#Şov yapmak İsteyen Şefe beklenmedik sürpriz

Tek Malzemeli Muzlu Dondurma Tarifi 02:07

Tek Malzemeli Muzlu Dondurma Tarifi

Bugün size dünyanın en az malzemeli ve en kısa Dondurma tarifini vereceğim. Yabancı bir sitede görmüştüm bir süre önce. Bi ara mutlaka denenecek tarifler arasında bekliyordu ilk gördüğümden beri. Geçen hafta marketten al..

Güllaç Tarifi Sütlü Ramazan Tatlısı Güllaç Nasıl Yapılır 04:30

Güllaç Tarifi Sütlü Ramazan Tatlısı Güllaç Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere kolay ve nefis bir güllaç tarifi vereceğiz. Aslında yapımı çok kolay olan ramazana özel bir hafif sütlü tatlıyı yapmak için pekte uğraşmanıza gerek yok. Zaten güllaç yufkası marketten hazır alındı..

Spor Yapan Hatuna Kitlenen Amca - İzlesene.com 00:15

Spor Yapan Hatuna Kitlenen Amca - İzlesene.com

Spor yapmak için spor salonuna giden giden amca, spor yapan hatunu görünce gözlerini ondan alamamış...

  • PengoTV tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Haciz ekibinin üstüne pitbull saldı! 02:06

Haciz ekibinin üstüne pitbull saldı!

HACİZ İŞLEMİ YAPMAK ZORUNDA KALAN AVUKATLAR İLE MEMURLAR, BAZEN TATSIZ OLAYLARA, SALDIRILARA MARUZ KALABİLİYOR...İSTANBUL'DA ÖYLE BİR OLAY YAŞANDI Kİ...AVUKAT İLE HACİZ MEMURU, CANINI ZOR KURTARDI....

Kızının Yaptığı Şaka ile Ödü Patlayan Baba 00:30

Kızının Yaptığı Şaka ile Ödü Patlayan Baba

Kız kardeşler babalarına korkunç bir şaka yapmak istemişler. Kızlardan biri maske takıp dolaba saklanmış şaka babanın fena korkmasıyla sonlanmış...

  • PengoTV tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 4 yıl önce
El Açması Baklava Tarifi 09:22

El Açması Baklava Tarifi

MALZEMELER 1 yumurta + 1 yumurta sarısı, 1 su bardağı oda sıcaklığında su, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı sirke, 1 çay kaşığı kabartma tozu, Çay kaşığının ucuyla tuz, 3,5-4 su bardağı un, Açmak için bolca nişas..

Taze Kayısı Reçeli Nasıl Yapılır Ev Yapımı Reçel Tarifi 02:20

Taze Kayısı Reçeli Nasıl Yapılır Ev Yapımı Reçel Tarifi

Bu videomuzda sizlere kayısı reçeli yapımını göstereceğiz. Kayısı kendinden şekerli bir meyve olduğu için reçel tarifleri içinde en az beyaz şeker kullanılarak yapılan reçel tarifi. Bu yüzden en sağlıklı reçel tarifi diy..

Kadın Mayosu Giyen Oğlunu Gören Babanın Dramı 00:31

Kadın Mayosu Giyen Oğlunu Gören Babanın Dramı

23 yaşındaki şakacı genç bir kadın mayosu giyerek babasına şaka yapmak istemiş. Genç mayoyu giyip babasının karşısına çıkınca babasının yüzündeki ifade görülmeye değer.....

  • PengoTV tarafından
  • 90 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Babaanneye Kertenkele Şakası 00:16

Babaanneye Kertenkele Şakası

Evin bahçesinde kertenkele yakalayan ufaklık bu kertenkele ile babaannesine bir şaka yapmak istemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 74 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Whatsapp'tan yeni açıklama! 02:06

Whatsapp'tan yeni açıklama!

GÜNCELLEME KARARI TARTIŞMA YARATIP, KULLANICILAR BİR BİR KAÇMAYA BAŞLAYINCA, WHATSAPP YENİ BİR AÇIKLAMA YAPMAK ZORUNDA KALDI. FİRMA YENİ SÖZLEŞMENİN, MESAJLARIN GİZLİLİĞİNİ ETKİLEMEYECEĞİNİ SAVUNSA DA, KARARA TEPKİLER ..

Gelin Pastası 05:33

Gelin Pastası

MALZEMELER Pandispanya için; 4 yumurta (akları ve sarıları ayrılmış), 1/2 su bardağı şeker, 1 su bardağı un, 1 paket şekerli vanilin. Şerbeti için; 3 su bardağı süt, 1/2 su bardağı toz şeker, 1 paket şekerli vanilin. ..

Pasta Tabanı Nasıl Yapılır  Kakaolu Pasta Keki Tarifi 02:45

Pasta Tabanı Nasıl Yapılır Kakaolu Pasta Keki Tarifi

Bu tarifimizde sizler için çikolatalı pandispanya tarifi hazırladık. Yani diğer isimleriyle pasta keki veya pasta tabanı olarak adlandırdığımız pasta yapımının en önemli parçası olan pandispanyanın kabarmış olması ve lez..

TikTok Hevesine Anne Müdahalesi 00:10

TikTok Hevesine Anne Müdahalesi

Yolun ortasında duran çocuk TikTok videolarında gördüğü hareketleri yapmak istemiş. Ancak annesinden sert bir müdahale gelmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 136 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kar sevinci yarım kaldı! 01:21

Kar sevinci yarım kaldı!

KİMİNİN AYAKLARINI DONDURAN KAR, KİMİ İÇİN İÇİNSE EĞLENCE DEMEK... TATİL İÇİN GİTTİĞİ AFYON'DA, KAR GÖRÜNCE ŞORTLA DIŞARI ÇIKIP KAR BANYOSU YAPMAK İSTEDİ... AMA İŞİ ŞOVA DÖKÜNCE SEVİNCİ KISA SÜRDÜ. SHOW HABER WHATSAPP İH..

Meyveli Pastacı Kreması Tarifi  Yaş Pasta Kreması 02:10

Meyveli Pastacı Kreması Tarifi Yaş Pasta Kreması

Bu videoda sizlere frambuazlı pasta kreması hazırladık. Fakat bu pasta kremasını sade,çilekli veya istediğiniz herhangi bir meyve ile yapabilirisiniz. Tek yapmanız gereken kremaya son aşamada frambuaz yerine istediğiniz ..

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi  Coco Top Yapımı 01:33

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi Coco Top Yapımı

Videomuzu izleyerek hindistan cevizli kurabiye nasıl yapılır detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Pek çok ismi olan bu lezzetli ve kolay kurabiye tarifi pek çok kişinin favori kurabiyelerinden birisi olsa gerek. Pek çok..

Tenekede Kömür Olan Koyun 00:45

Tenekede Kömür Olan Koyun

Kafadarlar tenekede koyun yapmak istemişler. Malzemeleri hazırlayıp odunu ateşlemişler nacak sonuç beklenen gibi olmamış...

  • PengoTV tarafından
  • 101 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Arkadaşını Fena Şakalayan Pizzacı Çalışanı 00:14

Arkadaşını Fena Şakalayan Pizzacı Çalışanı

Pizzacıda çalışan eleman arkadaşına şaka yapmak istemiş. Ancak yaptığı şaka tam bir eşek şakasına dönüşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 135 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi Patlıcanlı Köfte 02:22

Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi Patlıcanlı Köfte

Patlıcan kebabı nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı gayet kolay olan bu kebap tarifini biz Ev Yemeği Tarifleri olarak fırında hazırladık. Çok leziz bir tada sahip ve fırında pişerken köftelerin..

Anne Köftesi Tarifi (Yanına da Fırın Patates!) 01:06

Anne Köftesi Tarifi (Yanına da Fırın Patates!)

Çocukken en sevdiğimiz yemeklerin başında gelen anne eli değmiş köfteleri tıpkı anneniz gibi yapmaya ne dersiniz? Annenizin elinden yediğiniz köftelerin tadını başka hiçbir yerde bulamadıysanız şimdi anne köftesini bu ne..

İlk Lokmada Ege Havası Estiren Karadut Reçelli Ayvalık Lor Tatlısı 08:27

İlk Lokmada Ege Havası Estiren Karadut Reçelli Ayvalık Lor Tatlısı

Lor tatlısı,hem şerbetli hem de hafif bir tatlı arayanların ilk durağı olacak. Tatlıyla tuzlunun birbirine çok yakıştığını bilenlerin mutlaka denemesi gereken lor tatlısı Ayvalık yöresinin çok sevilen bir tarifi. Evde ko..

Mısır Ekmeği Tarifi  Ekmek Nasıl Yapılır 01:23

Mısır Ekmeği Tarifi Ekmek Nasıl Yapılır

Bu videomuzda mısır ekmeği nasıl yapılır onu anlattık gayet kolay,lezzetli ve sağlıklı olan bu ekmeği yapmak gayet pratik. Videomuzu izledikten sonra hiç zorlanmadan mısır ekmeği tarifini öğreneceksiniz. İnternette ne ka..

Kuyumcu Soygununda İstifini Bozmayan Köpek 00:27

Kuyumcu Soygununda İstifini Bozmayan Köpek

Bir kuyumcu tarafından beslenen köpek yemek sonrası kenarda keyif yapmak istemiş. Köpek keyfine o kadar düşkünmüş ki içeri gelen soyguncuya bile aldırış etmemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 74 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kadının Tüfek ile İmtihanı 00:22

Kadının Tüfek ile İmtihanı

Arkadaşının çiftlik evine giden kadın, tüfek ile bir atış yapmak istemiş. Ancak kadın tüfeğin bu kadar tepeceğini tahmin etmemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 134 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Emlakçıdan kira tuzağı! 02:10

Emlakçıdan kira tuzağı!

EV KİRALARKEN AMAN DİKKAT! İSTANBUL'DA BİR EMLAKÇI, AYNI EVİ ONLARCA KİŞİYE GÖSTERİP, PARALARI PEŞİN ALDI. KONTRAT YAPMAK İÇİN OFİSE GİDENLER, ELLERİNDE SAHTE MAKBUZLA KALAKALDI.....

Mantar Kurabiye Tarifi 07:45

Mantar Kurabiye Tarifi

Malzemeler: 100 g oda sıcaklığında tereyağı, 1 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1,5 su bardağı un, 1 çay kaşığı kabartma tozu, 1 paket şekerli vanilin, 1 tatlı kaşığı kak..

Un Helvası Tarifi 04:32

Un Helvası Tarifi

Malzemeler: 3/4 su bardağı sıvı yağ, 2 su bardağı un, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı soğuk süt, Üzeri için tarçın. Uzun süredir ilk defa denediğim bir Tarifi aynı gün içerisinde paylaşıyorum sizlerle. Bu tarif beni ..

Eşek Şakası ile Kız Arkadaşını Bayıltan Adam 00:06

Eşek Şakası ile Kız Arkadaşını Bayıltan Adam

Evde toplanan kalabalıkta bir adam ayakta duran kız arkadaşına göğsü ile vurup şaka yapmak istemiş. Kız aldığı darbe ile yere serilip bayılmış...

  • PengoTV tarafından
  • 101 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İki kardeşe kelepçeli şaka! 01:38

İki kardeşe kelepçeli şaka!

ARKADAŞLARI,GERİ DÖNÜŞÜMDE ÇALIŞAN 2 KARDEŞE KÖTÜ BİR ŞAKA YAPMAK İSTEDİ, ÇÖPTE BULDUKLARI KELEPÇEYLE KARDEŞLERİ BAĞLAYAN GENÇLER, ANAHTARI BULAMAYINCA NE YAPACAKLARINI ŞAŞIRDI... SONRASINDA BAKIN NELER YAŞANDI....

Etsiz Çiğ Köfte Tarifi 03:25

Etsiz Çiğ Köfte Tarifi

Malzemeler: 2 su bardağı çiğ köftelik bulgur, 1,5 su bardağı domates rendesi veya 3 adet domates (rendelenecek), 1 adet soğan, 4 diş sarımsak, 1 su bardağı haşlanmış mısır, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı domate..