#Şirin pancaroğlu darıldın mı gülüm bana müzik dinle

Fulden Uras - Aşkından Ölmemmi Lazım 02:38

Fulden Uras - Aşkından Ölmemmi Lazım

Fulden Uras - Aşkından Ölmem Mi Lazım Şarkı Sözleri ŞARKI SÖZLERİ Sana gelince bi düşününce Yine mi bittik zora gelince Ama kolay mı Bide yalan mı Yine yıkıldım ona dönünce Aşkından ölmem mi lazım Geriye dönmen mi..

 İbrahim Sadri  Sevda Sokağı 04:59

İbrahim Sadri Sevda Sokağı

Sevda Sokağı Ben Sevda`nin oturdugu sokakta oturuyorum… Geceler hic bitmiyor, ben hic uyumuyorum.. Gecenin efkari iniyor perde perde.. Sevda`nin hayali vuruyor arada bir icime.. Ben Sevda`nin oturdugu sokakta oturuyorum..

  • Candy tarafından
  • 1.296 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sen Benim Her Gece - (Beşiktaş Marşı) 03:27

Sen Benim Her Gece - (Beşiktaş Marşı)

Sen benim her gece efkarım Sen benim her gece efkarım, Gözümdeki yaşım Sigara dumanım, Sen benim damardaki kanım, Anlımdaki yazım Şanlı Beşiktaşım.. Kalbimin en orta yerinde Büyük bir yangın var alevler içinde, Beşiktaş..

  • OFSAYT tarafından
  • 600 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sen Benim Her Gece Efkarım - Beşiktaş Marşı (Gitar) 03:20

Sen Benim Her Gece Efkarım - Beşiktaş Marşı (Gitar)

SEN HER GECE EFKARIM Sen benim her gece efkarım Sen benim her gece efkarım, Gözümdeki yaşım Sigara dumanım, Sen benim damardaki kanım, Anlımdaki yazım Şanlı Beşiktaşım.. Kalbimin en orta yerinde Büyük bir yangın var alev..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.223 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dokumacı Kızlar Yalelli +18 Küfürlü 03:48

Dokumacı Kızlar Yalelli +18 Küfürlü

Dokumacı Kızlar Yalelli +18 Küfürlü dinle aydarpasa garinda anasi da yaninda istedim de vermedi ciban da ciksin aminda, yalelli yar yar. dokumaci kizlar yalelli yar yar.. hamam tasi gümüsten yeni ciktim gibisten bunu ..

  • PengoTV tarafından
  • 13.870 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sibel Pamuk - Harmandan Gel Harmandan 04:06

Sibel Pamuk - Harmandan Gel Harmandan

Sibel Pamuk - Harmandan Gel, Tokat ´a ait olan bir türkü Harmandan Gel Harmandan Yeşilırmak Akıyor Karadenize Doğru Yar Allahın Seversen Yarın Gel Bize Doğru Harmandan Gel Harmandan Yar Kaçalım Ormandan Sevdanı Çeke Çe..

  • PengoTV tarafından
  • 1.421 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ütopya Nedir 02:31

Ütopya Nedir

Ütopya Nedir? Ütopya Yunanca olmayan yer demektir. Yani gerçek olamayacak kadar güzel ve ideal olan, hayali yer. Ne? Anca rüyamda mı görürüm? Ben biraz deli yatıyorum. En fazla kıçım açıkta kalır, o da distopya olur...

Ahmet Kaya - Ada Sahillerinde Bekliyorum 03:22

Ahmet Kaya - Ada Sahillerinde Bekliyorum

Ahmet Kaya - Ada Sahilleri dinle Anonim – Ada Sahillerinde Bekliyorum Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Seni senden güzelim istiyorum Beni şad et şadiye başın için Her zaman sen yalancı ben k..

  • PengoTV tarafından
  • 1.595 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mikroplar Elden Ele - Çocuk Şarkısı 02:33

Mikroplar Elden Ele - Çocuk Şarkısı

Mikroplar Elden Ele Çocuk Şarkısı Dinle EBA'nın hazırlamış olduğu videolardan biridir, bunu çocuklar ilgiyle izliyorlar.Okul öncesinde çocuklara temizlik etkinliğine destek olabilecek güzel bir çalışma.Bayılıyorlar ve la..

  • PengoTV tarafından
  • 5.537 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özcan Deniz - Aşk (Klip) 03:44

Özcan Deniz - Aşk (Klip)

Söz: Özcan Deniz Beste: Abi Abdollah Antonio Yeganeh Düzenleme: Gürsel Çelik -------------------------------------------------- Özcan Deniz Aşk Şarkı Sözü; Aşk seni henüz tanıdığımda Ben ömrümün daha ilk baharında ..

Patron & Ati242 - WhatsApp (Official Video) 03:19

Patron & Ati242 - WhatsApp (Official Video)

(Produced by Astral) Mix&Mastering : Kupa-A Director : Utku Kundakçı Director of Photography : Can Dolu 2nd Director : Eren Çukurova Art Director : Onur Kundakçı Production : CMZ Costume Designer : Namıdigerkirmizi Gaffe..

Sevcan Orhan - Sen Bir Aysın 04:30

Sevcan Orhan - Sen Bir Aysın

#SevcanOrhan - Sen Bir Aysın #Türkü'sü Cihan Orhan'ın Muhteşem Bağlaması Eşliğinde... Dinleyin... Sevcan ORHAN - Sen Bir Aysın Bağlama: Cihan ORHAN & Sevcan ORHAN Ses Kayıt/Mix: Murat ÇOLAK Sen Bir Aysın Sözleri......

Tuna İpek - VOLE ( Official Video ) 02:51

Tuna İpek - VOLE ( Official Video )

Tuna İpek’in yeni şarkısı VOLE, şimdi tüm dijital platformlarda! Söz : Tuna İpek, Jam Directed By : Sadık Hazırcı Kayıt : AMG Mix & Mastering : Can Paşa Beat : Die Rich Beat VOLE Sözleri ; yine yağsın yağmurlar kaçam..

Oğuzhan Koç - Hesabıma Yazıyor (Akustik) 04:03

Oğuzhan Koç - Hesabıma Yazıyor (Akustik)

Akustik Gitar: Doğukan Aydın Mix: Akın Erdem Kadız Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Yönetmen Yardımcısı: Özgür Ergül Prodüksiyon Amiri: Aytaç Bilgin Prodüksiyon Asistanı: Mustafa Aksoy Styling: Lu Style..

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) 03:50

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik)

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gitme Beni, üzme Biraz olsun hatırım yokmu Bitme, Duyma, Beni Duyma Ama kalbimin sözü var dinle, dinle Yalvarıp aşkını direnmek Ağlamamak için direnme..

Bak Postacı Geliyor - Çizgi Film Çocuk Şarkısı - Çocuk Şarkıları Videoları 01:30

Bak Postacı Geliyor - Çizgi Film Çocuk Şarkısı - Çocuk Şarkıları Video

Bak Postacı Geliyor Şarkısı Sözleri: Bak postacı geliyo,selam veriyor Herkes ona bakıyor,merak ediyor Çok teşekkür ederim postacı sana Pek sevinçli haberler getirdin bana Bugün yalnız bu kadar darılmayınız Yarın yine gel..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.868 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İdam Açıklaması 00:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İdam Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İdam Açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan: İdam kararı bana geldiğinde ben onaylarım...

Gökhan Kırdar - Yerine Sevemem_I Can't Love Other Than You - L1 - 1994 04:22

Gökhan Kırdar - Yerine Sevemem_I Can't Love Other Than You - L1 - 1994

--------------------------- 'Yerine Sevemem' Senden uzakta hep birşeyler eksik. Gönlümde derman yok inan bir nefeslik. Ne bir avuntu, ne de biraz ümit. Ne yaptın bana, nedir bu sessizlik. İçimde birşey acıyor sen geli..

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Salih Yılmaz-Karapuşili 03:50

Salih Yılmaz-Karapuşili

Salih Yılmaz - Karapuşili Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Kimisi Dağlarda Gezer Kimisi inciler Dizer Birisi Var Bağrım Ezer Kara Puşili Puşili Kara Gözli Kalem Kaşli Kara Puşili Puşili Şimdi Buldum ..

  • BLACKSEA tarafından
  • 1.189 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun 01:35

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Her gün bir ülkenin dışişleri bakanı kalkıyor kendi başına, 'Türkiye'yi müzakerelerden, üyeliklerden atalım' diyor. Sen ..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Evlenemediği İçin İsyan Eden Adam 00:57

Evlenemediği İçin İsyan Eden Adam

Bu video sosyal medyada paylaşım rekoru kırıyor. Evlenmek isteyen bir adam durumuna isyan ederek kendisini evlendirmesini istiyor. 'Ben evleneyim, bıktım bu Van'da! Ya Allah! Ya Resulallah! Herkes evleniyor, beni evlendi..

  • Cowboy tarafından
  • 972 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gökhan Türkmen ...SeVDam... 04:27

Gökhan Türkmen ...SeVDam...

Bak, bak şu dünyaya insanlara Neden, neden diye sorma, öyle bakma Sarıl bana Neden giden dönmüyor sen de vurma Neden giden dönmüyor sen de vurma Darılma.. Bu acılar vursada Bitmez hüzünler acıtsada Bu acılar vu..

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

Sezen Aksu-Bir Kedim Bile Yok-Gülümse 05:00

Sezen Aksu-Bir Kedim Bile Yok-Gülümse

Hadi gülümse bulutlar gitsin İşçiler iyi çalışsın, gülümse Yoksa ben nasıl yenilenirim Belki şehre bir film gelir Bir güzel orman olur yazılarda İklim değişir, Akdeniz olur, gülümse. Sazlarım vardı, ırmaklarım vardı çok ..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Hande Yener - Acele Etme 04:55

Hande Yener - Acele Etme

Eğer istiyorsa Kalp sonunu kendi seçer Aşk yaşıyorsa Yasakları deler geçer Mahkûm ettiremez Kimse beni aşktan sebep Firar serbest bende İstemeyen çeker gider Belki anlarsın Hatanı ileride Sen zaten hep yanımd..