#Şüpheli paket patlatılırken canlı yayın yapmak

Bir Kedi Bu Kadar Şanslı Olur 00:34

Bir Kedi Bu Kadar Şanslı Olur

Yedi Canlı Kedinin Mutlu Sonu , Onu Kurtaran Güzel İnsan ...

  • PengoTV tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Banu Alkan 31 Yaşında Genç Sevgilisi Olduğunu İtiraf Etti! 02:56

Banu Alkan 31 Yaşında Genç Sevgilisi Olduğunu İtiraf Etti!

Renkli Sayfalar'ın 221. Bölümünde konuk olan Banu Alkan, 31 yaşındaki sevgilisini ilk kez canlı yayında açıkladı! Banu Alkan, Los Angeles'ta bir okulda öğrenci olan 31 yaşında sevgilisi olduğunu itiraf etti. M harfi il..

  • ANKA tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tabiat Ananın Kocası Kimdir?  Mehmet Yıldız 27:37

Tabiat Ananın Kocası Kimdir? Mehmet Yıldız

Hayalhanem'de Maya isimli bir kedimiz var. Bazıları Maya'nın annesinin tabiat olduğunu, hatta bir kedi değil, şeftalinin, elmanın vs. yaratıcısının tabiat olduğunu savunuyorlar. Kainatta bulunan tüm canlıların birbiri il..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.011 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gökhan Türkmen - Sen İstanbul'sun 04:08

Gökhan Türkmen - Sen İstanbul'sun

Köşedeki çiçekçi seni sordu bu sabah Burada yok dedim selam söyledi tazeymiş gülleri Yokluğun gibi... Yürüdüm biraz seni düşledim, umudumu senle süsledim Ne dar sokaklar ne boş duraklar seni unutmama yardım etti Senin ..

Gökhan Türkmen - İnsanız Ayıbı Yok 04:38

Gökhan Türkmen - İnsanız Ayıbı Yok

Zamanla eskiyor her şey Şimdi! Aylar sonra ışığın tükendi. Bitik bir gaz lambası gibi Yanıp sönüyorsun zihnimde Dönüş yok! İzin yok! Zor olmalı yokluğum, kendimi kandırmam Bir o kadar kolay olmalı, insanız ayıbı yok! Toz..

Ezo - Çocuklar Gibi 03:16

Ezo - Çocuklar Gibi

Bende hiç tükenmez bir hayat vardı Kırlara yayılan ilkbahar gibi Kalbim hiç durmadan hızla çarpardı Göğsümün içinde ateş var gibi Başını göğsüme sakla sevgilim Güzel saçlarında dolaşsın elim Bir gün ağlayalım, bir gün g..

Erkan Güleryüz - Nezaket (Official Video) 04:45

Erkan Güleryüz - Nezaket (Official Video)

NEZAKET Orta Yaşlar Yakın Artık Belirdi Tek Tük Beyazlar Ne Çok Zaman Harcamışız Meğer Şimdi Ne Koparırsam Kâr Dünya İşleri Beklesin Dinlensin Biraz Telaşlar Kaçırmadan Trenleri Küsüp Bizi Terk Etmeden Aşklar Dost G..

Erkan Güleryüz - Yegane 04:34

Erkan Güleryüz - Yegane

YEGANE Akşam Olunca İnceden Bastırır Sancı Bitirdi Beni Bu Hesaplaşma Herkes Yalancı Tam Ortasında Rüyaların Uyandırır Bir His Azaldı Git Gide Uykularım Her Gece Nöbetçiyiz Ah Etmem Gönül Koymam Tabiatıma Uymaz Peki..

Cinli Köy Sel Baskını Dede Çıktı 16:11

Cinli Köy Sel Baskını Dede Çıktı

MERHABALAR! BU VİDEO BIR KÖYDEKI DEV EVRAN YILANINI ALLAH U TEÂLA DERIN SULARDA BOĞARAK KÖY HALKININ CANINI BU DEVDEN KURTARIYOR. AMA EVLERI SU ALTINDA KALAN KÖYLÜ BURDA KALMAYA NİYETLİ DEĞİLDİ BURAYA CİNLÎ TABIRINI KUL..

  • ZULMA tarafından
  • 1.130 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Lerzan Mutludan Banu Alkana Şok Sözler! 09:08

Lerzan Mutludan Banu Alkana Şok Sözler!

Lerzan Mutlu, 221. Bölümde konuk olan Banu Alkan'ın kendisini dışlayıcı tavır ve sözlerinden dem vurarak bugünkü canlı yayında Alkan hakkında sert konuştu! Gerginliğin Banu Alkan'ın stüdyoya girişinde başladığını söyleye..

  • ANKA tarafından
  • 761 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Banyo Yapan Kedinin Sabrı 02:39

Banyo Yapan Kedinin Sabrı

Bildigimiz gibi kediler canlı hayvanlardır. ama bu kedi banyo yapmayı seviyor galiba çünkü hiç kımıldamadan sabırlı bi şekilde banyo yapıyor....

Tan Taşçı - Dur 04:41

Tan Taşçı - Dur

Ben hep buradaydım sen bakmadın, bakamadın Davranışların bambaşkaydı Çözüm buldum fırsat vermedim, erteledin Terkedeşlerin alçakçaydı İyileştir kollarında yine Bu yalvarmalar son bulsun Söz verdim içimden geçen sese Kad..

  • PITIRCIK tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erkan Güleryüz - Esmer 03:27

Erkan Güleryüz - Esmer

ESMER Hangi Ara Düşürmüşüm Eyvah Bir Baktım Deli Kanım Yerde Ardından Bakıp Çekerken Ahh Bir Yılan Zehrindeymiş Deva Derde Akşam İndi Gözlerime Dağ Rüzgarları Gibi Esmer Kekik Kokulu Siyah Perçemine Sürdüm Yüzümü Gülü..

Erkan Güleryüz - Aşk Dansı 05:33

Erkan Güleryüz - Aşk Dansı

AŞK DANSI Eser Bir Yel Saçlarına Vurur Tarifi İmkânsızım Savrulur Bir O Yana Bir Bu Yana Gün Ağarırken Baygın Uyur Açılmış Dar Geliyor Düğmeler Süzülür Boynundan İnce Bir Ter Öpüşmekten Perişan O Dudaklarda Mor Men..

Preview- Riggs Is On The Hunt For Answers - Season 1 Ep. 18 - Lethal Weapon 00:20

Preview- Riggs Is On The Hunt For Answers - Season 1 Ep. 18 - Lethal W

LETHAL SİLAH, aksiyon ve dramayı dostluk ve mizah ile birleştirerek, günümüz Los Angeles'ında suçla mücadele eden klasik polis ikilisi Riggs ve Murtaugh'u izleyerek hit film franchise'ı yeniden başlatıyor. Genç eşi ve do..

Çılgın Aptal Aşk Türkçe Dublaj Yabancı Film Hd İzle 1:58:07

Çılgın Aptal Aşk Türkçe Dublaj Yabancı Film Hd İzle

Kırklı yaşlarında, tutucu bir adam olan Cal Weaver’ın (Steve Carell) rüya gibi hayatı vardır: İyi bir işe, güzel bir eve, harika çocuklara sahiptir ve lise aşkıyla evlidir. Fakat eşi Emily’nin (Julianne Moore) kendisini ..

  • Tv Series tarafından
  • 17.404 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kum Doları Balığı 01:29

Kum Doları Balığı

Kadıncağazın anlatımıyla ölü ve canlı birer Kum Doları balığı böyle tanıtıldı. Renk değiştirdiği bölüm gayet güzel...

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.200 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Songül Karlı Kimdir? 04:22

Songül Karlı Kimdir?

sekiz yıldır birlikte olduğu imam nikahlı eşi Ergün Topaloğlu'ndan 2002 yılında ayrıldı. Daha sonra evlendiği Baykal Gümüş'ten bir çocuğu olan sanatçı, 2008 yılında ondan da boşandı. 2012 yılında sunuculuğunu yaptığı evl..

Rusya 3-3 Belçika - Maç Özeti izle (28 Mart 2017) 02:58

Rusya 3-3 Belçika - Maç Özeti izle (28 Mart 2017)

Russia 3 – 3 Belçika maç özeti yayındadır. Süper lig özetleri, beinsport maç özet maçların geniş özeti , en son spor haberleri ve önemli maçları canlı olarak sitemizden takip edebilirsiniz.Şampiyonlar ligi özet , uefa av..

Halk Otobüsünde Sazlı Sözlü Yolculuk 04:53

Halk Otobüsünde Sazlı Sözlü Yolculuk

Manisa’da halk otobüsü şoförlüğü yapan ve aynı zamanda belediye korosunda solist olan Emrullah Şahin, canlı müzik eşliğinde karşıladığı yolcularına Türk Sanat Müziği ziyafeti yaşattı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.183 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Avni Özgürel, Hollanda’ya Verilen 2 Notayı Değerlendirdi 04:14

Avni Özgürel, Hollanda’ya Verilen 2 Notayı Değerlendirdi

Dışişleri Bakanlığı, Hollanda'nın Türk bakanlara uyguladığı engeller ve barışçıl toplantı hakkını kullanan Türk vatandaşlarına uygulanan kötü muameleden dolayı bu ülkeye iki ayrı nota verdi. Alınan bu kararı Yeni Birlik ..

Hollanda'dan Türklere Türk Vatandaşlığını Bırakın, Ülkeye Entegre Olun 01:35

Hollanda'dan Türklere Türk Vatandaşlığını Bırakın, Ülkeye Entegre Olun

Hollanda’da kritik seçimlere bir gün kala yarışın iki favori partisi iktidardaki Liberal ve Demokrat Halk Partisi lideri Başbakan Mark Rutte ile ırkçı lider Geert Wilders canlı yayında kozlarını paylaştı. Türkiye ile Ho..

Nesrin Kopuz - Sevme 04:35

Nesrin Kopuz - Sevme

Nesrin Kopuz - Sevme Şarkı Sözü Nasıl anlatayım pişmanlığımı Sensiz ne haldeyim sorma sorma Sana bakanlara düşmanlığımı Cahilliğime de yorma yorma Sen gideli her şey renginden oldu Gönlümün gülleri sarardı soldu ..

Adventure Time 9.Bölüm 10:37

Adventure Time 9.Bölüm

Yumrular Prensesi: Mor renkli bir prensestir. Alnındaki yıldız uçmasına yardım eder o sönünce uçamaz. Anavatanı Yumrulu Bölge denilen bir boyuttur. Bir yumrulu canlı başka bir canlıyı ısırırsa onu da yumrulu canlıya dönü..

 Nurseli İdiz - Gözaltına Alınmadım! 03:22

Nurseli İdiz - Gözaltına Alınmadım!

Bu sabah bütün ajanslarda çıkan Nurseli İdiz gözaltına alındı haberleri üzerine canlı yayına bağlanan ünlü oyuncuyla yapılan açıklamalar sizlerle...

  • ANKA tarafından
  • 555 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Seda Sayan dan Erkan Çelik Açıklaması! Ben Erkana Balık Yemesini Değil Tutmasını Öğrettim 08:03

Seda Sayan dan Erkan Çelik Açıklaması! Ben Erkana Balık Yemesini Değil

Erkan Çelik'in Seda Sayan'dan mal isteyip bunun gerçekleşmemesi sonucu da ayrıldılar haberlerinden sonra, Seda Sayan canlı yayında açıklama yaptı...

  • ANKA tarafından
  • 1.503 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pırdino 1.Bölüm 15:02

Pırdino 1.Bölüm

Pırdino, TRT Çocuk ekranlarında yayınlanan Türk yapımı bir canlı aksiyon/animasyon çizgi filmdir...

Nesrin Kopuz - Gel Dedim Sana Gelmedin 03:40

Nesrin Kopuz - Gel Dedim Sana Gelmedin

Başka bir sehirle başka bir hayatla Unutur muyum sandın? Sesim kulağında kokumsa burnunda Unutamazsın Ayrılık olur derdi de unutulur Gönül yalanla avutulur Bir ses duyarsın hani dersin sevgilim mi ki Daha çok ozlersin b..

Allahum Al Canumi - Nesrin Kopuz 02:53

Allahum Al Canumi - Nesrin Kopuz

kafamı vuracağımda duvarlara taşlara bir vefasız yüzünden oy yazık akan yaşlara X2 Allahım al canımı da ben onsuz yaşayamam hergece bölünüyor uykularım sancıyla X2 sabahtan kaltım baktımda güneşin önü bulut seni sana bır..

Nesrin Kopuz - Vazgeçtim 03:09

Nesrin Kopuz - Vazgeçtim

Göz göze konuşmayi Özledim kavuşmayi Yüreğum alışmayi da Oyyy Yar ben sana ne ettum Bir ömür seni seçtum Gözlerun aydun olsun Şimdi senden vazgeçtum Hasret geldi gitmeyi Derdim çoktur bitmeyi Daha gücüm yetmeyi da Oyyy..