#Şüpheli paket patlatılırken canlı yayın yapmak

Obama Veda Konuşmasında Gözyaşlarına Hakim Olamadı 01:47

Obama Veda Konuşmasında Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Beyaz Saray’daki görevini 20 Ocak’ta Donald Trump’a devredecek olan Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Barack Obama, memleketi Chicago’da veda konuşması yaptı. Oldukça duygusal bir atmosferde geçen Obama’nın konuşması ..

Tesettür Abiye Elbiseler 2017 01:01

Tesettür Abiye Elbiseler 2017

Tesettür abiye modelleri 2017 modası ile tesettür abiye elbise ve tesettür abiye kıyafetler çoktan mağazalarda ve online satış sitelerinde satışa sunulmakta. Abiye Fransızca kökenli habillé kelimesinden dilimize geçmiş b..

  • Kadınca tarafından
  • 1.276 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mahmut Tuncer'i Şaşırtan Çift 03:19

Mahmut Tuncer'i Şaşırtan Çift

Kanal 7 ekranlarının sevilen eğlence programı Mahmut Tuncer Show’da bu hafta ilginç gelişmeler yaşandı. Ailelerinin birlikteliklerine rıza göstermediklerini söyleyerek programa başvuran Ömer Faruk ve Katibe çifti canlı y..

  • ANKA tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hayko Cepkin & Beyaz - Bağdat (Beyaz Show - 10 Mart 2017) 02:31

Hayko Cepkin & Beyaz - Bağdat (Beyaz Show - 10 Mart 2017)

Hayko Cepkin & Beyaz - Bağdat (Beyaz Show - 10 Mart 2017) Canlı Performans Beyaz Show’un 10 Mart konuklarından Hayko Cepkin ve Beyaz, Ayla Çelik’in meşhur “Bağdat” şarkısına düet yaptılar! Hayko Cepkin Rock tarzı ile Bey..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.945 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gizemli Şeytan İncili Hakkında Anlatılmamış Gerçekler ! 05:39

Gizemli Şeytan İncili Hakkında Anlatılmamış Gerçekler !

1448 yılında bir isveç askeri savaş sırasında büyük bir çukura düşer . Düştüğü çukurun yüzyıllardır açılmamış olan eski bir kiliseye ait gizli bir oda olduğunu anlayan asker odanın içerisinde dolaştığında acımasız bir şe..

  • ZULMA tarafından
  • 1.197 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mısır’da Bir Kilisede Daha Patlama Meydana Geldi Ölü Sayısı 36’ya Yükseldi 01:58

Mısır’da Bir Kilisede Daha Patlama Meydana Geldi Ölü Sayısı 36’ya Yüks

Mısır'da Bir Kilisede Daha Patlama Meydana Geldi! Ölü Sayısı 36'ya Yükseldi 12 saat önce Mısır'ın Tanta kentindeki kilise saldırısının ardından İskenderiye'deki kiliseye de canlı bomba saldırısı düzenlendi. İki saldırıda..

Balık Nasıl Seçilir Filetosu Nasıl Çıkarılır 06:30

Balık Nasıl Seçilir Filetosu Nasıl Çıkarılır

Taze bir balık seçmenin bir kaç püf noktası bulunmaktadır. Bunların birincisi balığın gözlerini kontrol etmektir. Taze bir balığın gözleri her zaman canlı ve parlaktır, asla puslu bir görüntüye sahip olmamalıdır. İkinci ..

Uçankuş Tv'ye Konuştu Beni Tarkan Kardeşimle Kötü Yapıyorlar 17:32

Uçankuş Tv'ye Konuştu Beni Tarkan Kardeşimle Kötü Yapıyorlar

Mustafa Keser, Göktürk’te ev yemekleri lokantası açtı. Yıllarca çalıştığı Beylerbeyi’ndeki müzikholünden çıkıp Göktürk’e taşındığını söyleyen Mustafa Keser, kendisinden sonra Türk Sanat Müziği okuyacak kimsenin kalmadığı..

  • BETA tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kerimcan Durmaz'ın Olaylı Konseri 06:38

Kerimcan Durmaz'ın Olaylı Konseri

Kerimcan Durmaz’ın Bostancı konseri öncesinde çokça konuşulan “Muazzez Abacı, Kerimcan Durmaz yüzünden konserini iptal etti.” iddiasına Bostancı Gösteri Merkezi’nin sahibi Ümit Celasun, UçanKuş TV’ye yaptığı açıklamalarl..

  • BETA tarafından
  • 710 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kerimcan Durmaz Ve Muazzez Abacı Arasındaki Polemiğe Son Nokta 03:56

Kerimcan Durmaz Ve Muazzez Abacı Arasındaki Polemiğe Son Nokta

Kerimcan Durmaz’ın Bostancı konseri öncesinde çokça konuşulan “Muazzez Abacı, Kerimcan Durmaz yüzünden konserini iptal etti.” iddiasına Bostancı Gösteri Merkezi’nin sahibi Ümit Celasun, UçanKuş TV’ye yaptığı açıklamalarl..

  • BETA tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lerzan Mutlu'dan Olay Yaratacak Sözler Bana Kumpas Kurdular 14:48

Lerzan Mutlu'dan Olay Yaratacak Sözler Bana Kumpas Kurdular

Lerzan Mutlu’nun olay olan o fotoğrafı, Bülent Ersoy ile arasındaki davaya konu olmuştu. Lerzan Mutlu, Bülent Ersoy ve Nur Yerlitaş’la yaşadığı olaylarla ilgili “Canlı Masa” programına katılarak çarpıcı açıklamalarda bul..

  • BETA tarafından
  • 524 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Probiyotik Yoğurt Tarifi 03:19

Probiyotik Yoğurt Tarifi

Probiyotik Yoğurt Faydaları, Probiyotik ve Prebiyotik nedir, sindirim sisteminde yaşayan mikroorganizmalar, sağlıklı bir sindirim sisteminin olmaz ise olmazı dırlar. Bağışıklık fonksiyonları üzerine önemli bir etkiye sa..

Probiyotik Yoğurt Nasıl Yapılır Cam Kavanozda Fırında Yoğurt Mayalama 03:19

Probiyotik Yoğurt Nasıl Yapılır Cam Kavanozda Fırında Yoğurt Mayalama

Probiyotik Yoğurt Faydaları, Probiyotik ve Prebiyotik nedir, sindirim sisteminde yaşayan mikroorganizmalar, sağlıklı bir sindirim sisteminin olmaz ise olmazı dırlar. Bağışıklık fonksiyonları üzerine önemli bir etkiye sa..

Mod - Mustafa Sandal, Zeynep Bastıkp 02:56

Mod - Mustafa Sandal, Zeynep Bastıkp

Söz & Müzik: Mustafa Sandal Düzenleme: Erhan Bayrak Stüdyo: Bayrak Records Kayıt: Orçun Çatar Editing: Orçun Çatar - Özgür Yurtoğlu Mix: Bülent Aris Mastering : Tarık Ceran Klavyeler: Erhan Bayrak Bağlama: Mustafa İ..

Kerimcan Durmaz'ın Mayolu Paylaşımı Bomba Gibi Düştü! Magazin Forever 01:14

Kerimcan Durmaz'ın Mayolu Paylaşımı Bomba Gibi Düştü! Magazin Forever

Fenomen Kerimcam Durmaz'ın Instagram hesabından paylaştığı yeşil slip mayolu fotoğrafı sosyal medyada bomba etkisi yarattı. Durmaz'ın paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Abone Olmayı ve Beğenmeyi Unutmayın... ..

Zeynep Bastık - Felaket Akustik (Ezhel Cover) 03:57

Zeynep Bastık - Felaket Akustik (Ezhel Cover)

Söz: Ezhel Müzik: Bugy Akustik Gitar: Tolga Akyıldız Bass: Kerim Türkoğlu Cajon: Cenk Saraç Kayıt-Mix: Akın Erdem Kadız Ezhel - Felaket şarkı sözleriyle Güneşi gülüşüne nasıl sığdırdın? Döndürür kalbimi çöle Gözünde..

  • TEK KANAL tarafından
  • 100 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Mucize! Elif bebek 65 saat sonra enkazdan kurtarıldı! 00:53

Mucize! Elif bebek 65 saat sonra enkazdan kurtarıldı!

İzmir'deki depremde yıkılan binaların enkazında arama kurtarma çalışmaları sürerken bu sabah saatlerinde bir sevindiren haber daha geldi. 3 yaşındaki Elif bebek beton yığınlarının arasından sağ olarak kurtarıldı. 6.6'lı..

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı 05:12

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı

İzmir'de meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremden 58 saat sonra sağ çıkarılan 14 yaşındaki İdil Şirin'in enkaz altında kardeşi ile yan yana olduğu uzun bir süre kardeşinden ses aldığı ve daha sonra yanında öldüğü ortaya ..

Zeynep Bastık, Hazal Kaya - Çalkala Akustik 04:16

Zeynep Bastık, Hazal Kaya - Çalkala Akustik

Akustik Gitar: Nihat Üney Akustik Gitar: Doğukan Aydın Bass: Kerim Türkoğlu Cajon: Cenk Saraç Kayıt-Mix: Akın Erdem Kadız “Çalkala” şarkı sözleriyle; Hepimize iyi kötü bir şeyler oldu Bir sana olmadı, hayret Sen gerine..

Fetö Firarileri Tır'da Yakalandı 04:07

Fetö Firarileri Tır'da Yakalandı

Fetö Firarileri Tır'da Yakalandı DARBE darbe girişiminin ardından FETÖ/PDY soruşturması kapsamında görevlerinden ihraç edilen ve haklarında yakalama kararı bulunan 3 komiser, öğretim görevlisi, öğretmen, eski gazetecini..

Fetö'den Tutuklanan 2 Kişi, Taksi İle Cezaevine Götürüldü 00:44

Fetö'den Tutuklanan 2 Kişi, Taksi İle Cezaevine Götürüldü

Fetö'den Tutuklanan 2 Kişi, Taksi İle Cezaevine Götürüldü Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgüte destek sağladıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 4 işadamından 2’si tutuklandı. Tutuklanan ..

Sivas'ta Eylem Hazırlığındaki Deaş Üyelerine Gözaltına Alındı 01:11

Sivas'ta Eylem Hazırlığındaki Deaş Üyelerine Gözaltına Alındı

Sivas'ta Eylem Hazırlığındaki 10 Deaş Üyesi Gözaltına Alındı Sivas'ta terör örgütü DEAŞ'e yönelik operasyonda ikisi kadın 10 şüpheli yakalandı...

Adana'da, Terör Örgütü Deaş'a Operasyon 02:07

Adana'da, Terör Örgütü Deaş'a Operasyon

Adana'da, Terör Örgütü Deaş'a Operasyon Adana'da, terör örgütü DEAŞ üyesi olduğu iddiasıyla 6 kişi gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, DEAŞ üyesi olduğu ö..

Hatay’da Fetullahçı Terör Örgütü Üyesi  10 Hakim Ve Savcı Göz Altına Alındı 01:21

Hatay’da Fetullahçı Terör Örgütü Üyesi 10 Hakim Ve Savcı Göz Altına A

Hatay’da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyesi oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 10 hakim ve savcı adliyeye sevk edildi. Edilinen bilgiye göre, Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütül..

PKK'lı Baba İle Kızın Evinden FETÖ Üyeleri Çıktı 00:41

PKK'lı Baba İle Kızın Evinden FETÖ Üyeleri Çıktı

Manisa'da terör örgütü PKK'ya yönelik soruşturmada gözaltına alınan 2 kişinin evinde, FETÖ üyesi 14 şüpheli yakalandı. PKK'lı baba ile kızın, FETÖ üyelerini yurt dışına kaçırmaya çalıştıkları öğrenildi...

Adana'da Fetö Operasyonu 25 Gözaltı 01:14

Adana'da Fetö Operasyonu 25 Gözaltı

Adana'da FETÖ/PDY soruşturmasında, 25 şüpheli gözaltına alındı...

FETÖ’cülerin Toplantısına Baskın  Gülen’e ait iç Çamaşırı 00:38

FETÖ’cülerin Toplantısına Baskın Gülen’e ait iç Çamaşırı

İstanbul’da Fetullahçı Terör Örgütü üyeleri tarafından düzenlendiği iddia edilen toplantıya yapılan operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon anı kameraya yansırken, ele geçirilen sakız, peçete ve iç çamaşırların..

Defne Joy Fosterin Hayatı Film Oldu 02:31

Defne Joy Fosterin Hayatı Film Oldu

2 şubat 2011 tarihinde beklenmedik bir şekilde aramızdan ayrılan Degne Joy Foster'in hayatı film oldu.O filmden dikkat çeken ayrıntılar haberimizde...

  • ANKA tarafından
  • 887 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Volkan Konak  Dertliyim Kederliyim 03:54

Volkan Konak Dertliyim Kederliyim

Volkan Konak - Dertliyim Kederliyim Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri; Dertliyim kederliyim Her ne desan kanarum Gülmedum bu dünyada Hem ağlar hem yanarum Derenin kiyileri Ata vurdum yulari Gene mi aldi seni Sevdaluk u..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.291 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Polisten Kaçan Fetö İmamı Balkondan Düşüp Öldü 00:29

Polisten Kaçan Fetö İmamı Balkondan Düşüp Öldü

Edinilen bilgiye göre; Balıkesir’in Paşaalanı Mahallesi’nde meydana gelen olayda Erzurum’da polis tarafından aranan ve FETÖ/PDY terör örgütünün irşad imamı olduğu iddia edilen M.H.K. (50) isimli şahıs yaşadığı evin 3. ka..