#Şişli etfal eğitim ve araştırma hastanesi

İstanbul'da 1 Mayıs Olaylı Geçti 01:16

İstanbul'da 1 Mayıs Olaylı Geçti

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla İstanbul'da düzenlenen gösteriler olaylı geçti. Bakırköy ve Şişli'deki gösterilerde gerginlik çıktı. Çıkan arbedede polis havaya ateş açtı...

Tren Yoluna Dalan Tırın İkiye Bölünmesi 01:18

Tren Yoluna Dalan Tırın İkiye Bölünmesi

Uyarı levhalarının bozulduğu karlı ve sisli yolda treni fark edemeyen tır raylardan geçmeye çalışıyor. Gerisini buyurun izleyin...

  • JET TV tarafından
  • 1.164 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fatoş ve Emir Sarıgülün Muhteşem Evleri 01:05

Fatoş ve Emir Sarıgülün Muhteşem Evleri

Fatma Sarıgül Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'ün eşidir.Acarkent'teki muhteşem evinin kapısını Instyle Home Dergisi'ne açtı. Çift bin 200 metrekarelik, 4 katlı villaya 2013'te taşınmıştı...

  • ANKA tarafından
  • 3.927 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yolcular İçindeyken Halk Otobüsünü Durdurup Namaz Kılan Şoför 00:59

Yolcular İçindeyken Halk Otobüsünü Durdurup Namaz Kılan Şoför

İstanbul Şişli'de akşam saatlerinde kullandığı halk otobüsünü durduran Özel Halk Otobüsü şoförü, yolcuların bakışları arasında namaz kıldıktan sonra açıklama yapmadan yoluna devam etti..

  • JET TV tarafından
  • 1.093 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul’un Göbeğinde Dehşet Verici Görüntü 02:15

İstanbul’un Göbeğinde Dehşet Verici Görüntü

Şişli Mecidiyeköy’de bir alışveriş merkezi önünde “bonzai” diye tabir edilen sentetik uyuşturucu maddenin etkisindeki gencin içler acısı hali yürekleri sızlattı. Ayakta adeta zombi gibi dolaşan genci, vatandaşlar başın..

Sise Hızla Giren Kamyon Faciası! 00:27

Sise Hızla Giren Kamyon Faciası!

Suudi Arabistan'da sisli yolda kaza nedeniyle duran trafikte bir kamyonun yaptığı kaza böyle görüntülendi...

Metrobüs Vs Helikopter 12:18

Metrobüs Vs Helikopter

Bu videoda Alper ve Fırat Şişli'den Kadıköy'e geliyor. Ancak biri 10 liralık, diğeri 10,000 TL'lik yolculuk yapacak. Bakalım kimin şansına ne çıkacak?..

  • JET TV tarafından
  • 585 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afrikalı Adam Bonzaiden Kendini Kaybetti 00:56

Afrikalı Adam Bonzaiden Kendini Kaybetti

Birçok genci ağına düşüren bonzai tuzağına İstanbul'da yaşayan yabancılar da yakalandı. Beyoğlu ve Şişli'de iki yabancı şahsın bonzainin etkisiyle kendini kaybettiği anlar kameralara yansıdı...

İstanbul’da Şafak Vakti Narkotik Operasyonu 03:06

İstanbul’da Şafak Vakti Narkotik Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Beyoğlu ve Şişli ilçelerinde önceden belirlenen 20 adrese şafak vakti operasyon düzenledi. Operasyonda birçok şüpheli gözaltına alınırken, bi..

İstanbul’un Göbeğinde Yürek Burkan Bonzai Krizleri Kamerada 01:01

İstanbul’un Göbeğinde Yürek Burkan Bonzai Krizleri Kamerada

İstanbul Şişli ve Beyoğlu'nda “bonzai” diye tabir edilen sentetik uyuşturucu maddenin etkisindeki gençlerin ibretlik halleri kameraya yansıdı. Krize girerek kendini yerden yere vuran gençleri vatandaşların başından aşağı..

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

İstanbul’daki Korkunç Cinayet Kamerada 00:44

İstanbul’daki Korkunç Cinayet Kamerada

İstanbul Şişli'de bir fırında işlenen cinayet, saniye saniye kameraya yansıdı. Kurtuluş'ta bir simit fırınında çalışan şahıs, eski sevgilisiyle ilişkisi olduğundan şüphelendiği Türkmenistan uyruklu iş arkadaşını silahla ..

Kendini Avukat Olarak Tanıtıp Taksiciyi Gasp Etti 10:44

Kendini Avukat Olarak Tanıtıp Taksiciyi Gasp Etti

İstanbul Şişli'de kendisini avukat olarak tanıtan şahıs, ticari taksi şoförünü güpegündüz bıçak zoruyla gasp etti. Gasp sonrasında kaçan şahıs arabada çantasını ve sarı zarflarını unuturken, kaçış anı ise saniye saniye g..

İstanbul Boğazı’nda Sis Kartpostallık Manzara Oluşturdu 03:36

İstanbul Boğazı’nda Sis Kartpostallık Manzara Oluşturdu

İstanbul Boğazı’nda sabah saatlerinde etkili olan sis, kartpostallık manzara oluşturdu. 15 Temmuz Şehitler Köprüsünün ayağının kaybolduğu sis manzarasında bazı vatandaşlar balık tuttu, bazıları da özçekim yaptı...

Takla Atan Taksiden Burnu Bile Kanamadan Çıktı 01:58

Takla Atan Taksiden Burnu Bile Kanamadan Çıktı

Kaza, gece saatlerinde Şişli Mecidiyeköy Büyükdere Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu taksi kaldırıma çarparak devrildi. Taksi sürücüsü Ramazan Kaya..

Fiyat Sorma Bahanesiyle Girdiği Dükkandan 800 Liralık Takıyı Çaldı 05:53

Fiyat Sorma Bahanesiyle Girdiği Dükkandan 800 Liralık Takıyı Çaldı

Şişli Teşvikiye’de fiyat sorma bahanesiyle takı tasarım dükkanına giren genç kız, iş yeri sahibinin müşteriyle ilgilenmesini fırsat bilerek 800 lira değerindeki altın bilekliği çalıp kaçtı...

Bıçak Çektiği Sürücüden Tekme Tokat Dayak Yedi 02:04

Bıçak Çektiği Sürücüden Tekme Tokat Dayak Yedi

Şişli'de trafikte çıkan tartışma sonucunda motosiklet sürücüsü, otomobil sürücüsüne bıçakla saldırdı. Otomobil sürücü ise kendisine bıçakla saldıran motosikletliyi tekme tokat dövdü. O anlar ise güvenlik kameralarına san..

İbi - Saklı Kapı 11:21

İbi - Saklı Kapı

Kahramanlarımız, Sisli Deniz’in gizemli ortamında daha önce görmedikleri Baldiyarlılarla tanışır. Karanlık ve fırtınalı bir yolculuktan sonra efsanelerde anlatılan Saklı Kapı’ya ulaşabilecekler mi dersiniz?..

  • ÇocukTV tarafından
  • 3.334 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Amerikada Trafik Kazası Sis İçinde İkinci Kaza 01:12

Amerikada Trafik Kazası Sis İçinde İkinci Kaza

sisli havadan dolayı ikinci kaza oldu...

İstanbul’un göbeğinde yaşanan feci kazalara esnaf isyan etti 03:31

İstanbul’un göbeğinde yaşanan feci kazalara esnaf isyan etti

Şişli’de 1 ay arayla yaşanan ve sürücülerin boşluğa uçtuğu feci kazalara işlek bir cadde üzerinde iş yerleri olan esnaflar tepki gösterdi. Herhangi bir yön tabelası bulunmayan sokağa esnaf “kapan” kurulmasını istedi. Fec..

Avukatlık bürosunda yumruklar konuştu! 01:49

Avukatlık bürosunda yumruklar konuştu!

İSTANBUL ŞİŞLİ'DE ÖYLE BİR KAVGA ÇIKTI Kİ 2 KİŞİ DÖVÜLE DÖVÜLE HASTANELİK OLDU... ALACAK VERECEK MESELESİ YÜZÜNDEN ÇIKAN KAVGADA ÖNCE SİLAHLAR ÇIKTI MEYDANA,,, SONRA YUMRUKLAR KONUŞTU... BOKSÖR KARDEŞLERE DENK GELEN BAHT..

Fren yerine gaza basınca... 01:34

Fren yerine gaza basınca...

ŞİŞLİ'DE FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ...BİR SÜRÜCÜ DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ, FREN YERİNE GAZA BASINCA ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ...İKİ KİŞİ ÖLMEKTEN SON ANDA KURTULDU..

İstanbul’un göbeğinde organize dolandırıcılık ve hırsızlık 06:50

İstanbul’un göbeğinde organize dolandırıcılık ve hırsızlık

Şişli Kurtuluş’ta yabancı uyruklu 3 şahıstan ikisi, müşteri gibi girdikleri bir giyim mağazasında çalışanı ürün fiyatı sorarak oyalarken, diğeri ise dolar bozdurma bahanesiyle kasadaki esnafın 15 bin lirasını kaşla göz a..

Gerçek gibi sahte dolar! 01:56

Gerçek gibi sahte dolar!

ŞİŞLİ'DE BİR MARKETE GELEN KADIN, ELİNDEKİ SAHTE 50 DOLARI VERİP 250 LİRALIK ALIŞVERİŞ YAPTI BİR DE PARA ÜSTÜNÜ ALIP ORTADAN KAYBOLDU.....

Bir kadının çaresizliği 01:11

Bir kadının çaresizliği

İSTANBUL, ŞİŞLİ'DE MERDİVENLERE OTURUP GÖZYAŞI DÖKEN KADINI GÖRENLER YARDIM İÇİN YANINA GİTTİ. O KADIN, İDDİASINA GÖRE DARBEDİLDİĞİ, HAKARETE UĞRADIĞI İÇİN O HALDEYDİ. SONRASINDA BAKIN NELER YAŞANDI...

İstanbul’un göbeğinde pes dedirten görüntüler- Salgına rağmen doğum günü partisi verdiler 02:01

İstanbul’un göbeğinde pes dedirten görüntüler- Salgına rağmen doğum gü

Harbiye’de yasağa rağmen gece yarısı bir restoranda doğum günü partisi düzenleyen gruba polis ekipleri baskın düzenledi. Doğum günü partisi ve baskın anları kameralara yansırken, Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri içe..

Kasaptan telefon çaldı! 01:45

Kasaptan telefon çaldı!

İSTANBUL, ŞİŞLİ'DEKİ BİR KASABA HIRSIZ GİRDİ. PİŞKİN HIRSIZ, KASİYERİN CEP TELEFONUNU ÇALDI. BAKIN GÜVENLİK KAMERASINA NASIL YAKALANDI...

Sokağa ceza yağdı! 01:12

Sokağa ceza yağdı!

İSTANBUL ŞİŞLİ'DE BİR SOKAĞA GÖTÜRELİM ŞİMDİ SİZİ... YASAK TABELASI OLMAYAN O SOKAKTA KAPI ÖNÜNDEKİ ARAÇLARA PARK CEZASI YAĞDI... ÇİFTER CEZAYI GÖREN MAHALLELİ İTİRAZ ETME KARARI ALDI...

Kolpaçino Hüseyin'e büyük vefasızlık! 02:03

Kolpaçino Hüseyin'e büyük vefasızlık!

SEVİLEN KÖTÜ ADAM ROLLERİYLE TANINAN OYUNCU, HÜSEYİN ELMALIPINAR, DÜN ŞİŞLİ'DE YÜRÜRKEN KALP KRİZİ GEÇİRİP VEFAT ETMİŞTİ... BUGÜN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI.. CENAZE TÖRENİNE KATILAN ÇOK AZ SAYIDAKİ SANATÇI DOSTLARI, VEF..

Kolpaçino Hüseyin'e büyük vefasızlık! 02:03

Kolpaçino Hüseyin'e büyük vefasızlık!

SEVİLEN KÖTÜ ADAM ROLLERİYLE TANINAN OYUNCU, HÜSEYİN ELMALIPINAR, DÜN ŞİŞLİ'DE YÜRÜRKEN KALP KRİZİ GEÇİRİP VEFAT ETMİŞTİ... BUGÜN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI.. CENAZE TÖRENİNE KATILAN ÇOK AZ SAYIDAKİ SANATÇI DOSTLARI, VEF..