#Şira yangın müzik dinle

İngiltere'de Yüzlerce Araç Yandı 00:37

İngiltere'de Yüzlerce Araç Yandı

İngiltere'nin Liverpool kentindeki çok katlı bir otoparkta çıkan yangında tam bin 400 araç zarar gördü. Liverpool'da bulunan bin 600 araç kapasiteli bir kat otoparkında yılbaşı gecesi yangın çıktı. Görgü tanıkları, otopa..

Romanlara Konu Olan Manastır Yandı 00:41

Romanlara Konu Olan Manastır Yandı

İtalyan yazar Umberto Eco'nun ünlü romanı 'Gülün Adı'nın ilham kaynağı olan Sacra di San Michele manastırının çatı katında yangın çıktı. Torino şehrine yakın dağlık bir bölgede bulunan manastır 2017 yılında Unesco Dünya..

Tekne Denizin Ortasında Alev Alev Yandı 00:44

Tekne Denizin Ortasında Alev Alev Yandı

ABD'nin Florida eyaletinde, bir balıkçı teknesi alev aldı. Teknede bulunan kaptan ve 5 kişi yangın söndürme gemisi tarafından kurtarıldı. ABD'nin Florida eyaletinde Fort Lauderdale kentinde bir balıkçı teknesi denizin or..

Artvin'de 19 Ev Küle Döndü 01:00

Artvin'de 19 Ev Küle Döndü

Artvin'in Yusufeli ilçesindeki yaylada çıkan yangında 19 ev hasar gördü. İlçe merkezine yaklaşık 60 kilometre uzaklıktaki Dokumacılar köyüne bağlı Koşnal Yaylası'ndaki evde gece henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı...

Gökdelen Türkçe Dublaj Fragmanı #2 03:02

Gökdelen Türkçe Dublaj Fragmanı #2

Tür: Aksiyon-Gerilim Oyuncular: Dwayne Johnson, Neve Campbell, Pablo Schreiber, Byron Mann, Hannah Quinlivan, Noah Taylor, Roland Møller ve Chin Han Yazan ve Yöneten: Rawson Marshall Thurber Yapımcılar: Beau Flynn, Dwa..

Kanada’da Çıkan Orman Yangını Hızla Büyüyor 00:31

Kanada’da Çıkan Orman Yangını Hızla Büyüyor

Kanada'da Alberta - Grande Prairie'nin 450 kilometre kuzeyindeki yerleşim yerinin yakınında çıkan yangın, 69 bin hektarlık alanı küle çevirdi. Kasabanın yaklaşık 25 kilometre güneybatısında devam eden yangın Pazar gününd..

Tekeri patlayan hafriyat kamyonunun dorsesi alev alev yandı 02:01

Tekeri patlayan hafriyat kamyonunun dorsesi alev alev yandı

Çekmeköy’de seyir halindeyken bir kamyonun lastiğinin patlaması sonucu dorsesi alev alarak yandı. Yangın sonucu trafikte uzun kuyruklar oluştu...

Seyir halindeki otobüs alev alev yandı, 19 yolcu son anda kurtuldu 00:57

Seyir halindeki otobüs alev alev yandı, 19 yolcu son anda kurtuldu

Diyarbakır’dan İstanbul'a yolcu taşıyan yolcu otobüsünün motor kısmında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. İçerisinde 19 kişinin bulunduğu yolcu otobüsü alev alev yandı. Yolcular alev alev yanan otobüsten..

Otoyol Kenarına Atılan Sigara İzmariti Yangına Neden Oldu 05:11

Otoyol Kenarına Atılan Sigara İzmariti Yangına Neden Oldu

Bursa-İstanbul-İzmir Otoyolu'nda yol kenarındaki ağaçlık alanda sönmemiş sigara izmariti yüzünden çıkan yangın yoldan geçen araçlara korku dolu anlar yaşattı. Yangının ağaçlık bölgeye sıçramasıyla alevler otoyola kadar u..

Rusya'daki orman yangınları söndürülemiyor 02:25

Rusya'daki orman yangınları söndürülemiyor

Rusya’nın Rostov kentinde dün ormanlık alanda çıkan ve yerleşim bölgelerine sıçrayan yangında 500 hektardan fazla alan küle döndü. Şu ana kadar 2 kişinin hayatını kaybettiği yangın nedeniyle 15 ev ve 49 ahırda da büyük h..

Ankara'da orman yangını 02:20

Ankara'da orman yangını

Ankara'nın Çubuk ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı...

Plastik kasa yüklü kamyonet seyir halindeyken alev alev yandı 02:01

Plastik kasa yüklü kamyonet seyir halindeyken alev alev yandı

Karaman’da plastik yüklü kamyonet seyir halindeyken alev alev yandı. Sürücünün son anda fark ettiği yangın, büyümeden itfaiye tarafından söndürüldü...

Rus itfaiyeciler köpeği hayata döndürdü 00:31

Rus itfaiyeciler köpeği hayata döndürdü

Rusya’da yangın çıkan evden kurtarılan köpek ölmek üzereyken itfaiye ekiplerinin ilk yardım müdahalesi ile hayata döndürüldü...

İzmir’deki otluk yangını ile ilgili bir gözaltı 00:46

İzmir’deki otluk yangını ile ilgili bir gözaltı

İzmir’in Dikili ilçesinde, otluk alanda çıkan yangınla ilgili bir şüpheli gözaltına alınırken, yangın ekiplerin yoğun uğraşı neticesinde kontrol altına alınarak söndürüldü...

Eyüpsultan'da çatı yangını 06:02

Eyüpsultan'da çatı yangını

Eyüp Sultan’da bir binanın çatı katında yangın çıktı, olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi...

Bursa'da arıları tütsülerken ormanı yaktı 02:05

Bursa'da arıları tütsülerken ormanı yaktı

Bursa'da arılara tütsüleme işlemi yapılırken sıçrayan kıvılcımlar, 2 hektarlık alanı küle çevirdi. Havadan ve karadan müdahale edilen yangın 2 saat sonra kontrol altına alınabildi...

Hatay'da Yanan Ağaçlar Soğutuluyor 01:50

Hatay'da Yanan Ağaçlar Soğutuluyor

Hatay’da geçen hafta çıkan yangında zarar gören ağaçları soğutma çalışması devam ediyor. 9 Ekim Cuma günü başlayıp Belen, Arsuz ve İskenderun’da yerleşim yerlerine sıçrayan ve cumartesi akşamı kontrol altına alınan yangı..

Yanan Bölgeler Havadan Görüntülendi 04:23

Yanan Bölgeler Havadan Görüntülendi

Mersin'in Anamur ilçesinde iki noktada çıkan orman yangında zarar gören bölgeler drone ile havadan görüntülendi. Anamur ilçesi ile Antalya'nın Gazipaşa ilçesi sınırı yakınlarındaki kızılçam ormanlarında çıkan yangını kon..

İki katlı binada çıkan yangında evin eşyalar kullanılmaz hale geldi 03:09

İki katlı binada çıkan yangında evin eşyalar kullanılmaz hale geldi

Bursa’da iki katlı binada çıkan yangın mahalleliye korku dolu anlar yaşattı. Yükselen dumanları farkeden mahalleli durumu itfaiye ekiplerine haber verirken, yangın kısa sürede söndürüldü...

Ailesi için canını feda etti! 01:57

Ailesi için canını feda etti!

BİR BABANIN KAHRAMANLIĞINI GETİRECEĞİZ ŞİMDİ EKRANLARINIZA. SAMSUN'DA BİR EVDE GECE YARISI YANGIN ÇIKTI..BABA HALİL DORUK, BÜTÜN AİLESİNİ O YANGINDAN KURTARDI. ELLERİ KOLLARI HATTA YÜZÜ BİLE YANDI AMA O ZATEN AİLESİ İÇİN..

Sarıyer’de 3 gecekondu alev alev yandı- İtfaiye eri ölümden döndü 10:10

Sarıyer’de 3 gecekondu alev alev yandı- İtfaiye eri ölümden döndü

Sarıyer’de bir gecekondunun çatısında başlayan yangın 3 gecekonduyu kül etti. Çevredeki binalara sıçrayan yangın çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Alevlere müdahale ederken ayağı kayan bir ..

Alevler Bir Mahalleyi Yuttu 02:21

Alevler Bir Mahalleyi Yuttu

Trabzon Araklı'da bir mahalle alevlere teslim oldu. Anız yakımından çıkan yangın 7 ev ve 2 samanlığı küle çevirdi. Kimsenin zarar görmediği yangın mahallede büyük hasara yol açtı...

50'ye yakın ev küle döndü! 01:55

50'ye yakın ev küle döndü!

AHŞAP BİR EVDE YANGIN BAŞLADI... KISA SÜREDE KOCA KÖYÜ ATEŞ ALDI... 50'YE YAKIN EV, DEREİÇİ KÖYÜ SAKİNLERİNİN GÖZLERİ ÖNÜNDE CAYIR CAYIR YANDI... NEYSEKİ CAN KAYBI YOKTU... AMA KÖYLÜLERİN ÇOĞU EVİNDEN OLDU.....

Gaziantep'de hastanede oksijen tüpü patladı 8 ölü ve çok sayıda yaralı var... 06:24

Gaziantep'de hastanede oksijen tüpü patladı 8 ölü ve çok sayıda yaralı

Gaziantep'de hastanede oksijen tüpü patladı 8 ölü ve çok sayıda yaralı var... Gaziantep'te SANKO Üniversitesi Hastanesi Kovid-19 yoğun bakım ünitesinde yüksek akım oksijen cihazından kaynaklanan yangında 8 hasta yaşamın..

Diyarbakır’da klima patladı, ev küle döndü 01:09

Diyarbakır’da klima patladı, ev küle döndü

Diyarbakır’da bir apartmanın 1. katında klimadan kaynaklı yangın çıktı. 3 kişinin dumandan etkilendiği yangında ev kullanılamaz hale geldi. Yangın sırasında bazı vatandaşların sokağa çıkarak kısıtlama ve maske kuralını h..

Şile'de yanan yük gemisi parçalara ayrılıyor 03:26

Şile'de yanan yük gemisi parçalara ayrılıyor

Bir yıldır Şile Limanında atıl halde bulunan yük gemisinde geçen hafta yangın çıkmıştı. Yangın sonrası zarar gören yük gemisi parçalara ayrılarak geri dönüşüme kazandırılıyor. Parçalara ayrılan yük gemisi havadan görüntü..

Kahraman öğretmen! 01:28

Kahraman öğretmen!

SAMSUN'DA LOJMANDA KALAN BİR AİLENİN EVİNDE YANGIN ÇIKTI. 1,5 YAŞINDAKİ ZEYNEP ALEVLERİN ARASINDA MAHSUR KALDI. ANNESİ, BABASI DEFALARCA ONU KURTARMAYI DENEDİ. TAM ÜMİTLERİNİN TÜKENDİĞİ YERDE YARDIMLARINA BİR ÖĞRETMEN YE..

Adana ve Osmaniye'de 23 ayrı noktada orman yangını 01:22

Adana ve Osmaniye'de 23 ayrı noktada orman yangını

Manavgat'taki yangını söndürme çalışmaları sürerken, Adana ve Osmaniye’de 23 ayrı noktada orman yangını çıktı. 19 noktadaki yangın kontrol altına alındı...

Antalya Manavgat'taki yangında küle dönen o mahalleden ilk görüntüler 10:05

Antalya Manavgat'taki yangında küle dönen o mahalleden ilk görüntüler

Antalya Manavgat'ta ormanlık alanda başlayan yangın sürüyor. Alevlere karadan ve havadan müdahale ediliyor. Demirören Haber Ajansı'ndan Alpaslan Çınar da o bölgedeki son durumu aktardı. Ormanlık alanda çıkan yangın rüzg..

Mersin Silifke'deki Yangınlar Yayılıyor 29.07.2021 TURKEY 00:59

Mersin Silifke'deki Yangınlar Yayılıyor 29.07.2021 TURKEY

SİLİFKE'DEKİ YANGIN RÜZGARINDA ETKİSİYLE YAYILIYOR...