#Şok talimat türkiyeyi nato müdahelesine hazır hale getirin

Survivor 2018 91. Bölüm Fragmanı 01:12

Survivor 2018 91. Bölüm Fragmanı

Hakan ve Anıl arasında şok tartışma! | 91. Bölüm Tanıtımı | Survivor 2018 Survivor 2018'de Gönüllüler takımı yarışmacıları Hakan ve Anıl bench'te şok bir tartışma yaşadı. Survivor 2018 yeni bölümüyle bu akşam 20.00'de T..

Kanepenin Altındaki Kedi Sürüsü 03:29

Kanepenin Altındaki Kedi Sürüsü

Bursa’da mahkeme kararıyla bir hemşirenin evini temizlemek için giden ekipler, çekyatı açtıklarında neye uğradıklarını şaşırdı. Birdenbire çekyatın içinden fırlayan onlarca kediyi gören belediye ekipleri şok oldu. Bazı..

  • JET TV tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar Duymasın 35. Bölüm Fragmanı 01:01

Çocuklar Duymasın 35. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 35. Bölüm Fragmanı yayında! Gönül'ün ani ölümü herkeste şok etkisi yaratıyor! Tuna'nın eşi Gönül rahatsızlanıp hastaneye kaldırılır. Durumu iyi değildir. Tuna onun için çok endişelenir. Acı haber gelir..

Tatlı Bela Fragman 01:26

Tatlı Bela Fragman

Birlikte büyüyen Arda, Erdem ve Fırat'ın hayatları, bir gece kapılarının önünde bir bebek bulmalı ile alt üst olur. Gençler büyük bir şok içerisindedir. Ne yapacaklarını bilmeyen Arda, Erdem ve Fırat, ilk iş olarak bebeğ..

Tatlı Bela Fragman #2 01:36

Tatlı Bela Fragman #2

Birlikte büyüyen Arda, Erdem ve Fırat'ın hayatları bir gece kapılarının önünde bir bebek bulmaları ile altüst olur. Gençler büyük bir şok içerisindedir. Ne yapacaklarını bilemeyen Arda, Erdem ve Fırat ilk iş olarak bebeğ..

Yine ABD Polisi Yine Şiddet 00:59

Yine ABD Polisi Yine Şiddet

ABD'de bir polis memurunun tutuklamaya çalıştığı bir vatandaşa şok tabancasıyla uyguladığı sert müdahale tepkiye yol açtı. Pensilvanya eyaletinin Lancester kentinde bir polis memuru, üç kişiyi sopayla kovaladığı gerekçes..

ABD polisi gözaltına alamadığı hamile kadına kurşun yağdırdı 00:39

ABD polisi gözaltına alamadığı hamile kadına kurşun yağdırdı

ABD'de bir polis memuru, gözaltına almaya çalıştığı kadına şok tabancası ile müdahale etti. Kadın, polise direndiği sırada 'hamile' olduğunu söyledi ancak polis, şok tabancasını alan kadını kurşun yağmuruna tuttu. Kadın ..

  • JET TV tarafından
  • 113 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Zerrin Özer'in Eşi Murat Akıncı Hakkında Yeni Gelişme - Müge Ve Gülşen'le 2. Sayfa 14:09

Zerrin Özer'in Eşi Murat Akıncı Hakkında Yeni Gelişme - Müge Ve Gülşen

Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'da önceki gün kendisinden 27 yaş küçük Murat Akıncı ile evlenen Zerrin Özer'e şok üstüne şok! Murat Akıncı'nın dolandırdığı kadınlar bir bir ortaya çıkmaya başladı. Canlı yayına konuk olan mağd..

  • BETA tarafından
  • 165 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Altar Kafesci Feat Tolg - Hiçbir Şey Yolunda Değil 03:53

Altar Kafesci Feat Tolg - Hiçbir Şey Yolunda Değil

Hiçbir Şey Yolunda Değil Şarkı Sözleri İle Hiç bişey yolunda değil sen bunun farkındasın Kimse bana beni sormasın sendeki beni toplasın Kurduğu hayalleri buruşturup çöpe atsın Saymadım sayılı günleri oda sanmasın yıpra..

Serenay Sarıkaya Akın Akınözü İle Aşk Mı Yaşıyor 09:37

Serenay Sarıkaya Akın Akınözü İle Aşk Mı Yaşıyor

Serenay Sarıkaya Akın Akınözü İle Aşk Mı Yaşıyor Magazin Noktasından Şok Haber...

  • BETA tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Öz Babam Ti̇msah Gözyaşları İle Sevenleri̇mi̇ Dolandırdı 07:46

Öz Babam Ti̇msah Gözyaşları İle Sevenleri̇mi̇ Dolandırdı

Ünlü türkücüden şok suçlama! Engin Nurşani babası Ali Nurşani'yi kastederek, Babam hastalığımı kullanarak herkesi dolandırdı dedi.....

  • BETA tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cei Feat Datzi - Önemsiz Gibi 02:11

Cei Feat Datzi - Önemsiz Gibi

Önemsiz Gibi şarkı sözleri ile İch verirre mich in träumen Meine seele wird kalt Üstümde hep xl Yüksekten şimdi down Shotgun bellerinde silah ellerinde kelepçe ve kan var artık durmaz zaman Doldur boldur koştur köşeni..

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise 03:56

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise

Antalya’nın Aksu ilçesindeki Türkiye'nin ilk tematik lisesi Uçak Bakım Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerleşkesindeki Boeing 737-400 uçağının kokpitine Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve BAKA’nın desteği..

Karantinada olması gerekirken sokakta! 02:14

Karantinada olması gerekirken sokakta!

BURSA'DAKİ DENETİMLERDE POLİS ŞOK ÜSTÜNE ŞOK YAŞADI. KARANTİNADA OLMASI GEREKİRKEN SOKAKTA OLAN DA VARDI, SİGARA YASAĞINDAN HABERİM YOK DİYE KENDİNİ SAVUNAN DA...

BÜYÜK TEHLİKE! 48:32

BÜYÜK TEHLİKE!

SALDIRI VE ŞOK PLANIN BELGESİ! 04:42 Roma Planı Ne? 12:04 Belgelerin İçeriğinde Ne Var? 18:02 Bu Olaylar İçin Ne Yapacağız? 18:21 Cumhuriyet'in Fişi Çekilmek Üzere! 34:06 İşgal Ne Zaman Başladı? 35:30 Belgelerde Mülte..

  • STUDIO AS tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 6 ay önce
İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı 05:12

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı

İzmir'de meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremden 58 saat sonra sağ çıkarılan 14 yaşındaki İdil Şirin'in enkaz altında kardeşi ile yan yana olduğu uzun bir süre kardeşinden ses aldığı ve daha sonra yanında öldüğü ortaya ..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Sınıra İkinci Askeri Sevkiyat Başlıyor 01:47

Sınıra İkinci Askeri Sevkiyat Başlıyor

Sınıra İkinci Askeri Sevkiyat Başlıyor Sınıra zırhlı araç sevkiyatı kapsamında görevlendirilen 28'inci Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı birliklerine ait unsurlar, sevkiyata hazır hale getirildi..

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor 02:21

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıy

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada 'Düzenlemeler tecavüz suçlarını kapsamıyor, kaps..

Tavuskuşu Örümceği Yeni Yılı Kutluyor! 00:52

Tavuskuşu Örümceği Yeni Yılı Kutluyor!

Snake Buddies kanalı yaptıkları danslarla oldukça sevimli görünen tavuskuşu örümceğini yeni yıla hazır hale getirdi...

  • PengoTV tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gıda Atıklarını Ev Yapımı Gübreye Dönüştüren Alet: Zera 01:24

Gıda Atıklarını Ev Yapımı Gübreye Dönüştüren Alet: Zera

Zera Food Recycler isimli alet evdeki yemek artıklarını gübreye dönüştürerek bahçe ve balkonunuzdaki bitkiler için hazır hale getiriyor. CES 2017'de üç ödül alan Zera 24 saat içerisinde geri dönüşümü tamamlayabiliyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.013 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tostcu Selçuk  Hipnoz Etkili 04:13

Tostcu Selçuk Hipnoz Etkili

Tostçu selçuk abimiz hiç konuşmadan tost yapıyor, kaşarları paketten kesiyor ve ambalaja peçete ile sarıp servise hazır hale getiriyor...

  • JET TV tarafından
  • 732 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jaguar’ın ilk Elektrikli Otomobili 02:03

Jaguar’ın ilk Elektrikli Otomobili

Jaguar, merakla beklenen ilk elektrikli modelini I-Pace ismiyle beraber resmi olarak gün yüzüne çıkardı. Formula E ile birlikte yarış karakterini ve tarihini uzun bir aradan sonra tekrar pistlere taşıyan Jaguar, elektri..

  • Cowboy tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 8 yıl önce
iSMAIL YK- KUDUR BABY 04:29

iSMAIL YK- KUDUR BABY

Bar başında duran kız Tek başına oturan kız Bir bana bakar mısınız Oldukça nazlısınız Gel gel çikolatam yanıma Yavaş yavaş sokul bana Rumbada rumbastic durma Fıkırdata fıkırdata fıkır oyna Bir sağ, bir sol, bir ..

Aykut Kocaman'dan Transfer Açıklaması 03:26

Aykut Kocaman'dan Transfer Açıklaması

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Fransa'nın Monaco takımıyla 1-1 berabere kaldıkları hazırlık maçında galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söyledi. Kocaman, İsviçre'nin Montrö kentinde Alpler Futbol Festivali ..

  • OFSAYT tarafından
  • 634 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeytinyağlı Narlı Kereviz Tarifi 00:25

Zeytinyağlı Narlı Kereviz Tarifi

Malzemeler : 1 kilo kereviz 2 adet patates 1 adet kuru soğan 1 su bardağı taze nar suyu yarım limon suyu 1 tatlı kaşığı toz şeker 5 yemek kaşığı zeytinyağı tuz Üzeri İçin Nar Öncelikler zeytinyağını tavaya alıp..

Pratik Ayran Yapımı 01:06

Pratik Ayran Yapımı

Özellikle yalnız yaşayanlar ve mutfağında çok fazla eşyası olmayanlar için büyük kolaylık sağlayacak bir yöntem bu. Ekstra kap bulaştırmadan saniyeler içinde ayranınız içime hazır hale gelecektir..

3 Malzemeli Pratik Brownie Tarifi 03:59

3 Malzemeli Pratik Brownie Tarifi

Çok pratik 3 ana malzeme ile 10 dakika içinde yemeye hazır hale gelen çok pratik brownie tarifi. Malzemeler: 1 yumurta, 2 tepeleme yemek kaşığı kahvaltılık kakaolu fındık kreması, 3 tepeleme yemek kaşığı un, Dilerseniz ü..

Tudor'dan Florya'da Son Uyarı 01:42

Tudor'dan Florya'da Son Uyarı

Süper Ligin ilk 5 haftasını 4 galibiyet 1 beraberlikle tamamlayan ve 13 puan ile ligde lider durumda bulunan Galatasaray, zorlu Bursa deplasmanını yoğun tempoyla hazırlanıyor. 2017-2018 sezonunun tek puan kaybını Antal..

Mersin Polisi Uyuşturucu Tacirlerine Göz Açtırmıyor 00:44

Mersin Polisi Uyuşturucu Tacirlerine Göz Açtırmıyor

Mersin'de, iki ayrı operasyonda bir kilo 960 gram eroin, 54 gram kokain ele geçirildi, iki kişi tutuklandı.Mersin İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, merkez Toroslar ilçesinde kullanılmayan bir evde yüklü miktarda eroinin sat..