#Şov yaparken pitonun saldırısına uğradı

Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:35

Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Barack Hüseyin Obama (Барак Обама) Amerikalı bir siyasetçi ve 44. ABD Başkanıdır. O ofise seçilen ilk Afrikalı Amerikalı ve komşu Birleşik Devletler dışında doğan ilk başkan. Honolulu, Hawaii'de dünyaya gelen Obama, Harv..

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı 02:00

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı BODRUM'da polis tarafından yapılan denetimde durdurulan bir sürücünün babasının, FETÖ'nün yurt dışı okullarının imamı olduğu ve darbe girişimi sabahı yurt dışına çı..

İsrail Umudunu Trump'a Bağladı- Abd Büyükelçiliği Kudüs'e Taşınsın 03:28

İsrail Umudunu Trump'a Bağladı- Abd Büyükelçiliği Kudüs'e Taşınsın

İsrail Umudunu Trump'a Bağladı- Abd Büyükelçiliği Kudüs'e Taşınsın ABD'de seçimleri Trump'ın kazanmasının arından Filistin tarafı iki devletli çözüm çağrısı yaparken, İsrail yeni başkandan ABD Büyükelçiğini Kudüs'e t..

İnce Maşa İle Yapılan En İyi Bukleler 00:53

İnce Maşa İle Yapılan En İyi Bukleler

Saça Maşa Yaparken Bilmeniz Gerekenler 1- Saç maşası kalınlığı önemlidir! Doğru saç maşası nasıl seçilir, saç maşası alırken neye dikkat etmeliyiz gibi konular apayrı bir yazı konusu olacak nitelikte. Bu yüzden bu konul..

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik 02:36

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik VAN Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Jandarma Genel Komutanlığı'nın Beştepe'deki karargahını kurtarmak için ..

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' 07:34

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir'

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' Başbakan Binali Yıldırım, “Dostlarımızın, kardeşlerimizin, Asya’dan, Afrika’dan, sığınacakları, yatırımlarını yapacakları en güvenli liman Türkiye’dir” dedi Başbakan ..

Inside Zayn Malik And Gigi Hadid’s 00:56

Inside Zayn Malik And Gigi Hadid’s

When Zayn Malik and Gigi Hadid took to the streets of Naples for their Vogue feature, the power couple brought with them all the magic that comes with being young and in love. Forget the “Pillowtalk” video—when Zayn and ..

  • En Yeniler tarafından
  • 534 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Damla Çikolatalı Kek Tarifi 04:05

Damla Çikolatalı Kek Tarifi

MALZEMELER 3 tane oda ısısında yumurta 1 buçuk su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 paket paket vanilya 1 paket kabartma tozu 2 su bardağı dolusu un 2 yemek kasigi un damla cikolataliyi bulamak ..

Mermer Kek Tarifi 05:27

Mermer Kek Tarifi

MERMER KEK TARIFI MALZEMELER 3 tane oda ısısında yumurta 1 buçuk su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 paket paket vanilya 1 paket kabartma tozu 2 çorba kaşığı kakao yaklaşık 2 su bardağı un Hazı..

Hande Erçel Çeşme'de Fena Yakalandı Bu Ne Hal Böyle 02:07

Hande Erçel Çeşme'de Fena Yakalandı Bu Ne Hal Böyle

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.241 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muzlu Mozaik Pasta Tarifi  Çikolatalı Pudingli Piramit Bisküvili Pasta 07:29

Muzlu Mozaik Pasta Tarifi Çikolatalı Pudingli Piramit Bisküvili Pasta

Üzeri ve içi çikolatalı puding ile doldurulmuş muzlu bisküvili pasta nasıl yapılır detaylı videomuz sayesinde öğreneceksiniz. Genelde mozaik pasta bir çok isimle anılır. Her ne kadar pek çok isim ile aynı leziz tatlı anı..

Sade Bazlama Tarifi  Tavada Kolay Yaş Mayalı Ekmek 02:57

Sade Bazlama Tarifi Tavada Kolay Yaş Mayalı Ekmek

Eğer daha önce tavada bazlama ekmeği yapmadıysanız kesinlikle bu içine yağ katılan bazlama tarifini denemelisiniz. Hem yapımının kolay olması hemde herhangi bir araç gereçe ihtiyaç duyulmadan tavada yapılıyor olması bazl..

Sucuklu Poğaça Tarifi 06:44

Sucuklu Poğaça Tarifi

Malzemeler: 1 yumurta (sarısı üzeri için ayrılacak), 1 çay bardağı ılık süt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı oda sıcaklığında tereyağı, 200 ml maden suyu, 1 paket instant maya, 1 yemek kaşığı toz şeker, 1 tatlı ka..

Kakaolu Puding Tarifi 03:17

Kakaolu Puding Tarifi

Malzemeler: 3 su bardağı süt, 2 yemek kaşığı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1/2 su bardağı Kakao, 3/4 su bardağı şeker, 2 yumurta sarısı, 1 tepeleme yemek kaşığı tereyağı. Hazırlanışını görmek ve çıktısını almak ..

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık 03:16

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık Dinle Sevdiğinizle mi tartıştınız? - Çözüm yolu bu videoda! İlk adımı nasıl atacağım diye düşünmeye son!Artık AŞKKABAĞI var! Sevdiğinizle barışmak için bir yol mu arıyorsun..

Fransa'da 02:14

Fransa'da "Teröre Lanet" Mitingine Pkk'lı Grup Saldırdı

Fransa'da Teröre Lanet Mitingine Pkk'lı Grup Saldırdı Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen terör karşıtı mitingd, ellerinde demir çubuklar bulunan PKK'lı grubun saldırısına uğrayan bazı kadın ve çocuklar yaralandı...

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Reina Zanlıları Adliyeye Sevk Edildi 00:51

Reina Zanlıları Adliyeye Sevk Edildi

39 kişinin hayatını kaybettiği Reina saldırısına ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan zanlılardan 5'i sağlık kontrolüne getirildi. Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kontrolden geçirilen yabancı uyruklu 3'..

Dağ Keçisinin Yaşam Mücadelesi 00:59

Dağ Keçisinin Yaşam Mücadelesi

Kar leoparının saldırısına uğrayan burma boynuzlu dağ keçisi, suya atlayarak canını kurtardı. Kameraya yansıyan görüntüleri izliyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 889 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gazete Manşetlerinde Londra Saldırısı 00:52

Gazete Manşetlerinde Londra Saldırısı

İngiltere'de gazeteler bugünkü baskılarında ilk sayfalarını tamamen başkent Londra'daki terör saldırısına ayırdı...

Pitonla Selfie Çektirmek İsteyen Adamın Hazin Sonu 00:55

Pitonla Selfie Çektirmek İsteyen Adamın Hazin Sonu

Görüntüler Hindistan’dan. Yakalanan pitonla fotoğraf çektirmek isteyen şahıs, dev yılanın saldırısına uğruyor.Büyük panik yaşayan adam hızla uzaklaşırken ilginç anlar amatör kameraya yansıyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.522 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler 00:49

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler Muğla’nın Ula ilçesinde 11 kişilik grup içinde bulunan ve 9’unun yakalanmasının ardından saatlerce mısır tarlasında saklanan 2 darbeci asker yakalandı. Cumhurbaşkanı Erd..

Römorkla Öğrenci Taşımacılığı 03:47

Römorkla Öğrenci Taşımacılığı

Römorkla Öğrenci Taşımacılığı Van’ın Çaldıran ilçesinde servis ihalesinin bir türlü sonuçlanamaması üzerine bazı öğrenciler okula, traktörün arkasına bağlanan römorkla gidip geliyor. Çaldıran ilçesinde servis ihalesi..

Almanya’da Kadına Tekmeli Saldırının Görüntüleri Ortaya Çıktı 00:18

Almanya’da Kadına Tekmeli Saldırının Görüntüleri Ortaya Çıktı

Almanya’da 26 Ekim gecesi bir metro istasyonunda genç bir kadına tekmeli saldırının görüntüleri ortaya çıktı. Polis, üç kişi olduğu belirlenen saldırganları arıyor. Almanya, başkent Berlin’de Hermann Caddesi metro istas..

Arkasına Bile Bakmadan Kaçan Ayı 00:34

Arkasına Bile Bakmadan Kaçan Ayı

Cesur adam, karşılarına çıkan ayının saldırısına tepki verince ayı arkasına bile bakmadan kaçtı. Kameraya yansıyan görüntüleri izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 853 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cesur Farenin 3 Kediyi Madara Etmesi 01:41

Cesur Farenin 3 Kediyi Madara Etmesi

3 kedinin saldırısına karşılık veren ve çevresini umursamadan karnını doyuran fare tüm mahalleyi sildi süpürdü...

  • JET TV tarafından
  • 1.188 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lağım Faresinden Kurtulmaya Çalışan Kedi 00:24

Lağım Faresinden Kurtulmaya Çalışan Kedi

Lağım faresinin saldırısına uğrayan ev kedisi acılar içerisinde miyavlarken sahibi yardım edeceğine olayın keyfini sürüyor...

  • JET TV tarafından
  • 968 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dalgıca Dev Köpekbalığının Saldırı Anı! 04:14

Dalgıca Dev Köpekbalığının Saldırı Anı!

ABD’nin Florida eyaletinde, Boca Chica kıyılarında dalmakta olan bir grup genç; yaklaşık 3 metre boyundaki bir köpekbalığının saldırısına maruz kaldı. Korku dolu dakikaların yaşandığı saldırı anbean kaydedilirken; gençle..

  • JET TV tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kedinin Adama Saldırması 01:31

Kedinin Adama Saldırması

Kediyi fırın eldiveniyle seven adam kedinin saldırısına maruz kalır seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 627 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mavi Marmara Davası Düştü 01:49

Mavi Marmara Davası Düştü

Mavi Marmara davasının düşürülmesine karar veren mahkeme, İsrailli askerler hakkındaki yakalama kararının kaldırılmasını hükmetti. Mavi Marmara saldırısına ilişkin İsrail Genelkurmay Başkanı olan Rau Aluf Gabiel Ashkna..