#Şişelerin arasında bilardo oynamak

Düğünlerde Yapılmaması Gereken 5 şey 04:34

Düğünlerde Yapılmaması Gereken 5 şey

Yapmayın oynamak istemeyin adamı oynatmayın. Adam istemiyor üstüne gitmeyin sizin düşündüğünüz kadar eğlenceli değil oynamak, bunu oynamayı sevenlere ispatlayacağım. Gözlerinizin önüne düğün sahnesini getirin herkes pist..

  • JET TV tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Özdemir'den Sürpriz Seri Katil Rolü Açıklaması 04:11

Demet Özdemir'den Sürpriz Seri Katil Rolü Açıklaması

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 924 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyoğlu’ndaki Çatışmada Yaşanan Panik Kamerada 03:15

Beyoğlu’ndaki Çatışmada Yaşanan Panik Kamerada

Beyoğlu’nda iki grup arasında çıkan çatışma sırasında yaşanan panik anları saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Beyoğlu Kasımpaşa’da dün gece saatlerinde iki grup arasında silahlı çatışma çıkmıştı. 1 kişinin öl..

Elazığ'da Ceviz Üretimi Yüzde 100 Arttı, Yıllık 4 Bin Tona Yaklaştı 06:28

Elazığ'da Ceviz Üretimi Yüzde 100 Arttı, Yıllık 4 Bin Tona Yaklaştı

Türkiye’de son yıllarda ciddi devlet desteği verilen cevizin üretimi Elazığ’da yüzde 100 arttı, yıllık üretim 4 bin tona yaklaşırken, 6 bin dekar olan ekili alan miktarı 12 bin dekara yükseldi. Son yıllarda kente başlıca..

Semih Sayginer - Barcelona 3 band Show 2011 12:55

Semih Sayginer - Barcelona 3 band Show 2011

Semih Sayginer - Barcelona 3 band Show 2011..

Son Vuruş İyiydi 01:32

Son Vuruş İyiydi

yok böyle birşey son vuruş güzeldi..

Sevinci Kursağında Kalan Bilardocu! 00:44

Sevinci Kursağında Kalan Bilardocu!

Bilardoda son topu (siyah top) deliğe sokan adam sevincini ampulden çıkardı :)..

  • JokerS tarafından
  • 615 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ronnie O'Sullivan'ın En İyi 10 Hareketi 08:30

Ronnie O'Sullivan'ın En İyi 10 Hareketi

Snooker'ın Asi Çocuğu, Duygusal Serseri Ronnie O'Sullivan namı Değer 'Rocket' Abimizin Bilardo Masasında Yaptığı Zeka Dolu ve Şen Hareketlerini İzliyoruz Hanımefendiler ve Beyfendiler...

Semih Saygıner’e Hırsızlık Şoku 03:04

Semih Saygıner’e Hırsızlık Şoku

Bodrum’a 12 gün önce taşınan Dünya bilardo şampiyonu Semih Saygıner’in evine hırsız girdi. Saygıner evde uyurken eve giren hırsızlar ünlü bilardocunun değerli eşyalarını çaldı. Saygıner sabah uyundağında evinin soyulduğu..

Bilardocu - Bir Dal Hayat -Röportaj Adam 01:26

Bilardocu - Bir Dal Hayat -Röportaj Adam

Mahsun Saygıner, dershaneciyken alınan dershanelerin kapatılması kararından sonra dershanesini bilardo salonuna çevirir ve şansı döner. Bilardocu - Bir Dal Hayat bölüm #3 yayında! Videolar 1 ay önce İstanbul'da çekildi. ..

  • JET TV tarafından
  • 911 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hidrolik Press İle Bovling Topu Ezmek - Orkun Işıtmak 18:16

Hidrolik Press İle Bovling Topu Ezmek - Orkun Işıtmak

Bugün 30 tonluk bir hidrolik press ile bovling topu bilardo topu , tabak , damacana , oyun hamuru , batarya pil ve daha nicelerini eziyorum !..

  • JET TV tarafından
  • 111 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sıra dışı tamirhane! 02:29

Sıra dışı tamirhane!

ANKARA'DAKİ SIRA DIŞI OTO TAMİRCİ DÜKKANINA GİRENLER GÖZLERİNE İNANAMIYOR. ÇÜNKÜ İÇERİDE BİLARDO MASASINDAN OYUN KONSOLUNA, KİTAP OKUMA KÖŞESİNDEN SİNEMA SALONUNA KADAR BİRÇOK AKTİVİTE İMKANI VAR... ARACINI TAMİRE GÖTÜRE..

Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel 04:00

Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel

Sonum Bi' Gel şarkı sözleri ile... Eymen Bakım; Dert, biter Sonum bi gel Mesele burada olmak 2x Seninle derinlere kaybolmak Sav; Bi gezgin misali Hayatım iyi yani Geçiyor günlerim biraz iyi biraz idari Kafamda bi..

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı 01:36

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı Gaziantep'te besi çiftliğini basan kimliği belirsiz kişiler, Süleyman Aslan, Ali Çelik ve Mervan Aslan’ı tabancayla öldürdü. Besi çiftliğinde dehşet! 3 kardeş vurulmuş ha..

Hekimoğlu Türküsü -Aynalı Martin 04:05

Hekimoğlu Türküsü -Aynalı Martin

Sözleri Hekimoğlu Derler Benim Aslıma Aynalı Martin Yaptırdım Da (Narinim) Kendi Neslime. Hekim Oğlu Derler Bir Küçük Uşak, Bir Omuzdan Bir Omuza (Narinim) On Arma Fişek. Konaklar Yaptırdım Mermer Direkli, Hekimo..

  • PengoTV tarafından
  • 2.430 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adı Efsane 16.Bölüm - Hakanı Nezarete Düşüren Kafa! 05:17

Adı Efsane 16.Bölüm - Hakanı Nezarete Düşüren Kafa!

Sibel, Hakan'ı öptüğünü Kıvanç'a yanlışlıkla da olsa söylemiş bulunuyor. Eline büyük bir koz geçen Kıvanç ise bu durumu kullanmak için vakit kaybetmez ve soluğu Hakan'ın yanında alır. İkili arasında geçen tartışmada Haka..

  • ANKA tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri ! 10:12

Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri !

Şu an aydının merkezden kilometrecelerce uzakta ormanın ortasında kalan karadul mezarlığındayım. bu mezarlık Şehrin çok uzağında kalıyor ama yanıbaşından geçen toprak bir yol var yakındaki köylerle bağlantısını sağlayan ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.232 görüntüleme
  • 7 yıl önce
800 Dolarlık Çamaşır Katlama Robotu Foldimate 01:02

800 Dolarlık Çamaşır Katlama Robotu Foldimate

Eğer çamaşır katlamaktan nefret ediyorsanız, 800 dolarlık bu çamaşır katlama robotu işinizi görebilir. CES 2017’de tanıtılan ilginç ürünler arasına çamaşır katlama robotu da eklendi. Foldimate isimli ABD – İsrail şirketi..

  • PengoTV tarafından
  • 2.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ve Panayır Köyden Gider Film İzle 1:38:24

Ve Panayır Köyden Gider Film İzle

Yapım yılı Haziran 2015 olan Türk yapımı filmin vizyona giriş tarihi ise, 10 Haziran 2016 olarak gösteriliyor. Ve Panayır Köyden Gider izle filmin yönetmeni ve senaristliğini Mete Sözer’in yaptığı filmin oyuncu kadrosund..

  • Tv Series tarafından
  • 3.931 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evde Oturmak Yerine İş Hayatına Atıldı Bugün Siparişlere Yetişemiyor 03:57

Evde Oturmak Yerine İş Hayatına Atıldı Bugün Siparişlere Yetişemiyor

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 3 yıl önce 40 kilogram Cennet elmasını kurutup pazarda satmaya başlayarak iş hayatına atılan kadın girişimci Melek Yılmaz, kurduğu serada hem kendi işinin sahibi oldu hem de çok sayıda kadın..

Hobi Amaçlı Başladığı Arıcılık Korona Virüse Savaş Açtı 07:15

Hobi Amaçlı Başladığı Arıcılık Korona Virüse Savaş Açtı

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde bulunan ve oksijen deposu olarak bilinen Kazdağları’nda, kestane ile meşe ağaçlarının bulunduğu alanlarda elde edilen siyah bal, korona virüs (Covid-19)’e savaş açtı. Bayramiç Ziraat Odas..

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi 06:52

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi

Antalya İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, Ramazan ayında iftar sonrası da aşı yapılabileceğini bildirerek, “Bin 200 kadar aynı anda aşı yapılacak kapasitemiz var. Bu kapasitemiz özellikle hastane ayağında iftardan sonra da de..

Tarlada 1-1,5 TL'den Çıkan Domates, Markette 8-10 TL'den Satılıyor-iha 05:17

Tarlada 1-1,5 TL'den Çıkan Domates, Markette 8-10 TL'den Satılıyor-iha

Markette kilogramı 8-10 lira olan domates, toptancı halinde kilogramı ancak 1-1,5 TL arasında alıcı buluyor. Antalya’nın Aksu ilçesinde 12 dönüm kapalı alanda domates üretimi yapan Ali Dur, “Keşke domates şampiyon olsa d..

Vatanım Sensin 29.Bölüm - Yunan Ordusu İçindeki Hain Kim 05:18

Vatanım Sensin 29.Bölüm - Yunan Ordusu İçindeki Hain Kim

Tevfik, Vasili'ye Cevdet'in kendisine ihanet ettiğini söylüyor; Vasili ile Cevdet arasında büyük yüzleşme gerçekleşiyor! Köşeye sıkışan Tevfik, son kozunu oynamak için Vasili ile ormanda buluşur. Ona, Cevdet'in bir vatan..

  • ANKA tarafından
  • 1.128 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jumanji Vahşi Orman Türkçe Altyazılı Hd İzle 1:59:03

Jumanji Vahşi Orman Türkçe Altyazılı Hd İzle

1995 yapımı olan jumanji filminin devamı filmi jumanji vahşi orman filminde okulda yaptıkları yüzünden ceza alan 4 öğrenci okulun eski bir odasını temizlemekle cezalandırılacaklardır. Eski eşyalar arasında değişik bir oy..

Çocuklar Duymasın 43. Bölüm Fragmanı 01:01

Çocuklar Duymasın 43. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 43. Bölüm Fragmanı yayında! Soru - Cevap oyunu çiftlerin arasını bozuyor! Zero Tuna'nın, çiftler arasında oynamak için getirdiği soru-cevap oyunu sorun oluyor. Haluk'un, gelen soruya verdiği cevap Melt..

Battalion 1944  Announcement Trailer 05:06

Battalion 1944 Announcement Trailer

( Tabur, Unreal Engine 4 kullanarak PC ve Konsolda WW2 türünü yeniden canlandıran klasik çok oyunculu atıcıların yoğunluğunu tekrar kavrar Tabur 1944, klasik çok oyunculu atıcıların çekirdeğini tekrar ele geçirir ve WW2..

  • BETA tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..