#Şira yangın müzik dinle

Fatih’te Korkutan Yangın Binanın Bodrum Katı Alevlere Teslim Oldu 02:04

Fatih’te Korkutan Yangın Binanın Bodrum Katı Alevlere Teslim Oldu

Fatih'te 5 katlı binanın bodrum katı alev alev yandı. Yangında ölü veya yaralı olmazken 2 kişi dumandan etkilendi...

Buray & Arem Ozguc & Arman Aydin - Yangın Var 01:02

Buray & Arem Ozguc & Arman Aydin - Yangın Var

ekstra..

Yazgı - Bir Çaya Bir Sigaraya 04:24

Yazgı - Bir Çaya Bir Sigaraya

Bir Çaya Bir Sigaraya şarkı sözleri ile Beni sormuşsun dün eski bir ahbaba Ne yapıyor, nasıldır, ne haldedir acaba? Çok merak etmişsen söyleyeyim ben sana Eski bir türküye müptelayım bu sıra Beni sormuşsun dün eski bir..

Tokat’ta AVM Yangını Kontrol Altına Alındı, Zarar Büyük 02:11

Tokat’ta AVM Yangını Kontrol Altına Alındı, Zarar Büyük

Tokat’ta sabahın ilk ışıkları ile bir AVM’de başlayan yangın yaklaşık 4 saat süren çalışmaların ardından kontrol altına alınabildi. Maddi hasarla atlatına yangında yaklaşık 20 milyon TL’lik hasar meydana geldi. Edinilen ..

Yasin Can - Gecenin Yarısına 02:13

Yasin Can - Gecenin Yarısına

Gecenin Yarısına şarkı sözleri ile İçime çekerim dumanı gecenin yarsına Yarısı zehirse yarısı aşk Yarası nehirse kanasın kanasın kanasın Yaşarım ara sıra ara sıra ara sıra Ara sıraaa Çekiyorum herkese resti Ruhumu v..

İstanbul Ormanları 15 Yıldır Büyükada’dan Hatun Ablaya Emanet 03:56

İstanbul Ormanları 15 Yıldır Büyükada’dan Hatun Ablaya Emanet

İstanbul’un oksijen deposu ormanlarının içerisinde, 2017 yılında yapımı tamamlanan Büyükada yangın gözetleme kulesinde görevli Hatun Aydın, elindeki dürbün ile gün boyu ormanları izleyerek yangınlara karşı korunmasını sa..

Aslan Oğlum Benim 00:58

Aslan Oğlum Benim

Mehmet, oğlu ve eşinin mutlu bir aile tablosu vardır. Birbirlerini çok sevmektedirler. Ancak Mehmet çok sevdiği eşini kaybeder. Artık oğlu ile baş başa kalmışlardır. Mehmet'in lakabı yangındır Erkekler Ağlamaz filminde. ..

Orman Yangını Kontrol Altına Alınamıyor 03:29

Orman Yangını Kontrol Altına Alınamıyor

Kütahya’nın Emet ilçesine bağlı Kabaklar köyündeki orman yangını kontrol altına alınamıyor. Köyün doğu tarafında yangın kontrol altına alınırken, bu kez de güney tarafında yangın giderek büyüdü. Kabaklar köyünde yaşayan ..

Antalya'daki orman yangınına Ukrayna uçağının müdahalesini AA ekibi görüntüledi 04:18

Antalya'daki orman yangınına Ukrayna uçağının müdahalesini AA ekibi gö

Antalya'daki orman yangınlarının kontrol altına alınması amacıyla yürütülen çalışmalara havadan destek veren Ukrayna'dan gelen AN-32 P tipi yangın söndürme uçağı personelinin alevlere müdahalesi gün boyu devam ediyor. Uk..

Ukrayna'dan Gönderilen Uçak, Manavgat Yangınına Müdahale Ediyor 04:47

Ukrayna'dan Gönderilen Uçak, Manavgat Yangınına Müdahale Ediyor

Antalya'daki orman yangınlarının kontrol altına alınması amacıyla yürütülen çalışmalara havadan destek veren Ukrayna'dan gelen AN-32 P tipi yangın söndürme uçağı personelinin alevlere müdahalesi gün boyu devam ediyor. Uk..

Bayrampaşa’da iş yerinin çatısı alev alev yandı 02:18

Bayrampaşa’da iş yerinin çatısı alev alev yandı

Bayrampaşa’da üç katlı bir iş yerinin çatısında yangın çıktı. Alevlerin yükseldiği yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi havadan görüntülendi. Yangın, saat 11.00 sıralarında Bayrampaşa Muratpaşa Mahallesi Sarı Dökümcüle..

Mustafa Ceceli - Zincirimi Kırdı Aşk 03:31

Mustafa Ceceli - Zincirimi Kırdı Aşk

Dur konuşmam gerek senle Tutamam artık içimde Yok eder beni kavurur beni Büyüyor yangın içimde Konuşmam gerek senle Tutamam artık içimde Üzüyor beni acıtır bedeni Seni hapsediyor içinde Bu yangın böyle her yanı saracak..

Soğuk Hava Deposu Alev Alev Yandı 01:03

Soğuk Hava Deposu Alev Alev Yandı

Antalya'nın Elmalı ilçesinde içinde soğuk hava deposunda çıkan yangın güçlükle kontrol altına alındı. Edinilen bilgiye göre, yangın, akşam saat 19.00 sıralarında Finike karayolu üzerinde bulunan özel bir firmaya ait soğu..

Uğur Aydın - Kalbim 03:30

Uğur Aydın - Kalbim

Uğur Aydın - Kalbim Dinle Kalbim şarkı sözleri ile Gölgenle yetinmek değil, gölgen olmak isterdim Şimdi uzun uzun susuyorum seni düşündükçe Sesini duymak değil, sesin olmak isterdim Şimdi uzun uzun susuyorum seni düş..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ahmet Çaplı - Gece 04:20

Ahmet Çaplı - Gece

Gece şarkı sözleri ile Gece bu yangın Gece büyür durur yangın Aldırma yarına Koştum hep boşuna Gün geldi çattı bana Gülen geçen neşem Kandım dert sazına Düştüm aşk yolunda Kaldırım taşlarıyım Sokağında ezilen Gece ..

Seyir Halindeki Araç Alev Alev Böyle Yandı 00:22

Seyir Halindeki Araç Alev Alev Böyle Yandı

Eskişehir'de trafikte seyreden bir araç, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı alev alev yandı. Olay, Basın Şehitleri Caddesi üzerinde öğlen saatlerinde yaşandı. Henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı eski model bir..

Antalya'da Patlama Sonrası Yaşanan Panik Kameralara Yansıdı 01:52

Antalya'da Patlama Sonrası Yaşanan Panik Kameralara Yansıdı

Antalya'da Patlama Sonrası Yaşanan Panik Kameralara Yansıdı Antalya Ticaret ve Sanayi Odası otoparkında bu sabah saatlerinde bir araçta meydana gelen patlama sonrası yaşanan panik, personel tarafından cep telefonlarıyl..

Diriliş Ertuğrul 99. Bölüm Fragmanı Neden Yayınlanmadı 00:50

Diriliş Ertuğrul 99. Bölüm Fragmanı Neden Yayınlanmadı

TRT 1'de yayınlanan ve Engin Altan Düzyatan'ın başrolünde yer aldığı Diriliş Ertuğrul dizisinin setinde yangın çıktı. Tekden Film'den yapılan açıklamaya göre, dizinin Riva'daki platosunda, kostümlerin bulunduğu kontey..

  • BETA tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aydıncık ilçesindeki yangına havadan müdahaleye ara verildi 00:38

Aydıncık ilçesindeki yangına havadan müdahaleye ara verildi

Mersin'in Aydıncık ilçesindeki yangın karadan müdahaleyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Aydıncık ile Gülnar ilçesi arasında yer alan Pembecik Mahallesi'ndeki kızılçam ormanında dün çıkan yangını söndürmek için böl..

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı 06:01

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı Bursa’da internetten satın alınan pompalı tüfeğe hedef olan 15 yaşındaki lise öğrencisi Doğukan Avcı’nın annesinin feryadı yürekleri dağladı. Kendisine taziyeye gelen oğlunun sınıf arka..

Gripin - Baba Mesleği [Ft.Ferman Akgül 2007] (Lyric Video) 03:50

Gripin - Baba Mesleği [Ft.Ferman Akgül 2007] (Lyric Video)

İstersen kaç uzaklara kancık Onca çocuğun eli yakanda senin artık Bi gözleri kaldı masum bakan Boyalı ayakkabılarınla basma toprağıma lan Sustukça sıra sana gelecek bilesin Yeterince ıslandı bu toprak Sel aldı Kanla karı..

Simge - Aşkın Olayım 03:55

Simge - Aşkın Olayım

Simge Aşkın Olayım Müzik Dinle Şarkı Sözleri İnsan yalnız doğar da yalnız ölmezmiş, n'aber? Bizden uzak olsun keder Sormana hiç gerek yok, yanmışım tarifi zor Söylerim günde bin kere Yüzün gülünce güneş doğar ya Gözleri..

Hakan Taşıyan - Ağlama Dayanamam 03:46

Hakan Taşıyan - Ağlama Dayanamam

Özledim diyorsun yazdığım mektubumunda Üşüyorum diyorsun bu hasret yağmuruna Göz yaşının izini yazdığın her satırda Diyorsun ki yangın var hasret dolu bağrım Göz yaşının izini yazdığın her satırda Diyorsun ki yangın..

Gece - Yanımda Kal 03:40

Gece - Yanımda Kal

Yanımda kal Tam şuramda mühürlenmiş korkular, yaram fena Yanımda kal Tam şuramda ağlaşıyor hatıralar koynumda Yalnızlık simsiyah bir yangın Buymuş yasası insanın Kalbimin içinde senden önce ne vardı Kalp kapatmı..

Londra Yangınında Ölü Sayısının Artmasından Endişe Ediliyor 01:22

Londra Yangınında Ölü Sayısının Artmasından Endişe Ediliyor

Londra'da çarşamba gününün ilk saatlerinde 24 katlı bir binada başlayan yangın söndürülürken soğutma çalışmaları sürüyor. Yangında 12 kişi hayatını kaybetti ve on sekizi kritik durumda 34 kişinin tedavisi civardaki hast..

Kartal Sahilinde Gemi Yangını 02:00

Kartal Sahilinde Gemi Yangını

Kartal sahilinde demirli icralık gemide yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu kontrol altına alındı. Kartal Sahili Kumcular Mevkisinde kıyıya bağlı olan ''K.Koğulları'' isimli hacizli gemide henüz ..

Eskişehir'de Orman Yangını 00:53

Eskişehir'de Orman Yangını

Eskişehir'in merkez Tepebaşı ilçesinde orman yangını çıktı.Alınan bilgiye göre, Yukarı Danişment köyü yakınındaki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı.İhbar üzerine olay yerine çok sayıda yangın sö..

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama 07:59

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, Soma'daki maden faciasıyla ilgili bilirkişilerin hazırladığı raporların gerçeği yansıtmadığını iddia eder..

Ankara’da Domates Yüklü Kamyon Yandı 04:57

Ankara’da Domates Yüklü Kamyon Yandı

Yangın, saat 01.00 sıralarında Çankaya’da meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Antalya’dan Ankara Gıda Toptancıları Hali’ne domates taşıyan Süleyman T. idaresindeki 07 NAK 27 plakalı kamyon, Mevlana Bulvarı Kepekli ka..

Seyrantepe’de Gecekondu Yangını 00:42

Seyrantepe’de Gecekondu Yangını

Yangın, 01.30 sıralarında Seyrantepe Huzur Mahallesi Kanarya Sokakta bulunan bir gecekonduda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı gecekonduda yangın çıktı. Durumu gören vatandaşlar d..