#Şimdi bataklığı kurutma dönemi

Öğretmeni hayatını kararttı 02:51

Öğretmeni hayatını kararttı

İSTANBUL'DA 2 YIL ÖNCE OKUL ÇIKIŞINDA OTOMOBİL ÇARPMIŞTI SEZER ŞEKER'E... ÜSTELİK DİREKSİYON BAŞINDA ÖĞRETMENİ VARDI... İDDİAYA GÖRE; O KORKUNÇ KAZADAN SONRA, ÖĞRETMENİ SEZER'İ HİÇ ZİYARET ETMEDİ... SEZER ŞİMDİ, TEKERLEK..

3,5 yaşındaki oğluna hasret kaldı 01:22

3,5 yaşındaki oğluna hasret kaldı

SOSYAL MEDYADAN TANIŞIP EVLENDİĞİ IRAKLI KADIN,, HAYATINI ALTÜST ETTİ. İDDİAYA GÖRE 3,5 YAŞINDAKİ OĞLUNU ONDAN KOPARDI, IRAK'A KAÇIRDI. ŞİMDİ AĞLAYA AĞLAYA EVLADINA KAVUŞMAYI, YENİDEN ONA SARILMAYI İSTİYOR...

Eğitim uçağı araziye çakıldı 02:01

Eğitim uçağı araziye çakıldı

İSTANBUL,,, GÜNE BİR UÇAK KAZASI HABERİYLE UYANDI... HEZARFEN'DEN HAVALANAN EĞİTİM UÇAĞI, TEM OTOYOLU'NUN HEMEN YAKININDAKİ ARAZİYE ÇAKILDI... UÇAĞIN KOKPİTİNDE ÖĞRENCİ BİR PİLOT VARDI... AĞIR YARALANAN GENÇ, ŞİMDİ HASTA..

 Mustafa Ceceli  Yağmur Ağlıyor 04:50

Mustafa Ceceli Yağmur Ağlıyor

Yağmur ağlıyor ikimiz için Hem ağlıyor hem siliyor maziyi Kaderimdin hayal oldum şimdi Aşkımız bitti masallar gibi Kıymetini bilemedim bilemedim bilemedim Seni nasıl çözemedim çözemedim çözemedim Bugün resmini indirdim d..

Adem Gümüşkaya - Şansımız Döndü 04:01

Adem Gümüşkaya - Şansımız Döndü

Şimdi mutluyuz şansımız döndü Yarını kaldı tatlı bir öykü Kim bilir dillerden düşmez bu şarkı Akşamdan sabaha söylenir artık Ayırmasın tanrım tüm sevenleri Bu ıslak kirpikler kurusun artık Unutalım gitsin kötü günleri Se..

İdo Tatlıses - Mutluluk Perisi 03:23

İdo Tatlıses - Mutluluk Perisi

Bir çare bulamıyorum Çözüm üretemiyorum Adını koyamıyorum halimin Yar deli diye diye Şu deli gönlüme Söz geçmiyor artık hükmedemiyorum Sanırım özledim Yolunu gözledim Hep bir ümit bekledim Perişan haldeyim Şimdi sersefil..

Google'ın Sanal Stres Çarkı 02:30

Google'ın Sanal Stres Çarkı

Son zamanlarda herkesin elinde görmeye başladığımız stres çarkı çılgınlığı her yana yayılmaya devam ediyor. Almanya’nın savaş açtığı stres çarkı şimdi de Google‘ın aramalarına gizlendi. Elbette sanal stres çarkına ulaşab..

  • JET TV tarafından
  • 795 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Taciz Ateşleri Misliyle Karşılık Bulacaktır 04:57

Taciz Ateşleri Misliyle Karşılık Bulacaktır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Türkiye’nin PYD/YPG konusundaki hassasiyetlerinin dikkate alınması gerektiğini bir kez daha çok net şekilde ifade ediyorum. Kaldı ki bu bu örgütün Afrin bölgesinden Türkiye’ye doğru açtığı..

İslam Düşmanı Charlie Hebdo'dan Alçak Saldırı 02:01

İslam Düşmanı Charlie Hebdo'dan Alçak Saldırı

Fransız Charlie Hebdo dergisi skandallarına bir yenisini daha ekledi. Daha önce peygamberimiz Hazreti Muhammed'e hakaret içeren karikatürle alçakça saldıran dergi, şimdi de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı..

Hasta sayısında artış sürüyor 02:05

Hasta sayısında artış sürüyor

KORONAVİRÜS SALGININDA İSE TÜM TÜRKİYE'DE ALARMIN RENGİ KIRMIZIYA DÖNDÜ. SAĞLIK ÇALIŞANLARINLARINA BİR KEZ DAHA İSTİFA YASAĞI GETİRİLDİ, YILLIK İZİNLER İPTAL EDİLDİ. SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA BİLİM KURULU'NU VAKA SAY..

Elif bebeğin annesine kavuşma anı 01:11

Elif bebeğin annesine kavuşma anı

Elif bebegin annesine kavuşma anlari kameralara böyle yansidi.. Buruk bir sevinç icindeyim. Ayda’nın annesi Fidan Gezgin’in cansız bedenine ulaşıldı. Enkazın altından çıkarıldığında annesine sesleniyordu çünkü annesine..

Hayat kurtaran mobil uygulamalar! 02:34

Hayat kurtaran mobil uygulamalar!

İZMİR'İ VURAN DEPREMDE, AKILLI TELEFONLAR DA HAYAT KURTARDI. GÖÇÜK ALTINDAKİ DEPREMZEDELERLE DAHA RAHAT İLETİŞİM KURULDU. TELEFONA YÜKLENİNCE HAYAT KURTARABİLECEK UYGULAMALAR VAR ŞİMDİ SIRADA... BAKIN O MOBİL UYGULAMALAR..

Melik Evren - Çaresiz 04:09

Melik Evren - Çaresiz

Çaresiz şarkı sözleri ile Dert, bir gün biter Güneş doğаr Gün аydınlаnır umutlаr gelir yeniden Bir şаrkı söylersin içinden Kimse duymаsın diye Ağlаrsın, sessiz sessiz kuytu köşelerde Kimselere diyemezsin İçinde hаpse..

CanKan -  Kıyabilirmiyim 2017 05:42

CanKan - Kıyabilirmiyim 2017

İçimdeki Duygu Beni Öldürecek Bekledim Bekliyorum Ne Zaman Dönecek Şimdi Sen Gidiyorsun Ya Beni Kim Sevecek Hadi Sen Kıydında Ben Kıyabilirmiyim Terk Edip Gidiyorsun Ya Beni Kim Sevecek Hadi Sen Kıydın Da Ben Kıyabilirmi..

Sivas Bakan Yılmaz: Sözleşmeli Öğretmenlik ve Mülakat Devam Edecek 03:55

Sivas Bakan Yılmaz: Sözleşmeli Öğretmenlik ve Mülakat Devam Edecek

Bakan Yılmaz: Sözleşmeli öğretmenlik ve mülakat devam edecek (2) SORUNLARIMIZ VAR AMA AZALTTIK Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas Valisi Davut Gül ve Belediye Başkanı Sami Aydın ile birlikte Türkiye İşçi Sendikaları..

Ceylan Ertem & Mabel Matiz - Kör Heves 05:17

Ceylan Ertem & Mabel Matiz - Kör Heves

Bak Soğuyor Hece min Altındaki Bu Dil Ve Hiçbir Kere Çıkılmamış Gibi Düştü Bu Yol Elimde Kan, Kanımda Senden Bin Zehir Ne Var Ne Yok Yutuldu Bu Taşlar Kefil Kırıldı Cam Dağıldık Dört Bir Yana Kendimi Kopardım Gördüm Bu A..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 3.270 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Babutsa - Tabi Güzelim 03:44

Babutsa - Tabi Güzelim

Yalvarsanda yakarsanda bilki fayda etmez Saçın şimdi ne renkse renk beni hiç ilgilendirmez Artistliğin aklımda seninle işim olmaz Centilmenlik bizde kalsın gül dikensiz olmaz Hadi kuzum Tabi güzelim bir ileri iki ge..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Badem & Zeynep Casalini - Gittiğinden Beri 03:58

Badem & Zeynep Casalini - Gittiğinden Beri

Yokluğun yakın, varlığın uzak Gittiğinden beri geceler kör tuzak. Göz göre göre gönderdim ellere Vazgeçmedin sen hep döndün bu kalpsize Soldu gözlerim, ve bitti sözlerim Gittiğinden beri yolunu gözlerim. Kapandı kapılar,..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eğer televizyonda görürsem.. 01:37

Eğer televizyonda görürsem..

İSTANBUL KORONAVİRÜSLE SAVAŞTA ALARM VERİRKEN, BAZILARI ISRARLA MASKE TAKMAMAYA DEVAM EDİYOR CEZA YAZILINCA DA HEPSİ AYNI TEPKİYİ GÖSTERİP, İŞİNİ YAPAN HABERCİLERE SALDIRIYOR. ŞİMDİ EKRANLARINIZA BİR ÖRNEK DAHA GELİYOR...

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Diplomasi Oyunlarına Tahammülümüz Yok 03:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Diplomasi Oyunlarına Tahammülümüz Yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın daveti üzerine Kuzey Kıbrıs'ın 37. kuruluş yıldönümü törenleri kapsamında Kuzey Kıbrıs'a gitti. Erdoğan ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “B..

Ekin Uzunlar - Ciğerim Yanıyor 03:13

Ekin Uzunlar - Ciğerim Yanıyor

Söz-Müzik: Çağın Bodur Düzenleme: Mustafa Ceceli Kayıt,Mix,Mastering: Koray Püskül Yapımcı: Ceceli Müzik Yönetmen: Berk Barutçu Şu zamanda böyle sevda olmaz diyorlar Yârim seni bilmiyorlar, tanımıyorlar Sevdan bana şu ö..

Ailesi için canını feda etti! 01:57

Ailesi için canını feda etti!

BİR BABANIN KAHRAMANLIĞINI GETİRECEĞİZ ŞİMDİ EKRANLARINIZA. SAMSUN'DA BİR EVDE GECE YARISI YANGIN ÇIKTI..BABA HALİL DORUK, BÜTÜN AİLESİNİ O YANGINDAN KURTARDI. ELLERİ KOLLARI HATTA YÜZÜ BİLE YANDI AMA O ZATEN AİLESİ İÇİN..

Cenk Eren - Kadınım Teaser 00:15

Cenk Eren - Kadınım Teaser

Eşyalar toplanmış seninle birlikte Anılar saçılmış odaya her yere Sevdiğim o koku yok artık bu evde Sen Kıyıda köşede gülüşün kaybolmuş Ne olur terk etme yalnızlık çok acı Bu renksiz dünyayı sevmiştik birlikte Sen kadın..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cenk Eren - Kadınım 04:32

Cenk Eren - Kadınım

Eşyalar toplanmış seninle birlikte Anılar saçılmış odaya her yere Sevdiğim o koku yok artık bu evde Sen Kıyıda köşede gülüşün kaybolmuş Ne olur terk etme yalnızlık çok acı Bu renksiz dünyayı sevmiştik birlikte Sen kadın..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.216 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İdo Tatlıses  Mutluluk Perisi 03:23

İdo Tatlıses Mutluluk Perisi

Bir çare bulamıyorum Çözüm üretemiyorum Adını koyamıyorum halimin Yar deli diye diye Şu deli gönlüme Söz geçmiyor artık hükmedemiyorum Sanırım özledim Yolunu gözledim Hep bir ümit bekledim Perişan haldeyim Şimdi sersefil..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sıla - Bazen 03:14

Sıla - Bazen

Elimizden ipler nasıl kayıyor bazen Zamandan başka çare nasıl kalmıyor bazen Hepimizin hayatı nasıl duruyor bazen Tecrübenin kati şartı bu muymuş zaten Yarın öbür gün aşkın adı değişir yazık olur Her çarpıntıya koşarsan ..

PKK son iki yılda 316 çocuğu dağa kaçırdı 01:36

PKK son iki yılda 316 çocuğu dağa kaçırdı

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, bölücü terör örgütü tarafından son iki yılda 18 yaşından küçük 88'i kız 316 çocuğun dağa kaçırıldığını ve kız çocuklarının tecavüze uğradığını söyledi. Katırcıoğlu,..

Panik bitti, sessizlik başladı 02:02

Panik bitti, sessizlik başladı

KISITLAMANIN HEMEN ÖNCESİNDE VE SONRASINDA İSTANBUL VE ANKARA SOKAKLARINDA NELER YAŞANDI ONA BAKALIM ŞİMDİ. VATANDAŞ EVİNE DÖNME TELAŞINDAYKEN, POLİS DE DENETİM İÇİN SOKAKTAYDI. İZNİ OLMAYAN HERKESE BAHANESİNE BAKMADAN C..

Yok böyle kader! 02:24

Yok böyle kader!

İLK DONÖRÜ KANSERE YAKALANDI, 2. DONÖRÜN İSE İZMİRLİ BİR DEPREMZEDE OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI. O DEPREMZEDEYE UZUN SÜRE ULAŞILAMADI. AMA 22 AYLIK ALİ TUĞRA BEBEĞİN ACİLEN KEMİK İLİĞİ NAKLİ OLMASI GEREKİYORDU. ŞİMDİ , BU NASI..

Felakete açılan pencere 01:51

Felakete açılan pencere

İSTANBUL'U İZLEDİK. GELİN ŞİMDİ DE BURSA'YA GİDELİM. MEZARLIĞA KOMŞU BİR KADININ EVİNİN PENCERESİNDEN İZLEDİKLERİNİ DİNLEYELİM. DURUM NE KADAR VAHİM BİRLİKTE ÖĞRENELİM...