#Şimdi bataklığı kurutma dönemi

Garantili Sünger Gibi Kekiyle Trileçe 05:45

Garantili Sünger Gibi Kekiyle Trileçe

Kullandığım Su bardağı ölçüsü 200 ml Tirileçe tarifini daha önce yapmıştım ama o tarifim biraz daha ağır çünkü hem karamel hemde kremşanti kullanmıştım ilk tarifimde Sadece Türk sayfalarında arama yapmıştım ama bu defa ..

Anne Köftesi Tarifi (Yanına da Fırın Patates!) 01:06

Anne Köftesi Tarifi (Yanına da Fırın Patates!)

Çocukken en sevdiğimiz yemeklerin başında gelen anne eli değmiş köfteleri tıpkı anneniz gibi yapmaya ne dersiniz? Annenizin elinden yediğiniz köftelerin tadını başka hiçbir yerde bulamadıysanız şimdi anne köftesini bu ne..

Çok Kolay Bayram Tatlısı Şambali Tarifi 07:10

Çok Kolay Bayram Tatlısı Şambali Tarifi

Ramazan yaklaşıyor, Ramazan geldi, iftara ne pişirsek, misafirleri nasıl ağırlasak derken bayram geldi bile. Şimdi bayram tatlısını düşünme zamanı. Bazılarınız hafta sonunda hazırladı bile belki de tatlısını. Benim sözüm..

Kakaolu Makaron Tarifi 09:12

Kakaolu Makaron Tarifi

Malzemeler: 2 orta boy yumurtanın akı, 3 yemek kaşığı toz şeker, 75 g çiğ badem, 1 su bardağı pudra şekeri, 3 yemek kaşığı Kakao, 1 tutam tuz, 2-3 damla limon suyu. Dolgu kreması için; 120 g bitter çikolata, 100 ml krema..

Fıstıklı Baklava Tarifi  Baklava Nasıl Yapılır 04:22

Fıstıklı Baklava Tarifi Baklava Nasıl Yapılır

Baklava Tarifi Malzemeler 500gr baklava yufkası 130g tereyağı 500gr toz şeker 150gr fıstık içi Yarım limonun suyu 100ml sıvı yağ(yarım su bardağı) Baklava Şerbeti Hazırlanışı 350ml suyumuzu tencereye alıyoruz şekerimizi..

Lahmacun Tarifi  Lahmacun İçi ve Hamuru 03:28

Lahmacun Tarifi Lahmacun İçi ve Hamuru

Malzemeler Hamurun Malzemeler 3 su bardağı un Yarım paket (5gr) kuru maya 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker Kıymalı Harcın Malzemeleri 350gr kıyma 1 adet büyük boy soğan 2 adet domates rendesi 5-6 sap ince kıyılmış..

El Açması Kıymalı Börek Tarifi 06:26

El Açması Kıymalı Börek Tarifi

Malzemeler Hamuru İçin 2 su bardağı tam buğday unu 4 su bardağı beyaz un 1 tatlı kaşığı tuz İç Malzeme 400gram kıyma 4 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet büyük boy ince doğranmış soğan 1 tatlı kaşığı pulbiber Yarım çay kaşığ..

Zebra Kek Tarifi  İki Renkli Kek Nasıl Yapılır 02:52

Zebra Kek Tarifi İki Renkli Kek Nasıl Yapılır

Malzemeler 2 su bardağı 2 yemek kaşığı un 1 buçuk su bardağı şeker Yarım su bardağı süt 3 adet yumurta 2 yemek kaşığı kakao Yarım su bardağı sıvı yağ Yarım su bardağı soda 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Zebra Kek..

7 Yaşındaki Kız Daha Önce Hiç Görmediği Bu Genç Adama Sarılarak Ağlamaya Başladı 02:21

7 Yaşındaki Kız Daha Önce Hiç Görmediği Bu Genç Adama Sarılarak Ağlama

Konu: Amerikalı Adriana Aviles, 4 yaşına kadar oldukça sağlıklı ve neşeli bir çocuktu. İkiz kardeşi Mia ve ailesiyle birlikte güzel bir çocukluk geçiriyordu. Ancak 4 yaşında küçük Adriana’ya lösemi tanısı konuldu. Aile k..

  • JET TV tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pankek Tarifi 02:51

Pankek Tarifi

Malzemeler: . 1 yumurta, . 1 su bardağı süt, . 1 çay kaşığı sıvı yağ, . 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, . 1 silme çay kaşığı tuz, . 2 çay kaşığı şeker, .1,5 su bardağı un. Amerikalıların meşhur kahvaltısı Pankek. Her şeyi..

Fırında Makarna Tarifi  Fırın Makarna Nasıl Yapılır 02:36

Fırında Makarna Tarifi Fırın Makarna Nasıl Yapılır

Makarna tarifleri arasında bir börek şeklinde yapılan fırında makarna tarifimizi videolu ve resimli olarak sizlere gösterdik ve anlattık. Fırında makarna tarifleri olsun diğer fırında yemek tarifleri olsun fırında pişiri..

Un Kurabiyesi Tarifi 04:17

Un Kurabiyesi Tarifi

Kevserin Mutfağından Un Kurabiyesi Tarifi. Malzemeler: 250 gr oda sıcaklığında tereyağ, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı pudra şekeri, 1 çay bardağı nişasta (mısır veya buğday nişastası farketmez), 4 su bardağı u..

Para Kazanmak İçin Yapılan 10 Tuhaf Şey 04:30

Para Kazanmak İçin Yapılan 10 Tuhaf Şey

Özet: 1. Bekaretini Satmak Hangi din ya da etnik kimliğe sahip olursa olsun insanlar için ilk cinsel deneyim herkes için özeldir. Ancak son dönemde bunu paraya dönüştürmek için farklı yöntemler deneyenler de var. Bunun..

  • JET TV tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Okulda İşi̇ni̇ze Çok Yarayacak Basi̇t Ve Hari̇ka 25 Tüyo 18:39

Okulda İşi̇ni̇ze Çok Yarayacak Basi̇t Ve Hari̇ka 25 Tüyo

Bu harika fosforlu kalem tüyolarına mutlaka göz atmalısınız! İlk olarak, kalıcı fosforun herhangi bir şeyin üzerinden nasıl silineceğini göstereceğiz! Yani akla gelebilecek herhangi bir yüzeyden diş macunu, asenton, limo..

Grip,Öksürük,Nezle,Soğuk Algınlığı için Bitkisel Antibiyotik 02:10

Grip,Öksürük,Nezle,Soğuk Algınlığı için Bitkisel Antibiyotik

Bu aralar ortalıkta büyük bir grip salgını var maalesef eşimde bu hastalığa yakalandı bende onun için doğal bir antibiyotik yaptım :) herkese tavsiye ederim ilaçtan daha etkili üstelik doktorlar her fırsatta antibiyotik..

The Hate U Give Fragman 02:24

The Hate U Give Fragman

Starr Carter sürekli olarak iki dünya arasında geçiş yapıyor: Yaşadığı yoksul, çoğunlukla siyah, mahalle ve katıldığı zengin, çoğunlukla beyaz, hazırlık okulu. Starr, çocukluk en iyi arkadaşı Halil'in bir polis memurunun..

İçli Köfte Tarifi - İçli Köfte Nasıl Yapılır - Yemek Tarifi 11:47

İçli Köfte Tarifi - İçli Köfte Nasıl Yapılır - Yemek Tarifi

MALZEMELER İÇ MALZEMELER: -300 gr az yağlı kıyma -2 orta boy soğan -1 yemek kaşığı domates ve biber salçası -1 tatlı kaşığı tuz -1 tatlı kaşığı pul biber -Yarım çay kaşığı karabiber -1 Çay bardağı çekilmiş ceviz DIŞI İÇİ..

Survivor'da Bir Aşk Bombası Daha Sema Ve Adem Aşk Yaşıyor 04:46

Survivor'da Bir Aşk Bombası Daha Sema Ve Adem Aşk Yaşıyor

Survivor 2018'de bir aşk bombası daha mı patlayacak? Geçtiğimiz günlerde Nihat Doğan ve Birsen Bekgöz'ün aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Şimdi de Sema Aydemir ve Adem Kılıççı'nın aşk yaşadığı iddia edildi. İddianın sahibi ..

  • BETA tarafından
  • 813 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Babamın Ceketi Teaser 00:59

Babamın Ceketi Teaser

Babamın Ceketi, evlenebilmek için iş bulmaya çalışan bir gencin hikayesini anlatıyor. Bir süredir birlikte olan Ferhat ve Aslıhan ilişkilerini evlilikle taçlandırmak istemektedir. Fakat Ferhat’ın işsiz olması evlenmeleri..

Uğraş - Viran 03:51

Uğraş - Viran

Uğraş - Viran Dinle Viran şarkı sözleri ile Ne kadar daha sürer bu acı Ne zaman anlarım konuşulanları Ne zaman izleyebilirim tekrar aşk filmi Gizlice ağlamadan bir çocuk gibi Sensizlik müebbet mi Bu ceza müebbet mi ..

Tık, tık, tık  ,  Kim o ? Hazırlan gidiyoruz | Önünde Umut Arkanda Pişmanlık Olmasın 02:12

Tık, tık, tık , Kim o ? Hazırlan gidiyoruz | Önünde Umut Arkanda Piş

Önünde Umut Arkanda Pişmanlık Olmasın... tık, tık, tık... kim o ? -hazırlan gıdıyoruz. -sen kımsın? nereye gıdıyoruz?nnTık, tık, tıkn- Kim o?n- Hazırlan gidiyoruz.n- Sen kimsin? Nereye gidiyoruz?n- Sıran geldi. Gerçek ev..

  • izle tv tarafından
  • 598 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Karm - Sarmaşıklar 02:42

Karm - Sarmaşıklar

Karm - Sarmaşıklar Dinle Sarmaşıklar şarkı sözleri ile Çok iyi güleceğim, bu işin sonunda en iyi ben güleceğim Sen hala şaşırırken, ben kelimeler üstünde dans edeceğim İnanamayıp Google’ a ismimi yazacaksın, Insta’ ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ezgi Aktan - Uyma Onlara 04:34

Ezgi Aktan - Uyma Onlara

Ezgi Aktan - Uyma Onlara Dinle Uyma Onlara şarkı sözleri ile Susmuş duruyordu Bildiğimi sınıyordu gözlerin Bakmıyordu bu yana Ben hep biliyordum Yüzünü gözüme çiziyordum Olur ya sonsa gördüğüm karşımda Gülüşümü kay..

İzmir'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgi seli 01:00

İzmir'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgi seli

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir programı sırasında Sen benim babamsın. diyerek sevgisini dile getiren Tutku Yalçın isimli genç kızla sohbet etti.AK Parti İzmir Aday Tanıtım Toplantısı'nın düzenlendiği Halkapınar Spor Salo..

Deva - Uzaklardasın 04:39

Deva - Uzaklardasın

Deva - Uzaklardasın Dinle Uzaklardasın şarkı sözleri ile Ayrılık çanı çaldı bizim için Elimizde değil artık kavuşmak Kadere mi kızsam, kızmam, kızamam Senin elindeydi sonuçta tüm zaman Şimdi sende gidince bu şehird..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.115 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gökhan Yeşilkaya - Senin Şehrin 04:38

Gökhan Yeşilkaya - Senin Şehrin

Gökhan Yeşilkaya - Senin Şehrin Dinle Senin Şehrin şarkı sözleri ile Sabah uykuma dönmüş gibiyim yine öyle Döndüm ya artık bize Geçtiğimiz yollara baktım bir şöyle Ne çok yormuşum bizi Ne çok yormuşum meğer bizi ..

Serkan Ölmez - İyi ki Yoksun 04:50

Serkan Ölmez - İyi ki Yoksun

Serkan Ölmez - İyi ki Yoksun Dinle sözler Söylediğin yalanlar gibisin Ne geçmişin var ne de geleceğin Tüm rolleri sen yazdın, bu girdabı sen yarattın Yüzünde hüzünlü bir gülümseme Seni seviyorum derdin Bu yalandı, ben..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.180 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla 04:27

Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla

Cengiz Kurtoğlu - Sen De Ağla Dinle SEN DE AĞLA Sıra sana da gelecek Ayrılık neymiş göreceksin Hep mutlu ol istedim ama Ben çektim sen de çekeceksin Hem sevdiğim hem arkadaşımdın Ben sevmiştim yarınlarım için Canı..

Bülent Ortaçgil - Oyuna Devam 03:37

Bülent Ortaçgil - Oyuna Devam

Bülent Ortaçgil - Oyuna Devam Dinle Oyuna Devam (Live) şarkı sözleri ile Oyuna devam Biz hiç yorulmadık Biz hiç yenilemedik Desem yalan Oyuna devam Oyuna devam Biz hiç kaybolmadık Biz hiç kaybetmedik Desem yalan Oyun..

Gökay Özgür Bulgan - Arındım Günahlarımdan 04:06

Gökay Özgür Bulgan - Arındım Günahlarımdan

Gökay Özgür Bulgan - Arındım Günahlarımdan Sözler Binbir rüya içinde beni ben yapan tüm şeyleri soldurdun acımasız şekilde Söndürmedi hiçbir şey sana yanan bu ateşi izledim hayretler içinde Arındım günahlarımdan sığ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 6 yıl önce