#Şok talimat türkiyeyi nato müdahelesine hazır hale getirin

Pofidik Tarçınlı Çörek 09:36

Pofidik Tarçınlı Çörek

Hamuru için, 500 gr un- 1,5 kavanoz* 250 ml süt- kavanozda 3 parmak yüksekliğinde 1 yumurta 4 çorba kaşığı tereyağı 4 çorba kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı tuz 1 paket instant maya 10 tane kakule İçi için, 3 çorba kaşığı t..

Bademli Yeşil Levrek ve Zerdeçallı Pilav Tarifi 07:14

Bademli Yeşil Levrek ve Zerdeçallı Pilav Tarifi

Tarif Metni: Bademli Yeşil Balık 4 adet levrek fileto Çeyrek bağ maydanoz 2 diş sarımsak 2 avuç badem Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 kuru kırmızı biber 1 çay kaşığı tuz 1,5 çay kaşığı karabiber Dünden kalan Pilavla Zerde..

Käsekuchen Tarifi 07:10

Käsekuchen Tarifi

Malzemeler Hamuru icin 200 gr. Un(bir bucuk su bardagi) 80 gr.Seker(1 cay bardagindan bir parmak eksik) 80 gr. Yumusak tereyag(2 yemek kasigi) 1 tane yumurta 1 cay kasigi kabartmatozu 1 tane vanilya Bir cimdik tuz 1 tan..

Çiçek Poğaça Tarifi 08:07

Çiçek Poğaça Tarifi

Malzemeler Su bardagimin ölcüsü 250 ml 1 su bardagi ilik süt Yarim su bardagi ilik su Yarim su bardagi siviyag 2 yemek kasigi seker 1 paket kuru maya(yada 1 paket yas maya olur ben bu sefer kuru maya kullandim ) 1 tatli ..

Yoğurtlu Kapak Tarifi 08:11

Yoğurtlu Kapak Tarifi

3 tane kabak 4-5 dal dereotu 1 çorba kaşığı zeyitnyağı 1 silme çay kaşığı toz sarımsak 1,5 çay kaşığı tuzu 6-7 çorba kaşığı yoğurt Üzerine; 1 çorba kaşığı zeytinyağı Pul biber Geniş bir tavayı ocağa koyup altını yükse..

Bisküvili Pasta Tarifi Pudingli Kolay Pasta 06:46

Bisküvili Pasta Tarifi Pudingli Kolay Pasta

1 litre süt 1 su bardağından bir parmak eksik şeker 2 tane yumurta sarısı 2 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı nişasta 2 yemek kaşığı kakao 1 tane vanilya 1 yemek kaşığı tereyağı 1 paket 100gr bitter çikolata Hazırlanışı : ..

Ay Kurabiyesi 07:24

Ay Kurabiyesi

Malzemeler 250 gr margarin yada yumusak tereyagi 2 tane yumurta Yarim su bardagi siviyag 1 cay bardagi misir nişastasi 1 su bardagi pudra sekeri 1 paket kabartmatozu 5 su bardagi un Eritip bulamak icin 50 gr bitter cikol..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

Tunceli'de Pkk'ya Ağır Darbe 02:10

Tunceli'de Pkk'ya Ağır Darbe

Tunceli'de Pkk'ya Ağır Darbe Tunceli'de yapılan operasyonda 10 PKK'lı terörist öldürüldü. Tunceli'de yürütülen operasyonda terör örgütü PKK üyesi 10 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. 17 Ekim 2016 21:38 ..

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı 00:44

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı Avaşin-Basyan ve Zap bölgesine düzenlenen hava harekatında tespit edilen 1 doçka uçaksavar MTF mevzi, 3 havan mevzi olmak üzere dört hedef imha edildi, mevzii içinde ve civarında buluna..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Şimdi İstanbul çöp dağları ile adeta bir rezillik' 07:59

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Şimdi İstanbul çöp dağları ile adeta bir rezil

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Seçim döneminde atıp tutanların, düne kadar yunusların gezdiği Haliç’i bugün ne hale getirdiğini görüyorsunuz değil mi? Onu o hale getiren bizdik, bakın şimdi ne hale geldi. Ülkemizin..

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı 07:33

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “İfade özgürlüğü ve hukukun üstünlüğü gibi demokrasinin temel değerleri Avrupa Konseyi üyesi tüm ülkeler için geçerlidir. Ayrı..

20 Gündür Havalanamayan Jetler, Yeniden Işid Mevzilerini Bombaladı, 18 İşid'li vuruldu. 03:28

20 Gündür Havalanamayan Jetler, Yeniden Işid Mevzilerini Bombaladı, 18

20 Gündür Havalanamayan Jetler, Yeniden Işid Mevzilerini Bombaladı, 18 İşid'li vuruldu. Suriye'deki hava savunma sisteminin Türk uçaklarına kilitlenmesi nedeniyle 20 gündür havalanamayan jetler, yeniden IŞİD mevzilerini..

Çin, Sincan Uygur Özerk Bölgesindeki sakinlerinin pasaportlarını polis karakollarına teslim etmeleri istedi. 02:00

Çin, Sincan Uygur Özerk Bölgesindeki sakinlerinin pasaportlarını polis

Sincan sakinlerinin pasaportlarını yıllık inceleme” için polis karakollarına teslim etmeleri gerektiğine işaret edilerek denetimlerin Sincan’daki kamu düzenini sağlamak için sıkılaştırıldığı bildirildi. Çin, Sincan U..

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu 08:34

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Ol

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu Düzce’de meydana gelen kazada taklalar atarak hurdaya dönen otomobilde hava yastıklarının patlamaması sonucu anne ve babasının da olduğu araçta 4..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı 02:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faize dayalı bankacılık sistemini ve yüksek reel faizleri eleştirerek, Kişisel olarak piyasaya siyaseten ve kamu gücü ile müdahaleyi doğru ..

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz 04:44

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “2016 yılında şu ana kadar 57 bölgede 85 operasyon yapıldı. 2016 yılında bu bölgede tespit edilen 485’i son üç ayda, 805 sığınak, barınak kullanılmaz hale getirilmiştir” dedi. Soylu, TBM..

Rafadan Tayfa 14.Bölüm İzle 13:20

Rafadan Tayfa 14.Bölüm İzle

Rafadan Tayfa ekibi Hale ve Sevim ile birlikte mahallenin boş alanında ortaya ip gerip voleybol oynamaktadır. Kamil, Hayri ve Mert bir takım Akın, Hale ve Sevim'de diğer takım olmuştur. Fakat Mertlerin takımı voleybol oy..

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit 00:59

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit

Hakkari'den acı haber geldi. Yüksekova ilçesi Esendere bölgesinde Susuzkeklik karakolu ile Aslankaraş Üs bölgesi arasında askeri aracın geçişi sırasında EYP patlatıldı. Saldırıda ilk belirlemelere göre 4 asker şehit oldu..

Tunceli'de 4 Terörist Öldürüldü 01:16

Tunceli'de 4 Terörist Öldürüldü

Tunceli'nin Pülümür kırsalında Polis Özel Harekat (PÖH) ve Jandarma Özel Harekat (JÖH) timlerince gerçekleştirilen operasyonda 4 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. Tunceli Valiliğinden yapılan açıklamada, ke..

TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist 01:36

TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist

TSK’dan, son bir hafta içerisinde yurt içinde icra edilen terörle mücadele operasyonlarına ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada Şırnak Beytüşşebap İncebel-Kato Dağları, Cizre ve Silopi, Hakkari Yüksekova Alandüz- İkiyak..

Bitkilerle İşbirliğine Geçen Robotlar 04:08

Bitkilerle İşbirliğine Geçen Robotlar

Robotlar ve bitkiler yeni mimari alanlar oluşturmak için etkileşime geçiyor Julian Lopez Gomez, Euronews: “Beton ve tuğla kullanılmadan, sensörler, LED’ler ve bilgisayarlardan yardım alınarak bitkiler ve robotlar arasın..

Meyveli Pastacı Kreması Tarifi  Yaş Pasta Kreması 02:10

Meyveli Pastacı Kreması Tarifi Yaş Pasta Kreması

Bu videoda sizlere frambuazlı pasta kreması hazırladık. Fakat bu pasta kremasını sade,çilekli veya istediğiniz herhangi bir meyve ile yapabilirisiniz. Tek yapmanız gereken kremaya son aşamada frambuaz yerine istediğiniz ..

Markette Av Tüfekli Soygun Kamerada 01:46

Markette Av Tüfekli Soygun Kamerada

Ankara'da kar maskeli kişilerin pompalı tüfek ile marketlerden gasp gerçekleştirmeleri güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Mamak ilçesinde 7 Kasım günü bir akaryakıt istasyonundaki markette kar maskeli ve av tüfek..

BKM Oyuncuları Beyaz Show Stüdyosunu Bastı! 02:15

BKM Oyuncuları Beyaz Show Stüdyosunu Bastı!

Şok! Şok! Şook!... Program devam ederken Ersin Korkut, Mahir İpek ve Uğur Bilgin birden stüdyoya girdiler! Beyaz ve konuklar şok oldular!..

  • ANKA tarafından
  • 780 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Norm Ender - Deli 02:48

Norm Ender - Deli

Norm Life bebeğim! Kes lan rap’in tanrısı geri döndü Bu sesten alayınızın başı döndü Ve es len hint fakiri bu neyin havası Beslen bende beyin fırtınası Kaç lan fay hattında felsefesi Punchline bu rap’imin her zelzelesi ..

Askeri Silahlar Makineli Tüfekler 43:54

Askeri Silahlar Makineli Tüfekler

Günümüzde teknolojinin özellikle nanoteknolojinin gelişimine bağlı olarak silah ve silah sistemleride hızlı bir biçimde değişiyor. Bir silahın iyi olması için bazı koşullar olmalıdır.Hızlı hareket edip konuşlandırılabilm..

Silahlar ve Mermiler Belgeseli 1 46:57

Silahlar ve Mermiler Belgeseli 1

Günümüzde teknolojinin özellikle nanoteknolojinin gelişimine bağlı olarak silah ve silah sistemleride hızlı bir biçimde değişiyor. Bir silahın iyi olması için bazı koşullar olmalıdır.Hızlı hareket edip konuşlandırılabilm..

Fblood - Dehb 03:12

Fblood - Dehb

D.E.H.B. şarkı sözleri ile Dikkatin eksik, dengen hep bozuk Beyninin içinde bağırır hep bi’ sokuk Sök at kafayı belki de bu senin tek çaren Kurtulamazsın asla sen bunla beraber ölcen. Doktora gittin yazdı kırmızı reçe..

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit 01:03

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmalarda şehit sayısının 4'e çıktığı ifade edildi. Çatışmada 6 güvenlik görevlisinin de yaralandığı ve operasyonda 10'a yakın terör..