#Şüpheli paket patlatılırken canlı yayın yapmak

Fetö’cü Hainler  Mavi Lamba Olanları Vurun 06:13

Fetö’cü Hainler Mavi Lamba Olanları Vurun

Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişiminin ardından Kara Havacılık Komutanlığı'nda yaşananlarla ilgili iddianame tamamlandı. 152'si asker 155 şüpheli hakkında hazırlanan iddianamede, helikopterler ile kule arasındaki ..

Abd, Camiyi Aleve Veren Adamın Video Görtüntüsü 00:58

Abd, Camiyi Aleve Veren Adamın Video Görtüntüsü

Video gösterileri, adam denemesi, camiyi alevlendirdi. Abd, Tampa, Florida yakınlarındaki bir camiye ateşe veren , kimliği belirsiz bir adamı gösteriyor. Polis şüpheli için hâlâ arayor. Abd, Şubat ayından beri 39 Olaylar..

Ankara’da Darbe Girişimi Davası Başladı 02:15

Ankara’da Darbe Girişimi Davası Başladı

Aralarında eski generallerin de bulunduğu 221 şüpheli hakim karşısına çıktı. Şüpheliler mahkeme salonuna yürümek zorunda bırakıldı. Sanıklar yürürken bazı göstericiler ölüm cezası lehine sloganlar attı ve sanıklar için u..

Fetö/pdy Operasyonu - Bursa 00:28

Fetö/pdy Operasyonu - Bursa

Bursa'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gaybubet olarak adlandırılan mahrem evlerde örgüt adına faaliyet yürüttükleri iddiasıyla gözaltına alınan ikisi yabancı uyru..

Fetö ve PKK Şüphelilerini Yurt Dışına Kaçıran 3 Kişi Adliyeye Sevk Edildi 01:08

Fetö ve PKK Şüphelilerini Yurt Dışına Kaçıran 3 Kişi Adliyeye Sevk Edi

FETÖ ve PKK şüphelilerini yurt dışına kaçıran 3 kişi adliyeye sevk edildiANTALYA - Antalya'da Fethullahçı Terör Örgütü ve PKK gibi örgütüne mensup kişilere sahte pasaport düzenleyerek yurt dışına kaçmalarını sağladıkları..

Hırsızlık Şüphelisi Polisten Kaçarken 4. Kattan Düştü 01:04

Hırsızlık Şüphelisi Polisten Kaçarken 4. Kattan Düştü

Konya’nın Beyşehir ilçesinde polisten kaçmak isteyen hırsızlık şüphelisi, beline bağladığı anten kablosu ile çatıdan inmeye çalışırken aşağıya düşerek ağır yaralandı..

Bomba İmha Ekiplerine Atarlanan Adanalı 00:59

Bomba İmha Ekiplerine Atarlanan Adanalı

Olay yerine gelen bomba imha ekipleri, Adana'da şüpheli paketi fünyeyle patlatmadan önce, bir esnafı ikna etmek zorunda kaldı...

  • JET TV tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Basın Mensuplarına Hoş Geldiniz Diyen Hırsız 00:54

Basın Mensuplarına Hoş Geldiniz Diyen Hırsız

Konya'da son bir hafta içerisinde iki işyerinden 15 bin lira çalan 2 şüpheli polis tarafından gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen şüphelilerden Murat K., kendisini görüntüleyen basın mensuplarına Hoş geldiniz..

  • JET TV tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tunceli'de Pkk'ya Ağır Darbe 02:10

Tunceli'de Pkk'ya Ağır Darbe

Tunceli'de Pkk'ya Ağır Darbe Tunceli'de yapılan operasyonda 10 PKK'lı terörist öldürüldü. Tunceli'de yürütülen operasyonda terör örgütü PKK üyesi 10 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. 17 Ekim 2016 21:38 ..

Barcelona Saldırısında Bir Kişi Gözaltına Alındı 00:16

Barcelona Saldırısında Bir Kişi Gözaltına Alındı

Barcelona saldırısıyla ilgili bir kişi gözaltına alındı. İşte o anlar..

Vatanım Sensin -Karşındayım Buradayım İşte! 02:49

Vatanım Sensin -Karşındayım Buradayım İşte!

Hilal ile Leon'un karşılaşması, büyük bir hesaplaşmaya sahne oluyor. Hilal ile arkadaşlarının, şüpheli hareketlerinden rahatsız olan Leon, silahını çekiyor; Hilal bir adım bile geri atmıyor!..

  • ANKA tarafından
  • 707 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rodos'a Kaçmak İsteyen Fetö'cü Yakalandı 00:51

Rodos'a Kaçmak İsteyen Fetö'cü Yakalandı

Yunanistan'ın Rodos adasına gitmeye çalışan C.B, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'ndan (FETÖ/PDY) gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, Marmaris Devlet Hastanesinde sağlık kontrolü..

Almanya’da Terör Operasyonu 02:13

Almanya’da Terör Operasyonu

Almanya’da Terör Operasyonu Almanya’da bir binada bombalı saldırı için hazırlık yapıldığı şüphesiyle, polis ekipleri Chemnitz kentinde bir eve baskın yaptı. Almanya’nın Saksonya eyaletine bağlı Chemnitz kentinde bomba..

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme 00:36

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde 8 gündür kayıp olan 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın cesedi, bugün saat 16.35'te, H.A.'nın gömdüğünü söylediği bölgede yürütülen çalışmalarda bulundu. Top..

Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Geçirildi 02:53

Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Ge

Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Geçirildi Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından 4 ayrı noktada yapılan operasyonda, toplam 157 ton amonyum nitrat ile bin litre motorin ele geç..

Eve Baskına Gelen Polisten Kaçma Yöntemi 00:36

Eve Baskına Gelen Polisten Kaçma Yöntemi

Amerika'da bir eve baskına gelen polisleri akıl dolu davranışla oyuna getiren şüpheli şahsın amatör kameralara yansıyan görüntülerini izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.059 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Madde Bağımlısı Şahıs Metroda Dehşet Saçtı 04:52

Madde Bağımlısı Şahıs Metroda Dehşet Saçtı

Yenikapı Metro İstasyonu’nda madde bağımlısı olduğu iddia edilen bir şahıs güvenlik görevlisini başından yaralayarak silahını aldı. Silahı alarak rastgele ateş açmaya başlayan şüpheli bir vatandaşı yaraladı...

İşte Özgürlükler Ülkesi Abd'de Polis Gözaltısı 01:11

İşte Özgürlükler Ülkesi Abd'de Polis Gözaltısı

ABD'de siyahi bir şüpheli üç polis tarafından gözaltına alınırken kurt köpeği tarafından feci şekilde ısırıldı. Ülkemizde bazı kesimler tarafında özgürlükler ülkesi olarak lanse edilen ABD'de polisin siyahilere şiddeti b..

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller 01:13

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değille

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller ABD Dışişleri Bakanlığından üst düzey yetkili, FETÖ için Masum bir dini hareketten ziyade organize suç örgütlerinin kara para aklamak için para sa..

Hırsızın Bu Yöntemi Pes Dedirtti 00:33

Hırsızın Bu Yöntemi Pes Dedirtti

İzmir'de mağazaların alarm sisteminin uyarı vermemesi için özel olarak hazırladığı folyo kaplı çantayla hırsızlık yapan şüpheli, polisin dikkati sayesinde yakalandı- Tutuklanan zanlının üst aramasında mağazalardan çalmay..

Özbek Kadın Güpegündüz Böyle Öldürüldü! 00:50

Özbek Kadın Güpegündüz Böyle Öldürüldü!

Fatih'te ayrı yaşadığı eşi tarafından bıçaklanarak öldürülen Özbekistan uyruklu Zarifa Shokirova cinayetine aracılık ettiği iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli Nodır Aslanov tutuklandı...

Sakarya'da 73 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi 00:50

Sakarya'da 73 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi

Sakarya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 72 kilo 970 gram eroin ele geçirildi, 1 şüpheli yakalandı.Alınan bilgiye göre, doğu illerinden İstanbul'a uyuşturucu sevk edileceği bilgisine ulaşan İl Emniyet Müdürlüğü Nar..

Fetö’nün ‘İl Ablası’ Tutuklandı 00:24

Fetö’nün ‘İl Ablası’ Tutuklandı

Fetö’nün ‘İl Ablası’ Tutuklandı Edirne'de, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında il ablası olarak bilenen ev kadını tutukladı. Edinilen bilgiye göre, örgütün Edirne'deki sohbetlerini yürüttüğü beli..

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Verildi 01:15

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Ve

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Verildi Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili gündemi sarsacak iddia! FETÖ'den tutuklanan Oda Başkanı, helikopterdeki cihazları söken astsubaya 100 bin lira a..

İstanbul’da Şafak Vakti Narkotik Operasyonu 03:06

İstanbul’da Şafak Vakti Narkotik Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Beyoğlu ve Şişli ilçelerinde önceden belirlenen 20 adrese şafak vakti operasyon düzenledi. Operasyonda birçok şüpheli gözaltına alınırken, bi..

Et Hırsızları Bu Sefer Eli Boş Döndü 05:37

Et Hırsızları Bu Sefer Eli Boş Döndü

Pendik’te bir et tesisine dadanarak bir çok defa hırsızlık girişiminde bulunan şüpheli şahıslar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Tırın içinin et dolu olduğunu düşünerek dakikalarca açmaya uğraşa..

Ankara Merkez Olmak Üzere Çok Sayıda Gözaltı 01:36

Ankara Merkez Olmak Üzere Çok Sayıda Gözaltı

2012 yılında Polis Akademisi sınavına çalınan sorularla girip kazananlara yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 25 ilde operasyon başlatıldı. Çok sayıda gözaltı var. Ankara Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü eki..

Banka Soyguncusunu Güvenlik Kameraları Ele Verdi 00:31

Banka Soyguncusunu Güvenlik Kameraları Ele Verdi

İstanbul'un Bağcılar ve Esenler ilçelerinde iki banka soygunu gerçekleştiren, üçüncü soygun girişimini tamamlayamadan kaçarak, güvenlik kameraları sayesinde yakalanan şüpheli Burhan G. (35), adliyeye sevk edildi. Şüpheli..

Fetö'cü Hainin Flaş Diskinde Deaş İzlerine Rastlandı 00:47

Fetö'cü Hainin Flaş Diskinde Deaş İzlerine Rastlandı

Fetullahçı Terör Örgütü'ne yönelik Silivri'de bir çiftliğe yapılan baskında ele geçirilen dijital verilerde terör örgütü DEAŞ izine rastlanılması üzerine 3 ilde belirlenen adreslere düzenlenen operasyonlarda 8 şüpheli ya..

Tutuklanan ve Gözaltına Alınan HDP'li Vekillerin Maaşları Yatmaya Devam Edecek 01:36

Tutuklanan ve Gözaltına Alınan HDP'li Vekillerin Maaşları Yatmaya Deva

Tutuklanan ve Gözaltına Alınan HDP'li Vekillerin Maaşları Yatmaya Devam Edecek Gözaltına alınan ve tutuklanan HDP'li milletvekilleri HDP'li milletvekilleri özlük haklarını kullanabilecek ve maaşlarını alabilecekler Ter..