#Şüpheli paket patlatılırken canlı yayın yapmak

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı 03:32

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı Dünyada deniz kaplumbağalarının en önemli üreme merkezlerinden biri olan Mersin'in Kazanlı sahilinde, bu yıl bin 705 yuvaya ulaşılarak rekor kırıldı. Kazanlı'da bin 705 yuv..

Ali Baran Bu Benimki Sevda Değil 02:58

Ali Baran Bu Benimki Sevda Değil

Bir şafaktan bir şafağa Bir akşamdan bir akşama Merhaba demeden daha Bu gitmeler gitmek değil Eğil salkım söğüt eğil Bu benimki sevda değil Eğil yağmur rüzgar eğil Bu benimki sevda değil Eğil dalga bükül demir ..

Ali Baran - Niye Çattın Kaşlarını 02:26

Ali Baran - Niye Çattın Kaşlarını

Niye çattın kaşlarını Bilmiyorum yar suçlarımı Ben ölürsem saçlarını Yolma gayrı Yolma leyli leyli Ben yandım aşkın narına Meyletmem dünya malına Ölürsem de mezarıma Gelme gayrı Gelme leyli leyli....

Ali Baran - Bir Of Çeksem 03:46

Ali Baran - Bir Of Çeksem

Allahum ne edeyim Derdumden eliyirum Habu deli gönlüme Söz geçuremeyirum Bir of çeksem dağları Endururum dereye Bu sevdali başumi Alup gitsem nereye Ararum izlerumi Nerde bulayim nerde Kerem ile Asli'nun Derdinden vard..

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Zula Oynuyoruz 5 İyi Seyirler 16:22

Zula Oynuyoruz 5 İyi Seyirler

Merhaba Arkadaşlar Zula serimizin 5. bölümüne hoş geldiniz iyi seyirler. Kanalıma Abone Olmayı Unutmayın Lütfen !..

Zamana Karşı 2011 Film İzle 1:49:16

Zamana Karşı 2011 Film İzle

25 yaşından sonra fiziksel yaşlanmanın olmadığı ve sadece zamanla yaşalanılabildiği bir dünyanın olduğu, kollarındaki yazan saat göstergesindeki kadar yaşanabilen bir dünya ve yaşam süresinin olmadığı yani paranın ve güc..

  • mathilda tarafından
  • 30.463 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sülalesi Güzel - Roman Havası 2016 02:33

Sülalesi Güzel - Roman Havası 2016

bu kız harika roman oynuyor 2016 yeni roman havası roman mahalle düğün 2016 roman kızlar roman havasını güzel oynayanlar 2016 ankara düğünü böyle olur en kalabalık düğün konvoyu almanyadaki türk düğünler bulgar romanlar ..

  • Cowboy tarafından
  • 2.891 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kral Pop Akustik - Aleyna Tilki - Gesi Bağları 02:45

Kral Pop Akustik - Aleyna Tilki - Gesi Bağları

Aleyna Tilki - Kral Pop Akustik canlı performansı...

Call Duty Modern Warfare  Oynuyoruz 4 İyi Seyirler 1 35:14

Call Duty Modern Warfare Oynuyoruz 4 İyi Seyirler 1

Merhaba Arkadaşlar Call Duty Modern Warfare 4. bölümüne hoş geldiniz iyi seyirler. Kanalıma Abone Olmayı Unutmayın Lütfen !..

Burak Özçivit'le Özel Röportaj 01:17

Burak Özçivit'le Özel Röportaj

Burak Özçivit Kuveyt 2017 röportajı Burak Özçivit, özel hayatına dair soruları içtenlikle yanıtladı Dizileriyle Arap dünyasında çok sayıda hayranı olan Burak Özçivit, Kuveyt televizyonlarında yayınlanan bir programa bağl..

  • ANKA tarafından
  • 1.614 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşkın Nur Yengi - Haftasonu 03:36

Aşkın Nur Yengi - Haftasonu

İlle Bize Bi Lazım İlle Bir Kavga Mı Çıkmalı Sen Ne Kadar Olmaz Desen De Arada Bir Yalnız Kalmalı Seviyor Muyum? Evet, Evet Birdaha Söyleyim Evet, Evet Küçük Bir Mola İçin Kime Şikayet Benim Burada Sen Devam Et Aradığını..

Çöl ateşi: Kürdistan'ın dünya kupasında başkaldırdı 25:30

Çöl ateşi: Kürdistan'ın dünya kupasında başkaldırdı

Kürdistan futbol takımının gözünden bakan bağımsızlığını ilan edemeyen insanların hayalleri, resmi vatandaş olmayan ülkeler için isyancı dünya kupası nda yarışıyorlar. 2016 yazında olağanüstü bir turnuva gerçekleşti:..

  • Cowboy tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gaziantep'te 300 Polisle PKK/KCK Operasyonu 00:32

Gaziantep'te 300 Polisle PKK/KCK Operasyonu

Gaziantep'te 300 Polisle PKK/KCK Operasyonu Gaziantep'te yaklaşık 300 polisin katıldığı dev bir terör operasyonu düzenlendi. Zırhlı araçların da destek verdiği eş zamanlı operasyonlarda çok sayıda kişi gözaltına alındı..

1981 Yılında TRT'de Yayınlanan UFO Haberi 01:02

1981 Yılında TRT'de Yayınlanan UFO Haberi

İnsanlık tarihi binlerce asılsız UFO haberine ev sahipliği yapıyor. Bunlardan bazıları doğru da olabilir bilemiyoruz ancak genellikle farklı hava araçlarının gökyüzündeki görüntülerinin dünya dışı varlıklara ait olabilec..

  • Cowboy tarafından
  • 1.014 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz 02:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehitlere Saygı Maçı öncesi Vodafone Arena'da yaptığı açıklamada tek millet vurgusu yaptı. Son dönemde yaşanan terör olayları karşısında bir araya gelen futbol ailesi, bu akşam Spo..

Aşkın Nur Yengi - Serserim Benim 04:33

Aşkın Nur Yengi - Serserim Benim

Karanlığın içinde yandı gözbebeklerim İlk önce gözlerini gördüm Ilık rüzgarlar misali Tenin değdi tenime Belki bin defa yanıp yanıp söndü Bir yanda sen Bir yanda tövbeler Bir yanım karşı koyar Bir yanım ister Serserim ..

Promretheus Türkçe Dublaj Film İzle 1:58:43

Promretheus Türkçe Dublaj Film İzle

Konusu[değiştir Bir uzay aracı dünyaya gelir, insansı bir yaratık elinde bulunan sıvıyı içerek parçalanmaya başlar ve suya karışır. Onun DNA'sı biyogenez bir reaksiyon başlatır. 2089 yılında, arkeologlar Elizabeth Shaw..

  • Film İzle tarafından
  • 6.238 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmet Parlak - Tanrıdan Diledim 04:51

Ahmet Parlak - Tanrıdan Diledim

Ahmet Parlak - Tanrıdan Diledim Şarkı Sözleri Tanrı'dan diledim bu kadar dilek aman aman Bu kadar dilek Tanrı'dan diledim bu kadar dilek aman aman Bu kadar dilek O yarin yüzünü bir daha görek aman aman Bir daha göre..

  • PengoTV tarafından
  • 1.593 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aydilge - Gel Gör Beni 04:11

Aydilge - Gel Gör Beni

Ben yürürüm yana yana Aşk boyadı beni kana Ne akilem ne divane Gel gör beni aşk neyledi Gah eserim yeller gibi Gah tozarım yollar gibi Gah akarım seller gibi Gel gör beni aşk neyledi Akar suların çağlarım Dert..

Aşkın Nur Yengi - Ayrılmam 04:00

Aşkın Nur Yengi - Ayrılmam

Sona ermekte gün yine seninle Akşamlar böyledir hep sessiz Eşyalar başka yerde, ben bir yerde Gölgen dolaşır gibi, sanki peşimde Işıkları yakın nedir bu giz Yokluğun da, sen de varsa, sen bu evde Ayrılmam, sarılı..

Aşkın Nur Yengi - Bir Zaman Hatası 04:14

Aşkın Nur Yengi - Bir Zaman Hatası

Ah Bir zaman hatası anladım Yanlış yerde yanlış bir kadın Sevgilim farkındaydım İstediğin gibi olamazdım Affet ne olursun Üzülme hemen unutursun Gitmek zorundaydım Kendimi bıraksam da ruhum kaçar Bu gönül divane her aş..

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi 05:00

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi

Varşova, Avrupa Birliği içinde en hızlı büyüyen şehirler arasında. Avrupa’nın merkezindeki bu nokta iş dünyasını kendisine çekiyor. Kentte bulunan 27 bin kayıtlı şirketin bazıları uluslararası markalar. Daleen Hassan, ..

Güney Kore’den Hakkari’ye Gelin 03:48

Güney Kore’den Hakkari’ye Gelin

Güney Koreli Dr. Eunjoo Ham ile Hakkarili Emrah Kaya çifti görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdi. Yaklaşık 4 yıl önce tatil için gittiği İstanbul’da Güney Koreli Dr. Eunjoo Ham ile tanışan Hakkarili Emrah Kaya’..

Esra Erolda Canerden Berkeye Evlilik Teklifi 02:02

Esra Erolda Canerden Berkeye Evlilik Teklifi

Müslüman Adamın Sevgilisi Olmaz Helalim Olurmusun diyen Caner Berke'ye bakın nasıl evlilik teklif etmiş.....

  • ANKA tarafından
  • 977 görüntüleme
  • 8 yıl önce
En Çok Bu Meslekler Aranıyor 02:51

En Çok Bu Meslekler Aranıyor

İşsizlik oranı geçen yılın kasım döneminde yüzde 12,1'e yükseldi. İşsizlik böylece Mart 2010'dan bu yana ilk kez yüzde 12'yi aştı. İşsiz sayısı 3,7 milyonun üzerine çıktı. Peki, Türkiye'de son açıklanan verilere göre en ..

Kırmızı Dudaklı Yarasa Balığı 01:34

Kırmızı Dudaklı Yarasa Balığı

Denizlerin altını henüz tam olarak keşfetmiş değiliz ama keşfettiğimiz kadarıyla orada çok ilginç canlılar yaşam sürüyor. Doğanın süreç içinde ortaya çıkarttığı milyonlarca canlı türü mevcut. Bunların bazıları kara yaşam..

  • PITIRCIK tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İbrahim ve Oğuzhan'dan Eğlenceli Skeç!! 05:08

İbrahim ve Oğuzhan'dan Eğlenceli Skeç!!

3 Adam programında,Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak izleyicilerine komşuluk ilişkileriyle ilgili canlı skeç hazırladılar.O skeçten çok eğlenceli anlar sizlerle...

  • ANKA tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı 06:16

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı

Türk Hava Yolları(THY)’nın İstanbul-Şırnak seferi sırasında soluk borusu tıkanan bir buçuk aylık bebeğin hayatını, uçakta görevli kabin memuru kurtardı. THY’nin 16 Aralık tarihinde İstanbul’dan Şırnak’a gerçekleştireceğ..

Yaratık Covenant Alien Covenant Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:14

Yaratık Covenant Alien Covenant Türkçe Altyazılı Fragmanı

Yaratık: Covenant (Alien: Covenant) filminin Türkçe altyazılı fragmanı yayında! Ridley Scott, ALIEN’da kendi yarattığı evrene, PROMETHEUS ile başlayan üçlemenin ikinci filmi olan ALIEN:COVENANT’da geri dönüyor. Galaksini..

  • PengoTV tarafından
  • 1.315 görüntüleme
  • 8 yıl önce