#Şok talimat türkiyeyi nato müdahelesine hazır hale getirin

Uzaylı Pkklı 00:59

Uzaylı Pkklı

Silahlı İHA ve insanlı keşif uçaklarının akınları PKK’yı bunalttı. Teröristler termal kameralardan kaçabilmek için alüminyum folyoya sarınmaya başladı. TSK’nın son dönemde terörle mücadelede özellikle SİHA’lar (Silahlı İ..

  • JET TV tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayakta Kalıp Kazandık 01:22

Ayakta Kalıp Kazandık

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, bütün olumsuzluklara rağmen ayakta kalıp maçı kazanmanın, oyuncuların kazanma hırsının ön planda olduğunu gösterdiğini söyledi. Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Kardemir Karab..

Geliştirdiği Makineyle Günde 1 Ton Çay Topluyor 02:15

Geliştirdiği Makineyle Günde 1 Ton Çay Topluyor

Rize’nin Fındıklı ilçesi Ihlamurlu köyünde yaşayan çay müstahsili Hayrettin Civelek, geliştirdiği makine sayesinde günde 1 ton çay topluyor. Doğu Karadeniz’de yaklaşık 200 bin ailenin geçim kaynağı olan çay tarımında ku..

İnternette Satılan Çok Havalı ve Yararlı 12 Ürün 06:07

İnternette Satılan Çok Havalı ve Yararlı 12 Ürün

İnternet üzerinden bu yıllarda her ihtiyacını almanız mümkün hale geldi.Tek tıkla herşey siz yorulmadan kapınıza kadar gelmekte. Bu videoda sizlere internette satılan çok havalı ve işinize yarayacak bazı şeyleri derledim..

  • JET TV tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bölge Tamamen Temizlenene Kadar Mücadelemiz Devam Edecek 00:47

Bölge Tamamen Temizlenene Kadar Mücadelemiz Devam Edecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Mali Cumhurbaşkanı Keita ortak açıklama yaptı. Afrin'de 2 bin 348 teröristin etkisiz hale getirildiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan bütün teröristlerin bu bölgeden temizlenene ka..

Afrin'de Sızmaya Çalışan Teröristler Böyle Vuruldu 00:22

Afrin'de Sızmaya Çalışan Teröristler Böyle Vuruldu

Afrin kırsalında baskın için sızmaya çalışan YPG/PKK'lı teröristler askerlerimiz tarafından fark edilerek böyle etkisiz hale getirildi...

 6 Dakika Sonra 2 Füze Fırlattı 00:31

6 Dakika Sonra 2 Füze Fırlattı

Güney Kore, Kuzey Kore Kuzey Kore'nin bugün Japonya üzerinden geçen füzesinden 6 dakika sonra Güney Kore'nin de 2 adet Hyunmoo-2 füzesi fırlattığı aktarıldı. Kuzey Kore füze - Japonya © REUTERS/ ISSEİ KATO Kuzey Kore, J..

Üniversite Tekstil Sektörüne Beyin Takımı Yetiştiriyor 04:52

Üniversite Tekstil Sektörüne Beyin Takımı Yetiştiriyor

Dünyanın sanayi 4.0'ı uygulamaya başladığı günümüzde tekstil sektöründe geleneksel tekstilden geçişi hızlandırmak için üniversite sanayi iş birliğinde önemli bir adım atıldı. Nitelikli ve donanımlı Ar-Ge Yöneticilerini..

Life Sentence 1. Sezon 2. Bölüm Fragmanı 00:45

Life Sentence 1. Sezon 2. Bölüm Fragmanı

Life Sentence 1. Sezon 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 14 Mart Çarşamba Günü Cw'de Life Sentence 1x02 Extended Promo/Preview Re-Inventing the Abbotts Life Sentence Season 1 Episode 2 Extended Promo Life Sente..

Ninni Orijinal Fragman 01:30

Ninni Orijinal Fragman

Genç bir kadın olan Chloe ilk çocuğunun doğumunun ardından sıkıntılı bir sürece girer. Annesi ile birlikte yaşamaya başlayan Chloe bebeğinin aralıksız ağlaması, artan suçluluk duygusu ile depresyona girer. Bir süre sonra..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Afrin'e Girdik Giriyoruz 01:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Afrin'e Girdik Giriyoruz

İyilik Ödülleri Programı'nda konuşan Erdoğan, Şu an itibarıyla 3400 teröristi etkisiz hale getirdik. Ne yaptık? Afrin'e girdik, giriyoruz çok fazla bir şey kalmadı. dedi...

Life Sentence 1. Sezon 3. Bölüm Fragmanı 00:45

Life Sentence 1. Sezon 3. Bölüm Fragmanı

Life Sentence 1. Sezon 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 21 Mart Çarşamba Günü Cw'de Life Sentence 1x03 Promo/Preview Clinical Trial and Error Life Sentence Season 1 Episode 3 Promo Life Sentence 1x03 Promo Cl..

Paris'te Bir Askere Bıçaklı Saldırı 00:35

Paris'te Bir Askere Bıçaklı Saldırı

Paris'te Charlie Hebdo saldırısının ardından başlatılan Sentinelle (Nöbetçi) operasyonunda görev yapan bir askere bıçaklı saldırı düzenlendi. Paris Valiliği'nden yapılan açıklamada, saldırganın Chatelet bölgesindeki metr..

Samsun'da Polise Kızan Adam Motosikletini Yaktı 00:16

Samsun'da Polise Kızan Adam Motosikletini Yaktı

Samsun'un Bafra ilçesinde trafik polisine kızan sürücü motosikletini ateşe verdi. Bafra İlçesi'nde Mehmet Dülger yönetimindeki 55 JR 179 plakalı motosiklet, Atatürk Bulvarı yönünde denetim için trafik ekipleri tarafından..

  • JET TV tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Ebru Yaşar İle Görme Engelli Çocukların Geleceği Renkleniyor 03:35

Ebru Yaşar İle Görme Engelli Çocukların Geleceği Renkleniyor

Duyarlı sanatçı Ebru Yaşar ve cemiyet, sanat, iş ve spor dünyasının tanınmış isimleri, Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği , Yağmur Çocuklar ve Liv Hospital işbirliği ile yapılan ''Gülümse Çünkü Hayat Güzeldir'' et..

  • ANKA tarafından
  • 700 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Antalya’da 4 Otobüs Alev Alev Yandı 00:47

Antalya’da 4 Otobüs Alev Alev Yandı

Antalya'da bir turizm firmasının park yerindeki kullanılmayan 4 otobüsü yandı. Edinilen bilgiye göre, Aksu ilçesi Kemerağzı Mahallesi'nde bir turizm firmasının kullanmadığı otobüslerini park ettiği alandaki otobüsün biri..

108 Santimetre Bacakları Olan Model 00:17

108 Santimetre Bacakları Olan Model

Görüntüde Ia Östergren ismindeki İsveçli modelin 108 Santimetre uzunluğundaki harika bacakları.Bu hale gelene kadar çok zıplamış belli ki...

  • JET TV tarafından
  • 860 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çiftlik Bank Mağduriyetini Türkülere Konu Eden Dayı 00:53

Çiftlik Bank Mağduriyetini Türkülere Konu Eden Dayı

Görüntüde Çiftlikbank mağduriyeti yaşayan bir adamın bu durumu komik hale getirip türküyle anlatması...

  • JET TV tarafından
  • 589 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Life Sentence 1. Sezon 4. Bölüm Fragmanı 00:45

Life Sentence 1. Sezon 4. Bölüm Fragmanı

Life Sentence 1. Sezon 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 28 Mart Çarşamba Günü CW'de Life Sentence 1x04 Extended Promo/Preview How Stella Got Her Groove On Life Sentence Season 1 Episode 4 Extended Promo Life S..

Açlıktan Ölüp Mumyalaşan Hayvanlar 05:00

Açlıktan Ölüp Mumyalaşan Hayvanlar

Birçoğumuz çocukluğunda ya bir okul gezisiyle ya da aile ile birlikte mutlaka en az bir kez hayvanat bahçesine gitmişizdir. Genelde çocuklara doğal yaşamı yakından göstermek ve tanıtmak gibi sevimli ve öğretici sebeplerl..

  • JET TV tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bağcılar'da Uyuşturucu Satıcısı Polisle Çatıştı 03:13

Bağcılar'da Uyuşturucu Satıcısı Polisle Çatıştı

Bağcılar'da motorize polis ekiplerinin Dur ihtarına rağmen kaçan uyuşturucu satıcısı polisle girdiği çatışma sonucu yaralanarak,polis tarafından yakalandı.Olay, Bağcılar Kirazlı Caddesi üzerinde polis kontrol noktasınd..

211 Adrese 2 Bin 500 Polisle Uyuşturucu Operasyonu 06:24

211 Adrese 2 Bin 500 Polisle Uyuşturucu Operasyonu

Adana merkezli 5 ilde 211 adrese, 2 bin 500 polisle, drone, helikopter ve özel harekat destekli Ahmet ve Mehmet Oruç kardeşler adlı uyuşturucu operasyonu yapıldı. Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube..

Yarının Sınırında - Omegaya Saldırı 04:09

Yarının Sınırında - Omegaya Saldırı

Yakın gelecekte dünyayı ele geçiren Mimics adlı uzaylı birliği, birçok büyük şehri yok eder ve milyonlarca insanı ölümün eşiğinde bekletir. Dünyada hiçbir ordu, onların hızına, silahlarının gücüne ve de en önemlisi telep..

  • ANKA tarafından
  • 966 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Amanos'ta Öldürülen Teröristler Termal Kamerada 00:34

Amanos'ta Öldürülen Teröristler Termal Kamerada

Hatay'ın Arsuz ilçesinde Amanos Dağları'nda etkisiz hale getirilen PKK'lı 11 teröristin cesetlerinin Türk askeri tarafından bulundukları yerden çıkartılması termal kameralar tarafından görüntülendi...

Tunceli'de Terör Operasyonu 01:16

Tunceli'de Terör Operasyonu

Tunceli'nin Pülümür ilçesi kırsalında düzenlenen operasyonda 7 terörist etkisiz hale getirildi...

Almanya’da Taşlı Sopalı Sokak Kavgası 01:12

Almanya’da Taşlı Sopalı Sokak Kavgası

Almanya'nın Duisburg şehrinde iki grup arasında çıkan taşlı sopalı kavgaya müdahale eden polis 50 kişiyi gözaltına aldı. Göz altına alınanlar arasındaki 30 kişi yapılan sorgulardan sonra serbest bırakıldı. İki grup arası..

  • JET TV tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Life Sentence 1. Sezon 5. Bölüm Fragmanı 00:45

Life Sentence 1. Sezon 5. Bölüm Fragmanı

Life Sentence 1. Sezon 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 4 Nisan Çarşamba Günü Cw'de Life Sentence 1x05 Promo/Preview Wes Side Story Life Sentence Season 1 Episode 5 Promo Life Sentence 1x05 Promo Wes Side Sto..

Yeni Takviyelerle Artık Daha Güçlüler Gönüllüler'in Unutulmaz Performansları 03:42

Yeni Takviyelerle Artık Daha Güçlüler Gönüllüler'in Unutulmaz Performa

All Star takımından Hilmi Cem, Murat Ceylan ve Damla Can'ın geçişiyle daha güçlü hale gelen Gönüllüler takımındaki yarışmacıların unutulmaz performansları...

  • BETA tarafından
  • 963 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yarının Sınırında-  Plaj Savaşı 04:52

Yarının Sınırında- Plaj Savaşı

Yarının Sınırında- Plaj Savaşı Yakın gelecekte dünyayı ele geçiren Mimics adlı uzaylı birliği, birçok büyük şehri yok eder ve milyonlarca insanı ölümün eşiğinde bekletir. Dünyada hiçbir ordu, onların hızına, silahların..

  • ANKA tarafından
  • 1.896 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yarının Sınırında - Savaş Eğitimi 03:47

Yarının Sınırında - Savaş Eğitimi

Yakın gelecekte dünyayı ele geçiren Mimics adlı uzaylı birliği, birçok büyük şehri yok eder ve milyonlarca insanı ölümün eşiğinde bekletir. Dünyada hiçbir ordu, onların hızına, silahlarının gücüne ve de en önemlisi telep..

  • ANKA tarafından
  • 987 görüntüleme
  • 7 yıl önce