 897 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muhabbet - Deine Liebe 04:21

Muhabbet - Deine Liebe

Aşkın Hissediyorum aşkını Hissediyorum her yerde Nereye gittiğinin önemi yok Hissediyorum Hissediyorum her yerde Nerede olduğunun da bir önemi yok Çok şey kaybettim Aradaki ayrımı ise biliyorum İçimdeki sese güvenebil..

Doğanay Temurkan - Seni Arıyorum 04:12

Doğanay Temurkan - Seni Arıyorum

Artık o şarkıları kimin için söylediğini bilmiyorum. Çünkü benden sonra bir başkası oldu. Aynı şeyi sana yaşatmıştım doğru. Şimdi bu acıyla nasıl yaşadın biliyorum. Evdeki o küçük odada seni arıyorum. Durmadan dolaşıyor..

Aydın Kurtoğlu - Spor Aşk 03:51

Aydın Kurtoğlu - Spor Aşk

Özgürsün şimdi tam zamanı Spor sağlıktır kural değişmez hep aynı Her dalında başka bir heyecan var Senin elinde her şey değiştir hayatı Huzurlu olmak için Mutlu uyanmak için Herkes yanında Durma durma koş koş Sağlıklı ..

Bahadır Tatlıöz - Masal 05:15

Bahadır Tatlıöz - Masal

Bugün oldukça deli, sıkıntılı, saçma sapan bi halim var Binlerce kez haykırmaya mecalim var Kimsenin aklına fikrine tahamülüm olmayan bir halim var Kolayca kalp kırmaya mecalim var Bana hep masal anlattılar tüm aşkl..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferman Ft. Firtina - Gidenler Bilmez 04:28

Ferman Ft. Firtina - Gidenler Bilmez

Simdi burda olsaydin... keske! Simsiki sarilsaydin... Gülüslerimi bir bir saysaydin... Varsin hic uyumasaydik, Dertlesseydik Sabaha kadar senle... Bir ömür kalabilirmisin benle? Birakip gidermisin sende? Sevgilim Kalb..

Hadise Sıfır Tolerans 03:45

Hadise Sıfır Tolerans

Herşey Burda Bitti, Toparlan Gidiyorsun Zamana Bırakmadım Tehlike Arz Ediyorsun Suçüstü Tövbeler, Kalbe Ağır Darbeler İlahi Sevgilim Sen Kimi Kandırıyorsun Yalnızlık Bu İlişki Bu Ne Yaman Çelişki Ki Senden Sakınmadım Ben..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.766 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadise - Sıfır Tolerans Klibi 03:45

Hadise - Sıfır Tolerans Klibi

Herşey Burda Bitti, Toparlan Gidiyorsun Zamana Bırakmadım Tehlike Arz Ediyorsun Suçüstü Tövbeler, Kalbe Ağır Darbeler İlahi Sevgilim Sen Kimi Kandırıyorsun Yalnızlık Bu İlişki Bu Ne Yaman Çelişki Ki Senden Sakınmadım B..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 7.123 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Asuman Krause - Kukla 04:08

Asuman Krause - Kukla

sen hep böyleydin tam bir baş belası başkaları sürdü bana kaldı cefası senin yaşadığın koca bir hayal dünyası gidiyorsan git şimdi tam tam sırası ben çoktan sinirlerimi aldırdım şimdi su gibi tertemiz oh be sen..

Nilüfer - Böyle Ayrılık Olmaz 05:05

Nilüfer - Böyle Ayrılık Olmaz

Kim derdi ki seninle birgün ayrılacağız Geçip giden yılların ardından bakacağız Kim derdi ki birtanem gün gelip bıkacağız Ben ve yenik yüreğim yalnız mı kalacağız Böyle ayrılık olmaz böyle yalnız kalınmaz Böyle ayr..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.217 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cengiz Ünder'den Mesaj Var Forza Roma 02:01

Cengiz Ünder'den Mesaj Var Forza Roma

Medipol Başakşehir'den Serie A ekiplerinden Roma'ya transfer olan Cengiz Ünder, beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu. İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, İtalya'nın Roma takımına 15 milyon avro..

  • OFSAYT tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Yusuf Hayaloğlu  Hangi Ayrılık 05:34

Yusuf Hayaloğlu Hangi Ayrılık

Hangi sevgili var ki, senin kadar duyarsız ve kalpsiz? Ve hangi sevgili var ki, benim kadar çaresiz? Hangi ayrılık var ki, böyle kanasın ve böyle acısın? Ve hangi taş yürek var ki, benim kadar ağlasın? Hangi gün karar ..

  • Candy tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rakka Savaşı : Deaş Kaçıyor Mu ? 06:33

Rakka Savaşı : Deaş Kaçıyor Mu ?

Deaş, Rakkayı Üç yıl boyunca kendi başkenti ilan etmişti. Deaş, Ortadoğu'yu terörize ettiği ve Avrupa çapında şiddetli zulüm planladığı temeliydi. Ancak şimdi Deaş nihayet Suriye'deki Raqa kentinden sürülmek üzere olabil..

İzel Çelik Ercan Özledim  90'lar 04:24

İzel Çelik Ercan Özledim 90'lar

Gözlerim dolu dolu oluyor Sen buradan çekip giderken İçimde bir özlem uyanıyor Ellerim kuru kuru duruyor Resimini alıp bakarken Özledim özledim seni ben Bırakıp da gittin gideli Dudaklarım bomboş şimdi Giderken ..

Gönül Yazar  Neşesi Bilir 03:47

Gönül Yazar Neşesi Bilir

O yansın derdine gittiği için Onu benim kadar kim sevebilir Sanmasın kahrından ölecegimi Dönmezse dönmesin neşesi bilir Benden ayrılmakla kendi kaybetti Onun kaprisini kim çekebilir Eskisinden daha mutluyum şimdi ..

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten  Son Dakika Vergi Açıklaması 01:43

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten Son Dakika Vergi Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, katıldığı televizyon yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Şimşek, MTV'den gelecek gelirin 2 milyar lira olacağını söyledi. Şimşek 'Gelecek yıl etrafımızdaki tehditlerle başedebilmek ..

Ferdi Tayfur - Sabahçı Kahvesi 04:36

Ferdi Tayfur - Sabahçı Kahvesi

Sevgilim sevgilim Bak yine şafak söküyor Sevgilim sevgilim Bak yine sabah oluyor Şimdi sen kim bilir ne duygulardasın Belki de en güzel uykulardasın Şimdi sen kim bilir ne duygulardasın Belki de en tatlı uykularda..