#Şimdi bataklığı kurutma dönemi

Biletlerin yarısı iptal! 02:21

Biletlerin yarısı iptal!

KADEMELİ NORMALLEŞME GENELGESİYLE ŞEHİRLERARASI OTOBÜSLERDE YOLCU KAPASİTESİ YÜZDE 50'YE DÜŞÜRÜLDÜ... AMA BİRÇOK ŞİRKET, YÜZDE 100 HESABIYLA GÜNLER ÖNCESİNDEN BİLET SATTI... ŞİMDİ YA YOLCULARI ARAYIP BİLETLERİ İPTAL EDİY..

Erikler dalda kaldı 02:20

Erikler dalda kaldı

1 YIL BOYUNCA BU ANI BEKLEDİLER, 10 GÜN ÖNCE İSE GÜLE OYNAYA ERİK HASADINA BAŞLADILAR. AMA BEKLEDİKLERİ KARŞILIĞI ALAMADILAR; HALDE ERİĞİN KİLOSU 3 LİRAYA KADAR DÜŞTÜ. ÜSTELİK HALLERDE ERİK ALIMI DA DURDURULDU. MASRAFI..

Sanki Bu Ayrılık Bizi Yakıp Yıkacak 01:00

Sanki Bu Ayrılık Bizi Yakıp Yıkacak

Büyük Acı. Dikkat kan aranıyor! Kazada yaralanmış bir hasta için 0 grubu RH (+) kana acele ihtiyaç vardır. Kan vermek isteyenlerin derhal Gureba Hastanesi'ne müracaatları.. Otobüs firmasında otobüs şoförü olan Yusuf, ta..

Benim De O Şişkoya Çok Kanım Kaynadı 00:32

Benim De O Şişkoya Çok Kanım Kaynadı

Büyük Acı. Dikkat kan aranıyor! Kazada yaralanmış bir hasta için 0 grubu RH (+) kana acele ihtiyaç vardır. Kan vermek isteyenlerin derhal Gureba Hastanesi'ne müracaatları.. Otobüs firmasında otobüs şoförü olan Yusuf, ta..

Oğlum Vurulmuştu Bekir Kulunuza 00:52

Oğlum Vurulmuştu Bekir Kulunuza

Büyük Acı. Dikkat kan aranıyor! Kazada yaralanmış bir hasta için 0 grubu RH (+) kana acele ihtiyaç vardır. Kan vermek isteyenlerin derhal Gureba Hastanesi'ne müracaatları.. Otobüs firmasında otobüs şoförü olan Yusuf, ta..

Kaliforniya'da Hepatit A Alarmı 01:38

Kaliforniya'da Hepatit A Alarmı

Kaliforniya'da Hepatit A alarmı ABD'nin Kaliforniya eyaletinde geçen pazar günü başlayan orman yangınlarının ardından bu kez ölümcül Hepatit A salgını nedeniyle 'acil durum' ilan edildi. Kaliforniya Valisi Jerry Brown, o..

Geze geze resim yapıyor! 02:34

Geze geze resim yapıyor!

24 YAŞINDA GENÇ BİR KIZ... TÜRKİYE'Yİ GEZME HAYALİNİ RESİM YAPMA HEVESİYLE BİRLEŞTİRDİ... ŞİMDİ TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR YANINDAKİ DUVARLARA RESİM YAPIYOR, KAZANDIĞI PARAYLA DA ŞEHİR ŞEHİR GEZİYOR.....

Marmara'da yeni tehlike- Hidrojen sülfür gazı oluşumu tespit edildi 01:07

Marmara'da yeni tehlike- Hidrojen sülfür gazı oluşumu tespit edildi

Marmara deniz salyasıyla mücadele ederken, şimdi de hidrojen sülfür gazı oluşumu tespit edildi. Durumun tehlike yarattığını belirten uzmanlar denizde yeterli oksijen kalmadığına dikkat çekti...

Akıllı yetenekli cesur! 03:19

Akıllı yetenekli cesur!

KİMİ HASSAS BURNUYLA İZ PEŞİNDE... KİMİ BOMBA, KİMİ MAYIN, KİMİ UYUŞTURUCU ARAMADA UZMAN... PEKİ JANDARMA'NIN MAHARETLİ KÖPEKLERİ BU BECERİLERİ NASIL EDİNİYOR? NEVŞEHİR'E GİDİYORUZ ŞİMDİ... SHOW HABER EKİBİ, KÖPEK EĞİTİM..

Avusturya Seçmeni Oyunu Kimden Yana Kullanacak 04:20

Avusturya Seçmeni Oyunu Kimden Yana Kullanacak

Avusturya’da seçimlere sayılı günler kala, ülkenin kuzeyinde Langenlois kentindeyiz. Burası geleneksel olarak muhafazakar, sağ görüşlü partilere oy veren bir bölge. Avusturya’da 31 yaşındaki Sebastian Kurz’un kurduğu Avu..

Ümit Besen - O Gitti Dönmeyecek 04:27

Ümit Besen - O Gitti Dönmeyecek

Her yerde hatırası Her şeyde izleri var Kalbim onunla dolu İçimde nefesi var Acının en acısı İçimde yangını var Kaybettim artık onu Şimdi tek duası var O gitti dönmeyecek Yıllarca özlenecek Yüzüm ne kadar gülse İçim hi..

Şampiyonlar Belli! Sıra Tercihlerde 01:44

Şampiyonlar Belli! Sıra Tercihlerde

LGS'ye katılan 1 milyonu aşkın adayın heyecanla beklediği sonuçlar açıklandı. LGS birincileri de belli oldu. 97 öğrenci 500 tam puan aldı. Şimdi tercih zamanı...

İşte kavurmanın rakipleri! 02:26

İşte kavurmanın rakipleri!

KAVURMA, BAYRAMIN VAZGEÇİLMEZİ... AMA KURBAN ETİYLE YAPILACAK ÇOK LEZZETLİ VE PRATİK BAŞKA YEMEKLER DE VAR... MESELA, ELİ BÖĞRÜNDE, ARAP TAVA VE TEPSİ KEBABI... ŞİMDİ GELİN, TARİFLERİ İÇİN SÖZÜ İŞİN USTASINA BIRAKALIM.....

Vurdumduymazlıkta çığır açtı 02:11

Vurdumduymazlıkta çığır açtı

'BÖYLE RAHATLIK OLUR MU?' DEDİRTEN GÖRÜNTÜLER GELECEK ŞİMDİ EKRANA... PARK HALİNDEKİ ARACA ÇARPAN SÜRÜCÜ, YOL AÇTIĞI HASARA GÖZ UCUYLA BİLE BAKMADI... ELİNİ KOLUNU SALLAYA SALLAYA ALIŞVERİŞE GİTTİ!..

Dolandırcılar İnstagram'ı bırakmıyor! 02:49

Dolandırcılar İnstagram'ı bırakmıyor!

ÖNCE TELİF ŞİMDİ DE KADINA DESTEK TUZAĞI..

Kumburgaz'da yıkım isyanı! 02:56

Kumburgaz'da yıkım isyanı!

İSTANBUL BÜYÜKÇEKMECE'YE GİDİYORUZ ŞİMDİ... KUMBURGAZ SAHİLİNDEKİ 50 YILLIK BİNALAR İÇİN YIKIM KARARI ÇIKINCA ORTALIK KARIŞTI... BELEDİYE 6 KATLI BİNALAR İÇİN 3 KAT İZİN VERİYOR, 'ORTADA KALACAĞIZ' DİYEN DAİRE SAKİNLERİ ..

Yıldz Tilbe  Ummadığım Anda 03:52

Yıldz Tilbe Ummadığım Anda

Mektupları resimleri kaldıramam ki Sevdim seni başkasına yar edemem ki İki dünya bir araya gelse imkansız Seni benden başkasıyla düşünemem ki Sevgilim kıskanırlar Yalanlar anlatırlar Bizi ayıramazlar Aşkın dizind..

‘Kan Tazısı' Tüm Zamanların En Hızlı Kara Aracı Olması 04:00

‘Kan Tazısı' Tüm Zamanların En Hızlı Kara Aracı Olması

A TEAM of intrepid engineers are attempting to create the fastest land vehicle of all time. The current land-speed record was made in 1997, when the British Royal Air Force achieved an incredible speed of 763mph. But now..

  • BETA tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Disney Fan Golf Arabası Pixar ‘Mater’ Oluşturur 02:51

Disney Fan Golf Arabası Pixar ‘Mater’ Oluşturur

THIS movie buff has transformed an old golf cart into Mater the tow truck from Pixar’s Cars. Jerry Patrick, 51, first set up AKA Junk over a decade ago when he couldn't afford to pay someone else to paint his cars and do..

  • BETA tarafından
  • 620 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Evil Within 2   Gameplay Trailer (E3 2017) 02:07

The Evil Within 2 Gameplay Trailer (E3 2017)

Third-person horror adventure game, the evil Within for the first time two years ago when it was introduced in the market while receiving praise for the Visual integrity, has been criticized a lot because it's very simil..

  • BETA tarafından
  • 753 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adam 20.000 $ Bina Ahşap Konsept Otomobili Gününü Geçirdiği Arabada Mutfak Bölümünde 03:32

Adam 20.000 $ Bina Ahşap Konsept Otomobili Gününü Geçirdiği Arabada Mu

WITH a cruising speed of 55mph, this wooden car is a carpentry project with a difference. Created by Romanian Peter Szabo, the vehicle took more than 4,500 hours to build over three years and cost $20,000 in hard ash woo..

  • BETA tarafından
  • 681 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul'da sebze-meyve tarlası! 02:21

İstanbul'da sebze-meyve tarlası!

KAVUNDAN KARPUZA, DOMATESTEN PATLICANA SEBZE-MEYVELERİ DALINDAN KOPARIP TOPLAMAK, TAPTAZE YEMEK, ÖZELLİKLE İSTANBULLULAR İÇİN HAYALDEN FARKSIZ... AMA İSTİSNASI DA VAR... MEGAKENTİN YANI BAŞINDAKİ BİR TARLAYA GİDİYORUZ Şİ..

Aynı aracı üç kişiye sattılar! 01:23

Aynı aracı üç kişiye sattılar!

İNTERNETTEN OTOMOBİL ALMAYA KALKAN BİR ADAM, DOLANDIRICILARIN TUZAĞINA DÜŞTÜ... ŞİMDİ ELİNDEKİ SAHTE RUHSATLA, O ÇETENİN YAKALANMASINI BEKLİYOR..

Hayvanlar ziyaretçilerle iç içe 02:28

Hayvanlar ziyaretçilerle iç içe

İSTANBUL'DA BİR HAYVANAT BAHÇESİNE GİDECEĞİZ ŞİMDİ... AMA BURASI, BİLDİKLERİNİZDEN ÇOK FARKLI... ÇÜNKÜ AYNI ZAMANDA BİR REHABİLİTASYON MERKEZİ OLDUĞU İÇİN HAYVANLAR ÖZGÜRCE DOLAŞIYOR... ZİYARETÇİLERLE BİRLİKTE VAKİT GEÇİ..

Dillere destan patlıcan kebabı! 02:23

Dillere destan patlıcan kebabı!

PATLICANIN TAM MEVSİMİ... ÖZELLİKLE DE KEBAP SEVENLER İÇİN... TAHİR USTA'NIN MUTFAĞINA GİDECEĞİZ ŞİMDİ... DİLLERE DESTAN BİR PATLICAN KEBABININ TARİFİNİ VERECEK BİZE.....

Afet Farkındalık Eğitimi 33:26

Afet Farkındalık Eğitimi

Afetlere hazırlıklı olmak ve olası zararları azaltmak Afet Farkındalığı ile mümkün. Çünkü, AfetBilgisi = HayatBilgisi Şimdi Çevrimiçi Afet Farkındalık Eğitimi’ni alarak, kendiniz ve sevdikleriniz için önemli bir adım at..

Yurt fiyatları cep yakıyor 02:49

Yurt fiyatları cep yakıyor

Üniversite öğrencileri kayıtlarını yaptırdı. Şimdi sıra kalacak yer bulmaya geldi. Ama işler bir hayli zor...

Pyre  Launch Trailer 01:46

Pyre Launch Trailer

Supergiant Games is a very popular game company. It was the greatest proof of where an independent producer would receive the necessary support and prepare for quality work. Supergiant, who brings us two great productio..

  • BETA tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Quake Champions  Visor Champion Trailer 00:59

Quake Champions Visor Champion Trailer

Visor made his debut in Quake 3 Arena, and now he’s back for more bloodshed in Quake Champions. This ruthless, unfeeling killer lives for the fight, and he’s damn good at it. With his Piercing Sight active ability, Visor..

  • BETA tarafından
  • 1.043 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Halo Wars 2 Official Launch Trailer 02:07

Halo Wars 2 Official Launch Trailer

The first Halo Wars was absolutely beautiful. It is a very accurate decision to give work in the form of strategy for a solid game universe that has already endured 15 years. Now comes Halo Wars 2. We do not see too many..

  • BETA tarafından
  • 683 görüntüleme
  • 7 yıl önce