#Şimdi bataklığı kurutma dönemi

Sevda Kuşun Kanadında - 30.Bölüm 1:49:58

Sevda Kuşun Kanadında - 30.Bölüm

Sevda Kuşun Kanadında, çalkantılı bir dönemi, dönemin siyasal ve toplumsal çatışmalarının gölgesinde yaşanan tutkulu ve temiz aşkları anlatıyor. Dizi, dönemin siyasi ve kültürel aktörlerini de günümüz insanına yeniden ha..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 54 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sevda Kuşun Kanadında - 31.Bölüm (FİNAL) 1:57:59

Sevda Kuşun Kanadında - 31.Bölüm (FİNAL)

Sevda Kuşun Kanadında, çalkantılı bir dönemi, dönemin siyasal ve toplumsal çatışmalarının gölgesinde yaşanan tutkulu ve temiz aşkları anlatıyor. Dizi, dönemin siyasi ve kültürel aktörlerini de günümüz insanına yeniden ha..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 46 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Aleyna Tilki - Bu Benim Masalım 03:39

Aleyna Tilki - Bu Benim Masalım

Aleyna Tilki'nin Cornetto için hazırladığı, DMC etiketiyle yayınlanan Bu Benim Masalım isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. (Klip çekimleri pandemi dönemi öncesinde gerçekleştirilmiştir.)nnSöz - Müzik:..

Aleyna Tilki - Bu Benim Masalım 03:39

Aleyna Tilki - Bu Benim Masalım

Aleyna Tilki'nin Cornetto için hazırladığı, DMC etiketiyle yayınlanan Bu Benim Masalım isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. (Klip çekimleri pandemi dönemi öncesinde gerçekleştirilmiştir.)nnSöz - Müzik:..

Enes Altuğ & Cengizhan - Vicdanı Yok (Official Video) 02:27

Enes Altuğ & Cengizhan - Vicdanı Yok (Official Video)

Söz - Müzik : Cengizhan & Enes Altuğ Düzenleme: Pnzr Beats Mix & Mastering : Kadim Tekin Klip Montaj : Enes Altuğ Kapak : Enes Yücel Kamera : Burak Güneş & Enes Altuğ Klip Yönetmeni : Enes Altuğ Şarkı Sözleri: Ne badir..

Kahramanmaraş’ta Fıstık Hasadı Başladı 02:35

Kahramanmaraş’ta Fıstık Hasadı Başladı

Kahramanmaraş’ta il genelinde 75 bin dekar alanda üretimi yapılan Antep fıstığının hasadına başlandı. Kahramanmaraş’ta kültür meyveciliği projesi kapsamında çiftçiye satılan 2/B arazilerinde yetiştirilen fıstıkta hasat b..

Ateş ölçüp, dezenfektan sıkarak maske veren robot tasarladılar 06:06

Ateş ölçüp, dezenfektan sıkarak maske veren robot tasarladılar

Ordu'da Dr. Mehmet Hilmi Güler Bilim ve Sanat Merkezi’nde görevli öğretmenler tarafından koronavirüs salgınına karşı ateş ölçümü yapan, dezenfekten sıkan ve maske veren 'koronasavar' robot tasarlandı. Dış kapıya bağlı ol..

Aleyna Tilki - Bu Benim Masalım 03:39

Aleyna Tilki - Bu Benim Masalım

Aleyna Tilki'nin Cornetto için hazırladığı, DMC etiketiyle yayınlanan Bu Benim Masalım isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. Unicornetto Koleksiyonu için hemen tıkla!nhttps://ty.gl/unilever_cornetto_yo..

  • GÜL tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü 06:27

Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü

Beylikdüzü'nde yaşayan 21 yaşındaki Barış Akyıldız , koronavirüs tedbirleri öncesinde başladığı kilo verme mücadelesini, pandemi süresi boyunca da devam ettirerek 117 kilodan, 64 kiloya düşmeyi başardı. Spor salonlarının..

Binlerce Keçi Çobanların Nezaretinde Günlerce Süren Yolculukla Aşağı İniyor 06:16

Binlerce Keçi Çobanların Nezaretinde Günlerce Süren Yolculukla Aşağı İ

Sıcak havalardan etkilenmemek, hayvanlardan daha yüksek verim sağlayıp, tereyağı ve peynir yapmak için yeşil meraların bulunduğu Toros Dağları'nın zirvelerine, Akseki’nin yaylalarına Nisan ve Mayıs aylarında çıkan yörükl..

'Burdur Gölü'ndeki kuruma su kuşlarına sayısal olarak zarar verecek' 08:57

'Burdur Gölü'ndeki kuruma su kuşlarına sayısal olarak zarar verecek'

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü öğretim üyesi Ornitolog (kuş bilim uzmanı) Prof. Dr. Tamer Albayrak, Burdur Gölü'nün son dönemde ciddi oranda çekilme gösterdiğini söyle..

Ünü Dünyaya Yayılan Derik Zeytininin Hasadı Başladı 02:27

Ünü Dünyaya Yayılan Derik Zeytininin Hasadı Başladı

Ünü dünyayı aşan ve aldığı ödüllerle adından söz ettiren Mardin'in Derik ilçesinde yetiştirilen zeytinin hasat dönemi başladı. İngiltere'de düzenlenen Uluslararası Zeytinyağı Kalite Yarışmasında altın ve bronz madalya, t..

Abdulhamid Han Saraya Kâğıthane’den Özel Su Getiriyordu İha 03:13

Abdulhamid Han Saraya Kâğıthane’den Özel Su Getiriyordu İha

Sultan Abdulhamid Han’ın Yıldız Sarayına özel olarak getirttiği Kağıthane Ayazması gün yüzüne çıkarılmayı bekliyor. 1976 yılına kadar Kağıthane’den çıkarılan 3 farklı noktadaki ayazma o dönemki yapılaşmayla günümüze 1 ta..

Bir Günde Ağırlığının Yarısı Kadar Süt Vererek Rekor Kırdı 04:57

Bir Günde Ağırlığının Yarısı Kadar Süt Vererek Rekor Kırdı

Bursa'da bir keçi bir günde ağırlığının yarısına yakın süt vererek sahibine büyük şaşkınlık yaşattı. Mudanya ilçesinin Çepni köyünde faaliyet gösteren Seçen Keçi Çiftliğinde bakılan keçi, bir günde 17 litre süt vererek r..

Çingene Kızı mozaiğinin 12 parçalık replikası ABD'ye gitti 01:26

Çingene Kızı mozaiğinin 12 parçalık replikası ABD'ye gitti

Gaziantep Zeugma Müzesi'nden kaçak olarak Amerika'ya götürülen Çingene Kızı mozaiğinin parçaları 2018'de tekrar Türkiye'ye getirilmişti. O 12 parça eserin replikaları üretildi. Anlaşma gereği sergilenmek üzere ABD'nin Bo..

Payitaht Abdülhamid 1. Bölüm 2:10:55

Payitaht Abdülhamid 1. Bölüm

Osmanlı İmparatorluğu'nun var olma mücadelesinin tarihe damgasını vurduğu ve 1876 yılında çıktığı tahtta 33 yıl kalarak, bu zorlu süreci ‘Ulu Hakan’ unvanıyla taçlandıran Sultan Abdülhamid Han’ın hayatının kaleme alındığ..

  • Diziler tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 2 yıl önce
VAKİT GELDİ! 43:59

VAKİT GELDİ!

İNSANLIK YENİ BİR SIFIRLAMANIN KIYISINDA! 00:00 Giriş 01:48 Göbeklitepe'yi Kim İnşaa Etti? 08:02 Sırlar Ortaya Çıkarsa Ne Olur? 09:51 Göbeklitepe'nin Hırçın Bir Enerjisi Var? 10:15 Derin Kuyu Neden Yapıldı? 14:48 T Taş..

  • STUDIO AS tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 2 yıl önce
İnsana ve Doğaya Tuzak Kuruyorlar! İklim Plandemisi, Yapay Et, GDO ve DSÖ'nün Tüm Gizli Planları! 1:27:20

İnsana ve Doğaya Tuzak Kuruyorlar! İklim Plandemisi, Yapay Et, GDO ve

03:14 İnsan Ailemizin Dönemi 10:29 YAPAY ET! İnsan eti ve yapay etleri soframıza koymak istiyorlar! 22:30 Bunlara Karşı Durmaktan Korkmayın! 25:28 Dünya Sağlık Örgütü'nün ARKA YÜZÜ!! Siyasiler Bunlara Kanmamalı! 30:39 İ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Yeni Türkü - Sezenler Olmuş 03:46

Yeni Türkü - Sezenler Olmuş

Yeni Türkü - Sezenler Olmuş Sanatçı: Yeni Türkü Albüm: Şimdi ve Sonra Çıkış tarihi: 2012 Tür: Pop Yeni Türkü, 1977 yılında Derya Köroğlu, Zerrin Yaşar ve Selim Atakan'ın Ankara'da kurduğu müzik topluluğudur. Topluluğu..

BICI BICI Sevimli Dostlar Çocuk Şarkıları 01:39

BICI BICI Sevimli Dostlar Çocuk Şarkıları

Sevgili Çocuklar, şimdi banyo zamanı :) Adisebaba der ki; yıkanmak çok önemli ve aynı zamanda çok keyifli bir şeydir. Banyo yapınca tertemiz olur ve misler gibi kokarsınız. Biraz suyla hatta yanınıza aldığınız bir oyunca..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.121 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ay’da Çekilen İlk Hd Video 01:26

Ay’da Çekilen İlk Hd Video

Ay’da Çekilen İlk Hd Video Japonya'nın Ay'ı çektiği HD video yayınlandı. 2007 Ekim'inde yolculuğuna başlayan ve iki yıl boyunca çekimler yapan uzay aracının çektiği kareler daha önce yayınlanmıştı ancak şimdi 450'den f..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ El Bab'a Da İneceğiz 02:02

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ El Bab'a Da İneceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ El Bab'a Da İneceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şimdi El Bab, ama 'oraya inmeyin' diyorlar. Mecburuz, ineceğiz. Niye? Çünkü burada terörden arındırılmış bir bölgeyi hazırlamamız lazım. dedi...

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

Salih Yılmaz-Karapuşili 03:50

Salih Yılmaz-Karapuşili

Salih Yılmaz - Karapuşili Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Kimisi Dağlarda Gezer Kimisi inciler Dizer Birisi Var Bağrım Ezer Kara Puşili Puşili Kara Gözli Kalem Kaşli Kara Puşili Puşili Şimdi Buldum ..

  • BLACKSEA tarafından
  • 1.188 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ayla Celik - Altın Sarısı 03:57

Ayla Celik - Altın Sarısı

Birer ikişer yandı Karşı kıyının ışıkları Bütün sırlarıyla meydanda Şehrin aşıkları Işıl ışıl bildiğin Kuytularda bile sevda Unutupta sildiğim e varsa şimdi karşımda Kimi evlerde kimi yollarda Kimi yabancı kollarda Kim..

Sana Layık Kul Olamadık 05:41

Sana Layık Kul Olamadık

Sana Layık Kul Olamadık Sana layık kul olamadık şimdi sen affet bizi merhametine muhtacız..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.163 görüntüleme
  • 8 yıl önce