#Şirin pancaroğlu darıldın mı gülüm bana müzik dinle

AHMET ŞAFAK Gün Olur Devran Döner 04:57

AHMET ŞAFAK Gün Olur Devran Döner

Kaç ışık söndü gözbebeğimde.. Kaç soluk kesildi.. Kaç umut asıldı.. Bilmem bahar nasıldı bu şehirde.. Tam yürek erişmişken nazlı hayale.. Hakkımda ferman düşüp.. Başımıza üşüşüp.. Derdime tuz basıldı bu şehirde.. ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.754 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İsmail YK  - Doğum Günün Haram Olsun 05:40

İsmail YK - Doğum Günün Haram Olsun

Şiir Bugün senin doğum günün mü değil mi Tüm sevdiklerin de yanında mutlu musun O sahte dostlarınla yeni sevgilinle el ele göz göze Bir zamanlar benim de gözlerim içine bakarak Seni seviyorum demiştin Bir zamanlar benim..

Tan - Sözümü Tutamadım 05:30

Tan - Sözümü Tutamadım

Sana bir şarkı daha yapacağım Adı unuttum seni olacak İyi niyetle söylenen Yalanlar günah olmazmış Bilmiyorum Niye söyledim hasta kalbime Uyudum yenildim Zamana direndim Kurduğum hayalmiş affet Yarım aklıma yen..

Adı Efsane 29. Bölüm Fragmanı - FİNAL 00:51

Adı Efsane 29. Bölüm Fragmanı - FİNAL

Adı Efsane 29. Bölüm final fragmanı yayında! Fiko, Sibel'e evlenme teklif ediyor! Fiko, sonunda Gülüm diye peşinde kul köle olduğu aşkı Sibel'e evlenme teklif ediyor! Bu teklifi ise, hayatlarında dönüm noktası olacak m..

Gökhan Güney  Meleğimsin Sen 06:26

Gökhan Güney Meleğimsin Sen

seni sevdi seni diledi gönlüm seninle geçecek inan tüm ömrüm kim ne derse desin boşuna gülüm kabul ettim seni meleğimsin sen önceki mazini varsın bilsinler aldırma sevgilim kötü desinler utanma halinden ister güls..

Zeki Erdem  Gizli Yara 05:26

Zeki Erdem Gizli Yara

Gizli bir yara sevgimiz Soyleme gulum kimseye Leyladan mecnundan beteriz melegim Dillere dusmeyelim Leyladan mecnundan beteriz melegim Soyleme kimseye dillere dusmeyelim Sen benim yaban gul dalim Bagrimin yarasi ..

Irmak Arıcı & Mustafa Ceceli - Mühür 03:40

Irmak Arıcı & Mustafa Ceceli - Mühür

Irmak Arıcı & Mustafa Ceceli - Mühür Müzik Dinle Şarkı Sözleri Duydum ki biri yar olmuş sana Aşkın zehrolmuş bana Sevdan cehennem kalbin mesken Oldu ama ömrüm deme ona Yandım yandım yandım Allahım Beni sana küstüren k..

Irmak Arıcı - Gece Gibi Gönlün 02:56

Irmak Arıcı - Gece Gibi Gönlün

Irmak Arıcı - Gece Gibi Gönlün Müzik Dinle Şarkı Sözleri Elimde olsa sesine sarılırdım En gizli şahidim, senin vicdanındır. Nefesimdin, bana el oldun. Ellerin oldun, ellerin oldun.. Bedenim olmuş ayaz, ruhum yerinde ..

Sancak - Darmaduman 03:27

Sancak - Darmaduman

Sancak - Darmaduman Müzik Dinle Şarkı Sözleri Güneşim doğ bana bu gece, bura darmaduman. Ne bıraktığın yerdeyim bak, ne de başka bir hal kaldı bende. 'Unutmaya çalış!' deme bana, sen unut o zaman. Ki bıraktığın hayal d..

Asil Türkmen - Kanadım Ol 03:27

Asil Türkmen - Kanadım Ol

Asil Türkmen - Kanadım Ol Müzik Dinle Şarkı Sözleri Göçmenim bilmezim anlaman gerek Gel dediysen korkmadan kal demen gerek Hiç değil en zoru azsan sevilmek Baksana hevesim de geçti geçecek Gel kanadım ol gel uçmaya Be..

Şerafettin Çaylı - Nefes 03:46

Şerafettin Çaylı - Nefes

Şerafettin Çaylı - Nefes Dinle öz - Müzik: Şerafettin Çaylı Aranjör: Şervan Ayaz Mix - Mastering: Şervan Ayaz Yönetmen: Erçin Öztürk Yrd. Yönetmen: İzzet Arslan Drone Pilot: Burak Kaan Soylu Kurgu - Montaj: Maryam Sems..

İlham - Toza Sor 04:04

İlham - Toza Sor

İlham - Toza Sor Dinle Şarkı Sözleri ve Daha Fazla Bilgi: Söz - Müzik: İlham Düzenleme: Atiberk Mix - Mastering: Atiberk Yönetmen: Atiberk Kaç defa vurulmalı Sakat bir at yaşıyorsa Vuran kim ne fark eder Ölümü böyle y..

Bülent Ortaçgil - Adalar 03:25

Bülent Ortaçgil - Adalar

Bülent Ortaçgil - Adalar Dinle Adalar şarkı sözleri ile Gittik gittik, denize açıldık Rüzgârlara bindik taşındık Shaman'la* süzülürüz bilinmeze Kaptanımız yaşlı ve usta Güneş kızgın, tepemizde Yan yatmışız dostumuz..

Murat Demir - Sonunda 04:45

Murat Demir - Sonunda

Murat Demir - Sonunda Dinle Son'unda şarkı sözleri ile Yüreğin yanacak, yanacak beni gördüğün o anda Keşkeler çoğalacak , çoğalacak sonbahar başlarında Suretim kalacak, kalacak her daim hatıranda Unutmak kolay mı..

Afak Algan - Soran Yok 03:51

Afak Algan - Soran Yok

Afak Algan - Soran Yok Dinle Soran Yok şarkı sözleri ile Yıllardır yolları gözler oldum Çocuk gibi köşelerde ağlar oldum Sormayın beni bana sormayın yıllara Bir tek can borcum var o da allaha Yüreğime gömdüm seni bi..

Can Sönmez - Kadın 05:23

Can Sönmez - Kadın

Can Sönmez - Kadın Dinle KADIN Şarkı Sözleri Gözlerin sarhoş eder ya Sözlerin içime yolculuk yapar ya Kalbin içinde bir sayfa Anılar satır olur ya Hani demiştin bana O anılarda Bir şarap bir kadeh Dökülüyor ya içime ..

Nev - Sevdalarım 04:52

Nev - Sevdalarım

Nev - Sevdalarım Dinle Sevdalarım şarkı sözleri ile Ne sevdalar, büyük aşklar Yaşadım ben her köşende Son ayrılık fena vurdu İzleri var Kadıköy’de Ah İstanbul, Kal de bana Sevdiğimi geri ver bana Ah İstanbul, Ben g..

Kaan - Belki 04:23

Kaan - Belki

Kaan - Belki Dinle Belki şarkı sözleri ile Belki bir daha sevmez gönül seni sevdiği gibi Belki de bir daha sövmez dilim unutur gidenleri Belki bir gün pişman olur döner bana geri Belki de çoktan başkası almış yerime ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kerim Çaplı feat. Ahmet Çaplı - Muhtacım Sana 04:11

Kerim Çaplı feat. Ahmet Çaplı - Muhtacım Sana

Kerim Çaplı feat. Ahmet Çaplı - Muhtacım Sana Dinle Muhtacım Sana şarkı sözleri ile Sana bakarken bil ne kadar ben Seviyorum istiyorum seni içimden Ne zaman kalbimiz bir olacak O zaman her yer bayram olacak O gözle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Doğuş Yalur feat. Mustafa Soylu - Şeytan 03:21

Doğuş Yalur feat. Mustafa Soylu - Şeytan

Doğuş Yalur feat. Mustafa Soylu - Şeytan Dinle Şeytan şarkı sözleri ile Herkes biliyor kimin şeytan olduğunu zaten artık. Çık gel madem haklıysan da boş konuşma baydın. Rüyalarında, gördüğün bütün hayaller mi kaldın..

Yağmurdan Sonra - Susup Gitme 03:38

Yağmurdan Sonra - Susup Gitme

Yağmurdan Sonra - Susup Gitme Dinle Grubun; İnstagram : yagmurdansnra SUSUP GİTME Uzun bir yolculuk hayat bi ton anı ve acı hayatlar Uzun bi uyku çektim dün akşam rüyama sen girmesen olmaz Aç beyinler ve onlara hükmed..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Canbay & Wolker Feat . Decrat - Dört Duvar 04:24

Canbay & Wolker Feat . Decrat - Dört Duvar

Canbay & Wolker feat. Decrat - Dört Duvar Müzik Dinle Şarkı sözleri Canbay Vakit az biri (sürsün) Bagajda son ses Müslüm (baba) Hayeller dağlara sürgün (yedi) En güzel onlara güldük (demi) (Şşt)Özlem sana Tahliye v..

Velet - Hara Lo 02:45

Velet - Hara Lo

Velet - Hara Lo Müzik Dinle Şarkı Sözleri [Verse 1] Benden adam olmazmış Dediler, dediler, dediklerini yediler Yediği kaba tüküren kadının Tabağından yemedim diye bana deli dediler Ezdiler, gururumu yediler Doymadıl..

Soner Sarıkabadayı - Kutsal Toprak 03:52

Soner Sarıkabadayı - Kutsal Toprak

Soner Sarıkabadayı - Kutsal Toprak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne zaman aynayı sevmezsen Sana birde gel benden bak Eğer ateşin yetmiyorsa buyur gel Bizi birde burdan yak Bu duyguyu tarif edemiyorum Yok işe yarar bir tek..

Sancak - Korkma Söyle 03:51

Sancak - Korkma Söyle

Sancak - Korkma Söyle Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne kadar uzak kaldık seninle? Ne kadar böyle habersiz? 'O benim!' dediğimiz günlerden bi haber Ne hallere gelmişiz... Ben hala kopamıyorum senden ya da ters giden bir şey..

 Öykü Gürman - Gelevera Deresi (Akustik) 04:06

Öykü Gürman - Gelevera Deresi (Akustik)

Öykü Gürman - Gelevera Deresi (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Koyverdun gittun beni oy Koyverdun gittun beni Allah'undan bulasun oy Allah'undan bulasun Kimse almasun seni Kimse almasun seni Yine bana kalasun Kimse ..

Bendeniz Ft. Serkan Kaya - Biri Var 05:02

Bendeniz Ft. Serkan Kaya - Biri Var

Bendeniz Ft. Serkan Kaya - Biri Var Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bir hayaldin öncesinde Adın konmuş aşk dilinde Ben senin sadece imkansızındım Kelimeler tükendi de Sen bitmedin bak içimde Bunu senden beklemezdim H..

Zara - Ağla Halime 04:31

Zara - Ağla Halime

Zara - Ağla Halime Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kim Bilir Kaçıncı Arayışım Bu Benden Kaçan Mutluluğumu Nerede Belli Değil Kim Bilir Kaçıncı Arayışım Bu Kaybettim Her Bulduğumu Kader Bana Dost Değil Ağla, Ağla Hali..

Ceyhun Çelikten - Yanlış Hesap 03:48

Ceyhun Çelikten - Yanlış Hesap

Ceyhun Çelikten - Yanlış Hesap Müzik Dinle Şarkı Sözleri ciddi olmak zorunda değilsin Dürüst olsan yeter Sızlanmayı bırak gelip gelip bana Mızzz mızlanma yeter Dünyada ki tek insan değilsin Sıran hemen geçer Boşuna ko..

Seda Atçı - Olay Olacak 03:13

Seda Atçı - Olay Olacak

Seda Atçı - Olay Olacak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yok çok acı çektim, kalbimi verdim Boynumu eğdim görmedin ki sen Sana zor geldim, bana hep güçlendin Vakit tamam akıllandım ben Kalemi kırdım dönüşü yok Sustu kal..