#Şirin pancaroğlu darıldın mı gülüm bana müzik dinle

Zara - Akşam Güneşi 04:48

Zara - Akşam Güneşi

Akşam Güneşi Söz-Müzik: Orhan Gencebay Video: Bahar Yılmaz Piyano: Ceyhan Kocabıyık Batarken Ufuktan Bir Akşam Güneşi Bırakıp Gitmiştin Beni Sen Sevgilim Yıllar Yılı Oldu Hala Dönmedin Geri Ne Olur Ne Olur Ne Olur Dön ..

HiraiZerdüş - Topla yüreğini gidelim burdan 03:50

HiraiZerdüş - Topla yüreğini gidelim burdan

Acıya da meyil verdim. gönlüm dardadır Sevda ziyadeyi geçti çoktandır. Gidelim burdan. Seni bana vermez bu yalan dünya Topla yüreğini gidelim burdan. Bülbülün bağına hunca vurunca talan Çok altını olsa bir gül ed..

Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı 05:59

Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı

Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı ( Ever since Istanbul is Istanbul ) Lyrics İstanbul İstanbul Olalı Söz-Müzik: Sezen Aksu Uzanıp Kanlıca’nın orta yerinde bi taşa Gözümün yaşını yüzdürdüm Hisar’a doğru Yapacak hiçbir..

Ados-Ölüme Selam 2017 03:29

Ados-Ölüme Selam 2017

Ölüme selam durdu gözlerim, bir akşam üstü. Hayat benden aldığıyla üstün. Öksüzün meramı budur, başka bir şey bilmez. Hep bir başka türlü küslük. Zevki yok semaların, sefası bitti. Ben bu yolda kahramanca düştüm. Üstelik..

  • PITIRCIK tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Can Bonomo - Sen Bunları Duyma (Official Video) 04:37

Can Bonomo - Sen Bunları Duyma (Official Video)

Söz ve Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Bas Gitar: Orhan Deniz Viyolonsel, Viyola: Onur Nar Kemanlar: Çağrı Nar, Serhan Güneysu Kayıt, Mix ve Mastering: Ali Rıza Şahenk Studyo:TheFatlab Yazan/Yöneten: Can Bonomo..

Bilal Sonses & Seda Tripkolic - Sonu Gelmez 03:33

Bilal Sonses & Seda Tripkolic - Sonu Gelmez

Söz: Seda Sular Müzik: Duygun Orhan Düzenleme: Bilal Sonses Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Ahmet Can Tekin Gitar: Cem Şengül Ud: Özdemir Güz, Eren Aker Klavye: Davut Samet Sarıhan ''Sonu Gelmez'' sözleri: İçimd..

Bilal SONSES - Nefret (Official Video) 02:08

Bilal SONSES - Nefret (Official Video)

Söz, Müzik: Bedo, Bilal Sonses Düzenleme: Denizkan Boz Elektro Bağlama: Enes Yolcu Yaylı: İstanbul Strings Piano: Davut Samet Sarıhan Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Ahmet Can Tekin ''Nefret'' Sözleri; Her yanım h..

Tuğçe Kandemir - Başka Biri Var 03:03

Tuğçe Kandemir - Başka Biri Var

Tuğçe Kandemir - Başka Biri Var Yayında! Söz & Müzik: Salih Yurttaş Başka Biri Var şarkı sözleri ile; Seni saran, beni yakan başka biri var İnanamam, buna dayanamam gitme yanımda kal Ben hatalıyım, biliyorum sevgilim ..

Hande Yener - Bela 02:45

Hande Yener - Bela

BELA Düşününce kayboluyorum Yollarımı kaybediyorum Kayıt dışı o anlar Gel diyor bana uzakların Sana yok ki yasaklarım Beni kim görse anlar Sen baya bela belasın Bela bela Bela belasın bela bela Fena fenasın fena f..

Sinan Akçal & Cemre Kamacıoğlu - Naçar (Official Lyric Video) 05:36

Sinan Akçal & Cemre Kamacıoğlu - Naçar (Official Lyric Video)

Söz - Müzik: Sinan Akçal Mix - Mastering: Mustafa Arapoğlu Şarkı Sözleri: Dert benum keder benum da Yok halumdan bilenum Sen ellerun olali da Yoktur gidu gelenum Sabah olur gün açar da Yatamam uykum kaçar Ne edeyim bil..

Halit Bilgiç - Bu Kente Bir Daha Gel ( 2020 YENİ ) 04:44

Halit Bilgiç - Bu Kente Bir Daha Gel ( 2020 YENİ )

Bu kente bir daha gel Yağmurları da getir Uyandır umudumu Sevişen sözler ile Heybende oyun getir O sıska çocuklara Biraz da gülüş olsun Bahara, kadınlara Sonra ekmek olalım olur mu? Acısı acıkana Ama unutma beni Sarıl..

Muro - Baskın 03:52

Muro - Baskın

Söz & Müzik: Murat Ayyıldız Düzenleme: Burak Gassanov Yönetmen: Sadık Hazırcı Baskın şarkı sözleri ile Senin bana kastın var - bu gece evimize baskın var Çevremde yoğurt döksem cacık olacak bir dünya boş insan var T..

Bilal Sonses & Yıldız Tilbe - Hasbelkader (Official Video) 02:30

Bilal Sonses & Yıldız Tilbe - Hasbelkader (Official Video)

Bilal Sonses & Yıldız Tilbe’nin “Hasbelkader” teklisi Wovie etiketiyle yayında! Söz, Müzik: Bilal Sonses Düzenleme: Denizkan Boz Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Ahmet Can Tekin Styling: Gizem Aslanyürek Kurgu & Co..

Kahraman Deniz - Ben Yola Gelmem (Official Video) 03:03

Kahraman Deniz - Ben Yola Gelmem (Official Video)

BEN YOLA GELMEM dünya’dan epeyce uzaklaştım, sevdim ben bu durumu. derhâl öğrenmem gerek, ereye ait olduğumu. yazılı olmasa bile okuyor gönül, ezelî cümlelerini; duyabiliyor sözleri, henüz hiçbiri söylenmemişken. ağır ..

Zeynep Bastık - Boş Yapma 02:27

Zeynep Bastık - Boş Yapma

Söz & Müzik: Serhat Şensesli Düzenleme: Serhat Şensesli Boş Yapma şarkı sözleriyle; Geri araman biraz uzun sürdü. Ne oldu hayat seni de mi üzdü Herkes gittiği yere döndü, O malum ayın on dördü. Ne çiçek ister canım n..

Sancak - Senin Yüzünden Feat. Taladro 02:59

Sancak - Senin Yüzünden Feat. Taladro

Söz: Sancak & Taladro Müzik: Sancak Aranje: Dirty Beatz Mix: Buğra Kunt Mastering: Emre Kıral Video & Kurgu: Burak Fatsa Sancak - Senin Yüzünden Feat. Taladro Beni duvarlara yine vurma. Canımı al ama kurtulma. Bir bils..

Çağan Şengül & Sezgin Alkan - Yarım Kaldım (Official Video) 04:19

Çağan Şengül & Sezgin Alkan - Yarım Kaldım (Official Video)

Söz: Çağan Şengül Müzik: Sezgin Alkan, Çağan Şengül Mix: Çağan Şengül Mastering: Çağan Şengül Yapım: ByWillow Yapım & Production Menajerlik: ByWillow Management Stüdyo: Stüdyo 22 Oyuncu: Asena Ayyüce Sezer Kapak Fo..

Sancak - Buraları Yak 03:51

Sancak - Buraları Yak

Söz & Müzik: Sancak Düzenleme: Çağlar Kocatepe Mix: Buğra Kunt & Çağlar Kocatepe Mastering: Emre Kıral Yaylılar: İstanbul Strings Video & Kurgu: Burak Fatsa Teşekkürler 'Oğuzhan Atmaca'. Sancak - Buraları Yak Bir gün o..

Oğuzhan Koç - Hepsi Geçiyor 03:21

Oğuzhan Koç - Hepsi Geçiyor

Klipte bana eşlik eden Zeynep Demirhan'a çok teşekkürler. Söz&Müzik: Oğuzhan Koç, Çağrı Telkıvıran Aranje: Çağrı Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Ud: Altuğ Öncü Mix & Mastering: Özgür Yurtoğlu Yapım Şirketi: Hypers Yöne..

Murat Boz - Sevgilim 05:00

Murat Boz - Sevgilim

Söz: Yıldız Tilbe Müzik: Devrim Karaoğlu Producer ve Düzenleme : Devrim Karaoğlu Yönetmen: Murad Küçük Keyboards: Devrim Karaoğlu Strings: Devrim Karaoğlu Guitars: Andre Paxton Mixed by : Will Brierre Studio : “Elephan..

İbrahim Başaran - Aranıyor Kalbim 03:51

İbrahim Başaran - Aranıyor Kalbim

Söz&Müzik: İbrahim Başaran Prodüktör: Oğuzhan Koç Aranje: Çağrı Telkıvıran Perküsyon: Fatih Savaş Bass Gitar: Atakan Arslan Davul: Cenk Saraç Klavye: Adnan Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Saksafon/Klarnet: Osman Kaya Tro..

Bilal SONSES - Şimdiki Aklım (Official Video) 02:52

Bilal SONSES - Şimdiki Aklım (Official Video)

Söz, Müzik: Bilal Sonses Düzenleme: Bilal Sonses Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Murad Küçük Klavye: Davut Samet Sarıhan Yaylı: Özdemir Güz (İstanbul Strings) Yapım: Babba Media Prodüktör: DMC & Samsun Demir ..

Oğuzhan Koç - Bence de Zor 02:43

Oğuzhan Koç - Bence de Zor

Söz & Müzik: Oğuzhan Koç, Çağrı Telkıvıran Aranje: Çağrı Telkıvıran Gitar: Doğukan aydın Kayıt & Editing: Adnan Telkıvıran Mix & Mastering: Özgür Yurtoğlu Menajerlik: Hypers Yapım Şirketi: Hypers Prodüksiyon Şirketi..

HiraiZerdüş - Ben bilmezdim renkleri 03:38

HiraiZerdüş - Ben bilmezdim renkleri

Ben bilmezdim renkleri Bir çıktın karşıma İndirdin gökleri - Bir bir saydın avucuma gülleri Sevdim yaşamayı sevdim çiçekleri - Yangıııın ol gel Yandım demem Zehir getir baldan geçem Yeter ki gül Gülden ötem D..

Faruk Sabancı & Norm Ender - Bulamazdım 02:45

Faruk Sabancı & Norm Ender - Bulamazdım

Söz: Ender Eroğlu Müzik: Faruk Sabancı, Ender Eroğlu Düzenleme: Faruk Sabancı Stüdyo: Ozinga Productions, Turquilla Studio Kayıt & Mix: Utku Ünsal Mastering: Emre Kıral Yaylılar: Istanbul Strings Ud: Altuğ Öncü Menajerli..

Kerim Araz feat. Irmak Arıcı - Toparlanmam Lazım 03:15

Kerim Araz feat. Irmak Arıcı - Toparlanmam Lazım

Söz & Müzik : Kerim Araz Düzenleme : ilkan Günüç/Kerim Araz Mix & Mastering : ilkan Günüç Yönetmen : Emre Alev Görüntü Yönetmeni : Kaan Sarma Işık şefi : Mert çoban Set grip : Metin akbal Edit : Maksat montaj olsun Colo..

Ceylan Koynat - Olur mu 03:12

Ceylan Koynat - Olur mu

Söz & Müzik: Sezgi Erciyas Düzenleme: Ercan Bal Yönetmen: Olcay Dülger Görüntü Yönetmeni: Ozan Sökmen Mix-Mastering: Hakan Turhal Yaylılar: Kadir Okyay Ve Gündem Yaylı Grubu Styling: Denizcan Kutlu Saç Makyaj :Ensar Ca..

HiraiZerdüş - Ölmüşüm ölmekten 03:19

HiraiZerdüş - Ölmüşüm ölmekten

Soldu pencerede Saksıda çiçekler Ah beni bir görsen Beterim ölmekten - Her şeyi saldım da Bi sensin aklımda Ah beni bir görsen Ölmüşüm ölmekten Öyle bir anda gel ki bana Zaman da dursun dünya da Öyle bi vur k..

Serdar Örnek & Cansever - Severken Ayrılık Olmaz 04:47

Serdar Örnek & Cansever - Severken Ayrılık Olmaz

Söz: Mehmet Şerif Kayran Müzik: Hüseyin Arapoğlu Düzenleme: Hüseyin Arapoğlu Yönetmen: Erkan Nas Severken Ayrılık Olmaz şarkı sözleri ile Severken ayrılık olmaz Gidişine can dayanmaz Bu yara kolay kapanmaz Bu haya..

Murat Gülcan - Ayrılık 04:29

Murat Gülcan - Ayrılık

Söz & Müzik: Murat Gülcan Düzenleme: Murat Gülcan Yönetmen: Murat Gülcan Ayrılık şarkı sözleri ile Ayrılık günü gelmiş oysa farkında degilim Kirmis kalemimi yarim yargilamis beni Ben türlü hayaller kurarken karartmis..