#Şov yaparken pitonun saldırısına uğradı

Pandispanya Tarifi  Pasta Keki Nasıl Yapılır 02:45

Pandispanya Tarifi Pasta Keki Nasıl Yapılır

Pasta tabanı yani pandispanya nasıl yapılır sadece videomuzu izlemeniz yeterli. Aslında yapımı çok kolay olan bu tarifi yapmak için fazla bir malzemeyede ihtiyacınız yok. Pandispanya tarifimiz evde kolaylıkla hemen bulab..

Yufkadan Peynirli Gözleme Tarifi 01:43

Yufkadan Peynirli Gözleme Tarifi

Gözleme nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Hazır yufkadan veya elde açarak ikisinin tarifinide videomuzun içindeki linkler yardımı ile ulaşabilirsiniz. Gözleme geleneksel bir türk lezzeti, içine koyu..

İşini Severek Yapan Trafik Görevlisi 00:31

İşini Severek Yapan Trafik Görevlisi

Bir trafiğin akışı eğlenceli olarak nasıl yönlendirilir derseniz bunun cevabı bu adamdır. Adam işini yaparken çok eğleniyor...

  • PengoTV tarafından
  • 106 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tuğçe Kandemir Akustik 39:00

Tuğçe Kandemir Akustik

Tuğçe Kandemir, Türk şarkıcı, söz yazarı ve edebiyat öğretmeni. Aşk ve hüzün üzerine söylediği şarkıları ile bilinir. Şarkıcılığa amatör olarak başlamış videoları YouTube'da beğenilince kendi şarkısını çıkarmaya karar ve..

Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi Patlıcanlı Köfte 02:22

Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi Patlıcanlı Köfte

Patlıcan kebabı nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı gayet kolay olan bu kebap tarifini biz Ev Yemeği Tarifleri olarak fırında hazırladık. Çok leziz bir tada sahip ve fırında pişerken köftelerin..

Hamsi Kılçığı Nasıl Ayıklanır 01:20

Hamsi Kılçığı Nasıl Ayıklanır

Malzemeler: 1 kg hamsi 1 tatlı kaşığı tereyağı 2-3 yemek kaşığı mısır unu Tuz. Pilav için 1 su bardağı pirinç 1 adet soğan 1 çay kaşığı domates salçası 1 yemek kaşığı çam fıstığı 1 yemek kaşığı kuş üzümü 1/2 çay kaşığı..

Bakan Akar- -Hafter Libya'dan Kaçtı 02:37

Bakan Akar- -Hafter Libya'dan Kaçtı

Hafter köşeye sıkıştı. Bir darbede ülkedeki aşiretlerden geldi. Türkiye Kahire bildirgesi için kararını verdi. Avrupa Birliği ateşkes çağrısı yaparken, Mehmetçik ise Yunan askerine ayar verdi. Çatışma bölgelerinden de sı..

ABD'de Koronavirüs Konusunda Her Kafadan Farklı Bir Ses Çıkıyor 02:12

ABD'de Koronavirüs Konusunda Her Kafadan Farklı Bir Ses Çıkıyor

Okyanus ötesinde Koronavirüsle Mücadele Görev Gücü'nün iki önemli ismi kameraların karşısındaydı. Başkan Yardımcısı Mike Pence ülke genelinde salgının yavaşladığını söyledi. Doktor Fauci ise ciddi bir sorun olduğunu beli..

Beatbox Yapan Roman Genco 00:53

Beatbox Yapan Roman Genco

Roman gençler oturmuş ve kendi çaplarında eğlenmek istemiş. İçlerinden biri beatbox yaparken diğeri ona eşlik etmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 202 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kafaya Kaput Yiyen Tamirci 01:45

Kafaya Kaput Yiyen Tamirci

Araba tamircisi dükkanına gelen arabanın motor tamirini yaparken kaput kapağını bir anda kafasına yemiş. O anlar kameraya böyle yansımış...

  • PengoTV tarafından
  • 107 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Dolandırıcılık Yapan Zanlı Utanıp Yüzünü Maskeyle Kapattı 01:11

Dolandırıcılık Yapan Zanlı Utanıp Yüzünü Maskeyle Kapattı

Yaparken utanmadı gözaltına alınırken utandı. Dolandırıcılık yapan zanlı emniyete götürülürken yüzünü maskeyle kapattı...

Ekşili Karnabahar ve Brokoli Salatası Tarifi 02:17

Ekşili Karnabahar ve Brokoli Salatası Tarifi

Malzemeler: 1/2 baş Karnabahar, 1/2 baş brokoli, 1 yemek kaşığı zeytinyağı, 1/2 limonun suyu, 3 diş sarımsak, Tuz. Karnabahar ve brokolinin birbirine ne kadar yakıştığını, hatta birinin adı anıldığında akla diğerinin ge..

Profiterol Tarifi  Profiterol Nasıl Yapılır 06:05

Profiterol Tarifi Profiterol Nasıl Yapılır

Bu videomuz da sizler için profiterol tarifi paylaştık. Tarifimizi izledikten sonra kolaylıkla profiterol yapımını öğreneceksiniz. Profiterol yapılışı aslında bir kaç aşamadan oluşuyor.Profiterol hamuru, profiterol krema..

Dünyanın En Tuhaf Evlilikleri 02:40

Dünyanın En Tuhaf Evlilikleri

Onların evlilikleri herkesten farklı. Kimi güldüren, kimi hayrete düşüren, kimi ürküten bu evlilikleri sizin için derledik. İyi seyirler. 7 - Sharon tendler, israil´de bir yunus parkında bulunan cindy adlı yunusa aşık ..

  • JET TV tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Beyaz Saray'da Silah Sesleri, Trump Toplantıyı Yarıda Bıraktı 01:24

Beyaz Saray'da Silah Sesleri, Trump Toplantıyı Yarıda Bıraktı

ABD Başkanı Donald Trump Beyaz Saray'da açıklama yaparken içeriye giren güvenlik görevlisi toplantıyı bölüp başkanı salondan çıkardı...

Fırında Makarna Tarifi  Fırın Makarna Nasıl Yapılır 02:36

Fırında Makarna Tarifi Fırın Makarna Nasıl Yapılır

Makarna tarifleri arasında bir börek şeklinde yapılan fırında makarna tarifimizi videolu ve resimli olarak sizlere gösterdik ve anlattık. Fırında makarna tarifleri olsun diğer fırında yemek tarifleri olsun fırında pişiri..

Rende Nasıl Temizlenir 00:45

Rende Nasıl Temizlenir

Limon kabuğu yalnızca sarı kısmı rendelemek gerektiği için hassasiyet gerektiren bir iştir. Bunu zaten biliyoruz. Ama bilmediğimiz nokta limonu rendeledikten sonra rendelenmiş kabukların çoğunun rendeye yapışıp kalmasını..

Oğlunun Yatağına Baktığında Gözlerine İnanamadı Çığlıklar Atarak Kaçmaya Başladı 01:44

Oğlunun Yatağına Baktığında Gözlerine İnanamadı Çığlıklar Atarak Kaçma

Konu: Evimiz hemen hepimiz için kendimizi en güvende hissettiğimiz yerdir. Anne ve babalar çocuklarını yataklarında uykuya yatırdığına bu güvenle hareket eder ve başına kötü bir şey gelmesini beklemez. Ancak Tayland'd..

  • JET TV tarafından
  • 1.098 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Köpeği Sevmek İsterken Hayatının Şokunu Yaşayan Kız 00:07

Köpeği Sevmek İsterken Hayatının Şokunu Yaşayan Kız

Sinem isimli kadın ve arkadaşı video görevi yaparken uyuyan sokak köpeğinin tepkisi ile karşılaştılar. Sinem'den '10 saniyede köpeği sev' görevini yapmasını isteyen kadın ve uyuyan köpeği sevmek isterken hayatının şokunu..

  • PengoTV tarafından
  • 144 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Muzlu Rulo Pasta Tarifi Yaş Pasta Tarifi Pasta Nasıl Yapılır 05:04

Muzlu Rulo Pasta Tarifi Yaş Pasta Tarifi Pasta Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlerle muzlu rulo pasta nasıl yapılır onu paylaştık. Videoyu izleyip kolayca harika bir muzlu rulo pasta yapabilirsiniz. Çocuklar harika bir kış meyvesi olan muzu çok sever. Onlara bugün güzel bir sürpriz..

Yeşil Mercimek Köftesi Tarifi 04:13

Yeşil Mercimek Köftesi Tarifi

Malzemeler: 2 su bardağı Yeşil Mercimek, 1 yumurta, 1 küçük baş soğan, 2 yemek kaşığı ekmek kırığı veya galeta unu, 1 avuç kıyılmış maydanoz, 1 silme çay kaşığı karabiber, 1 silme çay kaşığı kimyon, Tuz, Kızartmak için s..

Video Konferans Yaptığını Unutup Kamerayla Tuvalete Giren Kadın 00:39

Video Konferans Yaptığını Unutup Kamerayla Tuvalete Giren Kadın

Corona virüs nedeniyle birçok insan işini evden yapmaya başladı. Buradaki çalışanlar da işlerini evden yaparken bir yandan da video konferans yapıyorlar. İçlerinden bir kadın ise video konferans yaptığını unutarak kamera..

  • PengoTV tarafından
  • 117 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Dünyanın En Büyük 9 Sihir Numarasının Sırrı Nihayet Açığa Çıktı 08:43

Dünyanın En Büyük 9 Sihir Numarasının Sırrı Nihayet Açığa Çıktı

Yalnızca 25 binde bir kişi sihirbazlık numarası yapmayı bilir. Birazdan anlatacağımız en muhteşem sihirbazlık numarası sırları sayesinde siz de onlardan biri olacaksınız. Yanan kâğıt, sihirbazların seyircilerin yanılsa..

  • JET TV tarafından
  • 674 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Mezarın İçinde Bir Gece 39:15

Paranormal Olaylar Mezarın İçinde Bir Gece

1. dünya savaşında yaşanmış gerçek bir olayın olduğu ormana gittik.Normalde kar yağışlı beklemiyorduk havayı ama artık yapacak bir şey yoktu.Hava şartları -13 dereceyi gördü, nemli olması sebebi ile tahminen -15' buldu.O..

  • JET TV tarafından
  • 590 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tavandan Düşen Komşu 00:30

Tavandan Düşen Komşu

Evin kızı sosyal medya üzerinden canlı yayın yaparken hiç beklemediği bir olay ile karşılaşmış. Evin tavanı çökmüş ve üst kattaki komşu aşağıya inmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 154 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Azerbaycan'da kutlamalar, Ermenistan'da kaos var. Karabağ'dan çekilme kararı ülkeyi karıştırdı 05:43

Azerbaycan'da kutlamalar, Ermenistan'da kaos var. Karabağ'dan çekilme

Ermenistan Başbakanı Paşinyan'ın Karabağ'dan çekilme anlaşmasını imzaladığını duyurmasının ardından Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev zafer konuşması yaparken, Erivan'da göstericiler hükümet binasını bastı. Dr.Sinan ..

Van Kedisi Almak İçin Çin'den Geldi 01:16

Van Kedisi Almak İçin Çin'den Geldi

Pekin'de yaşayan öğretim görevlisi Sun Ping, sosyal medyada araştırma yaparken Van kedisiyle tanıştı. Ve bir Van kedisi almak için Çin’den Kayseri'ye geldi...

Maganda kurşunu gözünden etti 02:27

Maganda kurşunu gözünden etti

GENCECİK BİR ŞARKICI, EVİNDE OTURMUŞ MÜZİK YAPARKEN, SOKAKTA ÇATIŞAN ŞEHİR EŞKIYALARININ KURBANI OLDU... KÖR KURŞUN ONA İSABET ETTİ, SAĞ GÖZÜNÜ KAYBETTİ...

Vaka sayısı 30 bin sınırına dayandı 02:13

Vaka sayısı 30 bin sınırına dayandı

VİRÜSLE MÜCADELEDE VAKA SAYISI 30 BİN SINIRINA DAYANDI, ENDİŞELER KATLANDI. SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA POZİTİF VAKALARA İLAÇ KULLANIMIYLA İLGİLİ UYARILAR YAPARKEN, YERLİ AŞI ÇALIŞMALARINDA DA DİKKAT ÇEKEN GELİŞMELER Y..

Arılara Fısıldayan Emine Teyze 02:59

Arılara Fısıldayan Emine Teyze

Sivas’ta arıcılık yapan Emine Tomakin, ağaç dalına konan binlerce bal arısını maske kullanmadan elleri ile kovana yerleştirdi. Her yıl Ordu ilinden gelip Sivas’ın Bingöl Köyü yakınlarında eşi ile birlikte gezgin arıcılı..

  • JET TV tarafından
  • 715 görüntüleme
  • 6 yıl önce