#Şimdi bataklığı kurutma dönemi

Yüz Yüze 2.Bölüm Fragmanı 00:51

Yüz Yüze 2.Bölüm Fragmanı

Kanatları kırık, yaralı iki melek… Seliha ve Cihangir... İkisinin de dışında kırılmaz birer kabuk. Ve suçlu bir dünya.. Cihangir ve Seliha bu dünyanın tamamen zıt kutuplarında dururken hayat onları bir araya getirecektir..

Çek Cumhuriyeti Nereye Gidiyor 01:34

Çek Cumhuriyeti Nereye Gidiyor

Avrupa’da aşırı sağ partilerin yükselişi sürüyor. Çek Cumhuriyeti’de yapılan genel seçimlerin galibi Avrupa Birliği’ne yönelik çıkışları ile tanınan milyarder iş adamı ve eski maliye bakanı Andrej Babiş oldu. Babiş yol..

Bu araba yüzüyor! 02:15

Bu araba yüzüyor!

ŞİMDİ SİZE BİR SORUMUZ VAR... OTOMOBİLLE DENİZ KEYFİ OLUR MU? SİZDEN ÖNCE BİZ SÖYLEYELİM, EĞER EN AZ 250 BİN LİRA VERİRSENİZ OLUR... NASIL OLACAĞININ DEYATLARI İSE HABERİMİZDE.....

Araçlarda stok ve karaborsa oyunu 02:57

Araçlarda stok ve karaborsa oyunu

ÖTV indirimi devreye girdiğinden beri “0 araçlar nerede?” sorusu bir türlü yanıt bulamadı. Araçları galericilerin topladığı iddialar arasında. Yan yana dizilmiş çok sayıda 0 araç videosu ortaya çıktı. Şimdi herkesin aklı..

Günde 4 kilo limon yiyor! 02:18

Günde 4 kilo limon yiyor!

ŞİMDİ SİZİ RAMAZAN KAYA İLE TANIŞTIRALIM... 6 SENEDİR GÜNDE TAM 4 KİLO LİMON YİYOR... DOKTORLAR UYARSA DA, O ALIŞKANLIĞINDAN VAZGEÇEMİYOR.....

Sokağa ceza yağdı! 01:12

Sokağa ceza yağdı!

İSTANBUL ŞİŞLİ'DE BİR SOKAĞA GÖTÜRELİM ŞİMDİ SİZİ... YASAK TABELASI OLMAYAN O SOKAKTA KAPI ÖNÜNDEKİ ARAÇLARA PARK CEZASI YAĞDI... ÇİFTER CEZAYI GÖREN MAHALLELİ İTİRAZ ETME KARARI ALDI...

Yüz Yüze 2.Bölüm 2.Fragmanı 00:47

Yüz Yüze 2.Bölüm 2.Fragmanı

Kanatları kırık, yaralı iki melek… Seliha ve Cihangir... İkisinin de dışında kırılmaz birer kabuk. Ve suçlu bir dünya.. Cihangir ve Seliha bu dünyanın tamamen zıt kutuplarında dururken hayat onları bir araya getirecektir..

Tutsak 7. Bölüm Fragmanı 00:42

Tutsak 7. Bölüm Fragmanı

Tutsak 7. Bölüm Fragmanı yayında! Elif, Bahadır'a olan duygularını net şekilde söylüyor! Bahadır ve Elif'i birlikte gören Kenan'ın aklından neler geçiyor? Tutsak 6. Bölüm Özeti Tutsak yeni bölümde, Elif tüm dengeleri de..

Horizon Zero Dawn The Frozen Wilds Meet The Scorcher Trailer PS4 02:16

Horizon Zero Dawn The Frozen Wilds Meet The Scorcher Trailer PS4

Pre-order to get an exclusive Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds avatar. PS Plus Members get 25% discounted price. Beyond the northern mountains, the borderlands of the Banuk tribe challenge all who dare enter to ..

  • BETA tarafından
  • 612 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ADALET'İN BABASINDAN ŞOKE EDEN SÖZLER! 02:40

ADALET'İN BABASINDAN ŞOKE EDEN SÖZLER!

Büyükçekmece’de 21 Haziran 2021 tarihinde meydana gelen cinayetin davasında öldürülen genç kızın babası, Ben olayı bilseydim şimdi sanıkların yerinde ben olacaktım. Şikayetçi değilim dedi...

Metrobüs Durağında Asansör Çilesi 02:17

Metrobüs Durağında Asansör Çilesi

İSTANBUL EDİRNEKAPI'YA GİDİYORUZ ŞİMDİ... METROBÜS DURAĞINDAKİ ASANSÖR 10 GÜN ÖNCE BOZULDU... ÖZELLİKLE DE YAŞLILAR VE ENGELLİLER, MERDİVENLERDE ÇİLE ÇEKİYOR. EKİBİMİZ BUGÜN O DURAKTAYDI, VATANDAŞIN İSYANINA MİKROFON UZA..

Bu Adam Ne Yapıyor 02:28

Bu Adam Ne Yapıyor

ANKARA TRAFİĞİNDEN BİR GARİP OLAYI GETİRİYORUZ ŞİMDİ EKRANLARINIZA.. AKAN TRAFİKTE ARAÇLARIN ÖNÜNE ATLAYAN , YANİ CANINA SUSAYAN BİR ADAM. ÜSTELİK O ANLARA EKİBİMİZ TANIKLIK ETTİ. ÇÜNKÜ O ADAM , AKAN TRAFİKTE ARAÇ İÇİNDE..

Eşinizle Köye Gider Misiniz 02:26

Eşinizle Köye Gider Misiniz

ŞİMDİ SİZE BİR SORU SORALIM... EŞİNİZİN TAYİNİ BİR KÖYE ÇIKSA NE YAPARSINIZ? ONUNLA GİDER MİSİNİZ? KONYA'DA BİR KADIN EŞİNE ''GİTMEM'' DEDİ... TARTIŞMA MAHKEMEDE BİTTİ... VE BAKIN YARGITAY KİME HAK VERDİ?..

Ece Mumay - Vanilya 02:44

Ece Mumay - Vanilya

Vanilya şarkı sözleri ile Ağlama, Aman aşkım, Bİ’ daha beni, Yollama Yaban ellere beni, Hele bi dans et, bayram etsin, Gözlerim, sana pek bi hayran Yok öyle olmasın, dur naz etsin, Beklerim, olur mu samanlık seyran P..

Acun Ilıcalı Sayesinde Ünlü Olan İsimler 04:04

Acun Ilıcalı Sayesinde Ünlü Olan İsimler

Acun Ilıcalı Sayesinde Ünlü Olan İsimler TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, kanalında yaptığı pek çok programa katılan yarışmacıları ünlü etti. Adeta kimin elinden tutsa o isim ünlü olduReyting rekorları kıran programlarından ç..

  • PengoTV tarafından
  • 1.203 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kendi Formula 1 Aracımı Yaptım Gürül Rides 03:27

Kendi Formula 1 Aracımı Yaptım Gürül Rides

A GENIUS mechanic has spent two years building his very own Formula 1 car from scratch. After attending a car event in Belgrade, supercar fanatic Mišo Kuzmanović decided to make his childhood dreams come true by construc..

  • BETA tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeğenine Devrettiği Evi Geri Alamıyor 02:52

Yeğenine Devrettiği Evi Geri Alamıyor

BOŞANMA AŞAMASINDAYKEN, ESKİ EŞİNDEN KAÇIRDIĞI DAİREYİ.... ABİSİYLE, YEĞENİNE KAPTIRDI.. İDDİAYA GÖRE, YEĞENİN ÜZERİNE DEVRETTİĞİ EVİ, ŞİMDİ GERİ ALAMIYOR.. YAĞMURDAN KAÇARKEN DOLUYA TUTULDUM DİYEN ADAM, DOLANDIRICILIK S..

Tayfur Havutçu 14 Yabancıyla Geçmişteki Birliktelikleri Yakalamak Çok Zor 03:15

Tayfur Havutçu 14 Yabancıyla Geçmişteki Birliktelikleri Yakalamak Çok

Kocaelispor'un ilk Türkiye Kupası'nı kazandığı dönemde formasını terleten, milli takımın unutulmaz futbolcularından Tayfur Havutçu, “Şimdi takımlarda 14 yabancı var. Geçmişteki birliktelikleri yakalamak çok zor. Biz şans..

Kadir Kalkancı - Son Kararım 02:39

Kadir Kalkancı - Son Kararım

Son Kararım şarkı sözleri ile Yüreğimdeki gizli duyguları Kapatamıyorum eski sayfaları Hatırlamak canımı çok yakıyor Atamadim içimden kaygıları Doyamadım aşkına can damarım Bu resmine son diye bakmalarım Yaşadığım her..

Yedi Gün içinde Rat-Rod'a Dönüşen Taksi Gürül Rides 03:36

Yedi Gün içinde Rat-Rod'a Dönüşen Taksi Gürül Rides

AN ECCENTRIC mechanic has converted a London taxi into a crazy rat-rod van in just seven days. 44-year-old Paul Bacon, from Leicestershire, spent £450 on a traditional black cab and with the help of some timber, fibregla..

  • BETA tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tutsak 9. Bölüm Fragmanı (Final) 01:04

Tutsak 9. Bölüm Fragmanı (Final)

Tutsak 9. Bölüm Final Fragmanı yayında! Elif, Kenan'la evlenmeye karar veriyor! Bahadır ise parmaklıklar ardında kalıyor! Bahadır'ın serbest kalma koşuluyla Elif, Kenan'la evlenmeyi kabul ediyor. Zaman kaybetmeden nikah ..

Horizon Zero Dawn The Frozen Wilds  Accolades Trailer PS4 01:25

Horizon Zero Dawn The Frozen Wilds Accolades Trailer PS4

Beyond the northern mountains, the borderlands of the Banuk tribe challenge all who dare enter to survive the extremes. But now this frozen wilderness harbors a new threat, including the new machine the Scorcher, a fast ..

  • BETA tarafından
  • 691 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Outcast  Second Contact  Launch Trailer PS4 01:27

Outcast Second Contact Launch Trailer PS4

he Ulukai is back! Outcast - Second Contact, the remake of the cult classic, is now available PS4! Set off on a wondrous journey and discover the marvellous planet Adelpha, but don't forget, this trip is for business, n..

  • BETA tarafından
  • 617 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Can Tuvuo - Dünya Kanatlarında 02:51

Can Tuvuo - Dünya Kanatlarında

Dünya Kanatlarında şarkı sözleri ile Avuçlarında mutluluklar yaşadım yıllarca Uçup giden hayallere alıştı gözyaşlarım sen yoktun burda Şimdi kiralık kelimeler dudaklarımda Engel değildi uzaklıklar kanatlarında Bir dam..

Aslıhan - İntikam 04:44

Aslıhan - İntikam

İntikam şarkı sözleri ile Unutmam yaşattıklarını, Ne iftiralar attığını... Hayatımı karartıpta ardına bakmadan kaçışın... Şimdi sıra bende güçlendim Çıktım işte karşına Sana kara kara büyüler yaptırdım Kalır mı sandın..

'Doktor' yaptı, 'baron' sattı! 01:31

'Doktor' yaptı, 'baron' sattı!

FİLM GİBİ BİR OPERASYONUN GÖRÜNTÜLERİNİ İZLEYECEĞİZ ŞİMDİ... İSTANBUL'DA, 6 İLÇEYE YAPILAN EŞZAMANLI BASKINLARDA, TAM 1 TON 117 KİLO UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ... DOKTOR LAKAPLI BİRİNİN İMAL ETTİĞİ UYUŞTURUCULARI, İRANLI B..

Bir alışverişkoliğin pişmanlığı 01:21

Bir alışverişkoliğin pişmanlığı

İDDİASINA GÖRE, KULLANDIĞI ANTİDEPRESAN İLACIYLA ÖNCE MUTLU, SONRA DA BORÇLU OLDU… BANKAYI BENİM SANDIM, ÖNÜME GELENİ ALDIM DİYEN GENÇ KADINI ŞİMDİ 60 BİN LİRAYI NASIL ÖDERİM KAYGISI SARDI...

Dönerin fiyatı durmuyor! 01:41

Dönerin fiyatı durmuyor!

KIRMIZI ETE GELEN ZAMLAR DÖNERİ DE VURDU... ÖYLE Kİ, FİYAT TARİFESİ NEREDEYSE HER HAFTA DEĞİŞİYOR... GELİN, 'DÖNER BORSASI'NA BAKALIM BİR ŞİMDİ... ALANLAR, SATANLAR NE DÜŞÜNÜYOR.....

Düğünlerde Yapılmaması Gereken 5 şey 04:34

Düğünlerde Yapılmaması Gereken 5 şey

Yapmayın oynamak istemeyin adamı oynatmayın. Adam istemiyor üstüne gitmeyin sizin düşündüğünüz kadar eğlenceli değil oynamak, bunu oynamayı sevenlere ispatlayacağım. Gözlerinizin önüne düğün sahnesini getirin herkes pist..

  • JET TV tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Batman The Enemy Within Episode Three Trailer PS4 01:58

Batman The Enemy Within Episode Three Trailer PS4

After an unexpected reunion, Bruce finds his attention (and his loyalties) stretched in yet another direction. Now, in addition to brokering a power struggle between Commissioner Gordon and Amanda Waller, Bruce must bala..

  • BETA tarafından
  • 571 görüntüleme
  • 7 yıl önce