#Şirin pancaroğlu darıldın mı gülüm bana müzik dinle

Müslüm Gürses - İtirazım Var -1981 05:17

Müslüm Gürses - İtirazım Var -1981

Müslüm Gürses - İtirazım Var dinle İtirazım var bu zalim kadare İtirazım var bu sonsuz kedere Feleğin cilcesine Hayatın silvesine Dertlerin cümlesine İtirazım var Yarım kalan sevgiye Şu emanet gülmeye YAşamadan ölmeye..

Merve Özbey - Yaramızda Kalsın ( Yeni Klip ) 04:14

Merve Özbey - Yaramızda Kalsın ( Yeni Klip )

Merve Özbey - Yaramızda Kalsın Müzik Dinle Şarkı Sözleri İki yalnız bir doğru edebilirdik Şimdi farklı şiirlerde yaşar gibiyiz Ben Mecnun sen Şirin, tesadüf değil Biz bize kurulmuş tuzak gibiyiz Söz ettim mavilere içimd..

Belma Sera - Sarmaşık 04:54

Belma Sera - Sarmaşık

Sarmaşık (Belma Sera) Sevdan sardı dört yanımı Kıskanırdım sarmaşığı Her bir derdi mağlup ettim Yenemedim ayrılığı Aman aman gülüm amman Hasretinden tükendi can Hangi kalem yazsın beni Ne din kaldı ne de iman Çan olay..

Hudayinabit - Yasin Bozkurt 04:19

Hudayinabit - Yasin Bozkurt

Şarkı Sözü Derine dalıp ses çıkarmayalım Bedenlerimiz nedenlerini konuşuyorlar susalım Tabiyki bilirsin herşeyi bi bak sessizliğidemi Hüdayinabitiz biz kendisi kendiyle olanı Denize açılır gibi kucakla ve Dalgalar gelip..

Ali Baran Ateşlere Yürür Yanarım 03:00

Ali Baran Ateşlere Yürür Yanarım

Sen Bana Aklımla Başım Arasındaki Mesafe Kadar Yakınsın Sen Bana Aklımda Başım Arasındaki Mesafe Kadar Da Uzaksın Sen Bana Haramsın Tövbe Tutmaz İflah Olmazsın Sen Asla Sen Benim Kanayan Yaramsın Kabuk Bağlamazsın Kanars..

Sam Smith - I'm Not The Only One 04:39

Sam Smith - I'm Not The Only One

I'm Not the Only One You and me, we made a vow For better or for worse I can't believe you let me down But the proof is in the way it hurts For months on end I've had my doubts Denying every tear I wish this would be o..

  • PengoTV tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gülçin Ergül - Bir Tanecik Aşkım 03:54

Gülçin Ergül - Bir Tanecik Aşkım

Söz - Müzik: Gülçin Ergül Düzenleme: İskender Paydaş Yönetmen: İlkay Kopan BİR TANECİK AŞKIM KÜSMEYELİM HİÇ Mİ HİÇ KÜSMEYELİM KAVGA ETMEYELİM EMSALSİZ SEVGİLİM DARILMAYALIM SUS PUS SOMURTMAYALIM BEN YOKSA N'APARIM..

İlhan Şeşen feat. Ali Osman Erbaşı - Beyaz Giyme Toz Olur (Official Video) 03:26

İlhan Şeşen feat. Ali Osman Erbaşı - Beyaz Giyme Toz Olur (Official Vi

BEYAZ GİYME TOZ OLUR BEYAZ GİYME TOZ OLUR SİYAH GİYME SÖZ OLUR GEL BERABER GEZELİM MURADIMIZ TEZ OLUR SALINA SALINA GEL HAYDİ YARİM DÖN DOLAŞ YİNE BANA GEL BEYAZ GİYME TANIRLAR SENİ YOLCU SANIRLAR ZATEN BENDE TALİH YOK..

Rafet El Roman - Senden Sonra 03:27

Rafet El Roman - Senden Sonra

Yaram ne kanar ne kabuk bağlar Giden unutur kalan hep yanar Kaçsam kaçamam her yerde kokun var Sensiz uyandığım kaçıncı günüm Aynada gördüğüm yorgun yüzüm Bana hiç tanıdık gelmiyor inan Ne kadar oldu gideli bilmiy..

Burcu Güneş - Seni Bir Tek 03:37

Burcu Güneş - Seni Bir Tek

Senin bana gülüşün,benim o an ölüşüm sözlere sığmaz… Bu da benim görüşüm, senin gibi birisi bir daha çıkmaz… Senden bana gelen o, rüzgarla süzülüşüm esmeye doymaz, Yalnız seninle oluyor benim aşka dönüşüm, kimseye kalmaz..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Juanito Los Alcarson Gözleri Aşka Gülen 03:02

Juanito Los Alcarson Gözleri Aşka Gülen

Gözleri aşka gülen Taze söğüt dalısın Gel bana her gece sen Gönlüme dolmalısın Tatlı gülüş pek yaraşır Gözlerin ömre bedel Ah ne güzel ne güzel Seni sevmek Ah ne güzel ne güzel Sensiz elem bana yar Doğ benim öm..

Patron - GOAL (Official Video) 03:12

Patron - GOAL (Official Video)

Söz : Patron/ Müzik : Astral Mix & Master : Kupa A Director : Utku Kundakcı Director of Photography : Ömer Aslan Director of assistant : Eren Çukurova Production Manager : CMZ Post Production : The Post Brothers Art Dir..

İnci Mercan - Yanarım 03:07

İnci Mercan - Yanarım

Yanarım ( Şarkı Sözleri ) Sen Bana Aklımla Başım Arasındaki Mesafe Kadar Yakınsın Sen Bana Aklımda Başım Arasındaki Mesafe Kadar Da Uzaksın Sen Bana Haramsın Tövbe Tutmaz İflah Olmazsın Sen Asla Sen Benim Kanayan Yar..

Velet - Leyla 02:46

Velet - Leyla

Velet'in, Kokpit Records etiketiyle yayınlanan Leyla isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. Söz: Velet Kayıt: BK Stüdyo Executive Producer: Freshmaker Beat: Dzek & Freshmaker Yönetmen: Ouuzo / Falafelt..

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video) 02:58

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin? (Official Video)

Bu şarkının bestecisi Serkan İzzet Özdoğan. Aysel’imin bana tanıştırdığı o zamanın genç yeteneklerinden biridir. Stüdyomun Kanlıca Kavacık’ta olduğu 2000’li yılların başları... Aysel, Serkan’ın çok güzel besteleri ol..

  • TEK KANAL tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 4 yıl önce
 Can Yücel   Anladım 04:45

Can Yücel Anladım

Şair : Can Yücel Şiir : Anladım Seslendiren : Ramazan Atasorkun ANLADIM Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını, kendimi bulduğumda anladım. Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış, Kendi yolumu çizdiğimde an..

  • Candy tarafından
  • 1.501 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Myriam Fares - Kifak Enta - Nasılsın -Türkçe Altyazılı - ميريام فارس كيفك إنت 04:05

Myriam Fares - Kifak Enta - Nasılsın -Türkçe Altyazılı - ميريام فارس ك

Nasılsın? Bana sert davranan bir tek sen vardın, Kalbimi kıran bir tek sendin. Kalbin artık beni takmıyor (umursamıyor), Sen umursamadın ve gittin. Neler söylüyorsun? Bana söylesene kim ağlattı beni? Ve kim üzgün bırakt..

  • PengoTV tarafından
  • 1.543 görüntüleme
  • 7 yıl önce
EŞREF ZİYA 4:37:23

EŞREF ZİYA "En Sevilen Ezgiler" ( 60 Eser )

Youtube kanalımıza abone olmayı unutmayalım : @Marmara Müzik 00:00 Zaman 04:59 Sensin Gülüm 11:22 Susma Kalbim 15:44 Yalvarsam Her An 21:54 Kalksam Ve Dirilsem 26:55 Ağlama Karanfil 32:17 Sensiz 37:27 Sevda Yaz..

  • TEK KANAL tarafından
  • 38 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Xecê Herdem - Canın Olayım 03:58

Xecê Herdem - Canın Olayım

Xecê Herdem - Canın Olayım dinle Kader vurdu şu canıma Ciğerim yandı Gidişinle güneş söndü Günüm karardı Doyamadan çekip gittin Hatıran kaldı Sen gidince yer gök deniz Dağlar ağladı Sensiz geçen şu ömrümü Söyle neyleyi..

Rafet El Roman - Sana Dönemem 03:45

Rafet El Roman - Sana Dönemem

Rafet El Roman - Sana Dönemem dinle seni sevemem canım balım cicegim petegim bocegim senin olamam kuzum kusum cilegim kirazım salatam melegim bebegim sirinim fidanım filizim baharım ısıgım gunesim denizim sekerim biber..

  • Candy tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

Gökhan Türkmen - Ayıp Ettin (Official Video) 04:55

Gökhan Türkmen - Ayıp Ettin (Official Video)

AYIP ETTİN Sensiz olacağımı bile bile bana Kendini neden yar ettin Bırakıp gitmene arkandan Ağlayacağımı bile bile Neden yüzüme güldün Çok şeyi kayıp fazlasıyla ayıp ettin Her şeyi sayıp bana saygısızlık ettin B..

Hakan Girit - Aşk 04:53

Hakan Girit - Aşk

yine sen gül sen seslen bana beni başka aşklara bırakma bu gece gel kollarıma bıraktım sanma seni yollarda aşk sen demek aşk biz demek Düş yollarında gezer oldum Aşk sarhoşu kalbim yorgunum Düş yollarında kaybo..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

İzel Ercan  -  Bitmesin Bu Rüya 03:48

İzel Ercan - Bitmesin Bu Rüya

Birgün yatsam sonra rüyaya dalsam Hiç uyanmasam Sonra birdenbire sevgilim gelse Bana sarılsa Yürüsek sahilde Dolaşsak kırlarda Sonra birden bana O lafı fısıldasa Yürüsek sahilde Dolaşşsak kırlarda Sonra birde..

Hakan Altun  Gönül Yarası 04:40

Hakan Altun Gönül Yarası

Bugün benim halim yaman Derdim büyük başım duman Sen bana sabır ver Mevlam Bu yaraya yok mu derman Sen bana sabır ver Mevlam Gönül sevdi bilmez ferman Nerden sevdim cana yetti Yarim gitti ömür bitti Rabbim bana ..

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar 08:00

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar

Pablo Escobar'ın oğlu: Babam filmlerde anlatılan Escobar’dan daha kötü birisi Kendisi tüm zamanların en büyük uyuşturucu baronlarından biri olan Pablo Escobar’ın oğlu. Juan Pablo Escobar, 1993’te babasının ölümünden so..

 16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence 02:49

16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence

Yurtta liseli gence falakalı işkence görüntüleri : Yatılı bir öğrenci yurdunda aynı yurtta kalan 3 lise öğrencisinin bir başka liseli gence yönelik işkenceye varan uygulamaları izleyenleri dehşete düşürdü. Ranzalara ve..

Ellie Goulding - Love Me Like You Do (Official Video) 04:09

Ellie Goulding - Love Me Like You Do (Official Video)

You're the light, you're the night Sen gündüzüm, gecem You're the color of my blood sen kanımın rengi You're the cure, you're the pain Sen ilacım, hastalığım You're the only thing I wanna touch Sen dokunmak istedi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Simge - Kamera 04:53

Simge - Kamera

Bendim bugüne dek aklıma geleni ve Hoşuma gideni yapan oluruna bırakan Çal benim için hadi gerisi gelir Günü yaşa sakın ola dünü takma Bana bak bana bak dönüp hadi bana bak Kimileri diyo’ bi’ de şuna bak, buna bak Biril..