#Şok talimat türkiyeyi nato müdahelesine hazır hale getirin

Kandil Simit Tarifi 06:09

Kandil Simit Tarifi

Kandil Simidi Tarifi Bu ölcüden 2 firin tepsisi cikiyor 250 gr yumusak margarin yada tereyagi Yarim cay bardagi seker Yarim cay bardagi elma yada üzüm sirkesi 1 cay bardagi siviyag 2 tatli kasigi mahlep 1 tatli kasigi tu..

Evde Ucuz ve Hızlı Hamburger Yapmak 07:03

Evde Ucuz ve Hızlı Hamburger Yapmak

200 gr tek çekim dana döş kıyma 2 adet hamburger ekmeği 4 dilim füme et 4 dilim cheddar peynir 1 çay kaşığı tereyağı 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı sirke 1 tatlı kaşığı pekmez 3 çorba kaşığı barbe..

Tavuklu Tepsi Kebabı 15:06

Tavuklu Tepsi Kebabı

400 gr kemiksiz but (4 parça( Yarım kapya biberi 1 adet köy biberi 2 diş sarımsağı 2-3 dal taze kekik 2-3 dal taze nane 10 dal da maydanoz 1 çorba kaşığı biber salçası 1 çorba kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığı domates salçası..

Tavuklu Fındıklı Pilav Tarifi 05:11

Tavuklu Fındıklı Pilav Tarifi

2 parça kemiksiz tavuk but 2 su bardağı pirinç 10 diş sarımsak 2 avuç fındık 2 su bardağı su 1 küp tavuk suyu 6 çorba kaşığı zeytinyağı 1 dolu çorba kaşığı tereyağı 2 tatlı kaşığı toz kırmızı biber 2 çay kaşığı tuz 1 ça..

Kolay Peynirli Poğaça Tarifi 04:25

Kolay Peynirli Poğaça Tarifi

Peynirli Mayasız Poğaça İçin malzemeler: 2 yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı yoğurt 1 yumurta (akından çırpıp yarısını ayırın) yarım su bardağı mısır unu yarım su bardağı siyez unu (yoksa normal un ekleyin) 1 su barda..

Şekersiz Meyveli Diyet Kurabiye Tarifi 03:47

Şekersiz Meyveli Diyet Kurabiye Tarifi

Şekersiz hurmalı kurabiye tarifi için malzemeler: 10 adet yumuşak çekirdeği çıkarılmış hurma 1 yumurta yarım çay bardağı zeytinyağı (50ml kadar) 1 yemek kaşığı tahin 2 yemek kaşığı kuru üzüm 1 su bardağı un 1 çay kaşığı ..

Sucuklu Kurufasulye Tarifi 04:06

Sucuklu Kurufasulye Tarifi

500 gr kuru fasulye 2 adet kuru soğan 2/3 kangal, 250 gr sucuk 5 diş sarımsak 5 adet köy biberi 1 parça ilikli kemik 2 su bardağı domates suyu 1/2 su bardağı su 3 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çorba kaşığı tereyağı 1 tatlı k..

Un Kurabiyesi Tarifi 08:30

Un Kurabiyesi Tarifi

Un kurabiyesi için Malzemeler: 200gr. a yakın oda ısısında tereyağı 1 su bardağı pudra şekeri + yarım su bardağı kadar üzerine elemek için 1 çay bardağına yakın sıvıyağ yarım paket kabartma tozu 1 paket vanilya yaklaşık..

Pastane Açma Tarifi 10:36

Pastane Açma Tarifi

Yarim paket yasmaya(eger kuru maya kullanacaksaniz 2 yemek kasigi ) 1 su bardagi ilik su 1 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag Yarim su bardagi toz seker 1 tatli kasigi tuz Yaklasik 6 su bardagi un(lütfen kontrollü ..

Portakallı Dondurma Tarifi 05:33

Portakallı Dondurma Tarifi

Portakallı Dondurma için malzemeler: 1 paket (200ml) süt kreması 1 buçuk tatlı portakal şekerlemesi yarım su bardağı + 1 yemek kaşığı pudra şekeri veya yarım su bardağı tozşeker + yarım su bardağı su ile yapılmış 5 dakik..

Fıstıklı Ve Cevizli Baklava Tarifi 14:44

Fıstıklı Ve Cevizli Baklava Tarifi

Malzemeler: 1 adet iri yumurta yarım su bardağı mısırözü veya zeytinyağı 1 su bardağı süt veya su-süt karışımı yaklaşık 4 buçuk su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çimdik tuz arasına: bir buçuk iki su bardağı kadar ço..

Puf Puf Pastane Açması Nasıl Yapılır 06:52

Puf Puf Pastane Açması Nasıl Yapılır

1 paket yaş maya 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 5 yemek kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı dolusu tuz Yaklaşık 8 buçuk su bardağı un (lütfen kontrollü ekleyelim herkeste aynı oranda gitmeyeb..

Limonlu Pişmeyen Cheesecake Tarifi 09:58

Limonlu Pişmeyen Cheesecake Tarifi

Pınar Labneli Pişmeyen Cheesecake için Malzemeler: 2 paket yulaflı /tatlı kepekli bisküvi 50 g eritilmiş Pınar tereyağı 3 yemek kaşığı sıvı yağ Üzerinin kreması için; 200 g Pınar Labne 3 adet yumurta (akı ve sarısı ..

Buzluk  Böreği  Patatesli Kaşar Peynirli Rulo Börek 10:01

Buzluk Böreği Patatesli Kaşar Peynirli Rulo Börek

10 adet orta boy patates 1,5 su bardağı süt bir çorba kaşıgı tereyağı ve tuz ara katlar için çok az sıvıyağ üzeri icin üzeri için kaşar peynir rendesi ve biraz pul biber Hazırlanışı Patatesleri haşlayın haşlanan Patate..

Peynirli Helva  Peynirli Helva Nasıl Yapılır 03:13

Peynirli Helva Peynirli Helva Nasıl Yapılır

1,5 su bardağı un 1 su bardagi toz seker 1 Yarım su bardagi sıvıyağ ( veya tereyağı) 2,5 adet 120 gr lik mozzerella peyniri bunlardan 1 paketin suyu kullanilacak ( 1 paketten 1 su bardağı kadar su çıkıyor ) Süslemek..

1 Saatte Merdane İle Çıtır Baklava Tarifi Cevizli Ev Baklavası 10:36

1 Saatte Merdane İle Çıtır Baklava Tarifi Cevizli Ev Baklavası

Malzemeler: 1 adet iri yumurta yarım su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı + 1 yemek kaşığı su-süt karışımı 2 yemek kaşığı sirke yaklaşık 5 buçuk su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çimdik tuz arasına: iki üç su bardağı kada..

 Patatesli  Sodalı  Dilim Börek Tarifi 06:20

Patatesli Sodalı Dilim Börek Tarifi

SODALI PATATESLİ DİLİM BÖREK MALZEMELER 6 adet günlük yufka Sosu için Yarım su bardağı sıvı yağ Yarım su bardağı süt 1 yumurta Üstüne dökmek için : 1 şişe maden suyu 1 yumurta sarısı, susam çörekotu İçi için : ..

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım 04:15

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım Dinle Yanarım şarkı sözleri ile TABİR Ağzındaki bonibon seni gidi kötü çocuk telef ol Elimdeki telefon ordular yığdı emin ol Karanlıkta yürüyorsam elime bir fener ol Sanki günüm ..

Ezan Duası 05:37

Ezan Duası

Ezan Duası (ezberlemek isteyenler için çok kolay bir metot) Ezan Duasını Arapça orjinal hattı Türkçe okunuşu ve Türkçe anlamı ile ezberlennArapça okunuşu: Allâhümme Rabbe hâzihi'd-da'veti't-tâmmeh, ve's-salâti'l-kâimeh..

Videodaki gibi üstü kapalı ifadeler barındıran ve herkesin farklı yorumlayabileceği 00:37

Videodaki gibi üstü kapalı ifadeler barındıran ve herkesin farklı yoru

Görev ve iş tanımları: Videodaki gibi üstü kapalı ifadeler barındıran ve herkesin farklı yorumlayabileceği (yoruma açık) iş tanımları yüzünden gün içerisinde tonlarca iş aksar. Bir yönetici, yeni işe başlamış bir şoför..

  • PengoTV tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ayasofya İbadete Açılacak Mı- Danıştay'ın Kararı Ne Olacak 16:33

Ayasofya İbadete Açılacak Mı- Danıştay'ın Kararı Ne Olacak

İstanbul’un fethinden sonra Fatih tarafından camiye çevrilen Ayasofya, 500 yıl cami olarak hizmet vermişti. Fethin sembolü olarak görülen Ayasofya, 24 Kasım 1934 tarihinde çıkarılan bir kararname ile müzeye çevrilmişti. ..

80 Daeş Hedefi İmha Edildi 00:50

80 Daeş Hedefi İmha Edildi

80 Daeş Hedefi İmha Edildi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatı’nın 53. gününde; 80 DEAŞ hedefinin etkisiz hale getirildiğini, 4 muhalifin yaralandığını açıkladı...

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Feto'nun İadesinde Süreç Hızlandı 00:40

Feto'nun İadesinde Süreç Hızlandı

Feto'nun İadesinde Süreç Hızlandı Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, FETÖ elebaşı Gülen'in iadesi talebine ilişkin, Sayın Bozdağ'ın gezisinin, aradaki ilişkileri daha da net bir hale getirdiği ve Feto'nun iadesi ya da geçi..

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı 05:27

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı Son zamanlarda özellikle Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Rusya ve Çin arasında yaşanan siber savaşların Türkiye’ye sıçrayıp sıçramayacağı sorusu akıllara gelirken, Bili..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz 07:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn’ın 'Nazi' benzetmesine yanıt verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı ..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Soyguncular Sert Kayaya Çarptı 00:35

Soyguncular Sert Kayaya Çarptı

Brezilya’da bir bankaya giren şahıs, güvenlik görevlisini silahla etkisiz hale getirmek istedi. Bu sırada soyguncunun elindeki silahın düşmesini sağlayan görevli, kendi silahını çekerek içeri girmek isteyen ikinci şahsı ..

Fırat Kalkanı'nda 152. Gün_ 00:24

Fırat Kalkanı'nda 152. Gün_

Türk Silahlı Kuvvetlerince Suriye'nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik devam eden Fırat Kalkanı Harekatı'nın 152. gününde, 165 DEAŞ terör örgütü hedefi vuruldu, 11 terörist etkisiz hale getirildi...

Merve Sevin Elbisesi İle Jüriyi Büyüledi! 10:49

Merve Sevin Elbisesi İle Jüriyi Büyüledi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 17 Mart 2017 Cuma günü yayınlanan 95. bölümünde Merve Sevin yarışmacılar ve jüri tarafından çok beğenilince bir itirafta bulundu. Merve aslında üstündeki elbisesinin uzun kollu ve çok demode bi..

  • ANKA tarafından
  • 1.785 görüntüleme
  • 8 yıl önce