#Şimdi bataklığı kurutma dönemi

Elsa Ebru - Beyaz Sandığım ADAM ! 02:11

Elsa Ebru - Beyaz Sandığım ADAM !

Daralıyorum da yok olamıyorum düşünüyorumda ben gülemiyorum yaşattıkların zor gelirken yaşatmadıklarını hesaba katamıyorum kazanmaya çalıştıkça benden çaldıkların yetmedi hep daha fazlasını istedin ben sende sıradan biri..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Manevi Oğlu İbo’ya Doğum Günü Sürprizi 03:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Manevi Oğlu İbo’ya Doğum Günü Sürprizi

47 yaşına giren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın manevi oğlu down sendromlu İbrahim Ertepe için doğum günü partisi yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakanlık yaptığı dönemlerde tanıştığı ve Zeytinb..

Kanka mı Sevgili mi - Ankaralı Yasin 04:31

Kanka mı Sevgili mi - Ankaralı Yasin

Kanka mı Sevgili mi - Ankaralı Yasin - Aşk Müzik 2012 Sözleri: Kız çağırsam gelin mi Tutar mısın elimi Biz seninle neyiz şimdi Kanka mı sevgili mi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.486 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elektrik Üreten Kıyafetlerde Gelinen Son Nokta 04:20

Elektrik Üreten Kıyafetlerde Gelinen Son Nokta

Almanya’nın başkenti Berlin’deki bu araştırma merkezinde bilim adamları siz yürürken nasıl enerji üretileceğiyle ilgili kafa yoruyor. Onlar ürünlerde farklı yapıdaki nano malzemeler kullanıyor. Bu sayede yürürken enerji ..

Sezen Aksu - Manifesto 03:34

Sezen Aksu - Manifesto

Niye herkes bu kadar ciddi Okunmamış kitaplar ama ciltli Asık asık yüzlü insanlar Ta yüreğine kadar kilitli Ne gülümseme ne günaydın, yok E tabi üçüncü sayfada olay çok Haberler hep son dakika şok şok Yaşamak inadına h..

Aydok Moralıoğlu - Yaklaş Bana 03:38

Aydok Moralıoğlu - Yaklaş Bana

Üstüme kilitlenmiş kapıların. Aşkın sarmış duvarları. Dokunduğum her şey solmuş şimdi. Arta kalan senden çaresiz özlemin. Arta kalan senden çaresiz özlemin. Yaklaş bana tut elimden hiç bırakma kurtar beni yalnızlığımdan...

Volvo XC60 Crash Testing Testi 07:29

Volvo XC60 Crash Testing Testi

Şimdiye kadar yapılan en güvenli otomobillerden biri olan yeni XC60, yeni teknoloji ile dolu. Steer Assist, çığır açan City Safety sistemine eklendi. Oncoming Lane Mitigation adlı yeni bir güvenlik sistemi, Volvo'nun Kör..

  • BETA tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tavuğa Tokat Atan Kedi 00:12

Tavuğa Tokat Atan Kedi

Durduk yere tavukcağıza tokak atıyor ne suçu vadı şimdi ...

  • JET TV tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Sandalyenin Üzerine Oturabileceğiniz Birbirinden İlginç 50 Oturma Şekli 04:05

Bir Sandalyenin Üzerine Oturabileceğiniz Birbirinden İlginç 50 Oturma

Kevin Parry ilginç tarzıyla ince dokunuşlar yapmaya devam ediyor. Daha önce de yürüme bandı üzerinde birbirinden ilginç yürüme şekilleri videosu çeken Kevin şimdi de bir sandalye üzerinde ilginç oturma şekilleri videosu ..

  • JET TV tarafından
  • 1.409 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ivana Sert Antep Fıstığı Oldu Ivana Sert'in Kostümü Herkesi Şoke Etti 07:14

Ivana Sert Antep Fıstığı Oldu Ivana Sert'in Kostümü Herkesi Şoke Etti

Oyunculuğu çok seven Ivana Sert şimdi de 'Antep Fıstığı' adlı filmde başrolde oynayacak. Antep'te çekimleri devam eden filmin setinde Ivana Sert çok özel açıklamalarda bulundu...

  • BETA tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Black Friday Nedir 02:53

Black Friday Nedir

Black Friday, kara cuma. Mağazaların yüksek oranda indirimler yaptığı thanksgiving yani Şükran Günü'nden sonraki ilk cuma gününe denk gelir. Amerika'da şimdi izleyip komik bulup güldüğümüz alışveriş ve tüketim çılgınlığı..

Başbakan_ Ülkeyi Bölenlerle Kol Kola Girmek Yakışır mı Atatürk'ün Partisine 02:55

Başbakan_ Ülkeyi Bölenlerle Kol Kola Girmek Yakışır mı Atatürk'ün Part

Başbakan Yıldırım, Ey CHP, ey Atatürk'ün partisi, ey milli şef İnönü'nün partisi, ne hallere düştün. Ülkeyi bölenlerle kol kola girmek yakışır mı Atatürk'ün partisine? Millet her şeyi görüyor. dedi. Başbakan Binali Yı..

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun 02:33

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun

ABD Başkanı Donald Trump ile yapacağı görüşmenin öncesinde Philadelphia’da Cumhuriyetçi Parti üyelerine hitaben bir konuşma yapan İlgiltere Başbakanı Theresa May, Trump’a “Rusya ile ilişkilerinde dikkatli olması” uyarısı..

BRIGHT Filmdeki Orklar Tükiyede Olursa Orklar Aramızda 02:05

BRIGHT Filmdeki Orklar Tükiyede Olursa Orklar Aramızda

Kokoreçcisiyle, berberiyle, mahalle sakinleriyle #OrklarAramızda. Will Smith ile yılın Netflix Orijinal Filmi Bright ise, şimdi Seyredelim.com'dan İzleyebilirsiniz...

Sosyal Medyadan Tanıştığı Kişiden Hamile Kalan Kadın, Çocuğunun Babasını Arıyor 10:33

Sosyal Medyadan Tanıştığı Kişiden Hamile Kalan Kadın, Çocuğunun Babası

Gerçeğin Peşinde programına katılan Serpil Özarslan isimli kadın, sosyal medyadan tanıştığı ve adının Ümit olduğunu söylediği kişiden hamile kalmış ve şimdi 4.5 yaşındaki çocuğunun babası olan kişiyi arıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.596 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak' 01:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bölgede Suriye, Irak bu konu Türkiye-İngiltere arasında büyük önem ifade ediyor. Koalisyon güçleriyle Türkiye’nin işbirliğini bundan sonraki süreçte çok daha farklı bir konsepte oturt..

Antrenman Ayağına Kız Arkadaşını Döven Zenci 00:18

Antrenman Ayağına Kız Arkadaşını Döven Zenci

Gösteri yapmak her yiğidin harcı değildir. Hele ki bu şekilde kafaya şişe koyup uçan dönen tekmeler atmak insana pahalıya mal olabilir. Şimdi pahalı bir hediye almak zorundasın dostum..

  • JET TV tarafından
  • 1.385 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım 15 Temmuz Gazisini Ziyaret Etti 02:42

Başbakan Yıldırım 15 Temmuz Gazisini Ziyaret Etti

Başbakan Binali Yıldırım, hastanede ziyaret ettiği 15 Temmuz Gazisi ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’la telefonla görüntülü olarak görüştürdü. Başbakan Binali Yıldırım, Şişli'deki özel bir hastanede tedavisi devam eden 15 Temm..

Fetö'den Devredilen Okul, İmamlar Tarafından Boyandı 04:53

Fetö'den Devredilen Okul, İmamlar Tarafından Boyandı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde 15 imam öncülüğünde; öğrenci velileri ve üniversite öğrencileri, Şehit Demet Sezen Kız İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesinde eğitime katkı için boyacı oldu. Yarıyıl tatilini fırsat bilen imamla..

Ahmet Çakar: Volkan Demirel 3'lü Değil Artık 4'lü Çektirsin 06:18

Ahmet Çakar: Volkan Demirel 3'lü Değil Artık 4'lü Çektirsin

Beyaz Futbol yorumcusu Ahmet Çakar Kayserispor yenilgisinin ardından Fenerbahçe yönetimini ve Volkan Demirel'i ağır bir şekilde eleştirdi. Volkan Demirel'in hafta içi Galatasaray'ın yenildiği maçın ardından 3'lü çektiri..

  • Ömer tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeşim Salkım Magazin D Canlı Yayınına Konuk Oldu 12:47

Yeşim Salkım Magazin D Canlı Yayınına Konuk Oldu

Herkes Konuştu, şimdi sıra onda. Ünlü sanatçı Yeşim Salkım ilk kez canlı yayında . Magazin D programında Özge Ulusoy'un canlı yayın konuğu olan Yeşim Salkım, Seda Sayan ile yaşadığı kavga konusunda son noktayı koydu ve '..

  • BETA tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Black Mirror Arkangel Özel Video 01:07

Black Mirror Arkangel Özel Video

Arkangel tamamen güvenlidir. Charlie Brooker'dan altı yeni hikâye şimdi Netflix'te yayında...

Black Mirror Black Museum Özel Video 01:03

Black Mirror Black Museum Özel Video

Burası korkaklara göre değil. Charlie Brooker'dan altı yeni hikâye şimdi Netflix'te yayında. Ve Aynı Zamanda Türkçe Dublaj Ve Altyazılı Seçenekleri İle Seyredelim.com'dan İzleyebilirsiniz...

Black Mirror Hang the DJ Özel Video 01:04

Black Mirror Hang the DJ Özel Video

Her şeyin bir nedeni vardır. Charlie Brooker'dan altı yeni hikâye şimdi Netflix'te yayında. Ve Aynı Zamanda Türkçe Dublaj Ve Altyazılı Seçenekleri İle Seyredelim.com'dan İzleyebilirsiniz...

Space  Bilim Adamları Gezegen Avında 08:30

Space Bilim Adamları Gezegen Avında

Ceneve Rasathanesi exoplanet uzmanları için vazgeçilmez bir merkez konumunda. Exoplanet adı güneş sistemi dışında tesbit edilen gezegenlere veriliyor. Bugüne kadar toplam 3559 exoplanet tesbit edildi fakat aslında yalnız..

Black Mirror Timsah Özel Video 00:48

Black Mirror Timsah Özel Video

Anılar subjektif olabilir. Charlie Brooker'dan altı yeni hikâye şimdi Netflix'te yayında. Aynı Zamanda Türkçe Dublaj Ve Altyazılı Seçenekleri İle Seyredelim.com'dan İzleyebilirsiniz...

Black Mirror U.S.S. Callister Özel Video 00:56

Black Mirror U.S.S. Callister Özel Video

Daha önce kimsenin gitmediği yerlere gitmeye cesaret edin. Charlie Brooker'dan altı yeni hikâye şimdi Netflix'te yayında. Aynı Zamanda Türkçe Dublaj Ve Altyazılı Seçenekleri İle Seyredelim.com'dan İzleyebilirsiniz...

Black Mirror Metal Kafa Özel Video 00:47

Black Mirror Metal Kafa Özel Video

Orada kimse var mı? Charlie Brooker'dan altı yeni hikâye şimdi Netflix'te yayında. Aynı Zamanda Türkçe Dublaj Ve Altyazılı Seçenekleri İle Seyredelim.com'dan İzleyebilirsiniz...

Emre Kaya - İlizyon 03:38

Emre Kaya - İlizyon

Cam kapılar ardında yaşamışım hayatı Bir başka ten tatmadan öldürmüşüm zamanı Tek sen varsın gibi dünyada kabul etmişim Yanlış olmuş kararım çektiğin son mesajda Gözlerim tüm gerçeği gördü yazdıkların Bir bir kazınd..

Emre Kaya - Toz 04:32

Emre Kaya - Toz

Verdiğin bütün sözler yerini hiç bulmadı Bu olanlar sana hiç yakışmadı Söylediklerinle yaptığın işler hiç uymadı Kazanan sence şimdi kim sormalı Bir lafınla yanına uçarak geldiğim o günler nerde Bi önemi kalmadı B..