#Şok talimat türkiyeyi nato müdahelesine hazır hale getirin

Kudüs’te Kamyon Kalabalığa Daldı_ 3 Ölü, 15 Yaralı 00:54

Kudüs’te Kamyon Kalabalığa Daldı_ 3 Ölü, 15 Yaralı

Kudüs’te kamyonun kalabalığa dalması sonucu 4 kişi hayatını kaybederken, 14 kişi de yaralandı. Kudüs’te kamyon kalabalığın arasına daldı. Olayda 3’ü kadın 4 kişi hayatını kaybetti. Polis, sürücünün olay yerinde etkisiz ..

Adana'da Pkk ve Deaş'a Eş Zamanlı Operasyon_ 20 Gözaltı 04:41

Adana'da Pkk ve Deaş'a Eş Zamanlı Operasyon_ 20 Gözaltı

Adana’da terör örgütleri PKK ve DEAŞ’A yönelik operasyonda 20 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgilere göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, bölücü terör örgütü PKK ve DEAŞ’a yönel..

Feride Hilal Akın - Gözyaşlarım Anlatır 02:45

Feride Hilal Akın - Gözyaşlarım Anlatır

Dönülmez yollarımı Kararsız günlerimi Şu garip hikayemi Gözyaşlarım anlatır Ömrümün zararını Kaybettiğim yarını Mutluluk yıllarımı Gözyaşlarım anlatır Sana ağlayan kimdi Seni kim candan sevdi Ne hale düştüm şimdi Gözya..

Arka Sokaklar - 438 Bölüm Fragmanı 00:44

Arka Sokaklar - 438 Bölüm Fragmanı

Hale, mankenlik ajansı sahibi olan fakat genç kızları tuzağa düşürüp fuhuşa zorlayan bir kadındır. Buse isimli oldukça güzel bir mankeni tehdit ederek, şiddet uygular. Kız şikâyetçi olmak için emniyete gelir. Ekibimiz Ha..

TSK'dan Flaş Sincar Açıklaması  70 Terörist Öldürüldü 00:34

TSK'dan Flaş Sincar Açıklaması 70 Terörist Öldürüldü

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Irak kuzeyi/Sincar Dağı ve Suriye kuzeydoğusu/Karaçok Dağı bölgelerine gerçekleştirilen hava harekatında 70 civarında teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. TSK’dan yapılan açıklam..

Zırhlı Araçlar Drone ile 'Tepeden' Bakacak 02:04

Zırhlı Araçlar Drone ile 'Tepeden' Bakacak

Türkiye'nin önde gelen savunma sanayisi ürünleri arasında yer alan zırhlı muharebe aracı ve personel taşıyıcılar, insansız hava aracı (İHA) ve artırılmış gerçeklik teknolojilerinin kullanılmasıyla daha etkin hale getiril..

Yasin Keleş Ft. Ajda Pekkan - Yan 05:08

Yasin Keleş Ft. Ajda Pekkan - Yan

Çok yoruldum yaşananlardan, Yok çok sıkıldım duyduklarımdan. Sen erişilmez, ulaşılmaz sanıyorsun kendini, Beni kaybettiğini hala içine sindiremedin. Ama birşey unutma Ağır gelir bende bulduklarını Bir başkasında a..

Evleneceklerdi, Aşırı Alkol Sonları Oldu: 1'i Öldü, 1'i Ağır Yaralandı 00:52

Evleneceklerdi, Aşırı Alkol Sonları Oldu: 1'i Öldü, 1'i Ağır Yaralandı

Bursa'daki feci kazada aşırı alkol aldıkları iddia edilen sözlü bir çiftten biri hayatını kaybederken, bir diğeri ise ağır yaralandı. Bursa - Mudanya yolu merkez istikametine doğru meydana gelen kazada bir kişi hayatını ..

Maltepe'de Bir Güzellik Merkezinde Yangın Çıktı 02:08

Maltepe'de Bir Güzellik Merkezinde Yangın Çıktı

Maltepe'de bir güzellik merkezinde epilasyon makinesinin alev alması sonucu yangın çıktı. Yangın nedeniyle büyük panik yaşayan merkezin sahibi güçlükle sakinleştirildi. Olayda can kaybı yaşanmazken güzellik merkezi kulla..

Şırnak'da Çatışma!! 6 Pkk Öldürüldü 01:21

Şırnak'da Çatışma!! 6 Pkk Öldürüldü

Şırnak'ta terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda 6 terörist etkisiz hale getirildi. Valilikten yapılan açıklamada, Bestler Dereler üst bölgesinde dün, İnsansız Hava Aracı (İHA) tarafından hava destekli operasyon başlatı..

Ordu'da Cami Alevlere Teslim Oldu 01:14

Ordu'da Cami Alevlere Teslim Oldu

Ordu'nun Korgan ilçesinde çıkan yangında cami kullanılamaz hale geldi.İlçeye bağlı Yenipınar Mahallesi'ndeki Bük Cami'de henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevlerin kısa sürede tüm camiyi sarması üzerine Ordu Bü..

Yoğunlaştırılmış Güneş Paneli Teknolojisinde Gelinen Son Nokta 04:00

Yoğunlaştırılmış Güneş Paneli Teknolojisinde Gelinen Son Nokta

Bu aynalar güneş ışığına odaklı çalışıyor ancak sıcaklık oldukça yüksek. Görünüşte sonsuz ve kolay işleyen bir enerji kaynağına benziyor. Peki bu teknolojiyi daha da ileri bir noktaya taşımak için ne yapılabilir? Güneş ..

Diz Kireçlenmesinin Belirtileri Nelerdir 01:00

Diz Kireçlenmesinin Belirtileri Nelerdir

Diz kireçlenmesinin ilk belirtileri yorgunlukla ortaya çıkan ağrı şeklindedir. Daha sonra bu ağrı giderek şiddetini artırır, günün hemen her saatinde hastayı raharsız etmeye başlar. Başlangıçta uzun süre hareketsiz kaldı..

  • NABIZ tarafından
  • 694 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan  ÖSO ve Bizim Şehitlerimizle Beraber 7-8 Şehidimiz Var 00:56

Erdoğan ÖSO ve Bizim Şehitlerimizle Beraber 7-8 Şehidimiz Var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 44. Muhtarlar Toplantısı'nda Afrin'de düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili açıklamalarda bulundu. 2015 yılı Temmuz ayından beri terörle mücadelede sınırlarımız içinde 1000'in üz..

TSK'dan Afrin Açıklaması Gece Boyunca 44 Hedef İmha Edildi 01:14

TSK'dan Afrin Açıklaması Gece Boyunca 44 Hedef İmha Edildi

Türk Silahlı Kuvvetleri, 10. gününe giren Zeytin Dalı Harekâtı ile ilgili yayınladığı son bilgi notunda, gece boyunca 44 hedefin imha edildiğini belirtti. Açıklamada Gece süresince gerçekleştirilen hava harekâtı ile PKK..

Yerli Yazışma Programı Hazırladılar 02:33

Yerli Yazışma Programı Hazırladılar

Gaziantep'te faaliyet gösteren bir teknoloji firmasınca tamamen yerli imkanlarla hazırlanan yazışma programı sayesinde, kullanıcılara telefon ve bilgisayarlardan yazılı, sesli ve görüntülü iletişim kurma imkanı sağlanıyo..

Sızma Girişimini Duyan Vatandaşlar Terörist Avına Çıktı 01:21

Sızma Girişimini Duyan Vatandaşlar Terörist Avına Çıktı

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde Amanos Dağları'ndan sızmaya çalışan bir terörist ölü ele geçirildi. Olayı duyan vatandaşlar terörist avına çıkınca, güvenlik kuvvetleri olaya müdahale etti. Suriye'den Hassa ilçesi Akbez Amano..

Ece Seçkin'in Evini Soyan Hırsızlar Yakalandı 06:00

Ece Seçkin'in Evini Soyan Hırsızlar Yakalandı

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 666 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doğruluk Mu Cesaret Mi̇ Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:17

Doğruluk Mu Cesaret Mi̇ Türkçe Altyazılı Fragmanı

Tür: Doğaüstü Gerilim Oyuncular: Lucy Hale, Tyler Posey, Violett Beane, Hayden Szeto, Landon Liboiron, Sophia Taylor Ali, Nolan Gerard Funk Yönetmen: Jeff Wadlow Senaryo: Michael Reisz and Jillian Jacobs & Chris Roach &..

Doğruluk Mu Cesaret Mi Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Doğruluk Mu Cesaret Mi Türkçe Altyazılı Teaser

4 MAYIS'TA SİNEMALARDA Tür: Doğaüstü Gerilim Oyuncular: Lucy Hale, Tyler Posey, Violett Beane, Hayden Szeto, Landon Liboiron, Sophia Taylor Ali, Nolan Gerard Funk Yönetmen: Jeff Wadlow Senaryo: Michael Reisz and Jillia..

Dünyanın En Garip Farklı Komik Hayvanlar Alemi 01:22

Dünyanın En Garip Farklı Komik Hayvanlar Alemi

dünyanın en garip farklı ve inanılmaz işlerini yapan hayvanlar en komik saçma sapan hayvan görüntüleri bu kadarda olmaz diyeceğiniz inanmakta güçlük çekeceğiniz inanılmaz olaylar zinciri gibi bu hayvanlar ne yapıyorlar b..

  • JET TV tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tadelle Kurabiye Tarifi 03:36

Tadelle Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 80 g bitter çikolata, 2 su bardağı fındık, 1 çay bardağı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 3/4 çay bardağı pudra şekeri. ******************************* En başından söyleyeyim bu tarif daha önce yayınl..

Kremalı Mantar Çorbası Tarifi  Çorba Nasıl Yapılır 03:36

Kremalı Mantar Çorbası Tarifi Çorba Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere nefis bir çorba tarifi olan kremalı mantar çorbası nasıl yapılır detaylı bir şekilde anlatacağız. Kremalı mantar çorbasını yaptıktan sonra isteğinize göre içine blender sokup mantarları parçalayıp ..

Ege Yakut - Nevermore To Seoul 04:11

Ege Yakut - Nevermore To Seoul

NEVERMORE TO SEOUL ~Verse: I met with you on the fourth floor, After that asked for your phone, Two days passed we were on our first date now. A couple of drinks were all we wanted I found a good place at the center We..

La Case De Papel 3. Sezon 1. Bölüm İzle 49:50

La Case De Papel 3. Sezon 1. Bölüm İzle

Profesör olarak adlandırılan bir suç dehası, tarihin en büyük soygununu yapmayı planlar. Amacı İspanya Kraliyet Darphanesine girmektir. Bunun için de işlerinde uzman olan 8 suçludan oluşan bir ekip kurar. Ekip, 5 aylık b..

Söz | 61.Bölüm 2:17:26

Söz | 61.Bölüm

Hain pusudan ağır yaralı olarak çıkan Yavuz (Tolga Sarıtaş) tedavi altındayken, kardeşleri de sınır dışında ölüm kalım mücadelesi vermektedir.nBombanın etkisiyle savrulan aracın altında kalan Aşık (Doğukan Polat) zor dur..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 111 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ya ilahi senden bir dileğim var 07:28

Ya ilahi senden bir dileğim var

Ya ilahi senden bir dileğim var Kapından sürüpte dara düşürme Ya ilahi senden bir dileğim var Kapından sürüpte dara düşürme Ağlıyor kulların alnı secdede Affını ver yarap dara düşürme Ağlıyor kulların alnı secdede Affını..

Bakan Hulusi Akar, İdlib'deki saldırının detaylarını açıkladı 01:53

Bakan Hulusi Akar, İdlib'deki saldırının detaylarını açıkladı

329 rejim askerinin etkisiz hale getirildiğini belirten Milli Savunma Bakanı Akar, İdlib'deki hain saldırının detaylarını açıkladı. Akar, Birliklerimizin bulunduğu yerler önceden Rusya'nın sahadaki yetkilileri ile koord..

Cezaevlerinde 'HES kodlu' ziyaret 06:28

Cezaevlerinde 'HES kodlu' ziyaret

Ceza ve Tevfik Evleri Genel Müdürlüğü Sağlık ve Basın Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Serdar Yılmaz, 1 Eylül’den itibaren bilimsel kurulun tavsiye kararı ile HES kodu uygulamasını hayata geçirdik. Yaptığımız kontroller..

'Bayilerin koronavirüs bahanesiyle periyodik zamları, araç fiyatlarını yükseltti' 05:45

'Bayilerin koronavirüs bahanesiyle periyodik zamları, araç fiyatlarını

Bursa Oto Galericiler Odası Başkanı Hakan Yanık, koronavirüs sürecinde araç fiyatlarının arttığını belirterek, Son 6-7 aydır koronavirüs, altın ve döviz bahane edilerek fiyatların artması araçları yatırım aracı haline g..