#Şişelerin arasında bilardo oynamak

Boynuz Ve Ağacın Sanat Yolculuğu 04:39

Boynuz Ve Ağacın Sanat Yolculuğu

Boynuz Ve Ağacın Sanat Yolculuğu Sabır ve emek sonucu ortaya çıkan Ahlat bastonları, zarafeti ve üzerindeki desenleriyle göz kamaştırıyor. Ustalık, sabır ve maharet gerektiren bir zanaat olan bastonculukta Ahlatlı us..

Elazığ’daki Terör Soruşturması 01:15

Elazığ’daki Terör Soruşturması

Elazığ’da terör örgütü PKK’nın propagandasını yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 2’si kadın 18 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüpheliler arasında BDP’nin eski il başkanı ve HDP üyeleri de bulunuyor. Edinilen bilgiye gör..

Görüntüsü Nedeniyle Tanrı’nın Eli Olarak Adlandırılan Hava Olayı 00:55

Görüntüsü Nedeniyle Tanrı’nın Eli Olarak Adlandırılan Hava Olayı

Meksika’nın batı taraflarında bulunan Michoacan eyaletinde gökyüzünde beliren bulut, sosyal medyada en çok konuşulan konulardan bir tanesi oldu. Meksika’daki Michoacan eyaletinde görülen hava olayı, sosyal medyada en çok..

  • PITIRCIK tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kısmetse Olur - Adnan ve Emre Dostluğunu Bitiren Kavga! 05:13

Kısmetse Olur - Adnan ve Emre Dostluğunu Bitiren Kavga!

Kısmetse Olur 21 Nisan 2017'de yayınlanan son bölümde, Emre ve Adnan arasında tartışma çıkıyor. Adnan'ın son zamanlarda Emre'ye karşı tavırlı davranışları gündeme geliyor ve iki eski dost arasında ipler gerilince, dostlu..

  • ANKA tarafından
  • 770 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Zengin Arapların Satın Alamadığı Tek Hayvan 04:31

İşte Zengin Arapların Satın Alamadığı Tek Hayvan

Sivas Kangalı, yırtıcı ve vahşi hayvan besleme meraklısı zengin araların çok isteyip alamadıkları tek hayvan. Son zamanlarda zengin Araplar arasında gelişen yırtıcı ve vahşi hayvan besleme merakı Sivas’a kadar uzandı. ..

  • JET TV tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu 05:08

Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu

Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu Almanya'da işlettiği markette ejder meyvesinin çok satıldığını görünce, memleketi Mersin'de deneme ekimi yapan Zeki Çoban, başarılı olunca ortağıyla 2,..

Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba) 00:32

Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba)

Diriliş Ertuğrul Moğollarla zorlu bir mücadele veren Ertuğrul Bey, kutlu davasının peşinden gidebilmek için kardeşlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ertuğrul Bey’e inanan Kayılar, bu ayrılığın ardından yollara düştüle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adı Efsane fragman 15. Bölüm Fragmanı 00:47

Adı Efsane fragman 15. Bölüm Fragmanı

arık ile Bahr Kendielrine bir şans verme kararı alırlar. ve el ele gezerlerken Melise yakalanırşar. Melis ise Babası ile Bahrı el ele görünce çılgına Döner .ikiliyi ayırmaya çalışan Seçil ise Melisi Doldurdukça doldurur...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı 02:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faize dayalı bankacılık sistemini ve yüksek reel faizleri eleştirerek, Kişisel olarak piyasaya siyaseten ve kamu gücü ile müdahaleyi doğru ..

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı 05:04

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı

Çernobil faciasında sağ kurtulduktan sonra bölgedeki sağlık çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Vasiliy Nikolovayevic Melnicenko, İstanbul’da en az Çernobil kadar tehlike saçan iyot eksikliğini anlattı. Başta kanser, otiz..

Kısmetse Olur - Farima ve Akının Duygusal Anları! 04:00

Kısmetse Olur - Farima ve Akının Duygusal Anları!

Kısmetse Olur 12 Mayıs Cuma yayınlanan son bölümde, Rabia yüzünden Farima ve Akın arasında tartışma çıkmıştı. Akın, Farima'nın bu konu yüzünden daha fazla üzülmesini istemeyerek onun yanına gidiyor ve ikili arasında duyg..

  • ANKA tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı 08:11

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon’un ‘FETÖ’nün ‘3 tane okulu var bizde’ dediğini hatırlatarak, “Ben hemen bu okulları kapatacağım, bunları kamulaştıracağım. Maarif kolejimizle, bunları..

Mavi Marmara Davası Düştü 01:49

Mavi Marmara Davası Düştü

Mavi Marmara davasının düşürülmesine karar veren mahkeme, İsrailli askerler hakkındaki yakalama kararının kaldırılmasını hükmetti. Mavi Marmara saldırısına ilişkin İsrail Genelkurmay Başkanı olan Rau Aluf Gabiel Ashkna..

Amatör Maçta Arbede 02:53

Amatör Maçta Arbede

Antalya Süper Amatör Lig Doğu Grubu'nda Manavgat Belediyespor-Kestelspor maçının ardından sahaya inen taraftarları güvenlik güçleri havaya ateş ederek durdurdu. Antalya Süper Amatör Lig Doğu Grubu'nda Manavgat Belediyes..

Acun Ilıcalı Final Four'a Şeyma Subaşı'yla Gitti! 01:18

Acun Ilıcalı Final Four'a Şeyma Subaşı'yla Gitti!

Final Four maçına, ünlüler akın etti. Karşılaşmayı izlemeye gelenler arasında TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı da vardı. Acun yanında sevgilisi Şeyma Subaşı'yı da getirdi... Final Four'da Fenerbahçe ve Real Madrid karş..

  • ANKA tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyaz Show- Konuklar Seyircileri Gizli Kameraya Aldı! 02:09

Beyaz Show- Konuklar Seyircileri Gizli Kameraya Aldı!

Evrencan Gündüz ile Yol Project grubunun üyeleri Zeki Açabey ve Orçun Açabey, program öncesi gizli kamera ile seyircilerin arasında dolaştı! Beyaz Show'un 26 Mayıs programının çekimleri öncesinde Evrencan Gündüz, Zeki Aç..

  • ANKA tarafından
  • 644 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle 2:12:03

Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle

Konu Jor-El, Kripton’un çekirdeğinin çöktüğünü söyleyerek yöneticilerden kodeksi kendisine vermesini istediği anda General Zod gelir ve darbe yapar. General Zod’un bana katıl teklifini geri çeviren Jor-El ondan kaçar ve ..

  • Film İzle tarafından
  • 29.972 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Lego Ninjago Movie - Fragman (2017) 02:38

The Lego Ninjago Movie - Fragman (2017)

Bu yıl içinde vizyona girecek olan Ninjago temalı yeni Lego filmi The Lego Ninjago Movie’nin ilk fragmanı yayınlandı. The Lego Batman Movie, önümüzdeki cuma gösterime girecek. Ancak Lego ve Warner Animation Group, bu sır..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın 07:59

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu içinde PKK’ya destek veren parlamenterler olduğunu söyleyerek, Sizin ideolojiniz batsın. Aynı ideolojiyi savunuyorsanız, o ideoloji terörü gerektiriyorsa sen de git..

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kendi Elektrigini Kendi Üretiyor 01:50

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kendi Elektrigini Kendi Üretiyor

Türkiye’de en çok güneş alan iller arasında yer alan Van’da Yüzüncü Yıl Üniversitesi, ’Güneş Enerjisi Santrali Uygulaması’ projesi ile 2,5 yılda yaklaşık 640 bin TL değerinde enerji tasarrufu sağladı. Yüzüncü Yıl Ünivers..

Hollanda'dan Türklere Türk Vatandaşlığını Bırakın, Ülkeye Entegre Olun 01:35

Hollanda'dan Türklere Türk Vatandaşlığını Bırakın, Ülkeye Entegre Olun

Hollanda’da kritik seçimlere bir gün kala yarışın iki favori partisi iktidardaki Liberal ve Demokrat Halk Partisi lideri Başbakan Mark Rutte ile ırkçı lider Geert Wilders canlı yayında kozlarını paylaştı. Türkiye ile Ho..

Ordu-Giresun Havalimanına Dvor Sistemi 02:53

Ordu-Giresun Havalimanına Dvor Sistemi

Ordu-Giresun Havalimanına DVOR sistemi Türkiye'nin prestij projeleri arasında yer alan ve Avrupa'nın denize dolgu yöntemiyle inşa edilen tek havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanına DVOR sistemi monte ediliyorORDU - Tür..

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması 02:05

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin önemli açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin, Suriye genelinde bu gece ateşkes ilan ediliyor. Taraflar kontrolleri..

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz 06:28

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Orta Doğu’ya ayar çekmeye çalışan küresel güçlere haddini bildireceğiz. Batı ülkeleri değil sınırlarını tel örgüler ile örtmek, gök kubbelerini çelikten gök kubbeler ile örtseler bil..

ABD-İsrail İlişkilerinde Yeni Dönem_ Trump Netenyahu'ya Hayal Kırıklığı Oldu 02:35

ABD-İsrail İlişkilerinde Yeni Dönem_ Trump Netenyahu'ya Hayal Kırıklığ

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, İngiltere’nin ardından şimdi de Donald Trump liderliğindeki Washington yönetimiyle bağlarını güçlendirmek için yola koyuldu. Fakat seçim kampanyası boyunca kullandığı söylem nedeniyl..

Hollanda Başbakanı Mark Rutte Kimdir 02:18

Hollanda Başbakanı Mark Rutte Kimdir

Hollanda Başbakanı Mark Rutte 1967’de Lahey’de dünyaya geldi. Özel şirketlerin insan kaynakları departmanında çalışan Rutte, siyasi kariyerine 90’lı yıllarda adım attı. 1948’de kurulan Özgürlük ve Demokrasi için Halk Pa..

Adı Efsane 21.Bölüm - Fikonun Kelebeği Çiler! 06:05

Adı Efsane 21.Bölüm - Fikonun Kelebeği Çiler!

Çiler ve Fiko arasında duygusal anlar yaşanıyor. Takısını kaybeden Melis, Çiler'i arayarak ondan yardım ister. Kolyeyi bulmak için mahalleye gelen Çiler ise Hakan'ı arayıp eskileri hatırlatmak istemediği için, Fiko'yu ar..

  • ANKA tarafından
  • 821 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gaziantep'te Kanlı Hesaplaşma 01:24

Gaziantep'te Kanlı Hesaplaşma

Gaziantep'te iki grup arasında sokak ortasında yaşanan kavgada ilk bilgilere göre 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Olayın ardından polisin nefes kesen operasyonu ile eli kelepçeli, üzeri kanlı bir kişi ele geçirildi. İddi..

Kısmetse Olur Haftanın Finali Fragmanı - 19.03.2017 00:42

Kısmetse Olur Haftanın Finali Fragmanı - 19.03.2017

Kısmetse Olur 19 Mart Pazar haftanın finali fragmanında Farima ve Melis arasında büyük bir tartışma çıkıyor. Melis’in yüksek çıkışları karşısında sakinliğini koruyamayan Farima’yı diğer gelin adayları güçlükle tutuyor! K..

  • ANKA tarafından
  • 1.471 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zülmanlar ! Çöllerden Gelen Cinler ! 10:03

Zülmanlar ! Çöllerden Gelen Cinler !

Zülmanlar.. Süleyman Peygamber'in lanet ettiği cin topluluğu. Eski insanlar onlara çöl cinleri yada çöl zülmanlar ismini vermişlerdi. anlattıklarına göre görünüşleri insanlara çok benzese de boyları bizden belirgin bir ş..

  • ZULMA tarafından
  • 1.275 görüntüleme
  • 7 yıl önce