#Şişli etfal eğitim ve araştırma hastanesi

Cano Türkçe Altyazılı Teaser 00:59

Cano Türkçe Altyazılı Teaser

İbrahim, bir sabah gelen telefonla yakın arkadaşı Cano’nun kaybolduğunu öğrenir. Başlarda durumu çok ciddiye almaz. Fakat zaman geçip Cano ortaya çıkmayınca ve kimse bu konu ile ilgilenmeyince İbrahim araştırma yapmaya b..

Van Kedileri İçin Özel Havuz 03:11

Van Kedileri İçin Özel Havuz

Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Van Kedisi Araştırma Merkezinde özenle korunan Van kedileri, özel olarak tasarlanan ve yakında açılışı yapılacak havuzda yüzebilecek...

  • JET TV tarafından
  • 798 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Karantina XII Fragman 02:19

Karantina XII Fragman

Cahit hoca yıllarını paranormal olaylarla ilgili araştırma yaparak geçirmiştir. Bu konuda bir kitap hazırlığında olan Cahit Hoca, kitabı XII Simya Kitabı için Şeytan ile anlaşma yapar. Bu sırada Cahit hocanın dersini ala..

Şehir Söylemeden 3 Yiyecek İle Memleketini Anlat 02:53

Şehir Söylemeden 3 Yiyecek İle Memleketini Anlat

3 yiyecek söyle sana kim olduğunu söyleyeyim! Sokak Röportajları'ndan dev araştırma! Sokağa çıktık ve sorduk; ''Şehir söylemeden 3 yiyecekle memleketini anlatabilir misin?''..

  • JET TV tarafından
  • 2.642 görüntüleme
  • 6 yıl önce
'Myanmar Ordusu Adalet Önüne Çıkarılmalı' 02:18

'Myanmar Ordusu Adalet Önüne Çıkarılmalı'

Uluslararası Af Örgütü, Myanmar'ın Arakanlı müslümanlara yönelik yapığı zulmü dokuz ay süren yoğun bir araştırma sonucunda rapor haline getirdi...

Antarktika'ya Kurulacak Üssün Yeri Belirlendi 01:25

Antarktika'ya Kurulacak Üssün Yeri Belirlendi

Antarktika'ya kurulacak üssün yeri belirlendi Antarktika'da kurulacak Türkiye Bilimsel Araştırma Üssü için Horseshoe Adası'nın en uygun yer olduğu açıklandı...

Ces2019 Simülasyon 00:16

Ces2019 Simülasyon

#CES2019 görebileceğimiz diğer teknolojilerden biri de giyilebilir teknolojiler ile tüm hareketleri herhangi bir gecikme olmadan simüle edebilen ve kullanım amacı olarak 3D filmlerin yapılması, sağlık ve ergonomi alanınd..

  • PengoTV tarafından
  • 1.097 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Filipinler'de 6,4'lük Deprem Kamerada 00:31

Filipinler'de 6,4'lük Deprem Kamerada

Güneydoğu Asya ülkesi Filipinler'de 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem başkent Manila'da paniğe neden oldu. ABD Jeolojik Araştırma Merkezi (USGS), merkez üssü başkent Manila'nın yaklaşık 100 kilometre kuzeyind..

İtalya'da yaşayan Türk uyardı- Koronavirüs Türkiye'de sanılandan daha tehlikeli, boğarak öldürüyor 08:04

İtalya'da yaşayan Türk uyardı- Koronavirüs Türkiye'de sanılandan daha

Son dakika haberleri, koronavirüse karşı Türkiye'de yeterli önlemler alınıyor mu tartışmasını başlattı. Koronavirüs Türkiye'de ciddiye alınmıyor mu? İtalya'da yaşayan Senem Önen isimli bir araştırma görevlisi, virüsün ül..

Virüsün gün gün belirtileri 02:13

Virüsün gün gün belirtileri

Coronavirüs tüm dünyayı tehdit ediyor... Binlerce kişi hayatını kaybetti... Onbinlerce kişiye hastalık bulaştı,,, tedavileri sürüyor... Hastalıkla ilgili merak edilen birçok soru var... Peki belirliteleri nelerdir? Gün ..

Çorum'da Aslan Avı 01:25

Çorum'da Aslan Avı

Çorum'da merada otlayan 4 büyükbaş hayvan, yabani hayvan tarafından telef edildi. Yabani hayvanın aslan olduğu iddiası üzerine araştırma başlatıldı. Bayat ilçesine bağlı Aşağı Emirhalil köyünde merada otlayan 4 büyükbaş ..

  • PengoTV tarafından
  • 128 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Oruç Reis- Yunanistan'da İstifa Getirdi 01:25

Oruç Reis- Yunanistan'da İstifa Getirdi

Doğu Akdeniz'deki faaliyetlerini sürdüren Oruç Reis sismik araştırma gemisi Yunanistan'da istifaya yol açtı. Oruç Reis kıta sahanlığımızı işaretleyip araştırmalar yapıyor” diyen Yunanistan Başbakanı Miçotakis'in Ulusal ..

Hekimoğlu 19. Bölüm Fragmanı 01:01

Hekimoğlu 19. Bölüm Fragmanı

Hekimoğlu 19. Bölüm Fragmanı yayında! İpek ve Ateş arasında gerilim büyüyor!nnAteş, İpek'e meydan okur ve ekibine zor kullanarak da olsa İpek için araştırma yaptırır. Öte yandan elini kaybetmek üzere olan bir hasta herke..

  • GÜL tarafından
  • 32 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kaş Açıklarında Yeni Oruç Reis NAVTEX'i 01:23

Kaş Açıklarında Yeni Oruç Reis NAVTEX'i

Oruç Reis sismik araştırma gemisinin Doğu Akdeniz'de çalışma yürüteceği alan için yeni NAVTEX ilan edildi...

Van Kedisi Almak İçin Çin'den Geldi 01:16

Van Kedisi Almak İçin Çin'den Geldi

Pekin'de yaşayan öğretim görevlisi Sun Ping, sosyal medyada araştırma yaparken Van kedisiyle tanıştı. Ve bir Van kedisi almak için Çin’den Kayseri'ye geldi...

Merkel'den 'Oruç Reis' yorumu 01:48

Merkel'den 'Oruç Reis' yorumu

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Oruç Reis sismik araştırma gemisinin Antalya Limanı'na dönmesinin Avrupa Birliği (AB) zirvesi öncesi iyi bir işaret olduğunu söyledi...

TSK Oruç Reis'i Yalnız Bırakmadı 01:45

TSK Oruç Reis'i Yalnız Bırakmadı

Tüm engelleme girişimlerine rağmen Doğu Akdeniz ve Ege'de sismik araştırma gemilerimiz görevlerinin başında. TSK ise o araştırmalarda gemilerimizi bir an olsun bile yalnız bırakmıyor...

Bebek pudrasında ''katil toz'' 02:15

Bebek pudrasında ''katil toz''

ANNELER DİKKAT! UZMANLAR ONU KATİL TOZ OLARAK TANIMLIYOR. ADI: ASBEST. KANSER BAŞTA OLMAK ÜZERE PEK ÇOK HASTALIĞA DEVETİYE ÇIKARAN O MADDEYE, EN OLMAYACAK YERDE; BEBEK PUDRALARI İÇİNDE DE RASTLANDI. O ARAŞTIRMA ANNELE..

Maske kullanımında sınıfta kaldık! 02:21

Maske kullanımında sınıfta kaldık!

SALGINDAN KORUNMANIN EN KRİTİK YOLU, BİR NUMARALI ÖNLEM; MASKE.. AMA HALA MASKE KULLANIMINI ÖĞRENEMEDİK.YAPILAN ARAŞTIRMA, VAHİM TABLOYU GÖZLER ÖNÜNE SERDİ. MASKESİNİ HAVALANDIRIP TEKRAR TEKRAR KULLANAN DA VAR, KULLANDI..

Depremzedeler yerleşmeden kombileri çalındı, 2 şüpheli tutuklandı 00:35

Depremzedeler yerleşmeden kombileri çalındı, 2 şüpheli tutuklandı

Elazığ’da depremzedelerin henüz yerleşmediği yeni yapılan deprem konutlarından 10 adet kombi çalındı, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından tespit edilen şüpheliler yakalandı. Şüphelilerden 2'si tutuklandı, diğe..

Altın yastık altında saklanıyor! 01:54

Altın yastık altında saklanıyor!

TİCARET BAKANLIĞI YAPTIĞI ARAŞTIRMA İLE, TÜKETİCİNİN TASARRUF TERCİHLERİNİ MERCEK ALTINA ALDI. YATIRIM İÇİN ALTIN YİNE ZİRVEDE YER ALIRKEN, YASTIK ALTINDAKİ ALTININ MİKTARI DA DUDAK UÇUKLATTI...

Küflü zeytinlere dikkat! 02:20

Küflü zeytinlere dikkat!

SOFRALARIN VAZGEÇİLMEZİ, SAĞLIKLI YEMEKLERİN BAŞ TACI SIZMA ZEYTİNYAĞI İLE İLGİLİ ARAŞTIRMA KAFALARI KARIŞTIRDI. KÜFLÜ ZEYTİNLERDEN ELDE EDİLEN SIZMA ZEYTİNYAĞLARIN TOKSİN RİSKİ TAŞIDIĞI AÇIKLANDI. HATTA UZMANLAR KANSE..

Günde 10 bin adım şart mı? 02:25

Günde 10 bin adım şart mı?

SAĞLIKLI OLMAK İSTEYEN HERKES GÜNLÜK 10 BİN ADIMI TAMAMLAMANIN PEŞİNDE. ANCAK HARVARD ÜNİVERSİTESİNDE YAPILAN BİR ARAŞTIRMA 10 BİN ADIM EFSANESİNİN YIKILABİLECEĞİNİ ORTAYA KOYDU. O ARAŞTIRMAYA GÖRE GÜNDE 4400 ADIM ATMAK..

Yeni nesil oy kullanmayarak politik bir tepki gösteriyor 04:28

Yeni nesil oy kullanmayarak politik bir tepki gösteriyor

18-30 yaş arası gençlerin sosyal, ekonomik ve politik tercihlerini ortaya koymak amacıyla yapılan araştırma sonucu açıklandı. Anket sonucunda gençlerin aslında apolitik değil toplum bilincine sahip oldukları, oy kullanma..

Tarzan Efsanesi Film İzle 1:49:58

Tarzan Efsanesi Film İzle

The Legend of Tarzan – Tarzan Efsanesi hd izle Ormanın kanunlarını en baştan tasarlamış olan yarı insan – yarı maymun efaanevi kahraman Tarzan; geçmiş yıllardan günümüze dek her daim sinema seyircisi ile buluşmuştur. Bu..

  • PengoTV tarafından
  • 47.443 görüntüleme
  • 8 yıl önce
TSK: Şırnak’ta 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 05:56

TSK: Şırnak’ta 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

TSK: Şırnak’ta 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Şırnak’ta yürütülen operasyonlar kapsamında 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini, 1 teröristin ise yaralı olarak çok sayıda silah ve müh..

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı 03:32

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı Dünyada deniz kaplumbağalarının en önemli üreme merkezlerinden biri olan Mersin'in Kazanlı sahilinde, bu yıl bin 705 yuvaya ulaşılarak rekor kırıldı. Kazanlı'da bin 705 yuv..

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi 02:10

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi Cennetin Çocukları ve Serçelerin Şarkısı filmleriyle tanınan Majid Majidi'nin dram, tarih ve biyografi türündeki son filmi, Hz. Muhammed'in doğumu ve 13 yaşına kadar devam eden süreç il..

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı 02:16

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı

Chp Genel Başkan Yardımcısı Tezcan'a Silahlı Saldırı CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Aydın’ın Efeler ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı. Olay, CHP Adın İl Teşkilatı'nın..

Fetö Operasyonunda AGÜ Çalışanı 16 Kişi Gözaltına Alındı 02:05

Fetö Operasyonunda AGÜ Çalışanı 16 Kişi Gözaltına Alındı

Fetö Operasyonunda AGÜ Çalışanı 16 Kişi Gözaltına Alındı Kayseri'de FETÖ operasyonları kapsamında haklarında gözaltı kararı bulunan 16 AGÜ çalışanı gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Kayseri Emniyet Müdürlüğü t..