#Şişelerin arasında bilardo oynamak

Dükkan sahibinin müşteriye tokat atma anı kamerada 00:52

Dükkan sahibinin müşteriye tokat atma anı kamerada

Pendik’te satın aldığı otomobil parçasını iade etmek isteyen müşteri ile dükkan sahibi arasında çıkan kavga güvenlik kamerasına yansıdı. Dükkan sahibinin müşteriye tokat attığı anların yer aldığı görüntüler, ikili arasın..

Unutulmaz En Güzel Şarkıları 04:23

Unutulmaz En Güzel Şarkıları

Yesilcamin unutulmaz en güzel sarkilari Sonbahar rüzgarlari Dert ortagim benim Selvi boylum Al yazmalim Iyi seyirler!!! Sonbahar Rüzgarları Şarkı Sözü (Lyrics) Düşen bir yaprak görürsen Beni hatırla demiştin Biliyorsun..

  • PengoTV tarafından
  • 1.301 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sopalı Bıçaklı Kavga Kamerada 01:34

Sopalı Bıçaklı Kavga Kamerada

Şanlıurfa'da iki aile arasında çıkan taşlı, sopalı ve bıçaklı kavgada 8 kişi yaralandı. Haliliye ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde aralarında husumet olan iki aile arasında sokak ortasında kavga yaşandı. Taş, sopa ve bıçakl..

Evin İçinden 53 Bin Dolar Çıktı Bir İnsan Şanslı Oldurda Bu Kadarmı Olur 01:48

Evin İçinden 53 Bin Dolar Çıktı Bir İnsan Şanslı Oldurda Bu Kadarmı Ol

Havort Sansin Açık arttırmadan bir ev satın aldı,Satın almış olduğu ev tam tamına 35 yıllık eski ve harebe bir evdi,Evi 55 bin dolara satın alan hovart sansin, ortağıyla birlikte evin ilk defa içini görüceklerdi,Kapıyı ..

  • JET TV tarafından
  • 1.250 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trafikte Kitap Okuyan Sürücü 00:25

Trafikte Kitap Okuyan Sürücü

Sürücülerin, araç kullanırken dikkat dağıtan işlerle meşgul olması, kazaların önemli sebepleri arasında yer alırken İstanbul'da kameralara yakalanan iki sürücünün hareketi bu kadar da olmaz dedirtti. Sürücülerin, araç k..

  • JET TV tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kızlarım İçin 8. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

Kızlarım İçin 8. Bölüm 2. Fragmanı

Kızlarım İçin 8. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Sumru'nun Tayfun olan durumunu Yaşar öğreniyor! Sumru ve Tayfun arasında yeni bir aşk mı başlıyor? Kumru'yu hata yaparken gören Yağız, ondan sadece bu durumu kabul etmesini be..

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar 01:51

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar

FETÖ Medya Yapılanması Davasında son dakika bir gelişme yaşandı. Mahkeme ara kararda, Mehmet Altan, Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6 tutuklu sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Dur..

Emine Ün Evlilik Sözleşmesiyle Alakalı Yorumda Bulundu 04:54

Emine Ün Evlilik Sözleşmesiyle Alakalı Yorumda Bulundu

Akmerkez’de objektiflere yansıyan Emine Ün soruları samimi bir şekilde cevapladı. Güzel sanatçının neşeli halleri gözlerden kaçmadı. Emine Ün Akmerkez’de objektiflere yansıdı. Soruları yanıtlayan Ün, yılbaşını ailesi ile..

  • BETA tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İki Kocalı Kadın 1963 Türk Filmi İzle 1:14:48

İki Kocalı Kadın 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, iki erkek arasında seçim yapmak zorunda kalan bir kadını anlatır. Sibel’in ilk kocası Murat bir iş seyahatinde geçirdiği kazada ölür. Yalnız kalan Sibel kocasının yakın arkadaşı ve iş ortağı Bülent ile ev..

İtalya'da Tren Kazası En Az 3 kişi Hayatını Kaybetti 00:50

İtalya'da Tren Kazası En Az 3 kişi Hayatını Kaybetti

Milano’dan Venedik yönüne gittiği öğrenilen trenin yerel saatle 07:00 sularında civarında Milano yakınlarındaki Segrate ve Piotello istasyonları arasında raydan çıktığı öğrenildi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambula..

Muhammed Ali Tribute - 3 Yaşından 74 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:20

Muhammed Ali Tribute - 3 Yaşından 74 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Muhammed Ali (Мохаммед Али, doğan Cassius Marcellus Clay, Jr, 17 Ocak 1942 - 3 Haziran 2016) Amerikan profesyonel boksörüydü. Kariyerinin başlarında Ali, boks ringinin içinde ve dışında ilham verici, tartışmalı ve kutupl..

Huzursuz Bacak Sendromunun Nedenleri Nelerdir 01:37

Huzursuz Bacak Sendromunun Nedenleri Nelerdir

Huzursuz bacak sendromu nedenleri bilinmeyen hastalıklar arasında yer alıyor. Huzursuz bacak sendromu, şeker hastalarında, böbrek yetmezliğinde, hamilelerde daha sık görülür. Huzursuz bacak sendromunun nedenleri arasında..

  • NABIZ tarafından
  • 525 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Japonya Bilgi Birikimini Doğu Avrupa'ya Aktarıyor 06:08

Japonya Bilgi Birikimini Doğu Avrupa'ya Aktarıyor

Japonya Başbakanı Şinzo Abe, ekonomik ve diplomatik ilişkileri ilerletmek için onlarca Japon iş adamından oluşan bir heyetle, altı Doğu Avrupa ülkesine tarihi bir geziye çıkarak, 2018 yılına hızlı bir giriş yaptı. Spotli..

ABD'nin Teröristlere Verdiği Uçaksavar Cindeyres'te Ele Geçirildi 00:17

ABD'nin Teröristlere Verdiği Uçaksavar Cindeyres'te Ele Geçirildi

Zeytin Dalı Harekâtı'nın 12. gününde TSK-ÖSO ittifakı, Cindeyres bölgesinde ABD'nin PKK/PYD'ye verdiği uçaksavar ele geçirdi. DEAŞ bahanesi PKK'ya verilen silahlar arasında en dikkat silahlar arasında tanksavar ve uçaksa..

Steven Seagal Tribute - 10 Yaşından 65Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:27

Steven Seagal Tribute - 10 Yaşından 65Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Steven Seagal (Стивен Сигал, 10 Nisan 1952 doğumlu) Amerikalı aktör, film yapımcısı, senarist, film yönetmeni, dövüş sanatçısı, Aikido eğitmeni, müzisyen, yedek vekil şerifi ve girişimcidir. Aikido'da 7.'lik bir siyah k..

İsrail Güçleri Filistinlilere Ait İki Binayı Yıktı 03:13

İsrail Güçleri Filistinlilere Ait İki Binayı Yıktı

İsrail güçleri, işgal altındaki Batı Şeria'nın Beytüllahim kenti yakınlarında Filistinlilere ait inşaat halindeki iki binayı ruhsatsız olduğu gerekçesiyle yıktı.Filistin yönetimine bağlı Ayrım Duvarı ve Yerleşim Birim..

İç Mimar Komşu Ece Erken'e Tazminat Davası Açtı 12:01

İç Mimar Komşu Ece Erken'e Tazminat Davası Açtı

Ece Erken ile mimarı arasında gerilim sürüyor! Ece Erken, mimarı ile arasında yaşananları Söylemezsem Olmaz'da anlattı.....

  • BETA tarafından
  • 788 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jackie Chan Tribute - 1Yaşından 62 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:59

Jackie Chan Tribute - 1Yaşından 62 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jackie Chan (Джеки Чан, doğan Chan Kong-sang, 陳 港 生; 7 Nisan 1954) Hong Kong dövüş sanatçısı, oyuncu, film yönetmeni, yapımcısı, dublör ve şarkıcıdır. Filmlerinde akrobatik dövüş tarzı, komik zamanlama, doğaçlama silah k..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 7 yıl önce
BMW X3 2018 Test Sürüşü 10:28

BMW X3 2018 Test Sürüşü

Yeni BMW X3 test konuğumuz Yeni BMW X3 tasarımıyla daha heytbetli görünüyor çünkü böbrek ızgaralar büyümüş ve farlarda daha büyüyerek modern bir tasarıma kavuşmuş. Bize göre arakası oldukça şık stop formundan ve daha es..

  • BETA tarafından
  • 1.415 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş 5 - 0 Karabükspor Maç Özeti 05:55

Beşiktaş 5 - 0 Karabükspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, Kardemir Karabükspor'u 5-0 mağlup ederek zirve iddiasını sürdürdü. Zorlu fikstür öncesi kayıp istemeyen Kartal'ın gollerini Pepe, Talisca(2) ve Vagner Love (2) kaydetti. Beşiktaş, Spor T..

  • OFSAYT tarafından
  • 821 görüntüleme
  • 7 yıl önce
BM Suriye Parçalanma Riskiyle Karşı Karşıya 01:33

BM Suriye Parçalanma Riskiyle Karşı Karşıya

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Suriye'nin parçalanma riskiyle karşı karşıya olduğunu söyledi. Guterres, 54. Uluslararası Münih Güvenlik Konferansı'nda yaptığı konuşmada, artan krizler, çatışm..

Kalın Bağırsak Kanseri Gençlerde Alarm Veriyor! 02:23

Kalın Bağırsak Kanseri Gençlerde Alarm Veriyor!

Dünyada gençlerde kolorektal kanser sıklığının yılda yaklaşık % 2 oranında arttığını ve her 7 kolon kanserinden birinin 40 yaş altı hastada görüldüğünü belirten Gastroenterolog Doç. Fatih Oğuz Önder, bu durumu “alarm” ol..

Azem 3 Cin Tohumu Hd İzle 1:20:37

Azem 3 Cin Tohumu Hd İzle

Konusu : 1917 yılında Orta Anadolu'da, Kızılırmak kenarında bir köyde gerçekleşen bir olay, iki yakın aile arasında ve sonrasında tüm köyde senelerce süren gizemli durumlara yol açar. Cinler ile köy halkını birbirlerind..

İran İle Bir İlk 00:52

İran İle Bir İlk

Türkiye ile İran arasında da önemli bir karar yürürlüğe girdi. Türkiye ile İran arasında ilk para takası gerçekleşti...

Opel Astra Vs Peugeot 308 Karşılaştırma 14:17

Opel Astra Vs Peugeot 308 Karşılaştırma

Psa grubundan peugeot 308 ve opel astra nın tasarımlarına baktığımızda ikisinin de bilindik bir hatchback formunda olduğunu söyleyebilriz astra da alman dna sı düz hatlar peugeot da biraz daha estetik hatlar dikkat çekiy..

  • BETA tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 02:30

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 Bazı hayvanlar yıllar içerisinde nesilleri tükendi.Bazı hayvanlar ise nesli tükenmekte olan hayvanlar listesinde. Ve yetkililer tarafından korunma altında. İşte günümüzde Nesli Tükenm..

  • JET TV tarafından
  • 1.321 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya’da Taşlı Sopalı Sokak Kavgası 01:12

Almanya’da Taşlı Sopalı Sokak Kavgası

Almanya'nın Duisburg şehrinde iki grup arasında çıkan taşlı sopalı kavgaya müdahale eden polis 50 kişiyi gözaltına aldı. Göz altına alınanlar arasındaki 30 kişi yapılan sorgulardan sonra serbest bırakıldı. İki grup arası..

  • JET TV tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ne Şeker Şey 1962 Türk Filmi İzle 1:27:49

Ne Şeker Şey 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, asıl kimliklerini gizleyen iki genç arasında yaşanan aşk konu edilir. Hacı Mansur Ağa ve ailesi, Çukurova’nın zenginlerindendir. Yaşadığı ekonomik sıkıntılardan dolayı Hacı Mansur, oğlu Tayfur’u Zeynel ..

Zeki Farenin Yaptığı Artistik Hareket Şaşkına Çevirdi 00:37

Zeki Farenin Yaptığı Artistik Hareket Şaşkına Çevirdi

Bir kedinin sahibiyle fare yakalama operasyonunda farenin yaptığı hareket şaşkına çevirdi. Kedinin bakışları arasında su giderinin kapağını açan fare kendini oradan içeri attı. Kedinin ne olduğunu anlamaya çalışan bakışl..

  • JET TV tarafından
  • 968 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nostaljik Tramvayda Yaşanan Ayağa Basma Kavgası 01:28

Nostaljik Tramvayda Yaşanan Ayağa Basma Kavgası

Taksim-Tünel arasında sefer yapan Nostaljik Tramvay’da dün akşam saatlerinde aralarında turistlerin de olduğu kadınlar arasında ayağa basma kavgası yaşanmış...

  • JET TV tarafından
  • 820 görüntüleme
  • 6 yıl önce