#Şimdi bataklığı kurutma dönemi

ABD'nin 145 Helikopteri, Yüzlerce Askeri Aracı Dedeağaç'a Gelecek 01:47

ABD'nin 145 Helikopteri, Yüzlerce Askeri Aracı Dedeağaç'a Gelecek

ABD, Yunanistan’da Türkiye sınırına 20 kilometre mesafedeki Dedeağaç’a askeri yığınağını artırıyor. Geçen sene bölgede bir deniz üssüne sahip olan ABD, şimdi de Dedeağaç’a yüzlerce askeri helikopter ve 1800 askeri araç k..

101 günlük şaka orucu bitti! 01:25

101 günlük şaka orucu bitti!

BURSA İNEGÖL'DEKİ BİR KAHVEHANEYE GİDECEĞİZ ŞİMDİ... KONTROLLÜ NORMALLEŞMEYLE BİRLİKTE O KAHVENİN MÜDAVİMLERİNİN YÜZÜ İKİ KEZ GÜLDÜ... ÇÜNKÜ ÇAY KEYFİYLE BİRLİKTE ŞAKACI KAHVECİLERİNE DE KAVUŞTULAR...

Erol Budan - Arkadaşça Sevsen 04:52

Erol Budan - Arkadaşça Sevsen

Kabahatmıydı seni sevmem böyle kaçıyorsun benden sebep ne söyle bir de beni düşün kendi yerinde o zaman hak verirdin benim bu halime sevgi gönülden gelen bir duygudur Zorlayamam seni beni sevdiye fakat her sevgi a..

Fatih Kısaparmak  Mor Salkımlı Sokak 05:28

Fatih Kısaparmak Mor Salkımlı Sokak

Seni düşündüm yine bu akşam üstü Gelmedin mor salkımlar sana küstü Umutsuz bekledim sabaha kadar Çok sevdiğin yağmurlar bile sustu Seni düşündümde çıldırdım yine Kahrettim seni benden çalan geceye Seni sordum yatı..

Ferman Toprak  Saldır Moruk 03:58

Ferman Toprak Saldır Moruk

Sana da yakışmaz mı mersolar yatlar katlar Kültürün güzelliğin en kralını katlar Çalış moruk gayret et zulalar birbir patlar Ne hallere getirdi bizi terso aşklar Saldır moruk saldır parayı bulacaksın Saldırmaya devam et ..

Ata Demirer - Yaşamak Yalan Belki 04:33

Ata Demirer - Yaşamak Yalan Belki

Alaturka 01-Yaşamak Yalan Belki Yaşamak yalan belki, Yalan delice sevmek, gözlerin, dudakların, O yeminler hep yalan Yalan, geceler boyu hep beni düşündüğün Yalan güller, şarkılar, menekşeler hep yalan Acımasız ağını..

Güllü  Kaybolan Aşk 05:43

Güllü Kaybolan Aşk

uğrunda yanmadımmı ağlamadımmı senin mechul bir gemi gibi sonsuza demir aldın esrarlı bir dünyaya gittin dönmedin sen gittin ardından ben nasıl nasılda yandım bir sevdasız limana sığındı bak deli gönlüm yeleke..

Engelli adamın merdiven çilesi! 02:06

Engelli adamın merdiven çilesi!

ÜST GEÇİDİN ASANSÖRÜ BOZULDU... NEDENSE O ASANSÖR TAMİR EDİLMEK YERİNE KAPATILDI, KİMSE ENGELLİLERİ DÜŞÜNMEDİ, ŞİMDİ İZLEYECEĞİNİZ GÖRÜNTÜ DE BUNUN KANITI, BİR ENGELLİNİN YAŞADIĞI MERDİVEN İŞKENCESİ, YÜREKLERİ SIZLATTI..

O ağaçları kim kestirdi? 02:32

O ağaçları kim kestirdi?

SALACAK SAHİLİNE GİDECEĞİZ ŞİMDİ, KIZ KULESİ'NİN TAM KARŞISINA... GECE YARISI, ELİ TESTERELİ BİR GRUP ORADA AĞAÇ KATLİAMI YAPTI... MAHALLELİ ÖFKELİ... BAKIN KİMLERİ SUÇLUYORLAR.....

Mesut Barzani Siyaseti  Bıraktığını Açıklayaçak 02:04

Mesut Barzani Siyaseti Bıraktığını Açıklayaçak

Gazeteci Nagehan Alçı, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani hakkında gündeme bomba gibi düşecek bir iddiada bulundu. Nagehan Alçı, En yakınlarından aldığım bilgi, Barzani’nin 1 Kasım seçimlerine girmeyip ye..

Karnında gazlı bez unuttular! 02:24

Karnında gazlı bez unuttular!

AKILALMAZ BİR TIP SKANDALI İDDİASININ HABERİ GELECEK ŞİMDİ EKRANA... GEÇİRDİĞİ AMELİYATTAN SONRA KARNI ŞİŞEN VE BİR DAHA HİÇ İNMEYEN KADIN, KORKUNÇ GERÇEKLE 6 YIL SONRA YÜZLEŞTİ... HEMEN AMELİYATA ALINDI, BAKIN KARNINDAN..

Engelli oğlunu sırtında taşıyor 01:03

Engelli oğlunu sırtında taşıyor

FEDAKAR BİR BABANIN İNSANIN YÜREĞİNİN TELLERİNİ TİTRETEN HİKAYESİ GELECEK ŞİMDİ EKRANLARINIZA..MALATYA'DA BİR BABA BEDENSEL ENGELLİ OĞLUNU OKUSUN DİYE 3 YILDIR SIRTINDA TAŞIYOR. KAR KIŞ DEMEDEN ÇAMURLU YOLLARDAN GEÇEN BA..

İstanbul'un en janti bakkal çırağı! 02:46

İstanbul'un en janti bakkal çırağı!

İSTANBUL NİŞANTAŞI'NDA BİR BAKKAL DÜKKANINA GİDECEĞİZ ŞİMDİ... BİZİ ORADA ŞIKLIĞIYLA EZBERBOZAN BİR ÇIRAK BEKLİYOR. RENGARENK TAKIM ELBİSELERİNİ GİYİP SU TAŞIYOR, SİPARİŞ GÖTÜRÜYOR. İŞTE İSTANBUL'UN EN JANTİ BAKKAL ÇIRAĞ..

''Akçaabat horonu'' tescillendi 01:06

''Akçaabat horonu'' tescillendi

KARADENİZDE DÜĞÜNLERİN, KUTLAMALARIN VAZGEÇİLMEZİYDİ. ŞİMDİ KÜLTÜR MİRASI OLARAK ARTIK TESCİLLENDİ. AKÇAABAT HORONU UNESCO KÜLTÜR MİRASI LİSTESİ'NE GİRDİ...

Avukat kadın ile taksicinin adres kavgası! 02:38

Avukat kadın ile taksicinin adres kavgası!

İSTANBUL FATİH'TE YAŞANAN HARARETLİ BİR TARTIŞMANIN GÖRÜNTÜLERİ GELECEK ŞİMDİ EKRANA... NİŞANLISIYLA BİRLİKTE TAKSİYE BİNEN AVUKAT KADIN, ŞOFÖRLE ADRES KAVGASINA TUTUŞTU... SÖZLER HAKARETE VARINCA ORTALIK FENA KARIŞTI...

33 yıllık hukuk savaşını kazandı! 02:37

33 yıllık hukuk savaşını kazandı!

33 YILLIK BİR HUKUK SAVAŞININ HABERİ GELECEK ŞİMDİ EKRANA... BABASINDAN KALAN ARSASI, KOOPERATİFLER TARAFINDAN İŞGAL EDİLİP ÜZERİNE SİTE YAPILMIŞTI... 'MÜLK HAKKIM GASPEDİLDİ' DİYEN O ADAMIN İSYANI SONUNDA KARŞILIK BULDU..

İbrahim Tatlıses - İnsanlar 03:14

İbrahim Tatlıses - İnsanlar

İnsanlar,insanlar Seveni yandırırlar insanı kandırırlar Gülerler gülerler Meleği andırırlar insanı kandırırlar Elele dolaşırdık masallar anlatırdık Acı tatlı her şeyı beraber paylaşırdık şimdi ne oldu bize söyle neden a..

Yüz Yüze 3.Tanıtım Fragmanı 00:50

Yüz Yüze 3.Tanıtım Fragmanı

Yüz Yüze 3.Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Kanatları kırık, yaralı iki melek… Seliha ve Cihangir... İkisinin de dışında kırılmaz birer kabuk. Ve suçlu bir dünya.. Cihangir ve Seliha bu dünyanın tamamen zıt kutuplarında dur..

Murat İnce Ft. Ahmet Şafak  Yalansiz Sevdim Seni 04:28

Murat İnce Ft. Ahmet Şafak Yalansiz Sevdim Seni

Sevdim Seni Dert etme kendine İnim inim inleme Sus! Bir kere dinle. Çıkarsız sevdim seni Üşürken ısınmaya hasret gecelerde Yalansız sevdim seni Ölüme esen sabah yellerinde. Yanarcasına sevdim seni Çırasız ateşinle yana..

Neşe Karaböcek  Yağmur Ağlıyor 04:53

Neşe Karaböcek Yağmur Ağlıyor

Yağmur ağlıyor ikimiz için, Hem ağlıyor hem siliyor maziyi Kaderimdin, hayâl oldun şimdi, Aşkımız bitti masallar gibi Kıymetini bilemedim, Seni nasıl çözemedim Bugün resmini indirdim duvardan, Duvar ağladı ben ağladım ..

Bu kuşun içine insan kaçmış! 02:39

Bu kuşun içine insan kaçmış!

PAPAĞANLAR, MALUM ZEKALARIYLA MEŞHUR... ÖZELLİKLE DE JAKO'LAR... ŞİMDİ SİZİ, YÜZLERCE SÖZCÜK KULLANARAK ADETA İNSAN GİBİ KONUŞAN, MARŞ SÖYLEYEN HATTA DEDİKODU BİLE YAPAN ÇAKIL'LA TANIŞTIRACAĞIZ. ZEKASINA HAYRAN KALACAKSI..

Evladı gibi büyüttüğü çocuğu kaybetmekten korkuyor! 02:17

Evladı gibi büyüttüğü çocuğu kaybetmekten korkuyor!

NEFES BEBEĞİN HİKAYESİNİ GETİRECEĞİZ ŞİMDİ EKRANLARINIZA.... İDDİAYA GÖRE ÖZ ANNESİ 11 GÜNLÜKKEN ONU TERK ETTİ... BABASI DA PARA KARŞILIĞINDA BAKILMASI İÇİN TEZCAN AİLESİNE EMANET ETTİ... AMA BİR SÜRE SONRA BABA DA ORTAD..

15 yıldır sabun yiyor 02:35

15 yıldır sabun yiyor

ŞİMDİ SIRADIŞI BİR HASTALIĞIN YOL AÇTIĞI AKILALMAZ GÖRÜNTÜLER GELECEK EKRANA... PİKA SENDROMUNA YAKALANAN GENÇ KADIN,,, 15 YILDIR KATI SABUN YİYOR... 'HİÇBİR TEDAVİ İŞE YARAMIYOR' DİYOR VE ÇARE BEKLİYOR...

Bal kabağında damak çatlatan lezzet! 02:24

Bal kabağında damak çatlatan lezzet!

SAĞLIKLI VE LEZZETLİ OLDUĞU KONUSUNDA HERKES HEMFİKİRDİ. ŞİMDİ ARTIK TESCİLLENDİ. ANTALYA'YA ÖZGÜ BAL KABAĞI TATLISI COĞRAFİ İŞARET BELGESİ ALDI. İŞİN USTASI O TATLININ PÜF NOKTALARINI BAKIN NASIL ANLATTI?..

Osman Öztunç  Birader 05:10

Osman Öztunç Birader

Ey güzel insan, benim canım kardeşim, Tek tabancasın bu aralar. Dostların vardı senin,sevdiğin bir kız, Nerdeler şimdi, neredeler. Bir sen ağlarsın birde martılar, Yalnızlığına senin. Fişlenmişsin,seni de bitirir..

Orhan Gencebay - İlk Göz Ağrım 05:55

Orhan Gencebay - İlk Göz Ağrım

İlk göz ağrım, son aşkımsın. Sen tanrıma ver ver diye yalvarışımsın. Bazen bir volkan, bazen fırtına, Sen ömrümün hem ekmeği tuzum aşımsın. Bazen bir bakış bazen bir sessin. Bazen karanlık bazen güneşsin. Seninle doğmuş ..

Bu Abilikten Bıktım Yahu 00:36

Bu Abilikten Bıktım Yahu

Büyük Acı. Dikkat kan aranıyor! Kazada yaralanmış bir hasta için 0 grubu RH (+) kana acele ihtiyaç vardır. Kan vermek isteyenlerin derhal Gureba Hastanesi'ne müracaatları.. Otobüs firmasında otobüs şoförü olan Yusuf, ta..

Mahalle Kızına Askıntılık 00:55

Mahalle Kızına Askıntılık

Büyük Acı. Dikkat kan aranıyor! Kazada yaralanmış bir hasta için 0 grubu RH (+) kana acele ihtiyaç vardır. Kan vermek isteyenlerin derhal Gureba Hastanesi'ne müracaatları.. Otobüs firmasında otobüs şoförü olan Yusuf, ta..

Kovid cehennemi alev alev yakıyor 01:38

Kovid cehennemi alev alev yakıyor

HİNDİSTAN ÇİFT MUTANTLI KOVİD CEHENNEMİNDE ALEV ALEV YANIYOR. SON 24 SAATTE TÜM ZAMANLARIN REKORU KIRILDI. HER 1 DAKİKADA 243 KİŞİYE VİRÜS BULAŞTI. OKSİJEN SORUNU YÜZÜNDEN BAŞKENT'TEKİ HASTANEDE 20 HASTA GÖZ GÖRE GÖRE CA..

4 bilezik, 1 yüzük için... 03:12

4 bilezik, 1 yüzük için...

KAN DONDURAN BİR VAHŞETİN,,, İNSANA, İNSANLIĞA DAİR BÜTÜN UMUTLARIMIZI BOŞA ÇIKARAN BİR CANİLİĞİN HABERİ GELECEK ŞİMDİ EKRANA... ÇOCUKLARIMIZI, GELECEĞİMİZİ EMANET ETTİĞİMİZ ANA OKULU EĞİTMENİ BİR KADIN,,, MELEK YÜZLÜ Bİ..