#Şişli etfal eğitim ve araştırma hastanesi

ZİNDAN ADASI Shutter Island 2:18:04

ZİNDAN ADASI Shutter Island

Özet ve Detaylar Scorsese'nin olgunluk çağı ürünlerinden Zindan Adası da, yönetmenin bir çok filmi gibi yine bir başyapıt statüsünde. Filmde, Teddy Daniels ve Chuck Aule isimli iki polis memurunun, Rachel Solando adlı bi..

  • Film İzle tarafından
  • 6.914 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı 00:44

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı 19 Ekim 2016 16:03 Osmaniye'de iki mahalleye 3 havan mermisi atıldı PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle Paylaş Paylaş Gönder Osmaniye'nin Amanos Dağı eteklerindeki ..

Düğün Dönüşü Facia  2 Ölü 4 Yaralı 03:41

Düğün Dönüşü Facia 2 Ölü 4 Yaralı

Düğün Dönüşü Facia 2 Ölü 4 Yaralı Orhangazi-İznik Karayolu, Üreğil Mahallesi kavşağında meydana gelen trafik kazasında kavşaktan dönüş yapmak isteyen ve sürücüsünün alkollü olduğu ileri sürülen bir kamyonet ile otomob..

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü 01:46

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü Adana'da bir kişi annesiyle ilişkisi olduğu yönünde dedikodusu çıktığını ileri sürdüğü şahsı pompalı tüfekle öldürdü. Edinilen bilgiye göre, olay, 23 Ekim günü saat 19.00 sıra..

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı 03:29

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı Bingöl’de terör örgütü PKK mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Emrah Çeçen’in cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketi Tokat'a gönderildi. Aynı saldırıda yarala..

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı 01:12

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristler tarafından menfeze tuzaklanan patlayıcının güvenlik güçlerince imha edildiği sırada infilak etmesi sonucu 2 polis ve..

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki 04:13

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde komşusu tarafından cinsel tacize uğrayan 15 yaşındaki lise öğrencisi, tacizcisinin tahliye edilmesi karşısında bunalıma girip i..

Deaş Saldırısında Yaralanan 11 Peşmerge Elazığ'a Getirildi 03:53

Deaş Saldırısında Yaralanan 11 Peşmerge Elazığ'a Getirildi

Deaş Saldırısında Yaralanan 11 Peşmerge Elazığ'a Getirildi Kerkük'te DEAŞ'ın saldırısı sonucu yaralandığı öğrenilen 11 Peşmerge Elazığ'a getirilerek hastanede tedavi altına alındı. Edinilen bilgiye göre, DEAŞ'ın Kerkü..

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu 01:28

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu Hakkari, Diyarbakır, Bingöl ve Batman'da hain saldırılar sonrası 5 askerimiz şehit oldu, 3 askerimiz ise yaralandı. Şehitlerimizin ismi ve memleketi memleketi belli oldu ..

Rize’de Kahvehane Tarandı- 3 Ölü, 6 Yaralı 00:35

Rize’de Kahvehane Tarandı- 3 Ölü, 6 Yaralı

Rize’de Kahvehane Tarandı- 3 Ölü, 6 Yaralı Rize’nin İkizdere ilçesi Güneyce beldesinde bir kahvehane silahla tarandı. Olayda ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı. Aralarında husumet bulunan iki grup ..

15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı 01:09

15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı

15 Ay Önce Kaybolan Baba ve Oğlun Cesetleri Oyuktan Çıktı Afyonkarahisar'da kaybolan Kurban Barlas ve oğlu Emrullah Barlas, beklenmedik bir şekilde evlerinin yakınındaki oyukta bulundu. Ölüm nedenleri ise tespit edileme..

Fetö'den Tutuklanan Albay Cezaevinde Ölü Bulundu 01:09

Fetö'den Tutuklanan Albay Cezaevinde Ölü Bulundu

Fetö'den Tutuklanan Albay Cezaevinde Ölü Bulundu FETHULLAHÇI Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nden (TSK) ihraç edilen eski Kastamonu ..

Tuğba Kuruyemiş'in Sahibi Ahmet Tonkul ve Oğlu Fatih Tonkul Serbest Bırakıldı 01:02

Tuğba Kuruyemiş'in Sahibi Ahmet Tonkul ve Oğlu Fatih Tonkul Serbest Bı

Tuğba Kuruyemiş'in Sahibi Ahmet Tonkul ve Oğlu Fatih Tonkul Serbest Bırakıldı Aydın'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan Tuğba Kuruyemiş'in sahibi Ahmet Tonkul ve oğlu Fatih Tonkul tahliye edildi Aydın'da Fe..

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti 03:02

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin C

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırı Diyarbakırlı vatandaşları isyan ettirdi. PKK'yı lanetleyen vatanda..

Fırat Kalkanı Operasyonu'nda 3 Şehit, 5 Yaralı 00:41

Fırat Kalkanı Operasyonu'nda 3 Şehit, 5 Yaralı

Fırat Kalkanı Operasyonu'nda 3 Şehit, 5 Yaralı Fırat Kalkanı Operasyonu'nda 3 şehit, 5 yaralı olduğu, yaralı ve şehitlerin Gaziantep'e getirildiği öğrenildi. Suriye'de Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında yürütülen El-Bab..

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı-Saldırıyı, PKK'nın şehir örgütlenmesi YPS üstlendi 02:11

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı-Saldırıyı, PKK'nın şehi

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı Mardin'in Derik Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Fatih Safitürk'ün şehit olduğu saldırıyı kaymakamlıkta çalışan bir kişinin kardeşi tarafından yerleştirildiğini tespit et..

Adana'da Bar Çıkışı Çıkan Kavgada Silahlar Konuştu 02:48

Adana'da Bar Çıkışı Çıkan Kavgada Silahlar Konuştu

Adana'da bir genç kadın, bar çıkışı çıkan kavgada siper olduğu sevgilisinin başından vurularak öldürülmesine engel olamadı. Olay anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Alınan bilgiye göre, olay, 2..

Fetö’nün Kuşadası İmamı Yakalandı 00:20

Fetö’nün Kuşadası İmamı Yakalandı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde FETÖ’nün “Kuşadası imamı” olduğu öne sürülen zanlı yakalandı. Edinilen bilgiye göre, 15 Temmuz’daki darbe kalkışmasının ardından PDY/FETÖ soruşturması kapsamında Kuşadası imamı olarak hakkınd..

Kaymakam ve Belediye Başkanı Kaza Geçirdi 02:04

Kaymakam ve Belediye Başkanı Kaza Geçirdi

Manisa'nın Gördes ilçe Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin ile Belediye Başkanı Muhammet Akyol’un içerisinde bulunduğu araç, yoğun sis nedeniyle meydana gelen zincirleme kazaya karıştı. Kazada, Kaymakam Bilgin, Belediye Başkan..

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit 00:50

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit

Türkiye’nin Suriye’de başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı’ndan acı haberler gelmeye devam ediyor. El Bab’ın IŞİD’den kurtarılması için başlatılan operasyon hızlanırken, Türk askerleri müttefik ateşiyle vuruldu. Rus hava k..

Personel Kartlı Geçiş Sistemini İki Yıl Boyunca Yanıltıp İşe Gelmediler 00:51

Personel Kartlı Geçiş Sistemini İki Yıl Boyunca Yanıltıp İşe Gelmedile

İtalya’nın Napoli şehrindeki Loreto Mare Hastanesi’nin 55 çalışanı, personel kartlı geçiş sistemini yanıltarak mesai saatlerinde görev yerlerinde bulunmayıp dışarıda zaman geçirdikleri için göz altına alındı. Söz konusu..

Grey's Anatomy 13.Sezon 15.Bölüm Fragmanı (HD) 00:23

Grey's Anatomy 13.Sezon 15.Bölüm Fragmanı (HD)

Grey's Anatomy, Emmy ve Altın Küre ödüllü hastane konulu ABD yapımı televizyon dizisi. Ellen Pompeo, Patrick Dempsey. (Patrick Dempsey 11. sezonda ölerek diziden ayrılmıştır., Sandra Oh, Katherine Heigl, Justin Chambers,..

FETÖ'den Aranan Emniyet Müdürü Balıkesir’de Yakalandı 01:02

FETÖ'den Aranan Emniyet Müdürü Balıkesir’de Yakalandı

Hakkında FETÖ soruşturması kapsamında yakalama kararı bulunan Afyon Polis Okulu Müdürü M.K. Balıkesir'in Edremit ilçesinde jandarma tarafından gözaltına alındı. Piknik yaparken jandarma tarafından gözaltına alınan eski e..

Kulağına Giren Sinek Hayatını Kararttı 04:30

Kulağına Giren Sinek Hayatını Kararttı

Sivas'ta kulağına sinek giren öğretmen sineği çıkartmak için gittiği hastane acilinde, zarı delik kulağına alkol dökülünce başına gelmeyen kalmadı. İlginç sağlık olayında kulağına giren sineği çıkartmak isteyen Sedat B..

Hülya Koçyiğit Central Park'ta Yürüdü 02:14

Hülya Koçyiğit Central Park'ta Yürüdü

New York'ta tedavi gören Hülya Koçyiğit, nekahet döneminde Central Park'ta eşi Selim Soydan ile sağlık yürüyüşü yaptı. ABD'nin New York kentinde akciğer ameliyatı olan ve taburcu olduktan sonra Central Park'ta sağlık yü..

Binlerce k-Kişi Diyabetten Samsun'da Kurtuldu 04:48

Binlerce k-Kişi Diyabetten Samsun'da Kurtuldu

Genel Cerrahi Laparaskopik Bariyatrik ve Metabolik Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Muzaffer Al Samsun’da binlerce şeker hastasına umut olmaya devam ediyor. Türkiye’nin hemen hemen bütün illerinden Samsun Büyük Anadolu Hastanesi..

Kocası İle Tartışan Kolombiyalı Kadın 7000 Dolar Yuttu 00:33

Kocası İle Tartışan Kolombiyalı Kadın 7000 Dolar Yuttu

30 yaşındaki Kolombiyalı bir kadın, 7500 doları kocasından saklamak için yuttu. Doktorlar 5700 doları çıkarabildi. Kolombiya'da bir kadının, biriktirdiği paraları kavga ettiği kocasından saklamak için, 100 dolarlık bankn..

  • JET TV tarafından
  • 845 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tartıştığı Şahsı Böyle Vurdu 01:20

Tartıştığı Şahsı Böyle Vurdu

Olay, Eyüp Defterdar Mahallesi Cebecibaşı Sokak’ta saat 18.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 34 yaşındaki Engin Güler, Mevlüt Ç.’ye ait kahvehanenin önündeki çöp kutusunu tekmeledi. Dışarı çıkan Mevlüt Ç., daha..

Boşanmak İstemediği Karısına Sokak Ortasında Kurşun Yağdırdı 03:04

Boşanmak İstemediği Karısına Sokak Ortasında Kurşun Yağdırdı

Olay, saat 10.30 sıralarında Kent Meydanı’nda meydana gedi. İddiaya göre, eşinden boşanmak isteyen Sevinç Çevik isimli kadın mahkeme öncesinde Bolu Adliyesi’ne yakın olan Kent Meydanı’nda buluştular. Eşinden boşanmak ist..

Sokak Ortasında Dehşet 03:04

Sokak Ortasında Dehşet

Bolu’da, karısından boşanmak istemeyen Ahmet Çevik mahkeme öncesi buluştuğu karısına sokak ortasında kurşun yağdırdı. Olay, saat 10.30 sıralarında Kent Meydanı’nda meydana gedi. İddiaya göre, eşinden boşanmak isteyen Sev..