#Şira yangın müzik dinle

HiraiZerdüş - Oy ana 04:08

HiraiZerdüş - Oy ana

Uzunca bir mevsim bilgim yoktur Ama ne zaman ki rüzgarlar sertleşti o zaman bilirdim kış'ın kapısı aralandı ve Ekim geldi. Hep de gülümserdim yapraklar dökülünce yere Ama hiç gülümsemesi yoktu Ekim'in Sarhoş bir atlı..

Bilal Sonses & Yıldız Tilbe - Hasbelkader (Official Video) 02:30

Bilal Sonses & Yıldız Tilbe - Hasbelkader (Official Video)

Bilal Sonses & Yıldız Tilbe’nin “Hasbelkader” teklisi Wovie etiketiyle yayında! Söz, Müzik: Bilal Sonses Düzenleme: Denizkan Boz Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Ahmet Can Tekin Styling: Gizem Aslanyürek Kurgu & Co..

Rope - Karanfil 03:44

Rope - Karanfil

Söz / Vokal : Rope Müzik : Arya Mix / Mastering : Rope Elektro Bağlama : Emrah Yılmaz Türkmen Oğlu Tasarım / Video : Olcay Satılmış & Furkan Engin Skit; Allah kahretsin yani erkeklik olmasa ağlayacağım be, 3-5 gün..

Erol İşcan  Siverek'e Bahar Geldi Yaz Geldi 04:01

Erol İşcan Siverek'e Bahar Geldi Yaz Geldi

Erol İşcan - Siye Biye Sıra Geceleri - Siverek'e Bahar Geldi Yaz Geldi Dinle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.059 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hakan Altun - Sen de Ağla 04:25

Hakan Altun - Sen de Ağla

Hakan Altun Sen de Ağla Dinle Hakan Altun – Sende Ağla ŞArkı Sözleri Lyrics: Albüm Adı : Hediye Sıra sanada gelecek Ayrilik neymis göreceksin Hep mutlu ol istedim ama Ben cektim sende cekeceksin Hem sevdigim hem arkad..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mithat Körler Güneşimi Kaybettim 04:40

Mithat Körler Güneşimi Kaybettim

ün akşam yüreğimden çıkarttım anıları Yaşadım bir yangın gibi içimde acıları (x 2) Ben benden geçtim ama bir senden vazgeçemem Dokunulmazımsın benim yüreğime hükmedemem (x 2) Güneşimi kaybettim, gözlerini görmem ..

Ölüm Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaparken Yakaladı 00:38

Ölüm Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaparken Yakaladı

Suudi Arabistan'da yüksek sesli müzik eşliğinde seyahat eden 2 kişi, yolculuklarını da sosyal medyadan canlı yayınladı. Ama sürücünün bir anlık dikkatsizliği sebebiyle araç şeridinden çıktı ve karşı yönden gelen otomobil..

İtfaiye Erinin Hortumla Dansı 00:31

İtfaiye Erinin Hortumla Dansı

Kırıkkale'de bir itfaiye eri eğlenmek için yangın söndürmede kullanılan hortum aparatını zurna gibi kullanarak su hortumunun hareketiyle müzik ritminde dans etti...

  • JET TV tarafından
  • 647 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pas (Soner Sarıkabadayı) 04:22

Pas (Soner Sarıkabadayı)

Kendisi yazdı kendisi bozdu Kirli değil ya pastı ya tozdu Seni sevdiğim o zamanlardaki gönlüm Yok artık yok Bir kere bile arama tuz olur o yarana Canına ciğerine hükmedebiliyor Bir yolu var ama sormadan etmeden O seni ..

Kolera Feat Sagopa Kajmer - Hırçınlar (Official Video) 03:49

Kolera Feat Sagopa Kajmer - Hırçınlar (Official Video)

-Hırçınlar - Cesaretim üstün gelir korkularıma hep arar bulur nihayet tablo hoş değilse eğer cilvesidir hayatın net hangi yandan baksan dik duruyorum gayet hayattasın kanın kaynadıkça doğruyu bulmak daha da zor bir yanlı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.462 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Merve Demirci - Aşk Tutulması 03:59

Merve Demirci - Aşk Tutulması

Şarkı sözleri Hiç sebebi yokken neden gider insan Kalan aç susuz perişan Orda hava nasıl burda yağmurlar var Gözlerimden damlıyorlar www.sozlerisozu.com Eş dost seni sorar bükerim boynumu Nasıl derim gitti bozdu huzuru ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.258 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 İbrahim Sadri   Bir Adın Kalmalı 04:22

İbrahim Sadri Bir Adın Kalmalı

Bir adın kalmalı geriye Bütün kırılmış şeylerin nihayetinde Aynaların ardında sır Yalnızlığın peşinde kuvvet Evet nihayet bir adın kalmalı geriye Birde o kahreden gurbet Sen say ki ben hiç ağlamadım Hiç ateşe tutmadım yü..

  • Candy tarafından
  • 971 görüntüleme
  • 7 yıl önce
12 Yıllık Esaret Film İzle 2:14:10

12 Yıllık Esaret Film İzle

Özet ve Detaylar 1841'de New York'ta yaşayan Solomon Northup, kendisini müziğe adamış siyahi bir adamdır. Ailesiyle birlikte yaşayan Solomon, özgür yaşayan ve istediği şeyleri yapabildiği için mutlu bir adamdır. Fakat bi..

  • Film İzle tarafından
  • 15.774 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız 02:24

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Televizyonun, internetin, sosyal medyanın kültürümüzü yiyip bitirmesine göz yumamayız. Tam tersini bu imkanları kendi kültürümüze yeni kuşaklara aktarma konusunda etkin yolları bulmal..

Mustafa Kılıç - Gönlüm Bir Güzele Düştü Erenler 02:55

Mustafa Kılıç - Gönlüm Bir Güzele Düştü Erenler

Gönlüm Bir Güzele Düştü Erenler şarkı sözleri ile Gönlüm bir güzele düştü erenler, Ömrüm ardı sıra eridi gitti, Aşık oldum onun güzelliğine, Beni arkasından sürüdü gitti. Bir sevdaya bağlandım ben erenler, Ömrüm o güze..

Aslıhan - İntikam 04:44

Aslıhan - İntikam

İntikam şarkı sözleri ile Unutmam yaşattıklarını, Ne iftiralar attığını... Hayatımı karartıpta ardına bakmadan kaçışın... Şimdi sıra bende güçlendim Çıktım işte karşına Sana kara kara büyüler yaptırdım Kalır mı sandın..

Hey Gidi Günler, Vol. 1 - En Sevilen Nostaljik Şarkılar 45:35

Hey Gidi Günler, Vol. 1 - En Sevilen Nostaljik Şarkılar

ÇEŞİTLİ SANATÇILAR - HEY GİDİ GÜNLER, VOL. 1 Şarkı Listesi: 1- Ajda Pekkan-Kim Ne Derse Desin 00:00 2- Fecri Ebcioğlu-Tik Tak 02:26 3- Lale Belkıs-Kendi Düşen Ağlamaz 05:32 4- Ömür Göksel-Yaşadım mı Öldüm mü 07:52 5- M..

Sibel Can feat. Sinan Akçıl - Arada Sırada 04:02

Sibel Can feat. Sinan Akçıl - Arada Sırada

Arada Sırada şarkı sözleri ile Dünya farkında sen değilsin Bensiz aşkınla, kalma böyle Kim var karşımda? sen değilsin Bittin aslında ben de öyle Duyamadım aşktan ara sıra Birkaç yeni kelime yine de Arada sırada, aklı..

Gazapizm - Perişan ft. Gaye Su Akyol (Official Video) 03:28

Gazapizm - Perişan ft. Gaye Su Akyol (Official Video)

Atlası çöl Bi’ seyyah sırtımda kaskatı gör Girmişiz ormana baltamız kör Kalmışız öylece kalmamış yön Bö! N’olduysa korkmadı kimse Zalimi kollayan afeti örfken Bir nevi erkenden mahşeri görcek Gözleri açmayan kalmadı k..

Konyalılardan Rekor Kıran Erdoğan Klibi İzlerken Gözleriniz Dolacak! 08:02

Konyalılardan Rekor Kıran Erdoğan Klibi İzlerken Gözleriniz Dolacak!

Başbakan erdoğan klibi.. Konya erdoğan uzun adam klip. Başbakan erdoğan konyalılardan. konyalı erdoğan klibi. cumhurbaşkanı adayı Başbakan recep tayyip erdoğan klibi.. izlenme rekorları kıran Başbakan erdoğan klibi. Başb..

Deaş Kaçarken Musul'daki Petrol Kuyularını Ateşe Veriyor 00:53

Deaş Kaçarken Musul'daki Petrol Kuyularını Ateşe Veriyor

Irak'ta petrol kuyuları yanıyor Terör örgütü DEAŞ, Musul operasyonunun başladığı günlerde petrol kuyularını ateşe verdi. O kuyulardaki yangın hala devam ediyor. Alevlerin yükseldiği El-Kayyara bölgesinde petrol kuyuların..

Yüksek Katlarda Yaşayanlar İçin Hayat Kurtarıcı Çözüm: Acil Kaçış Çantası 01:42

Yüksek Katlarda Yaşayanlar İçin Hayat Kurtarıcı Çözüm: Acil Kaçış Çant

Yangın gibi durumlarda yüksek katlarda yaşayan insanlar için üretilmiş hayat kurtarıcı bir çözüm. Vücuda giyilebilir bir çanta olarak karşımıza çıkan SkySaver içindeki halat sayesinde taşıdığı kişiyi güvenli bir şekilde ..

İzlemesi Aşırı Zevkli Şeylerde Bugün: Trafo Merkezindeki Köpük Partisi 01:43

İzlemesi Aşırı Zevkli Şeylerde Bugün: Trafo Merkezindeki Köpük Partisi

İzlemesi keyifli şeylerde bugün! Philadelphia'daki PECO enerji trafosunda meydana gelen patlama sonrası köpük yangın söndürme sistemi devreye girdi ve ortaya bu muhteşem görüntüler çıktı...

  • PengoTV tarafından
  • 946 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vahşi Yaşamın Minyatür Dünyasına Yolculuğu Anlatan Bol Ödüllü Kısa Film 02:39

Vahşi Yaşamın Minyatür Dünyasına Yolculuğu Anlatan Bol Ödüllü Kısa Fil

Yönetmenliğini László Ruska ve Dávid Ringeisen‘in yaptığı kısa filmde, dijital ortamda origami olarak oluşturulan hayvanlar hareketlendi. Kağıt israfına vurgu yapılan kısa filmde esen bir rüzgar ile hareketlenen origamil..

  • Cowboy tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 8 yıl önce
72.585 Pasta Mumu Yakarak Dünya Rekoru Kırdılar 01:18

72.585 Pasta Mumu Yakarak Dünya Rekoru Kırdılar

2007 yılında ölen ve meditasyon öğreticisi olan Sri Chinmoy anısına 85. doğum günü pastası hazırlandı. Ama bu pastanın özelliği bir rekor için hazırlanmış olmasıydı. Üzerine konulan 72.585 pasta mumu yakıldı ve tam 40 sa..

Atina’da Troleybüse Molotoflu Saldırı 01:01

Atina’da Troleybüse Molotoflu Saldırı

Yunanistan’ın başkenti Atina’nın şehir merkezinde bir grup dün gece Exarhia bölgesindeki Teknik Üniversitenin önünden geçmekte olan 3 troleybüse saldırdı. Troleybüsleri durdurarak yolcuları indiren grup Molotof kokteylle..

İtalya'daki bir teknede çıkan yangında 3 Alman vatandaşı hayatını kaybetti 00:24

İtalya'daki bir teknede çıkan yangında 3 Alman vatandaşı hayatını kayb

İtalya'nın kuzey batı kıyısında yer alan Loano şehri açıklarında demirli bir teknede çıkan yangın sebebiyle üç Alman vatandaşı hayatını kaybetti. Perşembe günü yaşanan kazadan 51 yaşındaki bir kadın sağ olarak kurtulurke..

Endonezya'daki tekne yangınında 23 kişi yaşamını yitirdi 00:59

Endonezya'daki tekne yangınında 23 kişi yaşamını yitirdi

Endonezya'da bir yolcu teknesinde çıkan yangın sebebiyle en az 23 kişi hayatını kaybetti. Başkent Jakarta'nın Muara Angke Limanı açıklarında yaşanan kazada onlarca kişi de yaralanırken 17 kişinin de kayıp olduğu belirt..

Canlı Yayında Konuğunu Ateşe Verdi 01:00

Canlı Yayında Konuğunu Ateşe Verdi

uveytli ünlü program sunucusu Jassem Rajab, programın daha başında konuğuna 'Instagram'ın en yaygaracı kişisi' diyerek meydan okudu ve ardından canlı yayında üzerine benzin dökerek elindeki kibritle tutuşturdu. İşte o an..

Ozan Çağlar - Vazgeçtim 03:45

Ozan Çağlar - Vazgeçtim

Tenha köşede yüreğim, yangın ortasında gittiğin günden beri, dokunur yüreğim sana. Şimdi gelsen/dönsen de nafile, Vazgeçtim artık senden. Vazgeçtim ellerinden vazgeçtim yüreğinden sorma beni sorma. Sormasın be..