#Şira yangın müzik dinle

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz 02:27

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz ABD'de dananın kuyruğu bugün kopuyor. Ülkeyi gelecek dört yıl boyunca yönetecek yeni başkan bugün belli olacak. Hillary Clinton hem anketlerde, hem de bahislerde önde..

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç 01:17

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlı

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç Amsterdam & Partners hukuk firmasının yöneticisi, FETÖ'nün, sadece bu yıl ABD ekonomisinden yarım milyar dolar çektiğini ve 60 bine y..

İran Barzani'ye Gözdağı Verdi, IKBY'den Yanıt  Geldi- Meydan Okuyoruz 00:49

İran Barzani'ye Gözdağı Verdi, IKBY'den Yanıt Geldi- Meydan Okuyoruz

İran Barzani'ye Gözdağı Verdi, IKBY'den Yanıt Geldi- Meydan Okuyoruz Suudi Arabistan'ın Kuzey Irak'ta İran karşıtı gruplara silah desteği sağladığını öne süren İran, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ni uyardı, IKYB'den jet ..

Canim Kardeşi̇m 77.Bölüm Mi̇ne’ni̇n Kumbarası 10:36

Canim Kardeşi̇m 77.Bölüm Mi̇ne’ni̇n Kumbarası

Galip bey kızlarına tasarruf yapmayı öğretmek, paranın ve para harcamanın anlamını öğretmek için kızlarına kumbara alır. Ve onlara harçlıklarından tasarruf etmelerini öğretir. İki kardeş sevdikleri oyuncağı almak için ha..

  • ÇocukTV tarafından
  • 764 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

Buruna Bira Göbekli Dayı Çizmek 00:47

Buruna Bira Göbekli Dayı Çizmek

Burnuna kalçasını oynatan kadınları çizme akımı bittiyse sıra göbek oynatan dayılara gelebilir. Keyifli seyirler efenim...

  • JokerS tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Böcekler lezzetli olabilir mi 01:05

Böcekler lezzetli olabilir mi

Folke Dammann, Hamburg'da sıra dışı bir restoran işletiyor. Genç adam müşterilerine çikolatayla tatlandırılmış kurtçuklar ya da daha farklı böceklerle pişirilmiş yemekler servis ediyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 862 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kaz Yürüyüşü 00:39

Kaz Yürüyüşü

En arkada perküsyon ve önde bir lider ile genellikle tek sıra yürüyen kazlar Belçika ve Hollanda'da çok eski bir gelenekmiş...

  • JokerS tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Serenay Sarıkaya'nın Tahtını Serel Yereli Zorlayacak!! 01:59

Serenay Sarıkaya'nın Tahtını Serel Yereli Zorlayacak!!

Bodrum Masalı dizisinde gösterdiği performansının yanı sıra sosyal medayada paylaştığı müziklerle de adından son günlerde baya söz ettiren güzel oyuncu Serel Yereli son zamanların tartışılmaz başarılı kadın oyuncuları ar..

  • ANKA tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fenerbahçe Taraftarından Büyük Protesto (Beyaz Futbol - 26 Şubat 2017) 05:44

Fenerbahçe Taraftarından Büyük Protesto (Beyaz Futbol - 26 Şubat 2017)

Ligin son sırasındaki Gaziantepspor'a puan kaybeden Fenerbahçe'nin İstanbul'da dönüşü olaylı oldu. Sarı-lacivertli kafileyi Sabiha Gökçen Havaalanı'nda protesto eden 300 kadar sarı-lacivertli taraftar yönetimi istifaya d..

  • PITIRCIK tarafından
  • 828 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kazdağları'nda Sonbaharda Renk Cümbüşü 00:53

Kazdağları'nda Sonbaharda Renk Cümbüşü

Kazdağları'nda Sonbaharda Renk Cümbüşü Çanakkale ve Balıkesir illeri sınırları kalan ve oksijen zenginliğiyle dünyanın nadir bölgeleri arasında yer alan ve her mevsim farklı güzelliklere bürünen Kazdağları, sonbaharda s..

Herkes Süper Ay'ı Görmek İçin 14 Kasım Pazartesi Gününü Bekliyor 01:02

Herkes Süper Ay'ı Görmek İçin 14 Kasım Pazartesi Gününü Bekliyor

Herkes Süper Ay'ı Görmek İçin 14 Kasım Pazartesi Gününü Bekliyor Süper Ay Dünya'nın uydusu Ay'ın gezegenimize en yakın konuma geldiği anda meydana gelecek. Sıra dışı bir görüntüye sahne olacak Süper Ay'ı gözlemlemek içi..

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak 01:04

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak Kremlin'e yakın bir haber sitesinde yer alan haberde, 2017 yılında Rusya Devlet Başkanı Putin'in sağlık sorunları nedeniyle görevini bırakacağı iddia edild..

Eğlenceli Sevimli Hayvanlar 01:00

Eğlenceli Sevimli Hayvanlar

Köpeklerin İnsanlar Gibi Sıra Beklemesi Ve Patilerini Sildirip Eve Tek Tek Girmesi İlgi Çekiyor :)..

Yıllandıkça Daha da Güçlenen Adam: Zlatan İbrahimoviç 01:08

Yıllandıkça Daha da Güçlenen Adam: Zlatan İbrahimoviç

Sıra dışı hareketleri, saha içi ve dışında duruşu, üstün futbol yetenekleri belki onu dünyanın en iyisi yapmıyor ancak o dünyanın en özeli konumunda. Yıllandıkça güçlenen adam Zlatan İBrahimoviç'in mini hikayesini animas..

  • PITIRCIK tarafından
  • 950 görüntüleme
  • 8 yıl önce
G20 Toplantılarında ABD Çatlağı 01:43

G20 Toplantılarında ABD Çatlağı

G20 ülkeleri maliye bakanları ile merkez bankası başkanlarının Almanya'nın Baden-Baden kentindeki toplantısı ikinci gününde devam etti. Toplantıda para politikası, finans dünyasının istikrarı ve rekabet koşullarının yan..

Milano Moda Haftası'nda Gucci esintisi 02:00

Milano Moda Haftası'nda Gucci esintisi

Milano Moda Haftası başladı. New York ve Londra’nın ardından modanın duayen isimleri 6 gün boyunca yeni koleksiyonlarını İtalya’nın moda başkentinde sergileyecek. 22 Şubat çarşamba günü Gucci’nin defilesi sergilendi. Gu..

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, 06:58

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden tem

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Her gün terör saldırılarıyla ülkenin önüne bir takım hendekler kazıyorlar bazı prangalar ayakları..

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı 01:08

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı Mısır'da darbeyle göreve gelen Kahire yönetimi, bugün yapılması beklenen gösterilere karşı tüm camilerin namazların hemen ardından kapatılması talimatı verdi. Tahrir Meydanı'ndaki m..

Bir Baba Hindu - Teaser 01:00

Bir Baba Hindu - Teaser

Türkiye’den Hindistan’a uzanan bir komedi! Aşık olduğu kızın peşinden Mumbai’ye giden Fadıl’ın hikayesini anlatan Bir Baba Hindu, izleyiciyi Hindistan’ın renkli sokaklarında kahkahası hiç dinmeyen bir maceraya çıkarıyor...

  • PengoTV tarafından
  • 1.817 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Modaseverler Neslihan Atagül'ün Tarzını yerden Yere Vurdu 02:38

Modaseverler Neslihan Atagül'ün Tarzını yerden Yere Vurdu

Oyuncu Neslihan Atagül, pastel renk seçenekleri ve fiyonk olarak bağlanabilen sıra dışı bağcıklarıyla dikkat çeken Puma’nın yeni modeli Suede Heart için kamera karşısına geçti. ‘Kendin olmak için sen ol’, ‘BuSensin' mes..

  • ANKA tarafından
  • 910 görüntüleme
  • 8 yıl önce
DÜNYA HABERLERİ:Çeçenistan'da Rus Askeri Üssüne Saldırı 00:29

DÜNYA HABERLERİ:Çeçenistan'da Rus Askeri Üssüne Saldırı

Rusya, Çeçenistan'daki bir askeri üsse düzenlenen saldırıda 6 Rus askerin öldüğünü duyurdu. Saldırıyı Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) üstlendi. Rusya Ulusal Muhafızları'ndan yapılan açıklamaya göre 'silahlı eşkiyalar' ol..

IŞİD, Pilotları Yanıltmak İçin Ahşaptan Tank ve Zırhlı Araç Maketleri Yapmış 01:19

IŞİD, Pilotları Yanıltmak İçin Ahşaptan Tank ve Zırhlı Araç Maketleri

IŞİD'in hava saldırılarından korunmak ve hedef şaşırtmak için Musul'da yaptıkları ahşap tank, zırhlı araç ve silahlar ele geçirildi. IŞİD, Pilotları Yanıltmak İçin Ahşaptan Tank ve Zırhlı Araç Maketleri Yapmış8 saat önc..

Çin'de Hava Kirliliğinde Sarı Alarm Verildi 01:22

Çin'de Hava Kirliliğinde Sarı Alarm Verildi

Çin'de Hava Kirliliğinde Sarı Alarm Verildi Çin Ulusal Meteoroloji Merkezi, ülkenin kuzey bölgelerinde artan hava kirliliği nedeniyle sarı alarm verdi. Merkez, dışarıda maske takılmasını önerdi. Çin'in kuzey bölgeleri..

Sen Olsan NeYapardın Eczaneden İlaç Çalan Hırsıza Tepkiler 03:22

Sen Olsan NeYapardın Eczaneden İlaç Çalan Hırsıza Tepkiler

Sıra beklerken birden hırsızlık yapan birisini gördünüz.Ne yapardınız?Susar mıydınız? Yoksa tepki mi verirdiniz?..

Sen Olsan Ne Yapardın  Evsiz Kadını Markette İstemeyen Müşteri 04:35

Sen Olsan Ne Yapardın Evsiz Kadını Markette İstemeyen Müşteri

Üstü başına yırtık,eski bir kadın markette sıra bekliyor onu dış görünüşünden dolayı dışlayan bir adam var....Bu durumda tepki verir miydiniz? Banane diyip geçer miydiniz?..

Kevin Costner Kimdir? 03:18

Kevin Costner Kimdir?

Kevin Michael Costner, ABD'li sinema oyuncusu ve yönetmen. Genellikle kendi filmlerini yönetmiştir. Aldığı Oscar, BAFTA ve Altın Küre ödüllerinin yanı sıra oyunculuğuyla 6 kez Razzie ödülüne layık görülmüştür. Fanatik bi..

İstanbul Muhafızları 38. Bölüm 13:23

İstanbul Muhafızları 38. Bölüm

Hasan karakterini seslendiren Ebru Çapraz'dır.Çocuk ve gürgenin sıra arkadaşıdır. Gürgen'le hep konuşup lunaparka gider ve gürgen doğru bilemediğinde güler...

Canım Kardeşim 44.Bölüm 10:35

Canım Kardeşim 44.Bölüm

Bu bölümde Mine ve Müge trafik işaretlerini öğrenecekler. Bunu yanı sıra trafik işaretlerinin ne kadar önemli olduğunu altı çizilir. Mine ve Müge trafik işaretleri olmasaydı trafiğin çok karmaşık olacağına inanırlar...

Bülent Ersoy'dan İnanılmaz Hakaretler 01:50

Bülent Ersoy'dan İnanılmaz Hakaretler

Biz Ayrılamayız, 1989 Türkiye yapımı film. Başrolünde Bülent Ersoy'un yer aldığı film adını, sanatçının aynı yıl çıkardığı hit şarkıdan almıştır. Film Gülben Ergen'in sinema dünyasına adım attığı film olmasının yanı sıra..